Jump to content

Κουμπί Thank You... [ Χρησιμότητα 0(?) ]


Recommended Posts

Τελευταία παρατήρησα κάτι που,για μένα,κάνει "ζημιά" στο φόρουμ...Το γράφω εδώ,για να μην αρχίζω να τσακώνομαι ξεχωριστά με αυτούς που έχω στο μυαλό μου...

Από την ώρα που καθιερώθηκε το THANKS-Button,για κάποιους άρχισε δυστυχώς να αποτελεί υποκατάστατο της εκφοράς άποψης...Δηλαδή,γράφει ο Χ την άποψη του,και ο Υ απλά πατάει ένα ξερό THANKS,και "καθαρίζει"...Προσωπικά θεωρώ ανθωπίνως αδύνατο να συμφωνούν δύο άνθρωποι 100%.Καλό θα είναι,ειδικά σε σοβαρά ζητήματα,να γράφουν περισσότεροι τα όσα πιστεύουν/σκέφτονται/υποστηρίζουν...Και μετά ας πατάνε και ένα "Ευχαριστώ"...Αλλά το να κάνει κάποιος κατάχρηση του Thanks,και να μην έχουμε διαβάσει μέσα στα δεκάδες/εκατοντάδες/χιλιάδες posts του ΜΙΑ δική του άποψη,και να έχει μοιράσει ένα εκατομμύριο "Ευχαριστώ",το θεωρώ παράλογο...Sorry...

Το δεύτερο μειονέκτημα για μένα,του συγκεκριμένου κουμπιού(κομβίου... :D )είναι η χρησιμοποίηση του από ορισμένους όχι με βάση τη χρησιμότητα που έχει για αυτούς το εκάστοτε post,αλλά με μια δημοσιοσχεσίτικη λογική...Π.χ. προσωπικά ξέρω ότι υπάρχουν άτομα που ακόμα και τους αριθμούς του λαχείου να τους πω,δεν πρόκειται να μου πούνε ευχαριστώ στον αιώνα των άπαντα(και δεν με ενδιαφέρει κιόλας)...Μπορεί να μην με "πάνε"(και να έχουν και δίκιο)...Αντίθετα όμως,μπορεί ο "φίλος"/γνωστός/κολλητός τους να τους πεί ότι αύριο στην Ανταρκτική θα κάνει κρύο,και να τον ταράξουν στο Thank You...Προσωπικά τέτοιες περιπτώσεις πιο πολύ μου προκαλούν λύπηση,παρά με νευριάζουν,αλλά anyway...Το λέω "μπας και"(αυτό υποδηλώνει ότι ακόμα έχω ελπίδα ότι θα διορθωθούν,κάτι είναι και αυτό)...

Δεν λέω σε καμια περίπτωση ότι πρέπει να καταργηθεί το Thanks...Απλά μια τοποθέτηση κάνω(και σορρυ αν ο τρόπος μου προσβάλει μερικούς),μήπως και την ακούσουν αυτοί που κάνουν αφενός κατάχρηση του,και αφετέρου ταλαιπωρούν το νευρικό μου σύστημα...

Thank You!

Link to comment
Share on other sites

Νίκο σεβαστή η άποψη σου όπως και από όλους εδώ μέσα.

Εγώ απλά θα ήθελα να τονίσω και να ξεκαθαρίσω κάνα δυο πράματα μόνο.

 

Δεν βλέπω λόγο να νευριάζει κάποιος γιατί βλέπει κάποιους να κάνουνε χρήση έστω και με τον σκοπό που ανάφερες για τον λόγο πως δεν προσβάλει κάποιον με την κίνηση αυτή.

Ο λόγος που μπήκε το συγκεκριμένο είναι απλά για να μην γεμίζαμε περιττά ποστ με μια λέξει και συνάμα όταν καλύπτει κάποιος με τα γραφουμενα του κάποιον άλλον (και δεν είναι απαραίτητα το 100% )

 

Μα το κυριότερο φίλε μου είναι τόσο σοβαρό ώστε να μαλώσεις με κάποιον? Να περνάμε καλά θέλουμε όλοι μας οπότε ας μην δίνουμε παραπάνω βάρος από όσο θα έπρεπε

 

Όποιος θέλει να μιλήσει το κάνει και κανείς μας δεν μπορεί με τον οποιονδήποτε τρόπο να καταφέρει αυτούς που μιλάνε λίγο να μιλάνε περισσότερο όπως και να το κάνουμε !

Απλά αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του ;)

 

:beer:

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη έχεις δίκιο,μπορεί να φταίει ότι έχω "ευαίσθητα" νεύρα...Δεν μαλώνω με κάποιον...Απλά θα ήθελα προσωπικά,ειδικά στα θέματα που μας αφορούν όλους και είναι σοβαρότερα από κάποια άλλα,αντί για 50 Thanks και 10 απόψεις,να βλέπω 50 απόψεις και 10 Thanks...Δεν υπάρχει προφανώς δυνατότητα να αναγκάσω κάποιον να μιλήσει ή να πει τη γνώμη του,αλλά θα ήθελα να ακούω περισσότερες γνώμες,ειδικά από άτομα που post-άρουν ούτως ή άλλως σε "μεγάλο" βαθμό αλλά επιλέγουν την ευκολία/διέξοδο του Button σε περιπτώσεις σοβαρών/σοβαροφανών/"δύσκολων" θεμάτων...Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου... :beer:

Link to comment
Share on other sites

Το Greek Comics δεν είναι ένα φόρουμ απόψεων πάνω στην επικαιρότητα ή σε περισσότερο ή λιγότερο σημαντικά ζητήματα του οικονομικοκοινωνικοπολιτικού γίγνεσθαι. Είναι ένα φόρουμ όπου γίνονται κυρίως παρουσιάσεις κομικς, άντε δημιουργών , άντε και ταινιών. Που σε πολλούς είναι παντελώς άγνωστα - οι -ες. Επομένως τί γνώμη να εκφράσουν ; Ευχαριστώ λένε οι άνθρωποι για την ενημέρωση. Και προκειμένου να πατάω view new posts και να βλέπω 100 νέα μηνύματα, να τα ανοίγω ένα ένα και να διαβάζω απλά "ευχαριστώ" , νιώθω τυχερός που υπάρχει το thanks και δε συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι παρά να υπάρχουν 1000 μηνύματα που γράφουν thanks όπως γίνεται αλλού, και να χρειάζεται να περάσεις 100 σελίδες για να βρεις την μία άποψη, καλύτερα να 1000 thanks button.

Link to comment
Share on other sites

Μανώλη ξέρεις προφανώς τί σημαίνει ετυμολογικά FORUM...Η συζήτηση για διάφορα θέματα,είναι ή όχι χαρακτηριστικό των Fora?...Και δεν μιλάω για άσχετα θέματα(κοινωνικοπολιτικά,όπως-υπερβολικά-αναφέρεις),αλλά και θέματα που άπτονται του ίδιου του GC...Όπως αυτό για τις Αγοραπωλησίες,το οποίο για να σου πω την αλήθεια υπήρξε και η αφορμή για τα όσα γράφω...Αν απλά υπήρχαν παρουσιάσεις κόμικς κλπ,τότε δεν θα μιλούσαμε για φόρουμ αλλά για online εγκυκλοπαίδεια...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνει το GC εγκυκλοπαίδεια και να μη λέει κανένας την άποψη του,αλλά να μου το πείτε να το ξέρω...

Μπορεί για κάποιους η γνώμη των άλλων να είναι ασήμαντη...Εγώ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο να θεωρώ ότι η γνώμη το Χ,Υ δεν μου προσφέρει τίποτα...

Το να ανοίξεις 100 μυνήματα και να λένε απλά "ευχαριστώ",δεν πιστεύω ότι πρόκειται να γίνει και ούτε γινόταν πριν την καθιέρωση του Thanks-Button...Εκτός αν με απατά τόσο πολύ η μνήμη μου...Ίσα-ίσα,που θεωρώ ότι κανένας δεν θα έμενε( κανένας-πλην ελαχίστων-δεν έμενε) απλά στο να γράψει ένα "ευχαριστώ".Έλεγε και πέντε πράγματα που βοηθούσαν τη συζήτηση...Έτσι το βλέπω εγώ...

Εσύ νιώθεις τυχερός που υπάρχει...Και εγώ το ίδιο...Το μόνο που λέω είναι να μην γίνεται κακή χρήση/κατάχρηση...Λυπάμαι αν κατάλαβες κάτι άλλο από αυτό που έγραψα(πιστεύω με σαφήνεια)...

