Μετάβαση στο περιεχόμενο

derveniotis

Honored
 • Περιεχόμενο

  428
 • Εγγραφή

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Πόντοι

  465 [ Donate ]

Συνολική φήμη στο GC

2.546 Καλός

Σχετικά με το μέλος derveniotis

 • Τάξη
  Ενεργό Μέλος
 • Γενέθλια 26/09/1969

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • ΓΕΝΟΣ
  Male
 • Χώρα
  Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

675 προβολές προφίλ
 1. Νταξει, τυφλά ας πάρει ο,τιδήποτε έχει βγάλει το ΚΨΜ, οι πιθανότητες να απογοητευτεί είναι πολύ μικρές.
 2. 1. Την ελληνική έκδοση; 2. Εξαρτάται τι του άρεσε στο Θανατο του Στάλιν. Το θέμα; η προσέγγιση; το χιούμορ; το σχέδιο;
 3. Καιρό είχε κάποιος να με συγκρίνει με το Τρίτο Ράϊχ, και ενδιαφέρον ισνέψιο ως επιχείρημα κατά της κριτικής σε γελοιογράφο.
 4. Πού ακριβώς στο σκίτσο γίνεται οποιαδήποτε νύξη προς οποιαδήποτε κυβέρνηση;
 5. Μην ξαναλέμε τα ίδια, ο ίδιος το (ξανα)νέβασε τη μέρα που γινόταν το pride.
 6. Πάει κι ανάποδα, ξέρεις. Ο Αρκάς ασκεί κριτική στο pride μόνο για να την ασκήσει; δε θέλει να γίνει κάτι γι αυτό;
 7. Στη ρητορική αυτό λέγεται ad hominem και δίκη προθέσεων και αγνοείται ως επιχείρημα. Στο δίνω ότι υπάρχουν σκαστές περιπτώσεις όπου συμβαίνει αυτό, αλλά ο Πολιτάκης δεν είναι μια τέτοια περίπτωση.
 8. Οχι. Στο βαθμό που παρακολούθησα το σόσιαλ τσουνάμι, το σκίτσο έκανε το γύρο τη μέρα του pride και κράχτηκε, οι υποστηρικτές του Αρκά και διάφοροι hoax-ο-μάχοι κούνησαν το δάχτυλο ότι "αδίκως κατηγορείτε τον Αρκά για ομοφοβία, το σκίτσο είναι του Νοεμβρίου και δεν έχει καμία σχέση με το pride και μετά αποκαταστάθηκε μια αλήθεια γεγονότων όπου βασικά η σελίδα του Αρκά το ξανανέβασε τη με΄ρα του pride μπας και κάποιος το χε χάσει το Νοέμβριο και κολούσε πολιτική ορθότητα από τίποτα κουνιστούς.
 9. Εγώ προσωπικά δε θεωρώ κατρακύλα την όποια πολιτική του στράτευση, το μόνο που ζήτησα είναι να μην την απαρνείται.Γενικά είναι καλό να συμφωνούμε στο λεξιλόγιο πριν περάσουμε στο ζουμί του αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε σε ό,τι εκφράζεται με αυτό. Παραδείγματος χάριν το "alt right". Είναι κάτι ΠΟΛΥ συγκεκριμένο, δεν είναι καν γενικό όπως το "φασίστας". Οπότε όχι, σόρυ, δε μπορείς να (νομίζεις ότι) το γυρνάς μπούμεραγκ μιλώντας για "alt-right λογικές".
 10. Ο Αρκάς έχει κάθε δικαίωμα να υιοθετεί τη λογική της alt-right ότι "η Πολιτική Ορθότητα μας εμποδίζει να λέμε τους πούστηδες-πούστηδες' αρκεί να παραδέχεται ("αντρίκια" όπως θά λεγε κάποιος ομοιδεάτης του) ότι υιοθετεί τη λογική της alt-right. Όποιος συφυλιάζεται με τα gay pride έχει κάθε δικαίωμα να συφιλιάζεται με τα gay pride, αρκει να παραδέχεται κι αυτός με τη σειρά του ότι βασικά δεν αισθάνεται πολύ άνετα με το να έχουν όλοι οι συνάνθρωποί του το δικαίωμα να εκφράζονται όπως επιθυμούν. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δεν.
 11. derveniotis

  ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ

  Προσυπογράφω την ανάγκη παιδικού (ή/και "all ages') η οποία βοά ειδικά σε κάθε Con. Μια πολύ καλή κίνηση που καλύπτει μια πολύ πραγματική ανάγκη και μακάρι να επεκταθεί.,
 12. derveniotis

  SHARK NATION

  Συμφωνώ απολύτως ότι είναι πολύ χρήσιμο για ένα τέτοιο φόρουμ να ανταλάσσονται όσο γίνεται περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία κατασκευής
×

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Οροι χρήσης μας.