Jump to content
leonidio

ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ ΤΩΝ COMICS

Recommended Posts

Τίτλος:
ΤΣΟΦΛΙ ΤΩΝ COMICS (ΤΟ)
Σενάριο/Kείμενα:
Διάφοροι
Σχέδιο:
Διάφοροι
Hμερ. έκδοσης:
02-2014
Εξώφυλλα:
5 + 5 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ ΛΙΣΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Τεύχη:
5
Κατηγορία:
Σειρά/Αυτοτελή
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Καρφίτσα
Περιεχόμενο:
Πολυθεματικό
Περιοδικότητα:
Τετραμηνιαία
Μέγεθος:
20.0 x 30.0 (1-4), 16.0 x 23.0 (5+)
Σελίδες:
68
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Μετάφραση:
Ρένος Μούτσιος
Προέλευση:
Ελληνική
ISBN:
978-618-80524-8-2 (1), 978-618-81191-4-7 (2), 978-618-5199-03-6 (5)
Ονομαστική τιμή:
6,40€ (1), 7,50€ (5)
 TSOFLIK_0001.jpgTSOFLIK_0002.jpgTSOFLIK_0003.jpg
 

 

 

Ανθολογία ελλήνων (και όχι μόνο...) δημιουργών κόμικς από την πολύ δραστήρια τον τελευταίο καιρό εκδοτική Ρενιέρη/comicon-shop. Πιστεύω ότι κάποιους δημιουργούς τους ξέρετε ήδη, οπότε μάλλον δεν χρειάζεται αναλυτική παρουσίαση. Δεν θα προσποιηθώ ότι μου άρεσαν όλες οι συμμετοχές εξίσου, ούτε καν ότι μου άρεσαν όλες, αλλά σίγουρα θεωρώ ότι υπάρχουν κάποιες πολύ ωραίες ιστορίες μέσα στην ανθολογία και νομίζω ότι σχεδόν όλοι θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει.

Σε συνδυασμό με την πολύ ωραία και προσεγμένη έκδοση και με τη χαμηλή τιμή, είμαι σίγουρος ότι αξίζει να αγοράσετε κι εσείς ένα τεύχος. Δεν έχω κάτι άλλο να γράψω, παρά μόνο να ευχηθώ ολόψυχα μακροημέρευση, επειδή χρειαζόμαστε τέτοιες εκδόσεις σε αυτούς τους δύσκολους και μίζερους για τα κόμικς (και όχι μόνο) καιρούς.

Παραθέτω και το ωραίο editorial του πρώτου τεύχους.

 

Τσόφλι των κόμικς (Το) internal.jpg

 • Like 39

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το "για τη Γαβριέλλα" αναφέρεται στη γνωστή Γαβριέλλα;

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το "για τη Γαβριέλλα" αναφέρεται στη γνωστή Γαβριέλλα;

 

Είναι ένα ιστιοφόρο, που έχουν δύο ναυτικοί. Δεν ξέρω αν απάντησα στην ερώτηση. 

(Ποια είναι η γνωστή Γαβριέλλα; )

Edited by leonidio
 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτή. http://www.piperies.gr/posts/gabriela-oysakoba-i-thryliki-porni-tis-athinas

 

Αν ήταν γι αυτή, το synchronicity θα 'ταν τρελό, γιατι μόλις προ τριών εβδομάδων είχα μια φευγαλέα σκέψη να 'κανα στο μέλλον ενα κόμικ για τη ζωή της

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το "για τη Γαβριέλλα" αναφέρεται στη γνωστή Γαβριέλλα;

Είσαι πολύ μικρούλης να ξέρεις τη Γαβριέλα εσύ. :P
 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Είσαι πολύ μικρούλης να ξέρεις τη Γαβριέλα εσύ. :P

Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα την τιμή δια ζώσης.

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

το πήρα κι εγω :P

 

παρόλο που η πλειοψηφία των ιστοριών δεν ήταν του γούστου μου, μπορώ να πω ότι το ΤΣΟΦΛΙ είναι μια καλή προσπάθεια κι ελπίζω να αναδυθουν μεσα απ' αυτην αξιόλογοι νέοι δημιουργοι :)

 

οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες για μενα σ' αυτο το τευχος ήταν "Για τη Γαβριέλα" "Triton" "Το ράγισμα" και το οπισθόφυλλο :)

 

όμορφη σαν έκδοση - μου άρεσε και το μεγάλο μέγεθος - εύχομαι να βγάλει μπόλικα τεύχη στο μέλλον :beer6:

 • Like 16

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιας και τιμήθηκε για το καλό, και
 

Ανάλογα με την υποδοχή και τις απόψεις που θα μας στείλετε, κάποια (από) τα comics που θα σας αρέσο(υν), θα κυκλοφορήσουν σαν αυτόνομες εκδόσεις

Πάμε full hands on για να βγει το #2 καλύτερο, φυσικά με ανελέητη κριτική. Οι ανελέητοι Κρητικοί βρίσκονται στο topic υπ'αριθμόν 26335

Ο τίτλος Είναι αντιδιαμετρικά αντίθετος του εύηχου και του «ευπροφερόμενου». Προσωπικά μπερδεύομαι και το λέω Σπόρι από τότε που έμαθα για την ύπαρξή του. Καταλαβαίνω το concept αλλά σαν τίτλος είναι fail. Το αποτελειώνει δε το μακρινάρι "των comics".
Εξώφυλλο Δεν είναι ωραίο. Για την ακρίβεια, το μόνο ωραίο είναι το concept που αρχικά νόμιζα ότι έχει και θεωρούσα ότι ήταν απλά κακή η εκτέλση. Δηλαδή να περιέχει καρέ από όλες τις συμμετέχουσες ιστορίες. Τελικά περιέχει κάποια καρέ από την πρώτη ιστορία. Οφείλει να έχει καρέ από όλες τις συμμετέχουσες ιστορίες. Το μαύρο στη μέση ενώ βρίσκεται για λειτουργικό ρόλο (τη λίστα των ιστοριών) είναι υπερβολικά μεγάλο. Θα μπορούσε απλά να περιείχε τα ονόματα των συμμετεχόντων, αντί να παίζει το ρόλο εξωφυλλικής αντιγραφής των περιεχομένων.
Εσώφυλλο α' Οι μικρογραφίες όταν δεν είναι ισομεγέθεις φαίνονται χάλια. Επίσης το λευκό με το μαύρο πάνω κάτω είναι υπερβολικά σκέτο. Έστω ένα background επιβάλλεται, αλλιώς κάτι μονόχρωμο.
Περιεχόμενα Εδώ φαίνεται η βιασύνη που έχει κοστίσει πολλά στο #1. Το δικαιολογώ λόγω αυθορμητισμού, μιας και έχω περάσει κι εγώ από αυτά. :P Το εισαγωγικό κείμενο χρειαζόνταν μια 2η ή και 3η ανάγνωση για διορθώσεις. Επίσης, η γραμματοσειρά των τίτλων είναι ωραία και ίδια με τον τίτλο, αλλά τα ονόματα θα μπορούσαν να είναι πριν τις ονομασίες των ιστοριών.
Βίοι Εδώ μια χαρά, με εξαίρεση το ότι χρειαζόνταν λίγο μεγαλύτερο κενό ανάμεσα από τα ονόματα για να αναπνέει το κείμενο και να μη φαίνεται στο μάτι ένα ατελείωτο κατεβατό.

Πάμε τώρα και στις ιστορίες!

Κώστας Παπαδόπουλος - Πτήση Για Κόλαση

Έχει καλό σχέδιο με πολύ καλές ανατομίες (ζωγράφος γαρ) και μιας και είναι σαν sample, είναι χαλαρά μια ιστορία που θα ήθελα να δω ολοκληρωμένη. Ο Τζακ Ο' Ράιλυ, σκανδαλώδης ζωγράφος (?) γνωρίζεται σε μια πτήση με τον Διάβολο

 

καταλήγοντας στην Κόλαση!

 7.83/10!

Knut Larsson - Triton

Όμορφο πλην ιδιαίτερο σχέδιο, αδιάφορη ιστορία. Ας πούμε ψάρια VS ανθρώπου σημειώσατε 1. 3.18/10

Νίκος Malk - Ο Φαβορίτης Στο Μπαρ

Αυτό που γουστάρω πολύ στις ιστορίες του Malk, είναι ότι ακόμα και σε 2 σελίδες μπορεί να κάνει μια μαμάτη ιστορία. 8.969/10 και η καλύτερη του τεύχους.

Martin Ernstsen - Για Την Γαβριέλλα

Αδημοσιέυτη ιστοριούλα (προ Σπορ..φτου,Τσοφλιού) με ωραίο σχέδιο (μου θύμισε Pan Pan) σχετικά με ένα ιστιοφόρο που είχαν κάποτε δυο φίλοι αλλά

 

τους το πήρε η θάλασσα

 

Ωραίο τέλος αλλά γενικά μέτρια ιστοριούλα. 5.963/10

Παναγιώτης Τσαούσης & Χριστίνα Λεΐσου - Το Ράγισμα

Το πρώτο καρέ είναι από τα πιο όμορφα που έχω δει από Πητ. Το σενάριο έχει συμβολικό περιεχόμενο που δικαιολογεί τον τίτλο και όλα εκτυλίσσονται σε ονειρικό περιβάλλον. Θα μπορούσε να ήταν μικρότερο κατά 2 σελίδες. Η καλύτερη συνεργασία που διαβάζω από Πητ με άλλο άτομο μέχρι στιγμής, 6.137/10

Σταυρούλα Παπαδάκη - Το Βαζάκι

Η ζωή ενός ανθρώπου που ξοδεύει κάθε μέρα κι από κάτι, μέχρι που

 

αρχίζει πλέον και ζητιανεύει για να ξαναγεμίσει το γυάλινο βαζάκι του με λεφτά.

 

Καλό conceptάκι που αναφέρεται (μάλλον) στο ότι αν ξοδεύεις αλόγιστα στο τέλος δε θα έχεις ούτε για τσίχλες, αλλά η εκτέλεση το πραγματώνει σε μια καθημερινή ιστορία. 1.23/10. 

Σταυρούλα Παπαδάκη - Η Κοκκινοσκουφίτσα

Ξέρουμε ότι μας διαβάζεις, οπότε εδώ θα χαρείς :P Εδώ έχουμε μια ημικάφρικη παραλλαγή του κλασικού μύθου της κοκκινοσκουφίτσας που βγάζει γέλιο! Ναι, είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει μέχρι στιγμής από Σταυρούλα. Γιατί αν και κι αυτό έχει πολύ μέτριο σχέδιο όπως και το προηγούμενο, εδώ του πάει! 5.623/10!

Asa Grennvall - Το Έβδομο Πάτωμα

Η ιστορία μιας νεαρής φοιτήτριας η οποία μετακομίζει στην εστία της σχολής, όπου και θα κοινωνικοποιηθεί, προσπαθώντας να ξεχάσει τη ζωή της μέχρι τότε. Και τότε γνωρίζει τον Νηλς... Ενδιαφέρουσα ιστοριούλα την οποία και αυτή θα ήθελα να διαβάσω ολοκληρωμένη. 6.789/10

Skylla - Η Νύφη Του Ηγεσία

Ενδιαφέρον πλην ιδιόμορφο σχέδιο, ενδιαφέρον concept με την προσωποποίηση των εννοιών Ηγεσία, Εξουσία, Ελευθερία, Δημοκρατία και Δεινοκρατία, όμως κάτι έλειπε για να απογειωθεί. Βρισκόμαστε στην τουρκοκρατία και ο αφέντης Ηγεσίας τα φτιάχνει με την κυρά Εξουσία, κάνοντας όλα τα χατήρια και καταδυναστεύοντας τους χωρικούς. Τότε ο Αγαθοκλής αναλαμβάνει δράση, προκειμένου να χωρίσει τον Ηγεσία και να τον γνωρίσει στην Ελευθερία. Όμως... 5.368/10

Γελωτοποιός - Άβε Καίσαρ

Όχι, δεν πρόκειται για ιστορία, απλά για αναδημοσίευση κειμένου από το blog του Γελωτοποιού, πλαισιωμένο από εικονογράφηση του κόμικ Paradisos (από τις ίδιες εκδόσεις). Αδιάφορο και δεν ταιριάζει με τίποτα στο παρόν εγχείρημα, Χ/10.

Νίκος Σκαμάγκας - Ο Ηλίθιος

Κάτι πάει να πει αυτό το μονοσέλιδο, αλλά η εκτέλεση το εκτελεί κυριολεκτικά. 2.13/10 για την προσπάθεια.

Λευτέρης Καλυμιός - Ο Φτου Και Η Γερμανική Κατοχή (Εσώφυλλο β')

Οκέη, το σχέδιο παρόλα τα προβλήματά του, έχει πλάκα, καρτουνίζει. Όμως η 2η στήλη έχει μπερδευτεί με την 3η και δε διαβάζεται. Εάν διαβάσετε τις στήλες με τη σειρά 1-3-2 τότε έχετε ένα ο,τι να'ναι στριπάκι που βγάζει αμήχανο γέλιο λόγω του ανύπαρκτου gag. 0.83/10

Νίκος Malk - Comicon Shop... Μια Βόλτα! (Οπισθόφυλλο)

Και φτάσαμε στο οπισθόφυλλο όπου έχουμε το απολαυστικό 4σέλιδο που είχε κάνει ο Malk για το Comicon Shop. 10'/10, αν και οι 4 σελίδες θέλαν καλύτερη στοίχιση.

 

 

In a nutshell, αξιοπρεπής προσπάθεια η οποία εύχομαι να συνεχιστεί, ειδικά σε μια εποχή όπου οι ανθολογίες έχουν σχεδόν εκλείψει. Το μεγάλο μέγεθος επίσης, βοηθάει στο να αναπνέει σαν έκδοση. Τιμή λογική. Ένα 6.7/10 για το σύνολό του και περιμένουμε το #2.

 

 

  :beer:

 

 

σσ.Διορθώθηκε και ο τίτλος.

 • Like 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

ποπο κάτι δυάρια που πέσανε! το 0.83 είναι στα 10? :NoNo: κάτι τέτοια βλέπω και αισθάνομαι περηφάνια για τον δικό μας βαθμό !!πάλι καλά ,φτηνά τη γλιτώσαμε ! :yes::lmao:  

 • Like 13

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόσφατα έφτασε στα χέρια μου και το Τσόφλι.

 

Γιατί:

 

Τα παλιά τα χρόνια πήγαινα κάθε μήνα στο περίπτερο και έπαιρνα τη Βαβέλ. Είχαμε καθιερωμένο ραντεβού. Μετά καθόμουν και διάβαζα το περιοδικάκι μου, το οποίο είχε πολλές διαφορετικές ιστορίες, ποικιλία σχεδίων, καινούρια και παλιά πράματα και γούσταρα. Κι ας μη μου άρεσαν όλα.

 

Μετά η Βαβέλ έκλεισε και μου άφησε ένα κενό  :(

 

Οπότε περίμενα πως και πώς πότε θα ξαναβγει κανένα πολυθεματικό περιοδικό περιοδικό.

 

Η αλήθεια είναι ότι πόνταρα περισσότερο στη Τζέμα. Τελικά διαψεύστηκα και ήταν το Comicon Shop που έκανε το μεγάλο βήμα.  :congrats:

 

Το Τσόφλι είναι καλό. Και μόνο η ύπαρξη του είναι κάτι το καλό. Φυσικά μπορεί να γίνει καλύτερο, αλλά αυτό είναι δευτερεύον.

