Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  35874
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • Days Won:  0
  • With Us For:  1951 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Επόμενο τεύχος μετά από avengers θα πρέπει να δούμε κατι απο xmen η thor η ironman διαφορετικά secret wars.

• Member ID:  35114
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  725
  • Achievement Points:  725
  • Days Won:  2
  • With Us For:  2117 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
58 λεπτά πριν, Γουλβι είπε:

Επόμενο τεύχος μετά από avengers θα πρέπει να δούμε κατι απο xmen η thor η ironman διαφορετικά secret wars.

Πρακτικά μιλώντας δεν θα δούμε X-Men σύντομα καθώς είδαμε New X-Men στο τεύχος 22.Αλλά όλα είναι πιθανά,εγω θέλω να δω κάτι που δεν ξέρουμε πως θα μπει αν είναι πιθανόν.

• Member ID:  35874
  • Content Count:  89
  • Achievement Points:  89
  • With Us For:  1951 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

@TheMetalBat Δύσκολο για κάτι καινούργιο μέσα στην 60αδα από 61 μέχρι 200 τα υπόλοιπα πάλι μετά από avengers μπορεί να βγάλουν marvel zombies η punisher αλλά θα είναι λίγο βαρετό.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, Γουλβι είπε:

@TheMetalBat Δύσκολο για κάτι καινούργιο μέσα στην 60αδα από 61 μέχρι 200 τα υπόλοιπα πάλι μετά από avengers μπορεί να βγάλουν marvel zombies η punisher αλλά θα είναι λίγο βαρετό.

Για τα δύο τελευταία θα διαφωνήσω λόγο γούστου αλλά γενικά ναι,πλέον η εξηντάδα περιορίζει τη πιθανότητα για τίποτα καινούργιο/τεύχος που δεν ξέρουμε ήδη.

• Member ID:  5975
  • Topic Count:  6
  • Content Count:  222
  • Achievement Points:  243
  • With Us For:  6233 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τώρα πήρα είδηση την τελευταία "διαρροή" και ομολογώ πως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν έχω κανένα από αυτά και κάποια ( Punisher, Black Panther, Vision ), τα ήθελα.

Βλέποντας πως είναι γραμμένοι οι τίτλοι καθώς και το γεγονός πως έχει κάποιους ιταλικούς, με κάνει να πιστεύω στην αυθεντικότητα της. Το ερώτημα τώρα είναι ένα : μόλις μάθαμε όλη την 60άδα ή επιβεβαιώνεται η συνέχιση  πέραν των 60 από τόσο νωρίς ;

• Member ID:  16161
  • Topic Count:  20
  • Content Count:  1319
  • Achievement Points:  1319
  • With Us For:  5197 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ρίχτε ρε ένα House of M

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5162
  • Achievement Points:  5355
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3327 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Πήγα να ψαρέψω τον Τσέλιο για να μάθουμε αν η λίστα του antzelos είναι αξιόπιστη.
Συγκεκριμένα τον ρώτησα αν θα δούμε το Spider Island στη συλλογή.
Μου απάντησε "δεν γνωρίζουμε".

Τζίφος. Εξακολουθεί να μη δίνει πληροφορίες :(

Επεξεργασία από Laz33

• Last Seen:  

Τώρα μόλις μου ήρθε μία ιδέα.

(Εμπνευσμένη από το Decades of Marvel)

Μιας και το θυμήθηκα λόγο του Marvels,κάποια στιγμή στο μέλλον θα μπορούσε η Hatchette να βάλει δύο ακόμα τεύχη στην αρίθμηση "Classic" (για την 2012 Αγγλική έκδοση) και κανονικά για τις άλλες εκδόσεις της συλλογής.Τα οποία θα έχουν δύο ιστορίες Marvel που θα αντιπροσοπεύουν τις δεκατίες του 40 και 50.

Έχουν βάλει ιστορίες από όλες τις δεκαετίες εκτώς αυτές τις δύο.

Να προειδοποιήσω πως το στυλ είναι σαν το τεύχος 16,πολύ κείμενο καθώς και υπάρχουν ο Δεύτερος Παγκόσμιος και ο Κόκκινος Τρόμος λόγω των εποχών που φτιάχτηκαν.

