Ζάνταφ Posted October 16, 2024 Member ID: 41,338 Group: Members Topic Count: 33 Content Count: 692 Reputation: 4,887 Achievement Points: 743 Days Won: 15 With Us For: 464 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Posted October 16, 2024 ΒΑΤΜΑΝ & ΤHE JOKER: ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΔΙΔΥΜΟ Νέα κυκλοφορία του Μικρού Ήρωα με Μπάτμαν και Τζόκερ. Τι άλλο θέλετε; Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Στο Batman & The Joker – Θανάσιμο Δίδυμο, η Χάρλεϋ Κουίν απήχθη από μυστηριώδεις φιγούρες, κάτι τρομακτικά, ανθρωποειδή τέρατα που μοιάζουν με τον Τζόκερ και παραμονεύουν στους δρόμους του Γκόθαμ, συλλέγοντας κομμένα κεφάλια. Παράλληλα, ο Τζιμ Γκόρντον αγνοείται, και ο Τζόκερ στέλνει στον Μπάτμαν ένα όργανο του επιθεωρητή και το χρησιμοποιεί για να τον εκβιάσει με σκοπό να συμμαχήσουν, για να σταματήσουν την αιματοχυσία και να σώσουν την Χάρλεϋ. Σιγά σιγά, ο Μπάτμαν (σε απολαυστικό ρόλο ντεντέκτιβ), με την βοήθεια τον γνωστών συμμάχων, αλλά και του κλόουν πρίγκιπα του εγκλήματος, θα ξετυλίξει το κουβάρι μιας βαθιάς, σκοτεινής συνωμοσίας. ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ: Έχουμε μια καλογραμμένη ιστορία Μυστηρίου, με πρωταγωνιστή τον Σκοτεινό Ιππότη, αλλά και τον θανάσιμο εχθρό του τον Τζόκερ. Η υπόθεση κυλάει ομαλά και κρατάει τον ενδιαφέρον σε υψηλά επίπεδα. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των 2 εχθρών είναι εξαιρετική κατά την άποψή μου, και ταιριάζει και στον χαρακτήρα τους. Ο κακός είναι επίσης μυστηριώδης και ενδιαφέρων. Γενικά, το σενάριο αντιπροσωπεύει η λέξη "ωραίο". Xωρίς να είναι κάτι αξιοσημείωτο, είναι ένα καλοδομημένο μυστήριο, που προσωπικά απόλαυσα. Το σενάριο μπορεί να είναι ωραίο, αλλά το σχέδιο είναι υ-πε-ρο-χό. Ο Silvestri δίνει ρέστα!!!! Κάθε καρέ είναι προσεγμένο, ρεαλιστικό και πανέμορφο, απόλαυση για το μάτι. Στο εικαστικό κομμάτι λοιπόν δίνω την λέξη "αξιοσημείωτο", που κέρδισε με την αξία του. Η έκδοση είναι όπως πάντα με τον Μικρό Ήρωα, εξαιρετική και αψεγάδιαστη, με ωραίο μέγεθος, υπέροχο χαρτί (μυρίζει και ωραία ), στιβαρό δέσιμο, και εξαιρετική μετάφραση/επιμέλεια! για άλλη μια φορά στον @ PhantomDuck και στα υπόλοιπα παιδιά της εκδοτικής για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν ξανά. Τέλος, θα πω ότι είναι μια δυνατή ιστορία, με πολύ ενδιαφέρον, που αξίζει να έχετε στις βιβλιοθήκες σας όλοι . Επομένως το προτείνω ανεπιφύλακτα!!! Παιδιά στηρίξτε άφοβα! ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! 21 1 4 Quote
Lelis Posted October 19, 2024 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 573 Reputation: 4,986 Achievement Points: 646 Days Won: 1 With Us For: 2,222 Days Status: Online Last Seen: 2 min ago Age: 35 Posted October 19, 2024 (edited) Διαβάστηκε το συγκεκριμένο. Το βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!! Σκοτεινό, ατμοσφαιρικό, με στοιχεία απο μυστήριο, αστυνομικό θρίλερ, τρόμου , δράσης, όλο όμορφα παντρεμένα μεταξύ τους.Η υπόθεση σε κρατούσε σε αγωνία και γενικά το βρήκα αρκετά καλογραμμένο. Είχε ανατροπές, έκανε κάποια χρονικά jumps μπρος και πίσω, υπήρχε αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο από τον Batman και γενικά θα πω ότι ο τρόπος αφήγησης του ξεδιπλώνει ιδανικά το σενάριο!! Όλοι οι χαρακτήρες μου φάνηκαν καλογραμμένοι ,ενώ σε όλη την διάρκεια της ιστορίας, υπάρχουν και πιο "εσωτερικοί" διάλογοι και ερωτήματα σχετικά με το δίπολο Μπάτμαν - Τζόκερ, τον ρόλο του καθενός και την σχέση μεταξύ τους. Η ιστορία διαβάζεται αυτόνομα τελείως και δεν χρειάζεται να ξέρεις παρά τα απολύτως ελάχιστα για τον ήρωα. Το σχέδιο μαζί με τους χρωματισμούς φανταστικοί επίσης. Σχέδιο με πολλές σκιάσεις που κάνουν την όλη ανάγνωση ατμοσφαιρική , κουμπώνει ιδανικά με το σενάριο και την αφήγηση. Έκδοση εξαιρετική! Έχω την αίσθηση ότι το εξώφυλλο είναι λίγο πιο χοντρό και γυαλιστερό από ότι συνήθως και γενικά θύμισε λίγο αυτό το κλασσικό εξώφυλλο που έχουν οι εκδόσεις της Anubis. Επίσης και οι εσωτερικές σελίδες μου φάνηκαν λίγο πιο χοντρές σε σχέση π.