Jump to content

Yorugosu

Members
 • Posts

  72
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yorugosu

 1. Πολύ άσχημο lifting, όντως το εξώφυλλο πρόδιδε την πικρή και μή-retro αλήθεια.
 2. Ελπίζω η ποιότητα του σεναρίου να επιστρέψει πίσω αρκετά από τα 15 ευρώ της τιμής, αφού ο αριθμός των σελίδων και η βιβλιοδεσία δεν δικαιολογούν το ύψος της
 3. Να' τα ευχάριστα η ..σχεδόν ευχάριστα που περιμέναμε: "❗️Αγαπητοί μας αναγνώστες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Α' άλμπουμ του «Κόρτο Μαλτέζε - Μου», που κυκλοφόρησε με την Εφημερίδα των Συντακτών το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, περιείχε δύο λάθος σελίδες. Συγκεκριμένα, οι σελίδες 54-55 επαναλαμβάνονται στις σελίδες 56-57, και αντίστοιχα δεν τυπώθηκε ένα δισέλιδο που θα έπρεπε να υπάρχει. Οι Εκδόσεις Μικρός Ήρως έχουν προβεί στην εκτύπωση επιπλέον άρτιων αντιτύπων τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Όσοι αναγνώστες προμηθευτήκατε το άλμπουμ της εφημερίδας, θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με ένα νέο αντίτυπο, με τους ακόλουθους τρόπους: ➡️ Σε οποιοδήποτε φεστιβάλ λαμβάνουμε μέρος. Φέρτε μας το παλιό άλμπουμ και θα σας δώσουμε επιτόπου ένα άρτιο. Ενδεικτικά, τα φεστιβάλ στα οποία θα συμμετέχουμε μέχρι το τέλος του χρόνου, είναι τα παρακάτω. Φυσικά, θα συνεχίσουμε τη διαδικασία αντικατάστασης και σε μετέπειτα φεστιβάλ που θα γίνουν σε διαφορετικές πόλεις. Comics N' Beer (14-16 Οκτωβρίου) AthensCon (26-27 Νοεμβρίου) Comics N' Play (4-6 Δεκεμβρίου) ➡️ Με οποιαδήποτε παραγγελία κάνετε από το site μας (www.mikrosiros.gr). Στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας, γράψτε στα σχόλια πως θέλετε να αντικαταστήσετε το ελαττωματικό αντίτυπό σας. Το δέμα, μαζί με την υπόλοιπη παραγγελία σας, θα περιέχει επιπροσθέτως και το άρτιο τεύχος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να παραδώσετε στον courier το ελαττωματικό αντίτυπο. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Mikros Iros Team"
 4. Και έιχα τη σιγουριά οτι θα το βρώ ακόμη και αύριο. Άν βέβαια το κακέκτυπο ήταν το διαβατήριο για αντικατάσταση ή κυκλοφορήσουν τσόντα οι 2 σελίδες. Οψόμεθα εις Λεοκράτη..
 5. Όσοι ενημερώθηκαμε έγκαιρα απο τους φίλους εδώ και δεν ψωνίσαμε το σημερινό φύλλο (δεν θέλουμε το κακέκτυπο για "συλλεκτικούς" λόγους) συστήνεται να πάρουμε το σημερινό φύλλο η να προσμένουμε την ολική επαναδιανομή του σωστού ; Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και τα αντανακλαστικά.