Τεύχος του '40:

The Human Torch versus The Sub-Mariner

61jeDJX9zaL._AC_SY400_.thumb.jpg.4304f4d9d741dbfead9a4441c283ca31.jpg

4900209.thumb.jpg.6d56a027dcee92ea507a1fe1ecf25d88.jpg

20200903_143527.thumb.jpg.b032753eb248fbe76d4e9a76519a8691.jpg

Με δύο-τέσσερις σελίδες εξτραδάκια για την εποχή και τους δύο χαρακτήρες καθώς και αφιερώματα στον Bill Everett και Carl Burgos.

Πριν το Civil War και το Batman v Superman ήταν ο Human Torch (το ανδροειδές όχι ο Johny Storm των Fantastic Four) εναντίον του Νάμορ του Sub-Mariner. Ίσως γενικά το πρώτο crossover υπερηρώων και το φαβορί της εποχής.

Τεύχος του '50:

Captain America Strikes!

51eA0a9YtML._AC_SY400_.jpg

4938995.jpg

20200903_143613.jpg

Και αυτό με δύο-τέσσερις σελίδες εξτραδάκια για την εποχή και ίσως δύο αφιερώματα για τους Howard Chaykin και Mort Lawrence.

Σε αντίθεση με την ιστορία του τεύχους του '40 που είναι ίσως η καλύτερη επιλογή,αυτό το τεύχος είναι η μόνη επιλογή.Μια όχι πολύ καλή ιστορία που πολλοί λένε πως είναι προπαγάνδα,τόσο που ο συγγραφέας το απαρνήθηκε αλλά δεν θα είναι και η χειρότερη ιστορία της συλλογής καθώς έχει και τα ωραία της.Και μπέσα,αν δικαιολογεί το The Human Torch vs The Sub-Mariner στη συλλογή τότε το δέχομαι.

Οι σελίδες ίσως είναι στο όριο ή εξέχουν λίγο στο όριο.Το Decades Marvel in 40s έχει τον ίδιο αριθμό σελιδών με το X-Men Second Genesis της συλλογής.

X-Men Second Genesis:

20200903_143644.thumb.jpg.81dcf14e85877bb7fa68aec50c8db0f5.jpg

20200903_143710.thumb.jpg.a325138380917648e60c5b3724793169.jpg

Decades:Marvel in 40s:

20200903_143527.thumb.jpg.b032753eb248fbe76d4e9a76519a8691.jpg

Επεξεργασία από TheMetalBat

• Member ID:  33037
  • Content Count:  523
  • Achievement Points:  533
  • With Us For:  2586 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αυτά τα δύο παίζει να είναι μεγάλες φόλες

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το πρώτο όχι,το δεύτερο ναι.

• Member ID:  34894
  • Content Count:  197
  • Achievement Points:  198
  • With Us For:  2157 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Λαμβάνοντας υπ'όψιν την πρώτη 25αδα της αγγλικής έκδοσης έχουμε σε εκκρεμότητα τους 5 σημειωμένους τόμους, από τους οποίους οι Ultimates, Zombies, Punisher έχουν αναφερθεί στο φόρουμ ως σίγουροι. Για να δούμε.....:papas:

Μπήκα και σε μια ιστοσελίδα όπου καταγράφεται η λίστα των τόμων που εκδόθηκαν στην Ιταλία μέχρι στιγμής  https://www.comicsbox.it/serie/MGNHCHT&limite=0 και συγκρίνοντάς την με την αντίστοιχη λίστα της Ελλάδας, υπάρχουν ελάχιστα κοινά σημεία.

image.thumb.png.3e1c23117d38d7b651452276b44a2d15.png

• Member ID:  36273
  • Content Count:  37
  • Achievement Points:  40
  • With Us For:  1894 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, Metatron89 είπε:

Λαμβάνοντας υπ'όψιν την πρώτη 25αδα της αγγλικής έκδοσης έχουμε σε εκκρεμότητα τους 5 σημειωμένους τόμους, από τους οποίους οι Ultimates, Zombies, Punisher έχουν αναφερθεί στο φόρουμ ως σίγουροι. Για να δούμε.....:papas:

Μπήκα και σε μια ιστοσελίδα όπου καταγράφεται η λίστα των τόμων που εκδόθηκαν στην Ιταλία μέχρι στιγμής  https://www.comicsbox.it/serie/MGNHCHT&limite=0 και συγκρίνοντάς την με την αντίστοιχη λίστα της Ελλάδας, υπάρχουν ελάχιστα κοινά σημεία.

