Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konata_Izumi

Members
  • Περιεχόμενο

    167
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Θεσσαλονικη
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    comics, manga, anime, japanese history & art, jpop-jrock, schoolgirls

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1108 προβολές προφίλ

Konata_Izumi's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

327

Συνολική φήμη στο GC

  1. Εγω με τον Ροτζερ Μουρ μεγαλωσα, αλλα δεν τον ψηφιζω μονο για αυτο.. Οι ταινιες του ειχαν ενα χιουμορ που δεν το ειχε κανενας αλλος Bond.. Μετα ακολουθει ο Κοννερυ. Οι υπολοιποι με αφηνουν αδιαφορο αφου οι ταινειες τους ειναι αγευστες με πολλα μπαμ-μπουμ και εφφε.
  2. Ο Φεθρυ ηταν εγγυηση... Καθε φορα που εβλεπα στο Μικυ Μαους ιστορια με τον Φεθρυ ηξερα οτι θα διαβαζα μια πολυ καλη και ξεκαρδιστικη ιστορια. Φυσικα οι πιο κλασικες ιστοριες ηταν αυτες που ο Ντοναλντ και ο Φεθρυ δουλευαν στην εφημεριδα "Νυχτερινη". Η αγαπημενη μου αυτη που πηγαν μαζι με τον θειο Σκρουτζ στην οπερα.
  3. Konata_Izumi

    HOT AUCTIONS!

    Ενα thread για να ενημερωνουμε τον κοσμο του φορουμ για προσφορες που εχουμε πετυχει στο ιντερνετ, που μπορει να μην ενδιαφερουν εμας προσωπικα, αλλα ισως να ενδιαφερουν αλλα μελη του φορουμ. Κανω την αρχη με δυο παραδειγματακια, που ισως παραειναι hot , αλλα ποτε δεν ξερει κανεις.. Ισως τελικα να εχουμε πολυ δυνατους συλλεκτες αναμεσα μας. Το πιο σημαντικο Μικυ Μαους του κοσμου Το πιο σημαντικο Ντοναλντ Ντακ του κοσμου Μενουν μονο 21 μερες και για τις 2 δημοπρασιες
  4. Τα πολιτικα πιστευω ενος συγγραφεα η ενος εκδοτη δεν νομιζω οτι ειναι λογος για να απορριψουμε ενα κομικ η ενα βιβλιο τους, εφοσον αυτο δεν εχει να κανει με την πολιτικη ιδεολογια καθαυτη. Ενα κομικ ειναι ενα κομικ. Τι με νοιαζει τωρα αν ο εκδοτης ειναι δεξιος η αριστερος?? Αν μου αρεσει το κομικ, θα το παρω. Υπαρχουν βεβαια καποιες περιπτωσεις που θα μποικοταρω καποιους οικους οταν ξερω οτι τα κερδη τους τα επενδυουν σε πολιτικου τυπου δραση με την οποια δεν συμφωνω (ρυπανση των τοιχων των πολεων μας με αφισες για την απελευθερωση κοινων εγκληματιων και ληστων τραπεζων...) Σε γενικες γραμμες ομως, το τι ψηφιζει ενας δημιουργος η εκδοτης δεν επηρεαζει την ποιοτητα του εργου του, οταν το εργο αυτο δεν ασχολειται με τα πολιτικα.
  5. Konata_Izumi

    ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΚΥ

    ηταν σιγουρα μια απο τις καλυτερες εκδοσεις Disney στη προ-Κομιξ εποχη. Το μονο αρνητικο του ηταν οτι ηταν αρκετα ακριβο για τα πιτσιρικια εκεινης της εποχης που επαιρναν χαρτζηλικι σε κερματα... Θυμαμαι οτι το αγοραζα παντα με καθυστερηση μεχρι να συγκεντρωσω τα λεφτα... αναγνωριζω τα περισσοτερα απο τα εξωφυλλα που βαλατε στο πρωτο ποστ... Χαθηκαν ομως τα περισσοτερα σε φυσικες καταστροφες και μου εχουν μεινει μονο τα τευχη 6 και 7
  6. μια που εχω πια σκανερ, ας αρχισω να ποσταρω σιγα σιγα μερικα εξωφυλλακια... Η πρωτη δοση..
  7. Στα παιδικα μου χρονια πετυχα το Μεγαλο Μικυ στην καλυτερη του περιοδο. Ηταν η περιοδος με το αλλοκοτο μακρουλο του σχημα και τις "γαλαζιες ιστοριες" στο κατω μερος του περιοδικου. Barks και Γκοντφρεντσον ως κεντρικες ιστοριες, και στριπακια του Ταλιαφερο και του Γκοντφρεντσον στο γαλαζιο κατω μερος.. Εκεινα τα τευχη ηταν ολα ενα και ενα... Τολμω να πω οτι η αγαπη μου για το συμπαν των παπιων οφειλεται σε μεγαλο μερος σε εκεινα τα τευχη.. Και ηταν πιθανοτατα η μεγαλυτερη συγκεντρωση των στριπ του Ταλιαφερο σε ελληνικο κομικ... Δεν νομιζω οτι εχει γινει ξανα κατι τετοιο αφου ακομα και στο ΚΟΜΙΞ εχουμε δει μονο ελαχιστη απο την δουλεια του Ταλιαφερο.. Εκτος αμα εχει βγει καμμια ειδικη συλλεκτικη ςκδοση με τα στριπ του τα χρονια που ημουν Αγγλια.. Αν οχι νομιζω οτι επιβαλεται να μαζευτουνε ολα αυτα τα υπεροχα ξεκαρδιστικα και παλαιομοδιτικα στριπακια σε μια ξεχωριστη εκδοση.
  8. Konata_Izumi

