Jump to content
Kriton

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 245 [Οδηγός μαμούθ με δίπλωμα]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

mm245-960x600-thumb-large.thumb.jpg.8d95285ac87e4770b840bf43fe9a65e6.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:

 • ΤΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ
  Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΠΑΚΛΑΒΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΓΚΟΥΦΥ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
 • ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
  Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΒΑΖΕΙ ΚΡΥΦΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΦΥΪΑ-167 ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΗΣΕ Ο ΚΥΡΟΣ
 • ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ
  Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΔΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΦΑΡΑΩ

Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου (Νο. 245)

 

Η προεπισκόπηση του τεύχους είναι εδώ.

Edited by Kriton
 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #245 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (@Βασιλεύς των κόμικς :respect:).

tn_MIKYMAOUSE_0245.jpg

Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:

Ιστορίες.

"Οδηγός μαμούθ με δίπλωμα."


Πριν από είκοσι χιλιάδες χρόνια.

 

Ο Ντόναλντ με την Νταίζυ βγαίνουν αό της σπηλιές του και κάνουν μία βόλτα στο παγωμένο τοπίο. Είναι ρομαντικά και όμορφα άλλα μετά από λίγο τα πόδια της Νταίζυ παγώνουν. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο Γκαστόνε που χάρη στην τύχη του κατάφερε να αγοράσει ένα μαμούθ. Η Νταίζυ πάει ο βόλτα με τον Γκαστόνε. Ο Ντόναλντ αποχωρεί νευριασμένος αλλά με κατανόηση για την αρραβωνιστικιά του. Δεν έχεις συχνά την ευκαιρία να πας βόλτα στην πλάτη ενός μαμούθ.

 


Παρ' όλο αυτά όμως πάει σε έναν πωλητή μαμούθ για να τσεκάρει τιμές. Ακόμα όμως και το πιο φτηνό μοντέλο όμως δε το αντέχει η τσέπη του. Σκέφτεται όμως ότι έχει μαμούθ ο Θείος Σκρυτζ για τις μετακινήσεις του. Οπότε αποφασίζει να πάει να πάρει το δίπλωμα οδήγησης ώστε να γίνει ο οδηγός του Θείου του. Οικονομικά βγαίνει ώστε τα πληρώσει τα μαθήματα. Μετά από πολλά "ου" καταφέρνει να πάρει το δίπλωμα με επιτυχία. Ο Θείος Σκρουτζ συμφωνεί αρκεί ο ανηψιός του να πληρώνει και τα έξοδα του μαμούθ. Ο Ντόναλντ μόνο και μόνο για να μπει στο μάτι του Γκαστόνε δέχεται.

Έτσι την επόμενη φορά που ο Γκαστόνε βγήκε με το μαμούθ του βλέπει την Νταίζυ με τον Ντόναλντ πάνω στο μαμούθ του Θείου τους. Ο Ντόναλντ του λέει τα νέα και ο Γκαστόνε δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος. Λίγες σελίδες πρν ο δασκαλός είπε στο Ντόναλντ ότι το μαμούθ αν φάει πολύ και δε κοιμηθεί καλά δε θα υπακούει σωστά στις εντολές. Ακριβώς ότι έκανε ο Γκαστόνε το ίδιο βράδυ για να εκδικηθεί τον ξάδελφό του.

Την επόμενη μέρα ο Σκρουτζ θέλει να πάει ο Ντόναλντ ένα υποψήφιο αγοραστή ενός οικοπέδου του να το δει. Λόγω όμως της δολιοφθοράς του Γκαστόνει το μαμούθ δεν υπακούει στις εντολές και συμβαίνουν διάφορα στο δρόμο οπότε ο πελάτης ακυρώνει την συμφωνία και ο Σκρουτζ απολύει τον Ντόναλντ. Ο Ντόναλντ φεύγει απογοητευμένος. Πιο κάτω ανακαλύπτει την Νταίζυ ζαλισμένη. Ανακάλυψε ότι παθαίνει ναυτία πάνω στο μαμούθ. Οπότε δε θέλει να τα βλέπει ούτε ζωγραφιστά. Η ιστορία κλείνει με μία βόλτα του ζεύγους με τα πόδια αυτή την φορά.

 

 

 


"Τα πολύχρωμα καραβάνια."

Ο Μίκυ και οι φίλοι του έχουν πάει διακοπές σε μία λίμνη. Ενώ τα περνάνε ειδυλλιακά και ρομαντικά καταφτάνει ένα επείγον γράμμα για τον Μίκυ. Ένας φίλος του χρειάζεται την βοήθεια του και φεύγει με τον Γκούφυ για να τον συναντήσει. 

"Παρτίδα δίχως τέλος."

Ο Ιδιοφυία-176 αποφυλακίζεται. Η ικανότητά του στο σκάκι όμως του έχει πάρει τα μυαλά και αγνοεί την υποδοχή του "Χάρη" και των ξαδέλφων του. Μέχρι που ένας μυστηριώδης κύριος του δίνει ένα φάκελο μέσα από το ανοιχτό παράθυρο ενός αμαξιού.

"Το μυστικό του Φαραώ."

Ένα αρχαιολόγος βασίζεται στην γαστρονομική και γευσιγνωστική εμπειρία του Πασχάλη ώστε να ανακαλυφτεί το αγαπημένο έδεσμα ενός καλοφαγά Φαραώ.

"Η τεχνολογία του παλιού καιρού."

Στην άτυπη σειρά ιστοριών που αφορούν στοιχήματα μεταξύ Σκρουτζ και Τζον έχουμε άλλο ένα. Μετά τον τελυταίο τους καβγά στην Λέσχη των εκατομμυριούχων ο Σκρουτζ πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να βγάλει κέρδος σήμερα με την τεχνολογία του χθες.

Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.


Εν κατακλείδι.

Συμπαθητική η βασική ιστορία του τεύχους. Χώρις όμως να έχει κάτι που να την κάνει ξεχωριστή. Σαν πρώτη ανάγνωση διαβάζεται ευχάριστα αλλά δεν είναι από τις ιστορίες που που ξαναδιαβάζεις θαρρώ. Στα θετικά της για εμένα ότι διαδραματιζόταν σε μία άλλη εποχή.

Η δεύτερη ιστορία του τεύχους είναι μία αρκετά καλή περιπέτεια με άρωμα ανατολής. Τρίτη ιστορία  μία περίεργη πρόκληση-συνεργασία. Έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και διαβάζεται ευχάριστα. Η τέταρτη ιστορία του τεύχους έχει για πρωταγωνιστή έναν διαφορετικό Πασχάλη και είναι από την σειρά ,υποθέτω, "ο λαίμαργος τυχοδιώκτης." Μου άρεσε πολύ! Το τεύχος κλείνει με μία ιστορία παλιά τεχνολογίας στην σύγχρονη εποχή. Έχει όμορφο σενάριο και ποικιλία χαρακτήρων. 


Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Παρτίδα δίχως τέλος."
2. "Το μυστικό του Φαράω."
3. "Η τεχνολογία του παλιού καιρού."
4. "Οδηγός μαμούθ με δίπλωμα.
5. "Πολύχρωμα καραβάνια."

7/10!!!
Αρκετά καλό τευχίδιον με όμορφες σεναριακές ιδέες και έξυπνες χρήσεις ηρώων!!! :) 

:hop: :hop::hop: 
 

 

Edited by Donald Fauntleroy Duck
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γιάννη (Μενιγ Πουαγω) βγες σε παρακαλώ αμέσως από το προφίλ του Donald Fauntleroy Duck!!

 

 

Spoiler

Πέρα από την πλάκα,γιατί αυτή η ομοιότητα??? :thinking: Ακόμα και η εικόνα προφίλ είναι η ίδια!! :P

 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως

Spoiler

 

διότι άλλαξε το όνομά του από Μενίγ Πουαγώ σε Donald Fauntleroy Duck;


 

 

 • Like 1
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mko Κάθε χρόνο, μόλις ανοίξει το τριώδιο ο Μενίγ αλλάζει το nickname του (και το avatar) του σε @Donald Fauntleroy Duck . Μόλις τελειώσουν οι Απόκριες θα επιστρέψει στα συνηθισμένα. ;) 

 

 

:beer: 

 • Like 2
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

:collapse::oops::NoNo::shit2::damn::damn:

 • Funny 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Γι'αυτό τον αγαπάμε. Γιατί μαζί του δεν βαριέσαι ποτέ! :lol: 

 

 

:beer: 

 • Like 2
 • Funny 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@mko Λόγω του ότι γεννήθηκα κατά λάθος άνθρωπος ενώ θα έπρεπε να έχω γεννηθεί παπί... Επίσης αυτό που με γοητεύει στον Ντόναλντ είναι ότι για το μεσαίο του όνομα δεν έχουμε καμία πληροφορία!!! Όταν πρωτοέκανα την άλλαγη το Donald Duck μου φάνηκε όλιγον τι συνηθισμένο... Αν πας στο προφίλ κάποιου μέλους εδώθε θα δεις δίπλα στο όνομα του ένα σύμβολο... Αυτό εμφανίζει το ιστορικό ονόματος του μέλους σε περίπτωση που έχει προβεί σε αλλαγές...

Ας το κλείσουμε εδώ όμως μιάς και το topic αφορά άλλο θέμα... :) 

Υ.Γ.: Την εικόνα εξωφύλλου ,διότι αυτή εννοείς. δε την άλλαξα, διότι είναι ότι καλύτερο έχει ζωγραφίσει ο αγαπημένος μου Rosa... Επίσης πάνω από το κρεβάτι μου έχω αυτό... :D 

:hop: :hop: :hop: 
 

Edited by Donald Fauntleroy Duck
 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ερώτηση προς τον κύριο Fauntleroy. Που βρήκες αυτό ν τον πίνακα που κοσμεί το κρεβάτι σου?

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 ώρες πριν, Manitou είπε:

Ερώτηση προς τον κύριο Fauntleroy. Που βρήκες αυτό ν τον πίνακα που κοσμεί το κρεβάτι σου?

Βρέθηκα στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή... :D  :notalk:

:hop: :hop: :hop: 

 • Like 1
 • Confused 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στην Προϊστορική εποχή μας ταξιδεύει η κεντρική ιστορία αυτού του τεύχους, που έχει τίτλο "Οδηγός μαμούθ με δίπλωμα". Ο Ντόναλντ του παλιού καιρού βολτάρει με την αγαπημένη του Νταίζυ (καλέ πόσα χρόνια γνωρίζονται :lol: ), όταν κάνει την εμφάνισή του ο Γκαστόνε με το νέο του όχημα, ένα τεράστιο μαμούθ. Εκείνη λοιπόν, αποζητώντας την βολή της, αφήνει τον αγαπημένο της στα κρύα του λουτρού, και φεύγει με τον τυχεράκια ξάδελφό του. Όπως ήταν φυσικό ο Ντόναλντ εξοργίζεται κι αποφασίζει να αγοράσει κι εκείνος ένα μαμούθ, το οποίο όμως κοστίζει ακριβά. Θα βάλει όμως το μυαλό του σε λειτουργία κι έτσι θα ζητήσει από τον θείο του τον Σκρουτζ να του δίνει που και που το δικό του όχημα, εννοείται έναντι κάποιας χάρης. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να οδηγήσει ένα τέτοιο ζώο, είναι να παρακολουθήσει μαθήματα σε μία σχολή οδηγών και να βγάλει δίπλωμα. Εκεί θα συνειδητοποιήσει ότι η οδήγηση ενός τέτοιου "βαρέος οχήματος" δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά κι ότι το κακό παραμονεύει εκεί που δεν το περιμένεις. Χαριτωμένο σενάριο που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά σίγουρα προσφέρει χιούμορ. Αν και δεν μου αρέσουν οι προϊστορικές ιστορίες, εδώ μου άρεσε το γεγονός ότι η σύγχρονη ζωή των ηρώων, μεταφέρεται σχεδόν αυτούσια στην εποχή του λίθου. Η πλοκή ήταν κλιμακούμενη, είχε κωμικά γκαγκ, αλλά και λογική. Γενικά με άφησε με μία μικρή ανησυχία. Φοβάμαι την Δευτέρα που θα πάω να παρκάρω στην ρεμίζα για να με φορτώσουν, μην αρχίσω να κάνω "ΟΟΥΥΥ"! :lol:  Σχεδιαστικά δεν με γέμισε.

 

Στην συνέχεια θα βρούμε τον Μίκυ και τον Γκούφυ να πρωταγωνιστούν στην ιστορία "Τα πολύχρωμα καραβάνια". Οι φίλοι μας βρίσκονται σε διακοπές και απολαμβάνουν εκτός από καλό ψάρι και την συντροφιά της Μίννι, της Κλάραμπελ και του Οράτιου. Κάποια στιγμή ο Μίκυ θα λάβει ένα τηλεγράφημα από έναν γνωστό του πρίγκιπα, ο οποίος έχει μεγάλα προβλήματα και χρειάζεται την βοήθειά του. Έτσι, εκείνος κι ο Γκούφυ, θα πάνε μέχρι το βασίλειό του για να εξακριβώσουν τι συμβαίνει. Ο πρίγκιπας εξομολογείται ότι τον τελευταίο καιρό γίνεται λαθρεμπόριο ρουμπινιών μέσω των καραβανιών και κατηγορείται από το συμβούλιό του ότι υποθάλπει τους παρανόμους διακινητές. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορεί να αποδείξει την διακίνηση αυτή και να την σταματήσει. Σε αυτό το σημείο μπαίνουν οι φίλοι μας που θα αρχίσουν τις έρευνες για να ξεσκεπάσουν το καρτέλ που κινδυνεύει να ρίξει τον αγαπητό πρίγκιπα. Το συγκεκριμένο σενάριο μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε αρκετά. Μου έφερε στο μυαλό τις κλασικές ιστορίες του Scarpa, όπου ο αγαπημένος μας ποντικός διακατέχεται από αστείρευτη οξυδέρκεια και βοηθάει κόσμο με το αστυνομικό του δαιμόνιο. :respect:  Ειλικρινά, ένιωσα ότι γύρισα στην δεκαετία του '80. :hug2: Η πλοκή ήταν άρτια και καλοδουλεμένη και διατηρούσε την περιέργεια του αναγνώστη μέχρι το φινάλε. Εν κατακλείδι, γνώμη μου είναι ότι η ιστορία αυτή είναι η καλύτερη του τεύχους. Το σχέδιο του βρήκα μέτριο προς καλό. Με πείραξαν οι πολλές γωνίες και η έλλειψη καμπυλότητας στα σώματα των χαρακτήρων.

 

Μία ιστορία που αναφέρεται στα συστήματα ασφαλείας, αλλά και στο σκάκι είναι η "Παρτίδα δίχως τέλος". Πρωταγωνιστής είναι το κοφτερό μυαλό της συμμορίας των Μουργόλυκων, ο Ιδιοφυΐα-167, ο οποίος έχει αποδειχτεί ασυναγώνιστος παίκτης σκακιού κι αποφυλακίζεται οσονούπω. Βγαίνοντας από την φυλακή αποφασίζει να μην επανενταχθεί στην ληστρική οικογένειά του και να κάνει σόλο καριέρα, αναδεικνύοντας έτσι τα πολύπλευρα ταλέντα του. Κάποια στιγμή τον πλησιάζει ένας πελάτης ο οποίος του δίνει έναν φάκελο με κάποια συστήματα ασφαλείας και τον προτρέπει να τα μελετήσει και να προσπαθήσει να τα απενεργοποιήσει. Αυτός ο πελάτης αποδεικνύεται ότι είναι ο θείος Σκρουτζ, που θέλει με αυτόν τον τρόπο να τεστάρει το νέο αντικλεπτικό σύστημα που έχει εγκαταστήσει ο Κύρος στο θησαυροφυλάκιό του. Ο άσωτος λοιπόν θα επανενωθεί με την συμμορία κι όλοι μαζί θα κάνουν ντου στον τεράστιο κουμπαρά. Θα καταφέρουν να ξεγελάσουν την γριά αλεπού και να φτάσουν στο χρήμα, ή θα μείνουν στην προσπάθεια? :thinking:Μιλάμε για ένα σενάριο που έχει την πρωτοτυπία του, καθώς το περισσότερο βάρος της "ηθοποιίας" πέφτει στους ώμους της Ιδιοφυΐας-167 και μπορώ να πω ότι κλέβει την παράσταση, καθώς αποδεικνύεται ένας ισχυρότατος αντίπαλος. Μου έφερε στον νου κάτι από τον θρυλικό Αρπέν Λουσέν του μεγάλου Don Rosa. Η πλοκή ήταν σύνθετη όσο έπρεπε, ενώ δεν έλειπαν και οι ανατροπές. Το φινάλε ήταν δίκαιο για τον Σκρουτζ, αλλά και για τον πανέξυπνο Μουργόλυκο. ;) Σχεδιαστικά μού άρεσε.

 