Συμφωνώ απόλυτα! Η σειρά ακολουθεί την αγγλική έκδοση σχεδόν πιστά.. Μου φαίνεται παράξενο εώς απίθανο να αλλάξει ρότα στα μισά και να ακολουθήσει την ιταλική. Μικροαλλαγές που έχουν κάνει είναι μάλλον για τόμους που ίσως δεν θα εκδόσουν... Για παράδειγμα πιστεύω ότι στην θέση των dark phoenix  και Ultimates βάλανε το gardians of galaxy και τον doctor strange... Υποθέσεις κάνω βέβαια... Ο χρόνος θα δείξει! ?

• Member ID:  31186
  • Content Count:  106
  • Achievement Points:  106
  • With Us For:  3547 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αυτό πιστεύω και'γώ,η πρώτη 60άδα θα ακολουθήσει το πρότυπο της Αγγλικής,πλήν ελαχίστων προσθαφαιρέσεων που ήδη έχουν γίνει κάποιες όπως,Captain America-out of time,deadpool,guardians of galaxy,doctor strange,και αυτές λόγω ταινιών της Μάρβελ που έχουν προβληθεί στην Ελλάδα σαν επαγγελματικό τρύκ για να προσελκύσουν και κινηματογραφικό κοινό στη αγορά των τόμων.Οι τελευταίες επιλογές τους δείχνουν ότι επιτέλους συμμαζεύουν την πρώτη 25άδα μετά τις όποιες παρεμβάσεις είχαν κάνει.Τώρα όσον αφορά σε κάτι που είχε αναφερθεί παλιότερα και αν ισχύει,ότι δηλ. η Ανούβις λόγω της συνεργασίας της με την Άσετ έχει βάλει φρένο σε κάποιους τίτλους που περιέχονται στη πρώτη 60άδα όπως civil war,1602,eternals,αυξάνει τη πιθανότητα να δούμε στη θέση τους περισσότερους τίτλους που έχει εκδόσει η οξύ,(εάν και εφόσον έχει περάσει η διάρκεια των 2 ετών πνευματικών δικαιωμάτων) όπως dark phoenix,black panther,κτλπ για να καλυφθούν τα κενά αυτής της συμφωνίας.

• Last Seen:  

Και εγώ εχώ το άλλο ερώτημα που από όσο ξέρω δεν έχει ερωτηθεί.

Πόσοι αγόραζουν την Ελληνική συλλογή καθαρά λόγω του mcu;  

• Member ID:  35697
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • With Us For:  1991 Days
  • Last Seen:  

3 ώρες πριν, TheMetalBat είπε:

Η ερώτηση που περίμενα να δω αρκετό καιρό και Επιτέλους την ρώτησε κάποιος 

Εγώ νομίζω η μεγαλύτερη πλειοψηφία καθαρά λόγω mcu μην γελιόμαστε και βάζω και τον εαυτό μου μέσα 

Επεξεργασία από nikolas1503

• Member ID:  30298
  • Topic Count:  14
  • Content Count:  1897
  • Achievement Points:  1914
  • Days Won:  24
  • With Us For:  4001 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Metatron89 είπε:

Σωστός, με μια διόρθωση ότι σίγουρο είναι το Ultimate Spider-Man όχι το Ultimates αν και θεωρώ κι αυτό θα βγει λογικά. 

3 ώρες πριν, TheMetalBat είπε:

Εγώ λόγω MCU είχα ξεκινήσει να διαβάζω υπερηρωικα κόμικ πριν 5 χρόνια αλλά πλέον ήμουν ήδη τακτικός αναγνώστης, κυρίως DC Comics. Δε θα έλεγα ότι με παρακίνησε μόνο το MCU αλλά ήμουν σε μια φάση που σκέφτηκα καιρός είναι να επεκταθώ σε κάποια σημαντικά κόμικ της Marvel και η συλλογή μου ήρθε κουτί που λέμε. 

• Member ID:  35116
  • Content Count:  47
  • Achievement Points:  50
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
18 ώρες πριν, TheMetalBat είπε:

Νομιζω οτι αυτοι που ειναι κατω των 30 ειναι αυτοι που αγοραζουν κυριως λογω του MCU..

Οι ανω 30-40 επειδη εβλεπαν τα παιδικα (πχ τα TAS) κολλησαν απο τοτε..Και οι πιο μεγαλοι επειδη ειχαν το μικροβιο απο τα παλια κομικ του καμπανα ή οτι αλλο κυκλοφορουσε τοτε..

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
48 λεπτά πριν, Riddick είπε:

Νομιζω οτι αυτοι που ειναι κατω των 30 ειναι αυτοι που αγοραζουν κυριως λογω του MCU..