Link to comment
Share on other sites

εμενα αν κατι μου κακοφαινεται καπως ,ειναι οτι το thanks μπορει να γινει κατι σα το reputation,τουλαχιστον ας σβηστει διπλα απο καθεναν ποσα thanks εχει,εγω προσωπικα ειμαι εναντιων τετοιων δεικτων,δε προσφερουν τιποτα

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει η χρυσή τομή για όλα παίδες! Αν δεν μας αρέσουν οι δείκτες, δεν τους κοιτάμε και δεν τους λαμβάνουμε υπόψη. Αν δεν θέλουμε ένα ξερό thank you δεν το πατάμε αλλά γράφουμε την άποψή μας ή την ευχαριστία μας.

 

Ο Δημήτρης έχει ΠΟΛΥ δίκιο!!! Δύο φράσεις του καλό είναι να μη τις ξεχνάμε ποτέ: "Να περνάμε καλά θέλουμε όλοι μας οπότε ας μην δίνουμε παραπάνω βάρος από όσο θα έπρεπε" και "Απλά αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματα του" :best:

 

Θα προσθέσω άλλη μία: Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να τη χάσουμε από ασήμαντα πράγματα!

 

Νικόλα, :beer: Μου έλειψες φίλε! Άστα αυτά κι έλα να κατεβάσουμε καμιά μπυρίτσα! :beer: Να ρίξουμε καμιά ροκιά! :beer:

Link to comment
Share on other sites

Για κοίτα που έχω πατήσει 756 φορές το thanks button :confuse: Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα μόνο ο Valtasar μου ρίχνει που πάει για 1000. Και η πλάκα είναι πως δεν είχα καν προσέξει την ύπαρξή του μέχρι να διαβάσω ένα ποστ του Germanicus για αγένεια να μην ευχαριστούμε και κάτι άλλα τέτοια ....γερμανικά :lol:.

 

Λοιπόν τα θέματα που ανακύπτουν στο greek comics, ενώ δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά, μπορούν να δημιουργήσουν κόντρες από το τίποτα. Άνοιξε μια φορά ο δαίμων του φόρουμ ένα τόπικ όταν πέθανε ο Μουστάκας για να τον ξεπροβοδίσει, πετάχτηκα εγώ να πω τη γνώμη μου (τσαπ τσαπ) , χωρίς κανένα λόγο ουσιαστικά (δηλαδή σαν την πορδή που λένε) , και τσουπ γίναμε μπίλιες με τον Louis (που να φανταστώ εγώ ότι υπήρχε άτομο με γιγαντοαφίσα Μουστάκα στο δωμάτιο του, καλά χάθηκε ο Γαρδέλης; :lol: ), που πραγματικά αν τον είχα σε απόσταση φάπας θα είχε σπάσει ή το χέρι μου ή ο σβέρκος του (Sorry Louis :beer: ).

 

Παρεξηγήσεις και εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας που προκύπτουν εκ του μη όντος, γιατί είναι τέτοια η φύση του μέσου (του φόρουμ δηλαδή).

 

Επειδή ανάλογες καταστάσεις έχουν προκύψει και αλλού, η εμπειρία μου μου σιγοψιθυρίζει έκτοτε να αποφεύγω να τα βγάζω όλα στη φόρα στα fora :thinking:

 

Καλό είναι και ένα τσακ μπαμ THANK(S) you MOM :confuse:

Link to comment
Share on other sites

Από διαφορετικές γνώμες νομίζω πάει καλά το σάιτ. Η χρησιμότητα του κουμπιού σχετική. Αυτή είναι η γνώμη μου για να μην βάλω και γώ ένα ξερό Thanks

Link to comment
Share on other sites

όχι μωρέ. άμα έχει κάποιος κάτι να πει, θα το πει. Εδώ κόσμος μιλάει και ενώ δεν έχει κάτι να πει (όχι απλά κατί καινούργιο) εκεί θα κολλήσουμε? :)

 

Μια χαρά είναι! Προσωπικά την έχω καταβρεί! Κάνει κάποιος μια παρουσίαση, να γράψω από κάτω τι? Δεν έχω απαραίτητα άποψη, δεν θεωρώ ότι αυτό που σκέφτομαι αξίζει καταγραφής/δημοσιοποίησης. Να μην πω όμως ένα μαμημένο ευχαριστώ??? Αφού χαίρομαι όποτε βλέπω καινούργιο αφιέρωμα. Και με πόσους διαφορετικούς τρόπους να πω ευχαριστώ? οπότε τσουπ, πατάω ένα thanks και νοιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Και αντίστοιχα χαίρομαι όταν βλέπω σε κάτι δικό μου, thanks από άλλους!