χ. με την έκδοση του Σούπερμαν που είδαμε μέσα στο έτος από την εκδοτική Επιμέλεια άψογη! Γενικά ήμουν αρκετά σκεπτικός με το συγκεκριμένο πριν το διαβάσω, καθώς είχα διαβάσει και σχόλια μέσα στο φόρουμ ότι δεν πρόκειται για κάποια καλή ιστορία Batman. Επίσης στο Goodreads τα single issues έχουν βαθμολογία κοντά στο 4.2-4.3 που την λες καλή, αλλά η έκδοση που έχει όλη την ιστορία έχει κάτω από 4. Με αυτά θεώρησα ότι θα διαβάσω κάτι μέτριο , αλλά προσωπικά την καταευχαριστήθηκα την ιστορία. Όπως έχω ξαναπεί δεν εχω διαβάσει πολύ Μπάτμαν, για την ακρίβεια είναι η 4η ιστορία που διαβάζω και ρε παιδιά αν αυτές θεωρούνται οι μέτριες του, οι καλές πως είναι; Έχω μπει φουλ σε mood να ξεκινήσω να μαζεύω. Η συγκεκριμένη έκδοση μπήκε κατευθείαν στο τοπ 5(μπορεί και τοπ 3)με τις αγαπημένες μου εκδόσεις απο τον Μ.Η. για το '24 και προσωπικά το θεωρώ must αγορά για όλους, διαβάζεις δεν διαβάζεις Μπάτμαν! Edited October 19, 2024 by Lelis 15 1 Quote
Guts Posted October 19, 2024 Member ID: 38,081 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 829 Reputation: 7,463 Achievement Points: 836 Days Won: 7 With Us For: 1,299 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Posted October 19, 2024 (edited) @ Lelis το Goodreads θέλει να είσαι λίγο εξοικειωμένος με την λογική του σάιτ για να βγάλεις συμπεράσματα. To Deadly Duo έχει βαθμολογία 3.97 απο 463 ανθρώπους, ενώ για παράδειγμα το The Man Who Laughs έχει βαθμολογία 4.08 απο 25.500 κόσμο. Edited October 19, 2024 by Guts 7 Quote
v hunter d Posted October 23, 2024 Member ID: 38,851 Group: Members Topic Count: 20 Content Count: 393 Reputation: 2,875 Achievement Points: 435 Days Won: 1 With Us For: 1,103 Days Status: Offline Last Seen: Saturday at 06:59 PM Posted October 23, 2024 Πολύ καλή έκδοση και εξαιρετική ιστορία από όλες τις πλευρές(σενάριο, σχέδιο, χρώματα, καφέ φίλτρου, σαγανάκι κλπ). O Little Hero έδωσε ρέστα εδώ... 10 Quote
Andysaurus Posted October 23, 2024 Member ID: 25,886 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 312 Reputation: 3,081 Achievement Points: 335 Days Won: 1 With Us For: 4,600 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 38 Posted October 23, 2024 Το ξεκίνησα σήμερα! Πριν πω την άποψη μου, αφού το ολοκληρώσω, μπορεί να μου πεις κάποιο άλλο μέλος πως του φάνηκε το χαρτί? Μου φαίνεται ότι είναι κάτι ανάμεσα σε γυαλιστερό και χαρτί εφημερίδας σε σημείο που νιώθω ότι θα αφήσει μελάνι στα χέρια μου. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακέκτυπο βέβαια. 2 Quote
Lelis Posted October 23, 2024 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 573 Reputation: 4,986 Achievement Points: 646 Days Won: 1 With Us For: 2,222 Days Status: Online Last Seen: 2 min ago Age: 35 Posted October 23, 2024 (edited) 14 hours ago, Andysaurus said: Το ξεκίνησα σήμερα! Πριν πω την άποψη μου, αφού το ολοκληρώσω, μπορεί να μου πεις κάποιο άλλο μέλος πως του φάνηκε το χαρτί? Μου φαίνεται ότι είναι κάτι ανάμεσα σε γυαλιστερό και χαρτί εφημερίδας σε σημείο που νιώθω ότι θα αφήσει μελάνι στα χέρια μου. Δεν ξέρω αν έπεσα σε κακέκτυπο βέβαια. Νομίζω είναι το κλασσικό που έχει ο Μ.Η. σε αυτές τις εκδόσεις. Δεν είναι σίγουρα από τα πιο χοντρά και γυαλιστερά, αλλά θεωρώ γενικά ότι μια χαρά στιβαρή είναι η έκδοση. Όπως έγραψα και στο σχόλιο , τις συγκεκριμένες σελίδες γενικά τις βρήκα ίσως λίγο πιο χοντρές από τις αντίστοιχες του superman η του Camelot που εκεί όντως είχα και εγώ την αίσθηση ότι το χαρτί είναι λεπτό. Edited October 24, 2024 by Lelis 1 Quote