Οι ανω 30-40 επειδη εβλεπαν τα παιδικα (πχ τα TAS) κολλησαν απο τοτε..Και οι πιο μεγαλοι επειδη ειχαν το μικροβιο απο τα παλια κομικ του καμπανα ή οτι αλλο κυκλοφορουσε τοτε..

Δεν ξέρω αν η Marvel είχε πολλά παιδικά στα 90s (μόνο τους X-Men και Spiderman μπορώ να θυμηθώ αλλά στο 2000+ δεν είχε πολλά.Δεν νομίζω επείσης να ήταν  φαβορί αυτά του 2000+.Αλλά αυτά περί παιδικών που είπες θα ήταν 100% σίγουρο αν είχε βγει η αντίστοιχη συλλογή της dc και μιλάγαμε τώρα για αυτήν.

Είχε φοβερά παιδικά η dc στα 90s και 2000 και βλέπωντας πολύ star μικρός μπορώ να το επιβεβαιώσω.   

• Member ID:  35116
  • Content Count:  47
  • Achievement Points:  50
  • Last Seen:  

34 λεπτά πριν, TheMetalBat είπε:

Δεν ξέρω αν η Marvel είχε πολλά παιδικά στα 90s (μόνο τους X-Men και Spiderman μπορώ να θυμηθώ αλλά στο 2000+ δεν είχε πολλά.Δεν νομίζω επείσης να ήταν  φαβορί αυτά του 2000+.Αλλά αυτά περί παιδικών που είπες θα ήταν 100% σίγουρο αν είχε βγει η αντίστοιχη συλλογή της dc και μιλάγαμε τώρα για αυτήν.

Είχε φοβερά παιδικά η dc στα 90s και 2000 και βλέπωντας πολύ star μικρός μπορώ να το επιβεβαιώσω.   

Μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 3 spiderman ,το x- men, ενα iron man και ενα fantstic four το οποιο ομως μαλλον το βλεπα σε βιντεοκασετα...

Και οντως και η dc ειχε εξαιρετικα παιδικα κυριως το Batman που δειχνε ο Ant1 και καποιο superman..

Σημασια ομως δεν εχει η εταιρια αλλα οτι  τα ατομα που εκεινη την περιοδο ηταν γυρω στα 10+- ειναι πιο πιθανο απεκτησαν απο εκει το ερεθισμα παρα απο το mcu.

Επεξεργασία από Riddick

• Last Seen:  

54 λεπτά πριν, Riddick είπε:

Μπορω να θυμηθω τουλαχιστον 3 spiderman ,το x- men, ενα iron man και ενα fantstic four το οποιο ομως μαλλον το βλεπα σε βιντεοκασετα...

Και οντως και η dc ειχε εξαιρετικα παιδικα κυριως το Batman που δειχνε ο Ant1 και καποιο superman..

Σημασια ομως δεν εχει η εταιρια αλλα οτι  τα ατομα που εκεινη την περιοδο ηταν γυρω στα 10+- ειναι πιο πιθανο απεκτησαν απο εκει το ερεθισμα παρα απο το mcu.

Απόλυτα.Και τώρα που το σκέφτομαι ποιο πιθανό είναι τώρα να διαβάσει κάποιος κόμικ επειδή είδε κάποιο αντίστοιχο κινούμενο σχέδιο και ταινίες παρά επειδή είδε το ίδιο το κόμικ κάπου.Πχ έβλεπα την Λεγεώνα των Υπερηρώων στο star και από εκεί και έπειτα ηθελα να διαβάζω για την Τριάδα της DC (δεν ισχύει).O άλλος είδε τις ταινίες των Εκδικητών και πήρε αμπάριζα ότι έγραψε για Εκδικητές ο Kurt Busiek και ο Bendis μιας και τον ακολουθεί.Ακριβώς το ίδιο ισχύει και στα manga με anime.Πιο πολλοί θα δουν το anime πρώτα και μετά άμα θέλουν διαβάζουν το αντίστοιχο manga. 

(Τουλάχιστον εκτός Ιαπωνίας,για την ίδια την Ιαπωνία δεν ξέρω)  

• Member ID:  34894
  • Content Count:  197
  • Achievement Points:  198
  • With Us For:  2157 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Η αγωνία κορυφώνεται καθώς μετράμε ώρες μέχρι να μας αποκαλυφθεί ο επόμενος τόμος της συλλογής...

Θα είναι αφορμή για τυμπανοκρουσίες και πανηγυρισμούς λόγω νέας κυκλοφορίας στην ελληνική γλώσσα  ή για παράπονο και κλάμα λόγω επανέκδοσης?