 

756 είναι οι φορές που σε έχουν ευχαριστήσει Μανώλη! :) έτσι την είχα πατήσει κι εγώ αρχικά. Ότι είναι οι φορές που είχα πατήσει το thanks... :lol:

 

:cheers:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν μίλησα για το κουμπάκι γενικά...Καλό είναι...Εγώ μίλησα για την κακή χρήση που γίνεται από ορισμένους...Μην με τρελαίνετε!Άλλο λέω,άλλο καταλαβαίνουν ορισμένοι...Please PEOPLE!

Το ότι κάτι έχει και 10 καλά,δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να λέμε και τα όσα(λίγα έστω)στραβά!Αν κάποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του στα όσα γράφω,παρακαλώ ΜΗΝ πατήσει το Thanks σε κάποιο από τα παραπάνω Posts που θεωρεί ότι τον "καλύπτουν"...Θα πάω να πάρω λεξοτανίλ άμα γίνει κανα τέτοιο σκηνικό... :lol:

:beer:

Link to comment
Share on other sites

χμ.... τσιγαράκι? (εγώ το έκοψα, εσύ θα το αρχίσεις!!! :lol: )

 

:cheers:

Link to comment
Share on other sites

Ή αλκοολικός ή καπνιστής θα γίνω...Πόσο πάει το Τζόνι στο TidBit? :lol:

:beer:

Link to comment
Share on other sites

φτηνό είναι βρε συ το αλκοόλ εκεί! 4 γιούργια το ποτήρι! :valtnino:

Link to comment
Share on other sites

Αν κάποιος αναγνωρίζει τον εαυτό του στα όσα γράφω,παρακαλώ ΜΗΝ πατήσει το Thanks σε κάποιο από τα παραπάνω Posts που θεωρεί ότι τον "καλύπτουν"...Θα πάω να πάρω λεξοτανίλ άμα γίνει κανα τέτοιο σκηνικό... :lol:

:beer:

 

Οχι ρε συ...τώρα δεν μπορώ να το κάνω....αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω το μεσημέρι αλλά κοιμήθηκα και το ξέχασα. :lol:

Κατά τα άλλα το thanks είναι άχρηστο, αν θέλω να ευχαριστήσω απλώς κάποιον χωρίς να έχω να πω τίποτα μπορώ

και να μην μιλήσω καθόλου, αν θέλω να τσακωθώ πατώ τον κάλο του του Nick ή Louis που είναι πρόθυμοι και εξυπηρετικοί

(και όχι λ.χ του Γερακομάτη ή του Bonadrug που είναι δύσκολο να τους τσατίσεις). Συνήθως το thanks χρησιμοποιείται περίπου

όπως το περιγράφει ο Nick. Προτείνω την κατάργησή του. Τώρα που ο θείος έγινε κόκκινος (βυσσινί για την ακρίβεια) δε θα μας πρήζει με

αναγνώριση της δουλειάς του, ευχαριστίες κλπ (τς τς τς δεν προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα).

Ποιος άλλος το χρειάζεται; έλα για να δούμε τους ματαιόδοξους :lol:

Η επόμενη μεγάλη συζήτηση που θα γίνει (και τσακωμός ελπίζω...πολύ ευγένεια και δημοκρατία έπεσε) θα είναι για το τι

είναι τελικά αυτό το φόρουμ και που πάει.

Απλώς να σημειώσω οτι ο ορισμός: φόρουμ = διάλογος και όχι εγκυκλοπαίδεια με βρίσκει απολύτως

σύμφωνο. Αν ήταν η Γκρικομιξ κάτι τέτοιο θα την είχα κάνει προ καιρού...έφαγα πολύ τεχνοκρατία στη ζωή μου,

αρνιέμαι παραπάνω δόση.

Edited by alagt17
Link to comment
Share on other sites

Τώρα άμα σου πατήσω ένα Thanks θα τσαντιστείς? :lol:

:beer: :beer:

Link to comment
Share on other sites

φιλε netghost εγω απλα εκανα μια παρατηρηση,οτι δηλαδη το thanks εξομοιωνεται ουσιαστικα με το reputation,αδιαφορο μου ειναι αυτο και ουτε του δινω σημασια και ουτε περιμενω τιποτα απο κατι τετοια ,μου κακοφαινεται οτι δεν ειναι φανερος αυτος ο ρολος του ,αλλιως γιατι να υπαρχει διπλα απο το αβαταρ μας?τι εξυπηρετει?και αν δε μου αρεσει κατι ,ειναι να μη γινουμε σα κατι αλλα φορουμ ,που ανεβαζουν πχ κατι και μετα λενε ,ε βαλτε και κανα rep,δηλαδη γιαυτο ειμαστε εδω?τοτε οσοι μιλανε πολυ στο shoutbox να λενε να προστεθουν τα μηνυματα στα συνολικα μυνηματα,αλλα για αυτο ειμαστε εδω?για να κανουμε συλλογη μηνυματων?η rep?εμενα μου φαινονται μειωτικα για τα αλλα site και επειδη θεωρω το greekcomics καλυτερο site για αυτο το λεω,οτι δε χρειαζεται.

