Μετάβαση στο περιεχόμενο

Macchia nera

Members
  • Περιεχόμενο

    430
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    2

Macchia nera τελευταία νίκη Μαρτίου 12 2023

Macchia nera είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

4 Ακόλουθοι

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Αθήνα
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Macchia nera's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

4.3k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Πήρα το τεύχος του Σέρλοκ στα χέρια μου σήμερα. Παρατήρησα ότι υπάρχει ανομοιομορφία στα περιθώρια .
  2. Ένα "Γενναίοι & Τολμηροί" παρήγγειλα με το που είδα το ποστ σου!! Μάλλον δεν πρέπει να είχε πολλά τεμάχια. Αλλά πέσαμε σαν τα κοράκια πάλι, χαχαχα!!!
  3. Let's f....go Ryan Reynolds and Hugh Jackman, συνδυασμός που σκοτώνει.
  4. χαχαχα Εξαντλήθηκε. Γιατί άραγε!!
  5. Για όποιον είναι φαν του Σέρλοκ Χολμς, έχει ένα τομάκι σε τρομερή έκπτωση. Εγώ το τσίμπησα. https://www.public.gr/product/comics/greek-comics/action-adventure-graphic-novel/serlok-xolms--o-daimonas-tou-liberpoul-epitomo/1256582
  6. Macchia nera

    metabook

    Εδώ στο φόρουμ ανεβαίνουν κυρίως πακέτα με κόμικς από τους φίλους. Εγώ εκτός από μεμονωμένα κόμικ (ΜΜ, ΚΟΜΙΞ, super Μίκυ κλπ) πουλάω και βιβλία.
  7. Ούτε σε μένα είχε πέσει τεύχος όταν ήμουν μικρός αλλά διάβασα λίγο το πρώτο τεύχος online και τσίμπησα. Βασιλιάς Αρθούρος και εξωγήινοι + κλασικό σχέδιο. Θα τιμήσω.. Τα ίδια έγραψε και ο diotsoumas, βάλε και εκεί ουδέτερο κομπλεξικέ.
  8. Macchia nera

    metabook

    Πρέπει να γίνει υποχρεωτική η αξιολόγηση στους πωλητές. Αν εγώ στέλνω μια παραγγελία στο άψε σβήσε και στην εντέλεια γιατί να μην αξιολογηθώ. Κι αν δεν το κάνω και έρθει μετά ο κομπλεξικός να μου βάλει αρνητική επειδή καθυστέρησα, πως θα χτίσω αξιοπιστία; Για αυτό πρέπει να γίνει υποχρεωτική.
  9. Macchia nera

    metabook

    Τους είχα στείλει και εγώ μέηλ. Φαντάζομαι δεν είμαστε οι μόνοι που το έχουν κάνει. Μια πλατφορμα που οι αξιολογήσεις των πωλητών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για να πηγαίνει καλά και είναι ότι να'ναι. Για μένα πρέπει να γίνει υποχρεωτική η αξιολόγηση των πωλητών και προαιρετική των αγοραστών. Συμφωνώ με τις επιλογές που έβαλες. Έχω στείλει κι εγώ σε χρόνο μηδέν ακόμα και τα μεσάνυχτα. Είχε παραγγείλει, πλήρωσε και σε 15 λεπτά το είχα βάλει στην θυρίδα. Κι όμως δεν αξιολογήθηκα.
  10. Macchia nera

    metabook

    Ως πωλητής έχω ξενερώσει αρκετά με την πλατφόρμα. Έχω κάνει αρκετές πωλήσεις με ταχύτατη αποδοχή και αποστολή, με άψογο πακετάρισμα στις οποίες δεν με αξιολόγησαν. Πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να πατήσεις ένα κουμπάκι; Κράζω το βεντόρα αλλά εκεί τουλάχιστον η αξιολόγηση θα μπει αυτόματα αν δεν στην κάνει ο αγοραστής.
  11. Όταν πρωτογράφτηκα στο φορουμ και έμαθα για την έκδοση αυτή, είπα να παραγγείλω τότε τους τόμους 2-3 που πωλούνταν ακόμα στο Πολιτεία. Με το που κάνω την παραγγελία μετά από λίγο την ακυρώνω γιατί σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσω και τους 6 τόμους. Α ρε τι ευκαιρία έχασα να πλουτίσω, χαχαχαχαχαχα.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.