Μετάβαση στο περιεχόμενο

gregorios

Members
  • Περιεχόμενο

    663
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

gregorios τελευταία νίκη Ιουλίου 16 2011

gregorios είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος gregorios

  • Γενέθλια Ιουλίου 16

Retained

  • Member Title
    Κiss my AXE!!!!!

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • Website URL
    http://sanyoung.deviantart.com/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Athens
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

3628 προβολές προφίλ

gregorios's Achievements

Πολύ Ενεργό Μέλος

Πολύ Ενεργό Μέλος (4/9)

3.9k

Συνολική φήμη στο GC

  1. Καλημέρα φίλε μου. Στο comicon shop Renieri, αλλά έχει και το Solaris και το Jemma.
  2. Να'σαι καλά φίλε μου,χαίρομαι που σου άρεσε,ελπίζω κάποια στιγμή να μπούμε στην διαδικασία να συνεχίσουμε το όλο εγχείρημα...
  3. Ήταν ωραία ,πάει και αυτό ,το φεστιβάλ ήρθε για να μείνει,να δούμε πως του χρόνου θα μπορέσουμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο.Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν με τις δουλειές τους ,αλλά και όσους στήριξαν με την επίσκεψη και τις αγορές τους την εκδήλωση ,αψηφώντας την ζέστη. Άντε και του χρόνου!
  4. Είχα καιρό να πιάσω τα μολυβάκια μου,μιας και τον τελευταίο καιρό,σχεδίαζα με ταμπλέτα. Ένα από αυτά το χρωμάτισα κιόλας.
  5. Βασιλιά μου σε ευχαριστώ πολύ!Άλλωστε είναι γνωστή η στήριξή σου στους Έλληνες καλλιτέχνες! Η συγκεκριμένη δουλειά είναι έτοιμη σχεδιαστικά και πιστεύω ότι μέχρι το φεστιβάλ θα έχει κυκλοφορήσει.Η συγκεκριμένη δουλειά είναι να βγει αρχικά στα Αγγλικά ,στα πλαίσια προώθησης online fantasy παιχνιδιού,της Καναδικής εταιρίας VESUVIUSMEDIA.Αλλά από ότι με έχουν ενημερώσει,θα βγει και στα Ελληνικά.Όταν όλα είναι οκ, θα βγει δελτίο τύπου.
  6. θα είμαι σίγουρα ,καθότι είμαι και στην οργανωτική ομάδα,οπότε θα τα πούμε σίγουρα
  7. γεια σου φίλε μου,την συγκεκριμένη δουλειά μόλις την τελείωσα για αυτό τον λόγο δεν την έχεις δει πουθενά.Λογικά θα παρουσιαστεί αν όλα πάνε καλά ,στο καλοκαιρινό φεστιβάλ κόμικ , "με πενακι και σκαπάνη" αλλά περισσότερα δεν μπορώ να ανακοινώσω προς το παρόν,περιμένω ενημέρωση από τον εκδότη μου.Χαίρομαι πάντως που σου αρέσει! Επίσης στα μελλοντικά convensions θα με βρεις σίγουρα.
  8. έλα ρε φίλε,καιρό έχουμε να τα πούμε! Όντως μπαίνει αρκετό μπλα μπλα στις σελίδες,οπότε έχεις τα δίκια σου γιατί δεν βλέπεις κάτι ολοκληρωμένο.Στο χρώμα ,όπως και στο σχέδιο,ακόμα πειραματίζομαι αν και αυτές οι σελίδες στο εικαστικό μέρος είναι τελειωμένες,μόνο το λέττερινγκ τους μένει.
  9. όλα ψηφιακά είναι φίλε μου και το σχέδιο και το χρώμα.Χαίρομαι που σου αρέσουν!
  10. Καλησπέρα ! Ας βάλω το κατιτίς μου μετά από πολύ καιρό.
  11. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Από ότι έχω δει,πολλοί καλοί καλλιτέχνες και φίλοι ,σε αυτό το ΄πρώτο Athens Con ,θα παρουσιάσουν νέες δουλειές!
  12. Καλημέρα παιδιά, ανακοινώνω και από εδώ ,ότι στο Athens Con θα βρίσκομαι το διήμερο 14-15 Νοεμβρίου ,στο περίπτερο του Comicon-Shop Renieri, για υπογραφούλες σε ότι ΡΙΓΗ και ΤΣΟΦΛΙΑ έχω συμμετάσχει συν ΤΟ ΡΙΖΙΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ. Επίσης θα βρίσκομαι και στο περιπτερο της Καναδικής εταιρίας ιντερνετικών παιχνιδιών http://www.vesuviusmedia.com/stories/echoes-of-immortality. Στα πλαίσια της προώθησης του παιχνιδιού NOCTURION ,σχεδιάζω το άλμπουμ ECHOES OF IMMORTALITY .Θα είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.Στο περίπτερο θα βρείτε preview 5σέλιδο. Σας περιμένω όλους να τα πούμε από κοντά!
  13. santorineospaintings@yahoo.gr .Kαλημέρα φίλε,αυτό είναι το μέηλ μου ,αν θες τα λέμε από κει.
  14. A PERFECT STORM IS COMING!...STAY TUNED!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.