οσον αφορα το thanks εχει τη χρησιμοτητα του και στη τελικη οτι θελετε κανετε,αλλα οταν λεμε μια αποψη και η απαντηση ειναι ,ε ετσι ειναι και αν σας αρεσει ,ε τοτε να μη λεμε τιποτα

(παραθεση -τωρα αυτα δε τα ειπα για να τσακωθω με κανεναν ,πολυ περισσοτερο με τον netghost,απλα πιστευω οτι δεν ειναι κακο να γινεται συζητηση )

Edited by starsky
Link to comment
Share on other sites

ε? μάλλον διάβασες τελείως λανθασμένα το ποστ του NetGhost φίλε starsky! δεν είπε κάτι με κάποιον "άγριο"/"απολυταρχικό" τόνο! Ποσώς δε, δεν είπε "έτσι είναι και σε όποιον αρέσει"! Ειδικά αυτό, οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να το πούνε (και δεν το έχουν κάνει ακόμα, τουλάχιστον όχι έτσι άγαρμπα) είναι ο Valt και ο Γέρακας!!! :)

 

Και δε νομίζω ότι απαντά σε κάποιον συγκεκριμένα προσωπικά! Έτυχε να είναι μετά από εσένα. Κάλλιστα μπορεί να ήταν μετά από οιοδήποτε άλλο ποστ! ;)

 

:cheers:

Link to comment
Share on other sites

δε το εννοουσα ετσι ,οτι ειπε κατι απολυταρχικα,ουτε θα περιμενα κατι τετοιο απο τον netghost,ουτε και ψαχνομαι για καυγαδες τοσο καιρο που συμμετεχω στο φορουμ,απλα μου φανηκε οτι δεν αφηνονται περαιτερω περιθωρια για συζητηση ,για αυτο και εκανα edit μηπως φανει οτι παρεξηγηθηκα, κατι που δεν ισχυει, ουτε και εχω προβλημα με το συμπαθη netghost

αυτα ,καληνυχτα :beer: :beer: :beer:

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίζω και εγώ υπέρ της κατάργησης του THANX τουλάχιστον στη συνείδηση των χρηστών του φόρουμ αφού σαν κουμπί δεν με πειράζει.Θα πώ ένα απλό παράδειγμα.Όταν μπήκε ο gkosk ξεκίνησε να κάνει εκτενέστατα αφιερώματα σε φιγούρες και χαρακτήρες σχετικά σπάνιους προερχόμενους απο δεκαετία 70.Παρατήρησα λοιπόν ούτε ένας να μην μπαίνει να γράψει μια καλή κουβέντα για αυτόν τον άνθρωπο που έκανε με τόσο μεράκι αυτή τη δουλειά συγκεντρώνοντας ένα σωρό εξώφυλλα.Τα δε ΤΗΑΝΧ στα topic ελάχιστα.Την ίδια ώρα στα λαστιχένια αρκουδάκια μπορεί να δείτε και 20 χαζοχαρούμενες απαντήσεις.Αν αυτός είναι τρόπος να επιβραβεύουμε τη δουλειά ενός νέου μέλους στο ξεκίνημα του ειδικά sorry αλλά είστε όλοι οι παραπάνω λάθος.Να μην πώ για τα αφιερώματα του Yoshi στον Αρκά που τα χουν όλοι γραμμένα...Θυμάμαι ο Valtasar σε παλαιότερη κουβέντα είχε πει πως ο λόγος που σταμάτησε να σκανάρει στο BWGT ήταν πως κανείς δεν έλεγε μια καλή κουβέντα παρά πέταγε ένα ξερό ευχαριστώ και ζήταγε παραπάνω scans.Ε το ίδιο συμβαίνει και τώρα σε αυτό το φορουμ ειδικά από τότε που βγήκε το THANX.Μου κάνει τρομερή εντύπωση που χει γεμίσει χαιρετούρα χρόνια πολλά και συγχαρητήρια για τον νέο ΜοΜ το fora και ακούω πως εδώ γίνεται καταγραφή κομικ και όχι κριτική.Μα όλοι έχουν διάθεση για χαιρετούρες και χαζοχαρουμενιές αλλά μια ρημαδοκουβέντα δε βγαίνει εύκολα για μια αξιόλογη παρουσίαση...