Αναμένουμε εναγωνίως το ανέβασμα της πολυπόθητης φωτογραφίας με την τελευταία σέλίδα του τόμου 27 :mafia:

• Member ID:  31613
  • Topic Count:  58
  • Content Count:  5162
  • Achievement Points:  5355
  • Days Won:  110
  • With Us For:  3327 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το μεγάλο φαβορί είναι ο Iron Man (λογικά με την ιστορία "Ο Δαίμονας στο Μπουκάλι") σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis... εεεε... του Bilis :)
Αουτσάιντερ ο Punisher, που είναι και η δικιά μου επιλογή.
Για να δούμε ποιος θα πάρει λουκούμι. Κλείνουν οι "κάλπες" σε λίγες ώρες :)

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Τυχαίο tag @nikolas12 :lol:

• Member ID:  33354
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  672
  • Content Count:  4969
  • Achievement Points:  2310
  • Days Won:  284
  • With Us For:  2499 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Δυστυχώς φίλοι μου το γρουσουζέψαμε και ο τόμος δεν ήρθε Τετάρτη απόγευμα :( Ρώτησα τον κύριο και μου λέει "Συνήθως έρχονται Παρασκευή", του λέω ότι το βρίσκω Πέμπτη πρωί ή και Τετάρτη απόγευμα, με έκοψε καμμένο και μου λέει "Ξέρεις καλύτερα", αλλά δυστυχώς δεν το είχαν φέρει. Θα ψάξω αύριο το πρωί. Η πλάκα είναι ότι πριν μπω στο μαγαζί, βοήθησα μια ευγενέστατη τουρίστρια που είχε χαθεί με τους χάρτες και δεν ήξερε πως να πάει Μοναστηράκι και λέω ότι θα ανταμειφθώ για την καλή μου πράξη, πάμε να μάθουμε τον τόμο και τελικά έμεινα με το tag του @Tsaklas στο χέρι :lol:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Η αγωνία παρατείνεται λοιπόν... Πάμε για αύριο.

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Μπορώ να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά και σχετικό ταυτόχρονα;

Γιατί το νήμα σαν εικόνα έχει τον Scar; 

• Member ID:  34863
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Content Count:  24
  • Achievement Points:  24
  • With Us For:  2163 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
16 ώρες πριν, Laz33 είπε:

Το μεγάλο φαβορί είναι ο Iron Man (λογικά με την ιστορία "Ο Δαίμονας στο Μπουκάλι") σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis... εεεε... του Bilis :)
Αουτσάιντερ ο Punisher, που είναι και η δικιά μου επιλογή.
Για να δούμε ποιος θα πάρει λουκούμι. Κλείνουν οι "κάλπες" σε λίγες ώρες :)

Το πηρες το λουκουμι ;)  280073618_Scan_20200910(2).thumb.jpg.56dfef7fdd0b662aa705f331ee09f398.jpg The Punisher, Vol. 1: Welcome Back, Frank

• Member ID:  5975
  • Content Count:  222
  • Achievement Points:  243
  • With Us For:  6233 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εντάξει, αυτή τη φορά δεν νομίζω να έχουμε παραπονούμενους. Κλασσική πλέον ιστορία, Ennis στα καλύτερα του, απαραίτητη προσθήκη σε κάθε βιβλιοθήκη. Προσωπικά ο τόμος που περίμενα απ'την αρχή περισσότερο από κάθε άλλο ( Μαζί με House of M ) :clap2:

• Member ID:  35697
  • Content Count:  257
  • Achievement Points:  260
  • With Us For:  1991 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, st2anger είπε:

Το πηρες το λουκουμι ;)  280073618_Scan_20200910(2).thumb.jpg.56dfef7fdd0b662aa705f331ee09f398.jpg The Punisher, Vol. 1: Welcome Back, Frank

Καλά πότε το πήρες πότε το ανέβασες μα από τι ώρα πήγες βρε παιδί μου και εσυ η πήγες από εχθές το βράδυ και περίμενες από έξω ;:D 

Άρα στον punisher  θα μάθουμε εκτός από τον επόμενο τόμο  και πότε θα βγει και η συνέχεια της ιστορίας 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Επιτέλους ένα καλό νέο! Πολύ ευχάριστο. Νομίζω ψιλοακυρωνει και τον φίλο που τάχα μου μας είπε και τίτλους και αυτό το μετέφρασε ως "Καλωσηρθες Πίσω Φρανκ"....