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    βασικα μου λειπουν οι πρωτες τρεις σελιδες μαζι με το εξωφυλλο.. ουτε που θυμαμαι πως ηρθε στα χερια μου, αλλα το κραταω γιατι εχω την υποψια οτι προκειται για πολυ παλιο τευχος... οσο για την ιστορια την εχω ολοκληρη στο τευχος του Κομιξ που αναφερες, και ακομα σημαντικοτερα στο τευχος του Uncle Scrooge που εκδοθηκε για πρωτη φορα..
  9. Konata_Izumi

    ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ

    μια που συγκρινετε τις μεταφρασεις του σημερα με του '70, ας παραθεσω κατι απο ενα τευχος που ειναι μαλλον του '60 (δεν εχει εξωφυλλο)... Μιλαμε να σε πιανει ριγος οταν βλεπεις τα παπια να μιλανε τα "παλια" ελληνικα... (ησατε, πολεμιστας, κυττατε...) Ξερει κανεις πιο τευχος ειναι? (Και αν το εχετε, παραθεστε και το εξωφυλλο)
  10. Δεν νομιζω οτι το ΚΟΜΙΞ εχει δημοσιευσει 659 ιστοριες του Barks. Πρεπει να εχει μεινει μεγαλο αποθεμα... Εδω πιστευω οτι ακομα και καποιες απο τις πολυσελιδες ιστοριες του δεν εχει δημοσιευσει ακομα. Ετσι δεν ειναι? Βασικα οι ιστοριες του Barks χωριζονται σε 4 κατηγοριες. - Τις πολυσελιδες που ηταν βασικες ιστοριες στα Uncle Scooge, Four Color - Τις δεκασελιδες που ηταν βασικες στο WDC&S, και τις οποιες δευτερες ιστοριες των Uncle Scrooge, Four Color - Τις μονοσελιδες gag ιστοριες που εμπαιναν στα εσωφυλλα και οπισθοφυλλα των Uncle Scrooge, Four Color - Τις πολυσελιδες που εμπαιναν σε σπεσιαλ τευχη (Christmas Parade, Cheerios Giveaways, etc) Ξρει κανεις ποιες βασικες ιστοριες του Barks δεν εχουν δημοσιευτει ακομα στο Κομιξ?
  11. Αααααχ αχ βαχ....... Πονεμενη ιστορια το Κομιξ... Και εγω λιγο πολυ σαν τον συνομηλικο μου απο πανω, ημουν τα πρωτα χρονια που εβγαινε αυτο το περιοδικο... Με την ιδια λαχταρα περιμενα καθε τευχος, και την Παρασκευη που κυκλοφορουσε περιμενα καρτερικα εξω απο το ψιλικατζιδικο το φορτηγο με τα περιοδικα και τις εφημεριδες αθηναικου τυπου.. Οταν επιανα δε το τευχος στα χερια μου ενιωθα οπως θα ενιωθε ο Σκρουτζ αμα εβρισκε ενα ασημενιο δολαριο στο δρομο.. Ακομα θυμαμαι πως ενιωσα οταν ξεφυλλισα το πρωτο τευχος αυτου του περιοδικου τον Ιουλη του '88 στο Πευκοχωρι Χαλκιδικης. Σημερα ομως με αφηνει παγερα αδιαφορο. Δεν το αγοραζω για να μην νευριαζω με την χαμηλη ποιοτητα του περιοδικου. Η μονη λυση για μενα ειναι να αλλαξει το σημερινο ανθρωπινο δυναμικο του περιοδικου που οπως ειναι φανερο δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για το τι πραγματικα θελουν οι Disney θαυμαστες και συλλεκτες. Εχουν μετοχες στο χρηματιστηριο? Μπας και μπορεσουμε να συγκεντρωσουμε δυναμεις ολοι εδω και να κανουμε ενα hostile takeover..
  12. Γελιο και Χαρα #1???? Wow, just wow.... βεβαια τι να πεις και για το Whiz Comics... αυτο και αν ειναι wow... γελασα πολυ παντως που στο "Διαπλανητικα" μεταφρασαν και εβαλαν και τη σταμπα του Comics Code Authority...
  13. οταν παω στο περιπτερο να παρω καποιο κομικ, βρισκομαι στην ιδια alert κατασταση που ημουν οταν αγοραζα τσοντες οταν ημουν πιτσιρικας... εχω παρατηρησει ομως οτι με τα manga στα μεσα μεταφορας (τρενα, αεροπλανα, κτελ, μετρο) τα διαβαζω με σχεδον επιδεικτικο τροπο... Τα περιεργα βλεμματα των επιβατων για καποιο λογο με συναρπαζουν... τα πιο πολλα βλεμματα ομως τα τραβηξα στο intercity οταν ακουγα πολυ δυνατα στα ακουστικα μου το μουσικο θεμα του Dragonball ερμηνευμενο απο την κοπελια στο αβαταρ μου..
  14. You have got to be kidding me.... Για τευχη του ελληνικου Μικυ Μαους ειναι πολλα τα λεφτα... Δηλαδη αμα ειχε αυθεντικα αμερικανικα Disney απο τη δεκαετια του '50 ποσο θα τα πουλαγε? Μακαρι το Overstreet Price Guide να ειχε και αξιολογησεις μη αμερικανικων εκδωσεων μπας και βαζανε αυτοι οι εμποροι μυαλο...
  15. πολυ καλες πληροφοριες!! Κανα μαγαζι με Μικυ Μαους κατω απο #800 εχουμε στην πολη μας? Καποτε υπηρχε ενα ημι-υπογειο μαγαζι στην Ικτινου με πολλα διαμαντια αλλα εχει κλεισει εδω και πολλα χρονια..
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.