 

ΥΓ.Αν όντως πρόκειται για τον ΠΑΠΥΡΟ ΛΑΡΟΥΣ των κόμικ πείτε μας να την κάνουμε όσοι θεωρούμε το GC και χώρο ανταλλαγής απόψεων και ξεσκάσματος γιατί ακούγεται βαρετό και κουραστικό.Γιατί τώρα τελευταία ακούω ολοένα και περισσότερο για δουλειές και καταγραφή και αφιερώματα και παρουσιάσεις σαν το μοναδικό αυτοσκοπό αυτής της κοινότητας(?)

Edited by LouisLamogio
Link to comment
Share on other sites

Φίλε starsky δεν αναφερόμουν καν σε σένα! Απλά δανείστηκα τη φράση σου! Πολύ περισσότερο δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος και κάθετος τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω καν δικαίωμα να το πω! Όπως είπε και ο Νικόλας, μόνο ο Γιώργος με τον Δημήτρη μπορούν να πουν κάτι τέτοιο, άσχετα που μέχρι σήμερα δεν το έχουν κάνει!

 

Εγώ ρε παιδιά στις μπύρες πήγα να το γυρίσω! Όχι σε καυγά!!! Δεν ψήνεται κανείς; :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Σαρωτικός o Louis !

 

Από τη μια μεριά έχεις δίκιο. Από την άλλη όμως να σου αναφέρω μια άλλη περίπτωση. Έχει κάνει ο dionik εκατό αφιερώματα στα cartoons της δεκαετίας του 90 στα οποία σπάνια έχω απαντήσει με κάτι διαφορετικό από THANKS, διότι πραγματικά μου είναι παντελώς άγνωστα!

Οπότε τι να γράψω; Η άλλη μου επιλογή θα ήταν να γράψω ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!

Εντάξει , δε το θεωρώ απαραίτητο, παρότι καταλαβαίνω τα παιδιά που το κάνουν αυτό.

Άμα δεν έχω κάτι ουσιώδες να πω, λέω ΤΗΑΝks και αυτό ήταν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τη δουλειά του dionik.

Όταν ήρθε η στιγμή τον πρότεινα, όπως τον πρότειναν πολλοί άλλοι για MOM, ώστε να υπάρξει αναγνώριση του κόπου του.

 

Η απόδοση τιμών και η επίδοση σεβασμού είναι πιο εύκολη σε τόπικς για ΜΟΜ του μήνα ή για Καλωσόρισμα ή για χρόνια πολλά, γιατί εκεί δεν χρειάζεται να πεις την άποψή σου για κάτι ελάχιστα ενδεχομένως οικείο.

 

Όταν το τελευταίο τεύχος του Σεραφίνο εκδόθηκε πριν από περίπου 18 χρόνια πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως μπορεί ένα μέλος 24 ετων να μην εχει αφουγκραστεί ποτέ την παροιμιώδη πείνα του αλητήριου κοπροσκυλάκου :beer:

Link to comment
Share on other sites

ΥΓ.Αν όντως πρόκειται για τον ΠΑΠΥΡΟ ΛΑΡΟΥΣ των κόμικ πείτε μας να την κάνουμε όσοι θεωρούμε το GC και χώρο ανταλλαγής απόψεων και ξεσκάσματος γιατί ακούγεται βαρετό και κουραστικό.Γιατί τώρα τελευταία ακούω ολοένα και περισσότερο για δουλειές και καταγραφή και αφιερώματα και παρουσιάσεις σαν το μοναδικό αυτοσκοπό αυτής της κοινότητας(?)

 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κολήσουμε ταμπέλα στο Greekcomics όπως πολλοί κάνουνε σε οτιδήποτε ανθρώπινο....

 

ΟΧΙ, δεν έχει ταμπέλα κύριοι ! Εχει αυτή τη στιγμή 100 περίπου ενότητες και καλύπτει ένα μεγάλο εύρος από θέματα/παραλλαγές/ενδιαφέροντα πάνω στον κόσμο των κόμικς.

Αν θέλει κάποιος κους κους και χαριτωμενιές, μπορεί άνετα να τις βρει, αν θέλει γνώσεις, μπορεί να βρει, αν θέλει απλά να χαζέψει, δόξα τω Θεώ έχουμε πολλά για να χαζέψει...

 

Ο καθένας διασκεδάζει με ότι του χρειάζεται εκείνη τη στιγμή και δεν νομίζω ότι χωράει κριτική ή ταμπέλα για την κοινότητα από κανέναν.

Ο σκοπός είναι η διασκέδαση χωρίς να ενοχλούμε τον διπλανό μας και αυτό επιτυγχάνεται χωρίς πρόβλημα έως τώρα.

 

Είναι λογικό, όσοι την βρίσκουν με παρουσιάσεις/ιστορία/καταγραφή να μιλάνε γι'αυτά, όσοι την βρίσκουν με τι θα φάμε σήμερα ή τι έπαιξε η τηλεόραση, να μιλάνε γι' αυτά. Όποιος λοιπόν τον ενδιαφέρει το θέμα της συζήτησης, συμμετέχει, αν όχι, πάει σε άλλη ενότητα και μιλάει για άλλα... αυτή είναι η ουσία της κοινωνίας, πολλοί άνθρωποι-πολλές γνώμες-πολλά ενδιαφέροντα.

 

:cheers3:

Link to comment
Share on other sites

σε μενα παντως δεν δουλευει το ρημαδι, οποτε δεν εχω ηθικο προβλημα για την χρηση του.. :lol:

 

αυτο που προσεξα ομως, επειδη δεν δουλευει το κουμπι γραφω κανονικο ποστ για να εκφρασω το θαυμασμο για καποιο αφιερωμα, κτλ.

αμα δουλευε, μπορει απλα να πατουσα το κουμπι μονο...

 

καλο ειναι να γραφουμε ποστ παντως, γιατι οσοι χρησιμοποιουνε το "view new posts" function για να δουνε τι καινουργιο γραφτηκε στο φορουμ δεν χανουν τα αφιερωματα. Αμα απλα πατησετε το 'thanks', το thread μενει στασιμο.

Link to comment
Share on other sites

σε μενα παντως δεν δουλευει το ρημαδι, οποτε δεν εχω ηθικο προβλημα για την χρηση του.. :lol:

 

αυτο που προσεξα ομως, επειδη δεν δουλευει το κουμπι γραφω κανονικο ποστ για να εκφρασω το θαυμασμο για καποιο αφιερωμα, κτλ.

αμα δουλευε, μπορει απλα να πατουσα το κουμπι μονο...

 

καλο ειναι να γραφουμε ποστ παντως, γιατι οσοι χρησιμοποιουνε το "view new posts" function για να δουνε τι καινουργιο γραφτηκε στο φορουμ δεν χανουν τα αφιερωματα. Αμα απλα πατησετε το 'thanks', το thread μενει στασιμο.

 

Θα συμφωνήσω σχετικά με την επιπλέον δυνατότητα επικοινωνίας που δίνει η μη χρήση του Thanks. Άλλωστε ένα απλό ηλεκτρονικό "ευχαριστώ" δεν προσθέτει τίποτα. :cheers3: :cheers3:

Link to comment
Share on other sites

Όταν το τελευταίο τεύχος του Σεραφίνο εκδόθηκε πριν από περίπου 18 χρόνια πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως μπορεί ένα μέλος 24 ετων να μην έχει αφουγκραστεί ποτέ την παροιμιώδη πείνα του αλητήριου κοπροσκυλάκου :beer:

 

Μα ακριβώς εκεί αποσκοπούν οι παρουσιάσεις.Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ή κάνω λάθος.Δεν είναι αναμνήσεις μόνον.Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά περνάει και στον tracker κατεβάζει και ένα ΣΕΡΑΦΙΝΟ και βλέπει περί τίνος πρόκειται.Και αν είναι και πιτσιρικάς όπως λες ρωτάει και τον πατέρα του που θα το έχει διαβάσει.Απλά τα πράγματα μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ορισμένοι.Όσων αφορά το παράδειγμα που ανέφερες αν τσεκάρεις τα post του Dionic μόνο από δημοφηλία και απαντήσεις δεν πάσχουν συνεπώς ατυχές το παράδειγμα σε σχέση με το πως και τι ανέφερα εγώ.Τo σωστό παράδειγμα που απαντά στα παραπάνω είναι το εξής.Πόσοι από εδώ μέσα(εγώ είμαι σίγουρα ένας) θα μαθαίναν να διαβάζουν τα BD αν δεν υπήρχε ο Dimis(και λίγα ευχαριστώ του έχω πει).Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το πράμα κατ εμέ και νομίζω πως το ξέρετε όλοι.Το να κάνει ο άλλος την πλάκα του αν δε γουστάρει τα παραπάνω που περιγράφω οπωσδήποτε είναι σεβαστό.Αλλά το να την "ψιλοπέφτουμε" πάντα όταν λέγεται μια αλήθεια επειδή πονάει για κάτι "στραβό" εδώ πέρα πάει πολύ.Εκτός αν θέλουμε μόνο τα ζήτω οπότε πάω πάσο.Και επειδή βλέπω πως το ΥΓ κέντρισε το ενδιαφέρον(άλλωστε επίτηδες το έβαλα)

