Jump to content

Recommended Posts

Πριν μια εβδομάδα ο James Mangold, σκηνοθέτης του The Wolverine, έγραψε στο twitter του ότι τα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν μετά το X-Men: Apocalypse. Μεταξύ άλλων, η Fox ανακοίνωσε ημερομηνία για την νέα ταινία. 3-3-2017. 

 

Το σενάριο θα είναι του David James Kelly και ο Jackman θα επιστρέψει. Πιθανότατα όμως να είναι η τελευταία του εμφάνιση στο franchise. 

 

Εγώ ελπίζω, όπως και το μισό Internet αν κρίνω από τα σχόλια, να προσαρμόσουν το Old Man Logan. Με μερικές αλλαγές εδώ και εκεί (λόγω χαρακτήρων όπως Hawkeye, Hulk, Venom κτλ.) και έναν πιο γερασμένο Jackman, θα ήταν το καλύτερο κλείσιμο. 

 

=============================================================================

Η παρακάτω προσθήκη/ενσωμάτωση πληροφοριών έγινε από τον Θρηνωδό

 

post-30604-0-23569800-1489402259_thumb.jpg

 

Το Logan είναι η τελευταία ταινία Wolverine όπου τον ρόλο ενσαρκώνει ο Jackman. Το σενάριο παίρνει στοιχεία από το graphic novel "Old Man Logan"  των Mark Millar και Steve McNiven το οποίο έρχεται χρονολογικά μετά από το "Death of Wolverine" όπου περνάει η σκυτάλη του ονόματος στην X-23. 

 

post-30604-0-90223700-1489402259_thumb.jpg

 

Βρισκόμαστε στο έτος 2029 στο νέο timeline που έθεσε το "Days of Future Past". Από το 2023 που τελειώνει η προηγούμενη ταινία (To Apocapypse ανήκει επίσης στο ίδιο timeline απλά συμβαίνει το 1983) μέχρι το 2029 έχει αναπτυχθεί ένας ορός που εξολοθρεύει τους Μεταλλαγμένους και υπάρχει μέσα σε καθημερινά προϊόντα κατανάλωσης (σιρόπι καλαμποκιού κλπ). Οι Μεταλλαγμένοι πλέον είναι ελάχιστοι, ο καθηγητής Xavier πάσχει από μια νευροπαραλυτική ασθένεια που καθιστά το μυαλό του εξαιρετικά επικίνδυνο για όποιον βρίσκεται κοντά του όταν τον πιάνουν κρίσεις και ο Wolverine που τον φροντίζει δηλητηριάζεται από το αδαμάντιο στον οργανισμό του με αποτέλεσμα τα νύχια του να μην λειτουργούν καλά και ο παράγοντας ίασης να έχει μειωθεί.

 

 

Σε αυτή την κατάσταση αποσύνθεσης έρχονται σε επαφή με ένα πρόγραμμα "κατασκευής" μεταλλαγμένων ως όπλα από την εταιρία Transigen όπου ο Logan πρέπει να προστατέψει την Laura (κωδική ονομασία X-23) από τους Reavers, τους μπράβους της εταιρίας από της οποίας τα εργαστήρια δραπέτευσε. Η Laura έχει ακριβώς την ίδια δύναμη με αυτόν: Γιατρεύεται εξαιρετικά γρήγορα και έχει νύχια από αδαμάντιο. 

 

post-30604-0-54164400-1489402260_thumb.jpg

 

Η ταινία είναι στημένη αρκετά διαφορετικά από το τυπικό superhero film, με πιο σκοτεινή ατμόσφαιρα απόλυτα ταιριαστή με την αποξένωση και την λήθη των X-Men που επιβίωσαν. Γι'αυτή την διαφορετικότητά της (είναι και R-Rated) αγαπήθηκε από το κοινό, έχοντας κάνει από τις 3 Μαρτίου μέχρι και σήμερα 13 του ίδιου μήνα ~440 εκ. δολάρια εισπράξεις διεθνώς και συνεχώς αυξάνεται. 