 

Σαν συλλογή έχει και ωραίες δουλειές και κάποιες πιο αδιάφορες. Μιμούμενος τον Ορέστη (και αντιγράφοντας τη λίστα του) θα τολμήσω μερικά σχόλια:

 

 

Ο τίτλος Είναι κατά τη γνώμη μου ωραίος. Σε συνδυασμό με τη σκέψη που υπάρχει από πίσω , ακόμη καλύτερος. Λίγο παλιομοδίτικος βέβαια.
Εξώφυλλο Θα συμφωνήσω με όσα αναφέρει ο Ορέστης. Με καλύπτει πλήρως. Το εξώφυλλο δεν είναι ωραίο.

 


Πάμε τώρα και στις ιστορίες!

Κώστας Παπαδόπουλος - Πτήση Για Κόλαση

Ωραίο σχέδιο, ενδιαφέρον σενάριο. Περιμένω όμως συνέχεια, αλλιώς δεν έχει νόημα.

Knut Larsson - Triton

Πολύ δυνατό. Γενικά οι δουλειές  των αλλοδαπών ξεχωρίζουν κατά τη γνώμη μου.

Νίκος Malk - Ο Φαβορίτης Στο Μπαρ

Εκτιμώ πάρα-πάρα-πάρα πολύ τον Malk σαν σχεδιαστή. Μπορώ να πω ότι τον θαυμάζω κιόλας. Ακόμη και για τον αμφιλεγόμενο Φαβορίτη. Αλλά νομίζω έχει πει και ο ίδιος ότι πάσχει στα σενάρια. Την μεταφορά ανεκδότων σε κόμικς την έχουμε ξaναδεί και από τον Vuillemin. Την έχουμε ξαναδεί επίσης από τον ίδιο τον Μαλκ στον Φαβορίτη. Αυτό δν σημαίνει ότι είναι και ενδιαφέρουσα.

Martin Ernstsen - Για Την Γαβριέλλα

Ωραίο σχέδιο, συμπαθές αλλά υποτονικό σενάριο. Περίμενα κάτι πιο περίεργο για το τέλος, αλλά τελικά ο σχεδιαστής μάλλον ήθελε μια τρυφερή ιστορία. Με γεια του με χαρά του!

Παναγιώτης Τσαούσης & Χριστίνα Λεΐσου - Το Ράγισμα

Όπως έχω ξαναφέρει δεν είμαι φαν του Παναγίωτη όσον αφορά το σχέδιο. Αυτή η ιστορία ωστόσο είναι νομίζω η καλύτερή του. Και σχεδιαστικά και σεναριακά. Και παραδόξως μου άρεσε.

Σταυρούλα Παπαδάκη - Το Βαζάκι

Δεν κατάλαβα τι συμβαίνει.

Σταυρούλα Παπαδάκη - Η Κοκκινοσκουφίτσα

Σε αντίθεση με την προηγούμενη, αυτή με άφησε λίγο κόκκαλο με τους πετυχημένους διαλόγους και τις ανατροπές. Καλή!

Asa Grennvall - Το Έβδομο Πάτωμα

Θυμίζει λίγο παραπάνω Marjane Satrapi, τόσο σαν ιστορία, όσο και σχεδιαστικά (στο πιο άτεχνό της όμως!). Δεν.

Skylla - Η Νύφη Του Ηγεσία

Πολύ ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Το σχέδιο μου θύμισε εικονογράφηση παλιών βιβλίων ή περιοδικών δεκαετίες και δεκαετίες πίσω. Αυτό μου ταίριαξε με τη βουκολική ιστορία. Το (πολιτικό) σενάριο ενδιαφέρον. Όχι τρελλά του γούστου μου αλλά ενδιαφέρον.

Νίκος Σκαμάγκας - Ο Ηλίθιος

Δεν με ενθουσίασε αλλά καλή προσπάθεια τουλάχιστον στο σχέδιο.

Λευτέρης Καλυμιός - Ο Φτου Και Η Γερμανική Κατοχή (Εσώφυλλο β')

Μέχρι να γράψει ο Ορέστης ότι η σειρά των καρέ είναι μπερδεμένη, νόμιζα ότι έπαθα κανένα εγκεφαλικό και δεν μπορώ να πιάσω το νόημα. Μάλλον δεν θα μου άρεσε ούτως ή άλλως το στριπάκι, αλλά αυτό το λάθος το αποτελείωσε.

Νίκος Malk - Comicon Shop... Μια Βόλτα! (Οπισθόφυλλο)

Ωραιότατο, κι ακόμη περισ΄ότερο αν σκεφτείς ότι ουσιαστικά είναι διαφήμιση! 

 

Συνολική βαθμολογία: 10/10, μαστ χεβ.

 

Για περιοδικό που (ελπίζουμε να) βγαίνει 3-4 φορές το χρόνο σε αυτή την τιμή και παρουσιάζει και  νέους Έλληνες δημιουργούς, αν δεν το τιμήσετε όσοι διαβάζετε ελληνικά κόμικς κάνετε έγκλημα. Ειδικά αν σκεφτείτε πόση μετριότητα αγοράζουμε κάθε χρόνο στο Κόμικντομ.

 

Μακάρι να συνεχιστεί η προσπάθεια  :pray: 

 

 

 

 

 • Like 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχουμε και Φραγκιαδάκη,έχουμε και Π"δόπουλο,έχω λιέγετε...

 

Κοντράρει στα ίσια τον κατάλογο του "Με Σκαπάνη και Πενάκι",είναι και τα δύο πολυδιάστατα και πολυεπίπεδα,γι αυτό υπομονή στο 2ο τεύχος.

Εδώ με έναν δημιουργό σπας τα μούτρα σου στο deadline,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ολόκληρη ομάδα από δαύτους,ζωή νάχουνε -:P...

...και ταυτόχρονη "σκηνογραφία+σκηνοθεσία+παραγωγή" του επικού 1ου enent,Ελληνικό Κόμικ και Αρχαιολογία.

Υπομονή,ερασιτέχνες είμαστε και χωρίς κρατικές επιχορηγήσεις·όλα από τη (τρύπια) τσέπη μας.

 • Like 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το 2ο τεύχος κυκλοφόρησε;;  :valt:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτή τη στιγμή το έχω μπροστά μου... χορταστικότατο, 80 σελίδες!

 • Like 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

2ο τεύχος, με πλούσια ύλη, άρτι αφιχθέν.

Εξώφυλλο, οπισθόφυλλο και περιεχόμενα.

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

Tsofli 2 index.jpg

 • Like 20

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lord Makro επανέλαβε μετά από εμένα: ΧΑΧΑΧΑΧΑ...

 

:lmao:   :up:

Edited by GeoTrou
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑ λοιπόν :D :D :D

 

Και αυτά πάνε δυο δυο, έχει κι άλλο από τη μέσα πλευρά :Book:

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

το τσέκαρα κ εγώ πρόσφατα, έχει όντως πλούσια ύλη, μου άρεσε και ότι περιέχει λίγη αρθρογραφία, όπως μία συνέντευξη του Κώστα Φραγκιαδάκη (Μύθος) και κείμενο του Γελωτοποιού για τις κατηγορίες ηρώων στα κόμικς και γενικότερα. Από τις λίγες ανθολογίες ελληνικού κόμικ που κυκλοφορούν και οι δημιουργοί σιγά σιγά αυξάνονται, αυτή τη φορά με επιπλεόν  Lord makro και gregorious από δικούς μας...

 • Like 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

όντως, έχει πλούσια ύλη...

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

στη θεσσαλονικη εχει σταλεί πουθενα;;

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ναι, σ' εμένα ένα αντίτυπο που ζήτησα από Αθήνα   :D

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Σήμερα (αν δεν κάνω λάθος) κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος. Από το fb του Comicon:

Στο τρίτο τεύχος του το Τσόφλι, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι αφιερωμένο στην έκθεση ΚΟΜΙΚΟΜΑΝΙΑ. Περιλαμβάνει αυτοτελείς ιστορίες ή ενδεικτικά έργα, όλων των συμμετασχόντων δημιουργών κόμικς.

Μέσα έχει έργα των:

Aγαλιώτης Παναγιώτης - Alves Rosali - Βενάρδος Δημήτριος - Ζουλάκης Μανόλης - Καλυμιός Λευτέρης - Καπάδαη Βάλια - Κουλουμπαρίτση Μαρία - Κωνσταντόπουλος Γιώργος - Λουγιάκη Αλεξία - Μακροζαχόπουλος Xρήστος - Malk (Γιαμαλάκης Νίκος ) - Μαρκουλάκης Αλέξανδρος (To Φονικό Κουνέλι) - Μισιάκας Βασίλειος Μιχαηλίδης Ανδρέας - Παγώνας Δημήτρης - Παπαδάκη Σταυρούλα – Σαντοριναίος Γρηγόρης – Skylla - Tragenia (Τραγάκη Ευγενία ) - Τσαούσης Παναγιώτης - Φραγκιαδάκης Κώστας

 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω και κάτι που ξέρουν λίγα άτομα από το φόρουμ και τη λέσχη, καθώς δεν το έλεγα, για να μην το γρουσουζέψω :P. Η ιστορία του Γρηγόρη Σαντοριναίου (aka gregorius) είναι γραμμένη από εμένα (ταπεινό βλέμμα προς τα κάτω). Δεν ξέρω αν θα σας αρέσει, αλλά το καλό που σας θέλω, γιατί αν ακούσω αρνητικά σχόλια θα πέσω στα σκληρά ναρκωτικά και θα το έχετε βάρος στη συνείδησή σας!

 • Like 14

Share this post


Link to post
Share on other sites

κυκλοφόρησε το #3...

:)

 • Like 15

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επίσης ο δαίμονας του τυπογραφείου χτύπησε και λείπει η...τρίτη και τελευταία σελίδα, από την ιστορία μου με τον Γιώργο Τρουπάκη (GEOTROU), την οποία σε πρώτη φάση μπορείτε να την δείτε στον τοίχο του ΕΝΑΣΤΡΟΝ , στην ΚΟΜΙΚΟΜΑΝΙΑ φυσικά! Αλλά στο μέλλον θα γίνει διόρθωση και από το ΤΣΟΦΛΙ και την Αναστασία, ίσως να μπει ξανά ολόκληρη στο ΤΣΟΦΛΙ4...ΘΑ ΔΟΎΜΕ.

 • Like 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τεύχος 3. Περιέχει ιστορίες μόνο από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην Κομικομανία. Η συνέχεια των ιστοριών των ξένων καλλιτεχνών θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τεύχος 4.

Παρατηρώ πάντως με χαρά μου ότι σε γενικές γραμμές τηρείται η τετράμηνη κυκλοφορία του περιοδικού. :)

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 • Like 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 4. 

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

:beer6:

 • Like 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο του τεύχους 4. 

 

Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση.

 

:beer6:

 

χμ, λέω να ξανασχοληθώ με ιστορία -αλα- Τσαρλς Μπουκόφκσι και σε επόμενο Τσόφλι... 

:thinking:

 • Like 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ίσως η ωραιότερη ιστορία σου μέχρι τώρα Νίκο (προσωπική άποψη) :respect:

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

... "gia polla egefalika" μου γράφουν...  :iron:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λέει ότι το εξώφυλλο του τεύχους 4 μεταφέρθηκε στην παρουσίαση, εγώ για κάποιο λόγο δεν το βλέπω....μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος? η εγώ δεν βλέπω καλά? :Suspicious:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Στο πινακάκι είναι. Όχι στο πρώτο ποστ.  :sun:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.