Μετάβαση στο περιεχόμενο

yorick

Members
  • Περιεχόμενο

    57
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

2 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος yorick

  • Γενέθλια 02/16/1984

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

879 προβολές προφίλ

yorick's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

780

Συνολική φήμη στο GC

  1. Έψαχνα καιρό ένα αντίτυπο σε καλή κατάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
  2. Αυτό το έχω κι εγώ απορία. Μου κάνει εντύπωση που η κλασσική φωτό/διαφήμιση στα οπισθόφυλλα είχε μέχρι το τέλος της σειράς από δύο τόμους της κάθε σειράς (Superman και Batman). Για να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι να έχω πετύχει ούτε εκείνη την εποχή, αλλά ούτε και μέχρι σήμερα κανένα τόμο πλην του πρώτου του Superman, που είναι και ο μόνος που έχω από τότε.
  3. Μερικά πολύ δυνατά κομμάτια! Οι τόμοι Τεν Τεν είναι ιδιαίτερα λαχταριστοί!
  4. yorick

    JOE BAR TEAM

    Μετά από όσο εκτενέστερη έρευνα μπορούσα να κάνω, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ο πρώτος σκληρόδετος τόμος δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Ακόμα και σε site και e-shops που έχουν σχεδόν όλα τα άλμπουμ (και ας είναι από χρόνια εξαντλημένα) δεν το έχω δει να αναφέρεται πουθενά. Συνοπολογίζοντας, δε, ότι πρόκειται για -σχετικά- πρόσφατη σειρά (όχι δηλαδή της δεκαετίας του '80 π.χ.) θεωρώ απίθανο να μην είχε ξεμείνει το listing και ας μην ήταν διαθέσιμο.
  5. Τρεις κορυφαίοι των comics, αλλά θεωρώ ότι δύσκολα μπορούν να συγκριθούν, καθώς διαφέρουν αρκετά. Ο Λι μεγάλος δημιουργός και idea man, με κορυφαίο δημιούργημα το Marvel Universe και την τόσο συνεκτική σχέση των ηρώων ενός κοινού σύμπαντος. Ο Γκοσινί μέγας σεναριογράφος και σε πλοκή και σε διαλόγους. Ο Μπαρκς (που είναι και αυτός που ψήφισα) ένας, κατά την άποψή μου, από τους κορυφαίους (μαζί με Eisner και Miller) writers/artists στην ιστορία των αμερικανικών comics.
  6. Έχω μείνει λίγο πίσω στις Epic Collections (δεν τους προλαβαίνουμε), οπότε σήμερα παρελήφθη μαζική παραγγελία.
  7. Περιορίστηκα μόνο στον πρώτο τόμο, έτσι για να πάρω μια γεύση. Έχω όλα αυτά τα τεύχη σε αμερικανικές εκδόσεις (Epic Collection). Ο χώρος είναι πλέον απαγορευτικός για double dipping. Παρακολουθούσα, μέσω του forum, την εξέλιξη της έκδοσης. Παρά τα όποια προβλήματα θεωρώ ότι ήταν μια από τις πιο ωραίες συλλογές.
  8. yorick

    PEANUTS ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

    Το θεωρώ πολύ πιθανό και λογικό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως, αν θυμάμαι καλά, έχουμε ISBN για τους τέσσερις από τους έξι υπολειπόμενους τόμους. Θα περίμενα να βγουν και οι έξι μαζί. Αν βγουν τώρα, με αυτά που ξέρουμε, θα μας μένουν μόνο δύο. Τέλος πάντων. Κυριακή (το πιάσατε;) κοντή γιορτή.
  9. Φρενίτιδα αγορών το τελευταίο διάστημα. Μεταξύ άλλων συμπλήρωσα τα οκτώ τεύχη της δεύτερης έκδοσης της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ στο Μίκυ Μάους, μια και προσπαθώ να μαζέψω όλες τις εκδόσεις της ιστορίας στη χώρα μας.
  10. yorick

    Ο ΛΑΝΦΕΣΤ ΤΟΥ ΤΡΟΫ

    Στο AthensCon αγόρασα τους δύο πρώτους τόμους και τους κα-τα-ευ-χα-ρησ-τή-θη-κα! Ό,τι χρειάζεται ένα κόμικ περιπέτειας! Αγαπημένο ήρωα, δυνατό supporting cast και αντιπάλους, ένα ταξίδι με τις αναμενόμενες αναποδιές, σωστές δόσεις δράσης και (όσο πρέπει πικάντικου) χιούμορ. Με λίγα λόγια ό,τι λείπει από πααααάρα πολλά από τα σύγχρονα κόμικς. Η δε έκδοση καταπληκτική και η τιμή, για αυτό το αποτέλεσμα, πάρα πολύ καλή! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Θα παραγγείλω άμεσα και τους υπόλοιπους τόμους! Με μεγάλη χαρά γνώρισα τον @ Indian και το γιο του @ Valtasar (ζητώ συγγνώμη, αλλά δε συγκράτησα το όνομα του παιδιού).
  11. Οι αγορές μου από το AthensCon. Σεμνά και ταπεινά φέτος. Τα περισσότερα είναι οι τρέχουσες εκδόσεις που θα έπαιρνα ούτως ή άλλως συν κάποια πραγματάκια που μου είχαν διαφύγει. Ειδική αναφορά αξίζει στο ΛΑΝΦΕΣΤ που είναι εκδοσάρα και σίγουρα θα ακολουθήσει σύντομα η αγορά και των υπόλοιπων τόμων, στο BLACK BETH της αγαπημένης μου DaNi (που πάντα προτιμώ στο ασπρόμαυρο σχέδιο) και στα ωραιότατα ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ του φίλου @ Lord Makro Το CONAN το είχα και απλά πήρα ένα αυτόγραφο από τον Cary Nord. Δυστυχώς τα WOLVERINE του Kubert επέστρεψαν ανυπόγραφα μια και η αναμονή ήταν τεράστια (και δυσανάλογη της - σχετικά - μικρής ουράς). Oh, well...
  12. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ρε παιδιά ο άνθρωπος! Τον φάγετε... Με γειες!
  13. Ξεφύγαμε λίγο (τι λίγο δηλαδή...) αυτή τη φορά, αλλά ρε παιδιά πως να αντισταθεί κανείς; Ξεκίνημα με τα κλασσικά Dark Horse Archives του μήνα από EC και Warren. Εύκολα το υψηλότερο value for money σε comics αυτή τη στιγμή. Συνεχίζουμε με το πιο πρόσφατο κλασσικό Omnibus της DC με Silver Age Wonder Woman, συνοδευόμενο από τον πιο πρόσφατο τόμο της Carl Barks Library. Ακολουθεί η πιο αναμενόμενη κυκλοφορία της χρονιάς (για πολλούς από εμάς) με το Monica του κορυφαίου Dan Clowes που θα διαβαστεί με την ησυχία που του αρμόζει αυτό το Σαββατοκύριακο (πλέον περιμένω τα comics του Clowes όπως τις ταινίες του Tarantino). Και κλείνουμε με μια βρετανική πινελιά από τους τρεις πιο πρόσφατους τόμους της 2000AD THE ULTIMATE COLLECTION και έναν υπέροχο τόμο Spirit. Και ένα άδειο πορτοφόλι (αλλά ας μην κλαιγόμαστε)
  14. Έσκασαν μύτη και οι Epic Collections του μήνα. Αρκετά ωραία πραγματάκια.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.