Μετάβαση στο περιεχόμενο

starsky

Members
  • Περιεχόμενο

    283
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1139 προβολές προφίλ

starsky's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

229

Συνολική φήμη στο GC

  1. starsky

    BERSERK [ KENTARO MIURA ]

    τα τελευταια επεισοδια θυμιζουν πολυ lovecraft.
  2. Autodesk SketchBook Pro corel painter artrage photoshop gimp manga studio paint tool sai artweaver sketchup(για κτιρια πιο πολυ και εσωτερικους χωρους)
  3. το ειχα ξανακουσει αυτο το περιστατικο με τη κλεμμενη ιστορια ,που δημοσιευτηκε στη βαβελ,αλλα δεν ελεγε ποιος την ειχε κανει,δεν εχει ισως σημασια, νομιζω οτι ειναι απαραδεκττο αυτο που γινεται στα περιοδικα με τετοιους δανεισμους,το να δημοσιευονται σκιτσα δημιουργων χωρις την αδεια τους,που καποιες φορες δεν αναφερεται και ποιανου ειναι το σκιτσο.
  4. ειχα δει μονο την ταινια,δεν εχω διαβασει το βιβλιο να κανω σχετικες συγκρισεις,αλλα μου εκανε εντυπωση η συγκεκριμενη εκδοση και το υφος του σχεδιου και τελικα το αγορασα,μου αρεσε αρκετα.
  5. δε το χω αγορασει,αλλα ετυχε να το ξεφυλλισω πριν μερες σε βιβλιοπωλειο,αρκετα καλο φανηκε με ταιριαστο σχεδιο.
  6. τι σχεση εχει η κουλτουρα με κατι μη mainstream? καμμια. αν δε σου αρεσει κατι ,μη το αγοραζεις. εφοσον μιλαμε για διαγωνισμο και επειδη καποιοι θα συμμετασχουν,οχι ως υπαλληλοι του οποιοδηποτε ,ειναι ανεπιτρεπτο να κριθουν βαση το δογμα του οποιουδηποτε. δηλαδη θα βαλουμε γραμμη στον διαγωνισμο? τοτε ειναι ακυρος. αν καποιος θελει να συμμετασχει με στυλ τυπου καζα η βερυκιου η logicomix η λεανδρου η δερβενιωτη η οτιδηποτε,θα πρεπει να κριθει στο πως πραγματωσε το κομικ και πως περασε το οποιο μυνημα,με πρωτοτυπια η οχι. οχι με τα κολληματα του καθενος ,ειτε ειναι εικαστικος ,ειτε δημοσιογραφος η και τραγουδιστης η οτιδηποτε. μπορει να γινει αυτο? οχι,αλλα αμα εχεις πολλα μελη στην επιτροπη και απο διαφορετικες τεχνοτροπιες κομιστες και εικαστικους,τοτε κατι γινεται. στη συγκεκριμενη επιτροπη δε το βλεπω αυτο στο βαθμο που θα επρεπε ,ισως οι οποιοι υπευθυνοι να το εχουν υποψην τους για μελλοντικους διαγωνισμους. επισης και παλια για τον αρκα εχω ακουσει να λενε ,που παει με μη πολιτικο σκιτσο,τοτε που το πολιτικο σκιτσο ηταν στα φορτε του,ελα ομως που τελικα ο αρκας εκανε τρομερη επιτυχια. αρα τι μπορει να επιτυχει και τι μπορει να γινει αποδεκτο απο την αγορα ,κανεις δε το ξερει.
  7. το θεμα ομως ειναι να μη κριθουν τα κομικ με mainstream κριτηρια η και καλα τι θα μπορουσε να πετυχει στην αγορα η με τι προσωπικα αρεσει στον καθενα,αλλα με ποιοτικα κριτηρια. επισης θα ειχε ενδιαφερον(για να εχουμε και εμεις που δε ξερουμε τοσα πολλα,καποια εικονα) αν ηθελε ο κυριος Κουκουλας να αναφερει και στο παρον φορουμ οτι ειπε για την πορεια των κομικ τα τελευταια χρονια.
  8. δεν ειναι απαραιτητα κακη επιλογη ο Κραουνακης αν και στην αρχη και μενα με ξενισε. δεν υπαρχουν ειδικοι στα κομικ. ενδιαφερον θα ειχε να οριζαμε ειδικα σε κριτικες επιτροπες ,ποιος και με πιο τροπο κανει κριτικη. ευκολα βγαινουν ακαταλληλοι ολοι και ευκολα καταλληλοι. το προβλημα ειναι οτι διαμορφωνονται παγιωμενες αντιληψεις για τα κομικ η πως πρεπει να ειναι και εκει γινονται μπαχαλο ολα. γενικα μιλαω οχι για καποιον συγκεκριμενα. επισης κατι ακομη ,καλη επιτυχια στο διαγωνισμο και ασχετως χορηγων ,επειδη αυτα καλο κανουν ,ευχομαι ο διαγωνισμος να συνεχιστει και στα επομενα χρονια.
  9. αν δεν εχουν προβλημα οι παρευρισκομενοι να μαγνητοσκοπηθουν,ισως και να το αναλαμβαναν και οι ιδιοι,θα ηταν πολυ καλη ιδεα και θα λειτουργουσε πολλαπλασιαστικα στην ολη προσπαθεια της εκδηλωσης και θα προκαλουσε γενικοτερα περισσοτερη προσοχη γυρω απο τα κομικ.
  10. starsky

    "9"

    δε γνωριζω,γιατι δε το διαβαζω εδω και καιρο το 9 ,γιατι δεν ειχε ενδιαφερον. ηλπιζα να αλλαζε κατι,αλλα απο οτι βλεπω δυστυχως δεν ισχυει κατι τετοιο.
  11. starsky

    "9"

    για το 9 μιλας γενικοτερα η για καποια ιστορια?
  12. ευχαριστω για τα κομικ ,που προτεινετε. η τεχνοτροπια δεν εχει σημασια,αυτο που με ενδιαφερει ειναι ο αφηγηματικος τροπος.
  13. ναι ηταν σπουδαια εκδοτικη η "Modern Times". ακριβως επειδη υπαρχουν ψαγμενα ατομα στο φορουμ εθεσα την ερωτηση,ελπιζω να εχουν υποψην τους κατι. τη ταινια δε θυμαμαι να την εχω δει,θα την τιμησω οπωσδηποτε ομως. ευχαριστω και παλι Mandrake
  14. ευχαριστω ,φαινεται πολυ ενδιαφερον κομικ,θα το τσεκαρω οπωσδηποτε. δε ξερω αν θα ηταν κουραστικο σε graphic novel ,γιατι τελικα ολα εξαρτωνται απο τη μαστορια των δημιουργων,οποτε αναλογως. εαν παντως Mandrake η και οποιος αλλος γνωριζει και καποιο αλλο ,ελληνικο και μη ,θα με ενδιεφερε να δω και αλλα δειγματα τετοιας αφηγησης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.