 6. Πραγματικό εκδοτικό Βατερλώ. Και είχα τέτοια γλυκιά προσμονή. Ας ενημερώσουν κι άλλοι φίλοι, ίσως είναι σε μεμονωμένα κομμάτια το πρόβλημα!
 7. Διέκρινα πολύ μεγάλο hype για τα 2 τομακια του Καπετάν Μάρβελ και...χαίρομαι! Είναι κάποια ανθολογία ιστοριών η "ολοκληρωμένη" ιστορία; Σχετίζεται με κάποιον από τους προηγούμενους τόμους;
 8. Αγαπώ τις σύγχρονες action φιγούρες οσο και τα vintage παιχνίδια αλλα οι συγκεκριμένες δείχνουν πραγματικά κακότεχνες τόσο στις φωτογραφίες του φίλου όσο και στο περίπτερο. Ο τιτλος "φιγούρα " για αυτά τα μπαρμπαδέλια ειναι παραπλανητικός. Νομίζω πως κάηκε μια πραγματικά εμπορική και πιασάρικη ιδέα εδώ
 9. Η σχέση μου με την Sword & Sorcery αισθητική επιδερμική. Οι 2 αυτοί υπέροχοι τόμοι ηταν και η παρθενική μου επαφή με τον ήρωα. Αφορμή ήταν το σχέδιο, απο σενάριο περίμενα ελάχιστα πράματα και ρηχά. Ευτυχώς έπεσα έξω, και ήδη κάνω την ψαχτική μου σε προγενέστερες ιστορίες. "Παρθένοι" επενδύστε άφοβα, ο κόσμος του Κοναν αξίζει την προσοχή σας!
 10. Ψώνισα μόνο 3, μιας και με το χρόνο έγινα δυό φορές πιο επιλεκτικός και καχύποπτος στις "μοντέρνες" φόλες. Θα μπορούσα να πάρω άλλους 5, αν δεν τους είχα ήδη στις πρωτότυπες εκδόσεις τους.
 11. ο Υπέροχος κος ALEX ROSS! και με -50% web offer επι της τιμής, "έφερα σπίτι" κι έναν κατεργαράκο
 12. Καταπληκτικό ανάγνωσμα ! Ένα σήκουελ ακόμη πιο σύνθετο και δραματικό απο το σύμπαν που μας πρωτοσυστήθηκε στο White Knight. Το "Murphyverse" έδωσε νέο αέρα και ώθηση όσο και ελπίδα για τις μελλοντικές εκδόσεις, που ελπίζω σύντομα να δούμε μεταφρασμένες. Θα κερδίσει συναισθηματικά τους παραδοσιακούς όσο και νέους φίλους του σκοτεινού μας ιππότη. Η έκδοση μου φάνηκε κατώτερη του πρώτου μέρους. Μέχρι που αναγκάστηκα να χωρίσω με κοπίδι 6 ενωμένες σελίδες στο κάτω μέρος. Επίσης μου "άνοιξε" ολίγον η ράχη και ξεκόλλησαν 1-2 σελίδες. Τρέμω το πόσες θα μου ξεκολλήσουν σε ενδεχόμενη δεύτερη επίσκεψη και να φανταστέιτε το διάβαζα μισόκλειστο εξ' αρχής. Επίσης η ράχη θα μπορούσε να' χε μια ομοιότητα με το πρ'ωτο μέρος μιας και πρόκειται για σήκουελ, φαντάζομαι όμως πως είναι φάουλ που έγινε και στην πρωτότυπη έκδοση. Βαράω καμπανάκια και στέκομαι σε αυτά τα τεχνικά και αισθητικά ψεγάδια μιας και η τίμη είναι ιδιαιτέρως αλμυρή.
 13. Περίμενα καρτερικά για το αν θα θα εκδοθεί το Β' μέρος της στορίας πριν επενδύσω τα χρήματα και το χρόνο στο 1ο. Βρήκα λοιπόν το σχέδιο εξαιρετικό, και το σενάριο τόσο πειστικό και πλήρες που δεν θα έλεγα οτι ανήκει σε "μη κανονικό" σύμπαν. Τόσο φρέσκο και ανανεωτικό για την bat μυθολογία. Όσο για την παρέλαση των batmobile....φτερούγισαν καρδούλες.
 14. Yorugosu

