Μετάβαση στο περιεχόμενο

Andysaurus

Members
  • Περιεχόμενο

    222
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Andysaurus τελευταία νίκη Φεβρουαρίου 28

Andysaurus είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος Andysaurus

  • Γενέθλια 09/18/1986

Retained

  • Member Title
    Silent Guardian

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Πειραιάς
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    Robin Hood, William Shakespeare, The Beatles, Tim Burton.

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3024 προβολές προφίλ

Andysaurus's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

2.4k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Η σελίδα τους πάντως ακόμα έχει θέματα. Links δεν οδηγούν πουθενά ή αλλού πατάς και αλλού σε πετάει.
  2. Andysaurus

    THE ULTIMATE SPIDER-MAN COLLECTION

    Παρέλαβα και εγώ το τέταρτο τεύχος. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω κανένα ακόμα γιατί χτυπάω κάτι 11ώρα τις τιελευταίες μέρες στη δουλειά!
  3. όλους! Και έχω διαβάσει μέχρι το 117 παραλείπωντας 4-5 τόμους που δεν μου κίνησαν καθόλου το ενδιαφέρον και τους πήρα απλά για να μην χαλάσω την ράχη.
  4. Αυτά τα custom ράφια σας πόσο τα ζηλεύω!
  5. Ούτε 9 με 11 συγκρίνεται. Η Hachette μας έδωσε σκληροδετη έκδοση με σχέδιο στην ράχη και ελάχιστα λάθη στην επιμέλεια. Μισή τιμή θα έπρεπε να είναι της radnet κανονικά.
  6. Βέβαια από την άλλη εδώ δεν βλέπουμε συνοχή σε σειρές από οίκους του εξωτερικού... πχ η σειρά Arkham που η DC αποφάσιζε να βάλει όποιο logo είχει πρόχειρο....
  7. Αυτό με τις ράχες δεν το έχουν καθόλου. Είναι από τα πράγματα που καταλαβαίνω τον @ ManaLeak13 Και εγώ αρρωσταίνω όταν βλέπω τέτοιες παραφωνίες. Στην προηγούμενη σειρά είδαμε όργια, σε αυτή ελπίζω να στρώσουν μελλοντικά.
  8. Δεν θα παίξει τέτοια έργο φέτος πιστεύω. Είναι υποψιασμένοι με το τιράζ που βγάζουν.
  9. Μα είναι πραγματικά κουλό ρε παιδιά. Ή τα μεταφράζεις όλα ή τίποτα? Πως να μην υπάρχει γκρίνια μετά. Θα μου πεις απευθύνεται ξεκάθαρα σε πιο νέους αναγνώστες και έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια όσους θέλουν μία αψεγάδιαστη συλλογή. Έτσι όμως δουλειές δεν γίνονται και εννοείται πως δεν κρατάνε στο μέλλον....
  10. Παρέλαβα και εγώ το τρίτο τεύχος σήμερα. Ωραία επιλογή το έπος των κλώνων. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί μεταφράζουν κάποια εξώφυλλα ενώ κάποια άλλα όχι!
  11. τουλάχιστον δείχνουν ότι είναι μπροστά χρονικά στις εκτυπώσεις. Το ότι τα στέλνουν τόσο νωρίτερα μου φαίνεται πάντως περίεργο, αν και δεν παραπονιέμαι. Θα ήθελα να πιστεύω ότι το κάνουν για να δείξουν για να επιβαβρεύσουν τους συνδρομητές αλλά στην πραγματικότητα πιστεύω ότι απλά στέλνουν ότι έχουν χωρίς κανένα προγραμματισμό. @ constantinople με ποια κούριερ ήρθε για να ξέρουμε?
  12. εμένα γιατί δεν μου τον φέραν οι μπαγλαμάδες που είμαι επίσης στον Πειραιά. Για πες! Έχουμε καμιά περίεργη έκπληξη?
  13. Το τσίμπησα και εγώ από τη λέσχη. Αν και λίγο φασαριόζικο το σχέδιο για τα γούστα μου, διαβάζεται ευχάριστα, ειδικά αν είσαι οπαδός του είδους. Η έκδοση τίμια, ωραίο μέγεθος και τα χρώματα αποτυπωμένα όπως πρέπει.
  14. Όταν γράφεις ένα post, στο τέλος της γραμμής εργαλείων, θα δεις μια φατσούλα. Από εκεί μπορείς να επιλέξεις!
  15. Η ιστορία είναι αρκετά καλή. Σε ξένα Forum, κάποιοι την θεωρούσαν ως μία από τις κορυφαίες του McFarlane όσον αφορά τον spider-man.. Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος στην ιστορία κάτι που την ξεχωρίζει από άλλες δουλειές του McFarlane όπου δείχνει να μην τον νοιάζει τόσο η ιστορία αλλά να ποζερίζει λίγο με εντυπωσιακά σχέδια. Επίσης ο Wolverine του McFarlane οριακά θυμίζει Batman κάποιες φορές.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.