 

post-30604-0-94713000-1489402260_thumb.jpg

 

wiki

easter eggs

 

Logan (2017)

 1. R
 2. 2 hours 17 minutes
 3. Movie

Details

 1. Rating
  8.1/668K
 2. Director
 3. Writer
 4. Release Date
  Mar 3, 2017
 5. Country
   • United States
 6. Language
 7. Genres

In 2029 the mutant population has shrunken significantly due to genetically modified plants designed to reduce mutant powers and the X-Men have disbanded. Logan, whose power to self-heal is dwindling, has surrendered himself to alcohol and now earns a living as a chauffeur. He takes care of the ailing old Professor X whom he keeps hidden away. One day, a female stranger asks Logan to drive a girl named Laura to the Canadian border. At first he refuses, but the Professor has been waiting for a long time for her to appear. Laura possesses an extraordinary fighting prowess and is in many ways like Wolverine. She is pursued by sinister figures working for a powerful corporation; this is because they made her, with Logan's DNA. A decrepit Logan is forced to ask himself if he can or even wants to put his remaining powers to good use. It would appear that in the near-future, the times in which they were able put the world to rights with razor sharp claws and telepathic powers are now over. written by Unknown from IMDb
 1. USD 97M budget
 2. USD 619M gross
 3. 1 oscar nomination
 4. 28 awards
 5. 76 nominations
Updated

 

 • Like 15
Link to post
Share on other sites
 • Replies 104
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Πριν μια εβδομάδα ο James Mangold, σκηνοθέτης του The Wolverine, έγραψε στο twitter του ότι τα γυρίσματα του sequel θα ξεκινήσουν μετά το X-Men: Apocalypse. Μεταξύ άλλων, η Fox ανακοίνωσε ημερομηνία γ

trailer   https://www.youtube.com/watch?v=Div0iP65aZo

Ο τόνος της ταινίας, αλλά και των 2 κεντρικών πρωταγωνιστών Λόγκαν και Ξαβιέ, ήταν σοβαρός, ανθρώπινος, πονεμένος, συγκινητικός, όλα δοσμένα σε ίσες δόσεις. Εννοείται ότι υπήρχε η δράση, βία, ξυλοκοπί

Posted Images

Αυτό το χαρτί καλύτερα να το παίξουν για την πραγματική τελευταία ταινία με τον Τζάκμαν, όταν δεν θα μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στην φυσική κατάσταση που απαιτεί ο ρόλος. Ακόμα δεν τον πήραν τα χρόνια.

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Αυτό το χαρτί καλύτερα να το παίξουν για την πραγματική τελευταία ταινία με τον Τζάκμαν, όταν δεν θα μπορεί πλέον να αντεπεξέλθει στην φυσική κατάσταση που απαιτεί ο ρόλος. Ακόμα δεν τον πήραν τα χρόνια.

Νομιζω πως αυτο εννοει και ο Χρηστος :)

Εμενα θα μου αρεσε το ενδεχομενο, νομιζω τον καψανε εντελως πλεον τον Τζακμαν :P

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Όχι, δεν λέμε το ίδιο. Εγώ δεν πιστεύω ακόμα πως είναι η τελευταία εμφάνιση του Τζάκμαν στον ρόλο. :)

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

Αν όμως αυτή η ταινία είναι η τελευταία με τον Jackman; :P 

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Σε όλες τις συνεντεύξεις για το wolverine μας πάσαρε το παραμύθι για την ηλικία. Μετά ανακοινώθηκε το Age Of Apocalypse και ενώ έλεγαν πως μπορεί να μην παίζει ο Jackman, ξαφνικά ανακοινώνουν συνέχεια για το Wolverine (και προβλέπω σύντομα να μάθουμε πως θα παίξει και στο επόμενο X-Men). Μπορώ να δω τα παρασκηνιακά για την αύξηση της αμοιβής σε όλα αυτά. ;)

 

Η ηλικία είναι θέμα αλλά όχι ακόμα.

 • Like 5
Link to post
Share on other sites
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

Ξέριες τι θα ήταν στ αλήθεια ωραίο. Να κάνει άλλη μια ταινία και μετά να αποσυρθεί.

 

Αλλά να επιστρέψει μετά από περίπου 20 χρόνια -στα 60κάτι του- και να κάνει το OLD MAN LOGAN σε ταινία.

 

Αυτό θα ήταν ωραίο.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites
 • 11 months later...

NARCOS Actor Boyd Holbrook Signs On To Play The Lead Villain In THE WOLVERINE 3

 

Στην ίδια πηγή αναφέρει πως ο Πάτρικ Στιούαρτ θα εμφανιστεί ξανά ως Καθηγητής Ξαβιέ.