Την σκυτάλη θα πάρει ο αγαπητός και πάντα λαίμαργος Πασχάλης, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην ιστορία "Το μυστικό του Φαραώ". Ο καθηγητής Τσουρέκης διηγείται στον Πασχάλη ένα επιστημονικό γεγονός, κατά το οποίο ο διαβόητος Φαραώ Παμφαγόφις Α' διέταζε κάθε ημέρα να του φτιάχνουν ένα διαφορετικό μενού Λουκούλλειων διαστάσεων για να ικανοποιεί την ανεξάντλητη πείνα του. Πάντα όμως το τελευταίο πιάτο του γεύματος ήταν το ίδιο και κρύβει ένα μυστήριο μέσα στους αιώνες. Ο καθηγητής λοιπόν, με την αμέριστη βοήθεια του φίλου μας, θα επισκεφθούν την Αίγυπτο και την πυραμίδα του συγκεκριμένου Φαραώ και θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία που να τους οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου. Να βρουν δηλαδή ποιο ήταν αυτό το περιβόητο πιάτο που ήθελε να απολαμβάνει κάθε ημέρα ο συγχωρεμένος. Όπως όμως γίνεται εύκολα αντιληπτό (κι ακόμα κι ο πλέον αδαής σε "αρχαιολογικού" περιεχομένου ιστορίες-ταινίες θα γνωρίζει), το να μπαίνεις σε μία πυραμίδα κρύβει πολλούς και θανάσιμους κινδύνους. :wow:  Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα σαχλό σενάριο, που όμως το βρήκα διασκεδαστικό. Ο Πασχάλης βρίσκεται στο στοιχείο του κι αποδεικνύει ότι όταν πρόκειται για φαγητό, μετατρέπεται ως δια μαγείας σε έναν οξυδερκή κι άοκνο χαρακτήρα, χωρίς παράλληλα να χάνει την καλοσύνη και την γλυκύτητά του. Η πλοκή έκρυβε κάτι από τις καλές ιστορίες του Ινδιάνα Γκούφυ (σε περισσότερο γλαφυρό ύφος) και με κράτησε. Γενικά μία ιδέα παιδική και κατώτερη των περιστάσεων μετατράπηκε σε καλό σενάριο, με ακόμα καλύτερη πλοκή. Έξυπνο! :clap2: Το σχέδιο το βρήκα καλό.

 

Και τελειώνουμε με την "Τεχνολογία του παλιού καιρού". Στην διαβόητη Λέσχη των εκατομμυριούχων, μέλη κι αναγνώστες θα βρεθούν μπροστά σε μία γνώριμη φιλονικία. Ο Ρόμπαξ διατείνεται ότι ο θείος Σκρουτζ έκανε την αμύθητη περιουσία του επειδή έτυχε να γεννηθεί την κατάλληλη εποχή που οι ευκαιρίες ήταν πολλές. Τώρα όμως, με την έλευση των νέων τεχνολογιών, πιστεύει ότι δεν θα μπορούσε να αποκτήσει τόσο πολύ χρήμα, αν ξεκινούσε τώρα την επιχειρηματική του καριέρα. Σε αυτό το "τσίγκλισμα" θα συμβάλλουν και οι υπόλοιποι συνάδελφοί του, κι όπως είναι φυσικό ο Λιμνουπολίτης μεγιστάνας δεν θα μπορούσε να μην σηκώσει το γάντι και να πει ναι στο στοίχημα που τίθεται. Ποιο στοίχημα? Ο Σκρουτζ θα πρέπει να δουλέψει για μία ολόκληρη ημέρα χωρίς τις τεχνολογικές ευκολίες του καιρού μας και θα πρέπει να βγάλει το συνηθισμένο κέρδος που βγάζει τις υπόλοιπες ημέρες. Αν κερδίσει θα λάβει ένα εκατομμύριο δολάρια. Έτσι λοιπόν στο θησαυροφυλάκιο οι υπολογιστές, τα κινητά, οι τηλεοράσεις και τα τηλέφωνα αποσύρονται κι επανέρχονται τα τηλεσκόπια και τα ταχυδρομικά περιστέρια. Στον αγώνα επίσης θα θέσουν τις δυνάμεις τους στο πλευρό του θείου τους ο Ντόναλντ με τα ανιψάκια, καθώς κι ο πιστός Παντάξιος. Φαίνεται ότι ο Σκρουτζ δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει το στοίχημα, Υπολογίζει όμως χωρίς τον Ρόμπαξ, που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να κερδίσει εκείνος. :Suspicious: Όσοι αναγνώστες πιστεύουν ότι δεν ταιριάζουν τα gadgets στην ζωή του θείου Σκρουτζ (συμπεριλαμβανομένης της ταπεινότητάς μου) θα βρουν αυτή την ιστορία ενδιαφέρουσα. Το σενάριο μάς επιστρέφει στις παλιές καλές ιστορίες, όπου ο πρωταγωνιστής δεν είχε τεχνολογικά βοηθήματα και μας διδάσκει επίσης την έννοια της οικογένειας και της αλληλοβοήθειας. :respect:  Η πλοκή ήταν γρήγορη και δεν με άφησε να βαρεθώ, ενώ δεν έλειπε και η δράση. Το φινάλε εννοείται ότι ήταν αναμενόμενο. Το σχέδιο του Guerrini με παραξένεψε. Ενώ οι χαρακτήρες είχαν έναν επαγγελματικό "ερασιτεχνισμό", το background με εντυπωσίασε. :wow: 

 

 

:beer: 

 • Like 5
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.