  ASTERIX

  Απογοητευτικό ανάγνωσμα το νέο πόνημα του ήρωα μας, δε μπορεί καν να σταθεί δίπλα στα πιο ατυχή και ανέμπνευστα σενάρια Uderzo. Για πρώτη φορά με ξένισε ακόμη και το σχέδιο. Όσο για τα χρώματα, πιστεύω πως ειναι μια αστοχία του εκδότη και όχι του δημιουργού.
 15. Να δώσω κι ενα fun fact, η επαφή μου με το Κιντ που θέλει να λέγεται Λούκυ ήταν εξαρχής ένα ατύχημα. Όταν δεκαετίες πίσω ψώνισα το Νο 1. Ο μπόμπιρας Λούκυ νομίζοντας πως αγοράζω αλμπουμάκι Λούκυ Λουκ- αφού μπερδέυτηκα απ τα χρώματα και την εικαστική μορφή. Πως να πάει καλά αυτή η σχέση
 16. Διαβάστηκε σήμερα το νέο αλμπουμάκι. Πολύ κακά χωρατά "Λούκυ" Κιντ λοιπόν, κι ακόμη χειρότερα τα fun facts που συνοδεύουν κάθε σελίδα. Γραμμένο θαρρώ για μπόμπιρες (άλλης εποχής μάλιστα, οχι του '22) οπότε στόχος αυτής της κυκλοφορίας και "θύματα" της εκδοτικής εμείς οι unlucky completists.
 17. Πολύ μελάνι για την αναλογία του κίτρινου, τι πρέπει να πούμε και μεις οι λάτρεις της σαγρέ αισθητικής, κι όχι του new age γυαλιστερού ?
 18. Yorugosu

  PUBLIC

  Limit down σήμερα, μόνο 36€ με -50% web offer. Κλειδώστε την τιμή - παραγγείλετε τώρα
 19. Πολύ ιδιαίτερη στιγμή να παραλαμβάνω γυαλιστερό και μυρωδάτο το δικό μου αντίτυπο ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ, όταν πριν ενημερωθώ απο εδώ για την επικείμενη επανέκδοση ήμουν κοντά στο να δώσω 10-15€ για ένα τσακισμένο, ξεκολλημένο και λεκιασμένο απο καφέ φραπέ κομμάτι
 20. Έχω παραγγείλει 3-4 φορές απο GB Publishing σε βάθος χρόνου και ναι, ανανεώνει τα εξαντλημένα τομάκια. Έχε πίστη
 21. Το σχέδιο του ΟΠΛΟ Χ, με άρπαξε απο τα μούτρα, απο τη πρώτη σελίδα κιόλας. Σε τέλειο συνδυασμό με τα λακωνικά συννεφάκια των διαλόγων. Πολύ ζόρικος τόμος! Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο ύφος του τραλαλό-τραλαλά τόμου #58 τώρα
 22. Στο top των προτιμήσεων και αναγνωστικής εμεπειρίας απο την πρώτη μας 60άδα! Ακόμη και για μένα, που βλέπω IRON MAN και φεύγω με όπισθεν. Θα παρακαλούσα κάποιον γνώστη να μου προτείνει αντίστοιχη ρετρό ιστορία του ήρωα.
 23. Πρωτίστως ΥΓΕΙΑ, γεμάτα πορτοφόλια και....βιβλιοθήκες για όλη την παλιοπαρέα! 2022 παραγγελίες και ευχές για το νέο έτος
 24. Yorugosu

  PUBLIC

  Έκτακτα! Φαντάζομαι προηγήθηκε επικοινωνία με το τηλεφωνικο τους κέντρο ; έχω παραλάβει τα 6/10 της παραγγελίας μου σιδερωμένα και κολαρισμένα - μη τους ματιάξω !
 25. Kαλά, μονο το εξώφυλλο Όπλο Χ που είδα προ-δημοσιευμένο εδώ ήταν αρκετό για διπλά εγκεφαλικά,χωρίς να ξέρω πολλά πολλά για το σενάριο. Αύριο θαρρώ θα είναι στην πόρτα μου απο εκδόσεις ΟΞΥ. Tα μοντέρνα σχέδια είναι που περνάω απο 40 κόσκινα πριν τα τσιμπήσω Όσο για τον #13, το απόλαυσα ιδιαίτερα όντας fanboy Miller, παρά του σεναρίου!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.