Edited by GreekComicFan
 • Like 2
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

"Wolverine 3" Starts Filming, Kinberg Calls It "Radical, Bold, Different"

 

Απομονώνω τα παρακάτω:

 

"It takes place in the future, and as you and others have reported, it is an R-rated movie. It’s violent, it’s kind of like a Western in its tone. It’s just a very cool, different film.”

 

Old Man Logan? :thinking:

 • Like 3
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

post-3787-0-35168100-1465585345_thumb.jpg

 

Οι φωτογραφίες είναι παραπάνω από ενδιαφέρουσες. :valt:

 

post-3787-0-26044900-1465585341_thumb.jpg post-3787-0-86516700-1465585343_thumb.jpg post-3787-0-39805300-1465585346_thumb.jpg post-3787-0-03384100-1465585348_thumb.jpg

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Ο τίτλος της ταινίας πιθανότατα θα είναι Wolverine: Weapon X, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα έχει στοιχεία και από το Old Man Logan. Υπάρχει ακόμα η πιθανότητα να ντεμπουτάρει η X-23.

 

http://www.comicbookresources.com/article/report-possible-wolverine-3-title-surfaces-online-calls-back-to-the-characters-past

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Μία σύνοψη χαρακτήρα για το κάστινγκ σε ταινία της Fox, ενισχύει το σενάριο για την έλευση της Χ-23.

 

http://www.comicbookresources.com/article/did-x-men-apocalypse-hint-at-wolverine-3s-story

 

Έχετε υπόψη πως οι εταιρίες δεν βάζουν τα πραγματικά ονόματα των ταινιών και των χαρακτήρων για τα οποία γίνεται το κάστινγκ. :)

 • Like 3
Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

The next Wolverine solo movie is titled ''Logan'' (αρα πρεπει ν' αλλαξει και ο τιτλος του θεματος)            :havefun:

 

LOGAN_27x40_Intl_CampA_UK.jpeg    CvJNKGZVYAA_FCe.jpg

Edited by Γάντζος
 • Like 10
Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Johnny Kash και μαλιστα η απιστευτη διασκευη του Hurt??? Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την μεση στην ευαισθησια μας  :grr:

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Από τη μια η κεντρική ιδέα της υπόθεσης μου είναι απεχθής. Old Man Logan. I don't care. Είμαι πουρόγερος/πορνόγερος και θέλω Claremont/Byrne's X-Men, άιντε το πολύ Astonishing X-Men. Ούτε old, ούτε Götterdämmerung. 

 

Από την άλλη όμως (α) Patrick Stewart και (β) Johnny Cash στο τρέηλερ...

 

Μπορεί και να είναι καλή :) Μάλλον δεν θα είναι ο Wolverine που θέλω να δω (και είδα στα 2 πρώτα X-Men), αλλά μάλλον θα είναι η καλύτερη σόλο ταινία Wolverine.

 

:cheers5:

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Πολυ ωραιο,γενικα δειχνει τιμιο να πω την αληθεια αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ολοι αναφερουν και το συγκρινουν με το Old Man Logan,απο οσο θυμαμαι το στουντιο ποτε δεν επιβεβαιωσε οτι θα εκαναν adaptation το συγκεκριμενο storyline αυτο ηταν παντα fan speculation.

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Προσωπικά ο μόνος λόγος που το μνημόνευσα είναι διότι είναι ο μόνος τίτλος που ξέρω ότι αφορά τον Wolverine σε μεγάλη ηλικία και επειδή τον είδα και εδώ σε μεγάλη ηλικία. Και δεν με ενδιαφέρουν τα γεράματα του Wolverine είτε έτσι, είτε γιουβέτσι :) Δεν το έκανα ως σύγκριση :) (όρα και την αναφορά σε Götterdämmerung λχ )

 

:cheers5:

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

Μπορω να πω οτι ειμαι λιγο διχασμενος με αυτο το trailer του Logan... :thinking:

 

Απο την μια χαιρομαι που θα ξαναδω τον Jackman στον ρολο του Wolverine

και απο μερικα πλανα που παρατηρησα,δειχνει οτι "το εχει" ακομα! :dance: 

 

Απο την αλλη στεναχωριεμαι που οπως λεγεται,θα ειναι η τελευταια του φορα που θα παιξει αυτο τον ρολο.... :sad1: .....

και  συνειρμικα μου ερχεται στο νου το οτι ειναι 48 ετων και κοντοζυγωνει τα 50 και ειναι κομματακι δυσκολο να ανταπεξελθει σε

απαιτητικα γυρισματα που απαιτουν δραση,νευρο,κινηση. :thinking:

 

Βεβαια με αυτους τους τρελους εκει στο Hollywood ποτε δεν ξερεις τι μελλει γενεσθαι!!! :)

 

Ποιος ξερει.....ισως καποια στιγμη να μας ανακοινωσουν καμια νεα ταινια Wolverine και παλι με τον Jackman και να μας πεσουν τα αυτια!!! :collapse:

 

 

Παντως οπως και να εχει,μελλοντικη ταινια Wolverine χωρις Jackman δεν εχει την ιδια γλυκα! :)

 

Ειναι σαν να βλεπεις Terminator χωρις Schwarzenegger!!! :gun2:

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Παντως οπως και να εχει,μελλοντικη ταινια Wolverine χωρις Jackman δεν εχει την ιδια γλυκα! :)

 

Ειναι σαν να βλεπεις Terminator χωρις Schwarzenegger!!! :gun2:

 

 

Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι κατορθώσαν (εκτιμώ) να κάνουν αρκετά ομαλά την μετάβαση σε Καθηγητή Χ και Magneto. Έφεραν τους νέους ηθοποιούς ως εκδοχές από το παρελθόν και σιγά-σιγά τους φέρνουν στο σήμερα. 

 

Από την ανάποδη βέβαια, ο Wolverine των κόμικ έχει κρατήσει την ίδια εμφάνιση στα κόμικ από τον 19ο αιώνα μέχρι και σήμερα (ένας από τους λόγους που με εκνευρίζει το να τον δείχνουν στα γεράματα).

 

Ω γουελ. Όλοι γερνάνε και όλοι ρημπουτάρονται :) Το πολύ-πολύ να μην τον ξαναδούμε ως χαρακτήρα στην Μεγ.Οθόνη :) Ας γυρίσουν σοβαρή ταινία με τους F4 (ξέρω κι άλλα ανέκδοτα :D

 

:cheers5:

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

To trailer ΤΑ ΣΠΑΕΙ!

Ακόμα διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις για το τελικό αποτέλεσμα αλλά διάολε το trailer είναι επικό. Οι σκηνές Logan-Xavier με μουσική υπόκρουση Hurt από Johnny Cash είναι priceless.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

εμένα μου άρεσε πολύ και με έκανε να διαβάσω το old man logan που όλοι λένε. το trailer  με από πίσω τον Johnny cash με έκανε να ανατριχιάσω.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Καλό φάνηκε. Για να δούμε και στην πράξη. Βέβαια έστω λίγο καλύτερο να ειναι απ τα προηγούμενα θα μιλάμε για αισθητή βελτίωση.

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Αδιάφορο. Περνάει και δεν αγγίζει.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

Σαν τρέιλερ μου αρέσει πολύ, ό,τι ταινία και να ήταν δεν θα την προσπερνούσα. Το ότι έχει γνωστό ήρωα της Marvel για τον οποίο μπορώ να μορφωθώ πριν την ταινία είναι ένα ωραίο bonus. :D

 

Απ' ότι έχω καταλάβει, οι "Χ-ταινίες" είναι σε δικό τους (ενιαίο?) σύμπαν που δεν συνδέεται με αυτό των Avengers. Ή κάνω λάθος;

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Απ' ότι έχω καταλάβει, οι "Χ-ταινίες" είναι σε δικό τους (ενιαίο?) σύμπαν που δεν συνδέεται με αυτό των Avengers. Ή κάνω λάθος;

 

Δε κάνεις λάθος, φίλε μου. Λόγω πνευματικών δικαιωμάτων η Marvel δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ή έστω να αναφερθεί στο σύμπαν των Χ-Μεν είτε κινηματογραφικά είτε τηλεοπτικά. Εξ ου και στο MCU δεν γίνεται πουθενά η παραμικρή αναφορά σε μεταλλαγμένους. Όσοι έχον υπερδυνάμεις θεωρούνται εξωγήινοι, απάνθρωποι ή αποτέλεσμα κάποιου πειράματος.

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Ενδιαφέρον φαίνεται.

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

πολυ ενδιαφερον φαινεται.και μαλλον θα δουμε την σκυταλι στην νεα γενιά 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • Γάντζος changed the title to Logan [Λόγκαν] (2017)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.