spider-maniac Posted October 24, 2024 Member ID: 39,131 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 436 Reputation: 2,503 Achievement Points: 588 Days Won: 3 With Us For: 1,031 Days Status: Offline Last Seen: 11 hours ago Age: 17 Posted October 24, 2024 11 ώρες πριν, Lelis είπε: Όπως έγραψα και στο σχολείο , τις συγκεκριμένες σελίδες γενικά τις βρήκα ίσως λίγο πιο χοντρές από τις αντίστοιχες του superman η του Camelot που εκεί όντως είχα και εγώ την αίσθηση ότι το χαρτί είναι λεπτό. Γράψατε διαγώνισμα πάνω σε εκδόσεις κόμιξ; 3 Quote
Lelis Posted October 24, 2024 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 573 Reputation: 4,986 Achievement Points: 646 Days Won: 1 With Us For: 2,222 Days Status: Online Last Seen: 2 min ago Age: 35 Posted October 24, 2024 8 min ago , spider-maniac said: Γράψατε διαγώνισμα πάνω σε εκδόσεις κόμιξ; Ασε έμεινα μετεξεταστεος , λόγο ορθογραφικων... 3 Quote
Indian Posted October 24, 2024 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 804 Content Count: 14,185 Reputation: 103,413 Achievement Points: 9,268 Days Won: 497 With Us For: 5,021 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 43 Posted October 24, 2024 5 ώρες πριν, Lelis είπε: Ασε έμεινα μετεξεταστεος , λόγο ορθογραφικων... Δεν σε φοβάμαι. Τον Φεβρουάριο θα τους τα πεις καλύτερα και θα σε περάσουν! 3 Quote
Mandrake Posted November 17, 2024 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,673 Reputation: 30,207 Achievement Points: 8,011 Days Won: 29 With Us For: 6,604 Days Status: Offline Last Seen: 58 min ago Posted November 17, 2024 On 24/10/2024 στο 11:07 ΠΜ, Lelis είπε: Ασε έμεινα μετεξεταστεος , λόγο ορθογραφικων... On 15/11/2024 στο 11:42 ΜΜ, Lelis είπε: Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ όταν διάβασα Φάντομ στο Μπλεκ πρώτη φορά . Θέλουν λίγο το χρόνο τους οι ιστορίες για να μπεις στο κλήμα. Όπως και στην άλλη παρουσίαση, είναι μέχρι να μπεις στο κλίμα φίλε μου! 4 Quote
Yorugosu Posted December 21, 2024 Member ID: 37,107 Group: Members Topic Count: 0 Content Count: 144 Reputation: 1,013 Achievement Points: 145 Days Won: 0 With Us For: 1,551 Days Status: Offline Last Seen: 18 hours ago Posted December 21, 2024 Φοβερό Μπατ-ανάγνωσμα, φουλ σασπένς σελίδα τη σελίδα, τευχάκι το τευχάκι σα horror ταινία. Από τις καλές μάλιστα! Black Label κατ ουσίαν και όχι κατά μάρκετινγκ. Τολμηρό σενάριο, εξαιρετική εκτέλεση. Γκοθ, βία, φρικωδία 12 Quote
Stitch Posted March 17 Member ID: 40,503 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 127 Reputation: 807 Achievement Points: 140 Days Won: 0 With Us For: 665 Days Status: Offline Last Seen: 10 hours ago Posted March 17 Βρήκα το τομάκι μεταχειρισμένο στα 8 ευρώ σε άριστη κατάσταση, οπότε ως φανατικός νυχτεριδάκιας δεν μπορούσα παρά να το προσθέσω στη συλλογή μου (προσπαθώ να αγοράζω ό,τι κυκλοφορεί σε Μπάτμαν). Η ιστορία δεν απογοήτευσε, συμφωνώ απόλυτα με το από πάνω μήνυμα, σκοτεινή με δυνατό σενάριο και άψογο σχέδιο όπως αρμόζει στη σειρά Black Label. Προτείνεται! 6 Quote
Recommended Posts