δεν είναι ταμπέλα που έβαλα εγώ αλλά ειπώθηκε εμμέσως και αμέσως παραπάνω και έχει ξαναειπωθεί.Συγγνώμη αν ενοχλώ αλλά εγώ να βοηθήσω προσπαθώ και νομίζω το ΥΓ είναι το λιγότερο από όσα ανέφερα στο προηγούμενο ποστ η ουσία των οποίων διαφεύγει ή παραμένει ασχολίαστη.

Edited by LouisLamogio
Link to comment
Share on other sites

Άντε να ρίξουμε και εμείς μια πετρούλα στη λίμνη με τις σκέψεις...

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή το εν λόγω κουμπάκι είναι και καλό και κακό, και ο καθένας αναλόγως της χρήσης που του κάνει και απο τη σκοπιά με την οποία το αντιμετωπίζει το χαρακτηρίζει ανάλογα (η με άλλες σχετικές διαβαθμίσεις ανάμεσα στα δύο απόλυτα).

Προσωπικά το θεωρώ άλλοτε χρήσιμο γιατί με βγάζει απο την αμηχανία να πω ένα ξερό ευχαριστώ σε ένα ποστ ή κάτι το οποίο θα ακουστεί εγκωμιαστικό, ενώ στην ουσία πριν διαβάσω το ποστ/αφιέρωμα δεν ήξερα καν για τι μιλάει. Χρήσιμο όταν δεν έχω χρόνο για κάτι παραπάνω και χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να ευχαριστήσω τον γράφοντα. Χρήσιμο γιατί με βγάζει απο τον πειρασμό να απαντήσω με ειρωνικό τρόπο σε κάποιον που λέει κάτι (πασί)γνωστό, πιθανώς γιατί είναι καινούριος ή νεότερος και το πατάω γιατί δεν θα ήθελα να τον αποθαρρύνω.

Απο την άλλη είναι η εύκολη λύση. Είναι απρόσωπο και χάνεται η έννοια της προσωπικής έκφρασης. Δεν τρέφει τον καλό εγωισμό μου/μας εκεί που θα θέλαμε να δούμε κάποια σχόλια και απλά βλέπουμε κάποια ΤΗΑΝΚσ. Πραγματικά δεν επαναφέρει στην επικαιρότητα το θέμα,αλλά αυτό ίσως να έχει αντίκτυπο μόνο όταν βιαζόμαστε και στους περιστασιακούς αναγνώστες, γιατί άν θέλουμε όλοι ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε τα αφιερώματα.

και για να κλείσω με μια ατάκα στα γερμανικά ελαφρώς παραλλαγμένη:

just my 2 πετραδάκια

 

 

ΥΓ μια που είπα για εγωισμό, ξύπνησε μέσα μου, οπότε μην παραξενευτείτε αν απο κάτω λέω ευχαριστώ στον εαυτό μου

Γιατρέ είμαι καλά? :Nurse::collapse:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε starsky δεν αναφερόμουν καν σε σένα! Απλά δανείστηκα τη φράση σου! Πολύ περισσότερο δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος και κάθετος τη στιγμή μάλιστα που δεν έχω καν δικαίωμα να το πω! Όπως είπε και ο Νικόλας, μόνο ο Γιώργος με τον Δημήτρη μπορούν να πουν κάτι τέτοιο, άσχετα που μέχρι σήμερα δεν το έχουν κάνει!

 

Εγώ ρε παιδιά στις μπύρες πήγα να το γυρίσω! Όχι σε καυγά!!! Δεν ψήνεται κανείς; :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :lol:

μεγαλε δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα μαζι σου!μεσα για μπυρες :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Link to comment
Share on other sites

μεγαλε δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα μαζι σου!μεσα για μπυρες :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

;):beer::)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.