Θοδωρής Καραπάνος Posted April 17 Member ID: 36,975 Group: Members Topic Count: 39 Content Count: 2,186 Reputation: 13,868 Achievement Points: 2,542 Days Won: 47 With Us For: 1,068 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 15 Share Posted April 17 (edited) Σκέφτηκα, ότι θα είχε ενδιαφέρον μια τέτοια ψηφοφορία, καθώς το συγκεκριμένο δίλημμα, είναι από αυτά που διχάζουν όσο λίγα τους κομικσόφιλους. Ως δημιουργός της δημοσκόπησης, ομολογώ ότι προτιμώ τον Λοχαγό Μαρκ, του οποίου τις ιστορίες βρίσκω πιο ενδιαφέρουσες και γενικά μου αρέσουν πολύ, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι τόσο ιδιαίτερο σχετικά με αυτές. Είναι απλά καθαρόαιμες περιπέτειες και γι' αυτό πιστεύω πως τις εκτιμώ τόσο! Βέβαια, και του Όμπραξ οι ιστορίες, είναι ομολογουμένως παρόμοιες με αυτές του Μαρκ( όσον αφορά τον τρόπο στησίματος), αλλά ομολογώ ότι τις βαριέμαι κάπως! Edited April 17 by Θοδωρής Καραπάνος 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_spartan Posted April 17 Member ID: 36,220 Group: Members Topic Count: 1 Content Count: 126 Reputation: 987 Achievement Points: 207 Days Won: 0 With Us For: 1,312 Days Status: Offline Last Seen: 10 hours ago Age: 17 Share Posted April 17 Τρέφω μεγαλύτερη συμπάθεια στον λοχαγό Μαρκ καθώς τεύχη περιπέτειας με αυτόν πρωταγωνιστή ήταν κάποια από τα πρώτα μου κόμικς , και αυτό έπαιξε ρόλο από ότι φαίνεται . Ενώ ο Μαρκ ήταν και πιο ευρύτερα γνωστός στους θείους μου που ήταν παλιοί αναγνώστες . Αλλά οι ιστορίες των δύο είναι αρκετά παρόμοιες άρα πρόκειται για καθαρά αντικειμενική άποψη . Από εμένα είναι λοχαγός Μαρκ . 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1969 Posted April 17 Member ID: 30,791 Group: Members Topic Count: 65 Content Count: 673 Reputation: 7,748 Achievement Points: 976 Days Won: 5 With Us For: 3,193 Days Status: Offline Last Seen: 13 hours ago Age: 54 Share Posted April 17 Μαρκ δαγκωτο!! 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manitou Posted April 17 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 24 Content Count: 4,149 Reputation: 32,310 Achievement Points: 4,215 Days Won: 96 With Us For: 6,041 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 44 Share Posted April 17 Να ένα ωραίο πρωτότυπο δίλημμα. Αν και δεν είναι τόσο δίλημμα γιατι αναζητούνται οι γενναίοι και τίμιοι που θα ψηφίσουν Όμπραξ. Παρόλα αυτά έχω να πω ότι ακόμα πιο ενδιαφερον δίλημμα (το οποίο προφανώς περικλείεται στο υπάρχον) είναι το Φάγανας ή Θλιμμένος Μπούφος. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Cooper Posted April 17 Member ID: 32,676 Group: Members Topic Count: 9 Content Count: 539 Reputation: 4,265 Achievement Points: 583 Days Won: 4 With Us For: 2,109 Days Status: Offline Last Seen: 8 hours ago Age: 38 Share Posted April 17 Δεν ξέρω γιατί αλλά πάντοτε προτιμούσα τον Όμπραξ. Καλός και ο Μαρκ δε λέω αλλά μου άρεσε καλύτερα ο Όμπραξ. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Macchia nera Posted April 17 Member ID: 38,500 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 368 Reputation: 3,571 Achievement Points: 518 Days Won: 2 With Us For: 681 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Share Posted April 17 Kαι τα δύο μου άρεσαν δε λέω αλλά περισσότερο ο λοχαγός Μαρκ! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laz33 Posted April 17 Member ID: 31,613 Group: Members Topic Count: 55 Content Count: 3,955 Reputation: 30,712 Achievement Points: 4,133 Days Won: 75 With Us For: 2,735 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 40 Share Posted April 17 Ποιοι είναι αυτοί; Κάνε ρε καμιά σοβαρή δημοσκόπηση Πλάκα κάνω. Δεν απάντησα γιατί δεν έχω διαβάσει ιστορίες τους 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted April 18 Member ID: 20,685 Group: Administrator Topic Count: 726 Content Count: 12,581 Reputation: 92,076 Achievement Points: 9,268 Days Won: 406 With Us For: 4,508 Days Status: Offline Last Seen: Thursday at 11:41 AM Age: 41 Share Posted April 18 Μου αρέσουν εξίσου και οι δύο τους, καθώς είμαι φίλος των ιστοριών που "περιστρέφονται" γύρω από την Αμερικάνικη Ανεξαρτησία, αλλά και των κλασικών γουέστερν. Επέλεξα οριακά τον Λοχαγό Μαρκ, γιατί οι ιστορίες του έχουν λίγη περισσότερη αγωνία και δράση στην πλοκή τους, σε σχέση με εκείνες του Όμπραξ, αν και σε αυτό ίσως να βοήθησε το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες ιστορίες του Μαρκ στα τεύχη της Περιπέτειας που έχω στην συλλογή μου. Ένα αρνητικό (αν θα μπορούσα να το πω έτσι) που βρίσκω είναι το γεγονός της "μεταμόρφωσης" του Όμπραξ με το μακιγιάζ και τα προσθετικά, κάτι που είναι μεν έξυπνο σαν ιδέα, στέκεται όμως κάπως παράταιρο με την όλη φιλοσοφία και το τοπικό πλαίσιο που επιχειρούν να περάσουν τα σενάρια. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolandofshire Posted April 19 Member ID: 31,638 Group: Members Topic Count: 7 Content Count: 401 Reputation: 2,878 Achievement Points: 441 Days Won: 2 With Us For: 2,720 Days Status: Offline Last Seen: 19 hours ago Age: 34 Share Posted April 19 Μαρκ ftw 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts