Jump to content

GC FANZINE #3 και οι ταλιμπάν


Recommended Posts

(α) Εκτυπώθηκε, βιβλιοδετήθηκε, είναι στα χεράκια μας :yahoo: Είναι ένα τούμπανο 106 σελίδων (με τα εξώφυλλα :) ). Το πρώτο είχε 24, το δεύτερο 60. Είναι ένα αποτέλεσμα συνεργασίας 27 μελών του φόρουμ, που είναι και το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής. Στο πρώτο ήταν 7, στο δεύτερο 19. Με αυτούς τους ρυθμούς, δεν ξέρω τι θα κάνουμε του χρόνου. :D Ο :DJO: ήθελε να πάρει ένα για να το πάει στη Λέσχη, αλλά τώρα το χέρι του είναι στο γύψο :) Πρώτη παρουσίαση αύριο το απογεματάκι :) Βγήκαν 200 κομμάτια, αφού τόσα έχει δείξει η προϊστορία ότι φεύγουν. Και οι μελλοντικοί?.... oh well... :) Η τιμή του θα είναι 6 ευρώ. Στο πρώτο ήταν 2,5, στο δεύτερο 3,5.

 

Πάμε τώρα στους ταλιμπάν :D

 

(β) Εκτυπώθηκαν 50 GCF #1........ :D :D :D Σουρπρίζ :) Υπάρχουν/υπήρξαν αρκετά παιδιά, τα οποία είναι φίλοι, τα οποία χαίρουν εκτίμησης, τα οποία όμως δεν ήταν εδώ τότε και το έψαχναν... Και υπήρξαν και κάποια άλλα παιδιά που είχαν πάρει και 2ο και 3ο και 4ο αντίτυπο τότε, που το έδωσαν σε κάποιους από τους προαναφερθέντες. Ως εκ τούτου, έκανε ένα ωραίο pdf-άρισμα ο Sandman ( :thanks:) έριξε λίγο τρέξιμο ακόμα ο DJO ( :thanks:) και μαζί με το 3, μας τύπωσαν και 50 1. Δεν είναι *ακριβώς* σαν το πρώτο διότι (α) έγινε επανασελιδοποίηση (β) άλλο τυπογραφείο (αν και το χαρτί είναι το ίδιο/ίδιας ποιότητας/τύπου με το πρώτο (έτσι μου φαίνεται έστω, αλλά εγώ είμαι ερασιτέχνης :) ) (γ) είναι ένα πόντο κοντύτερο (απ'ότι κατάλαβα κάποια τυπογραφεία μπορούν να εκτυπώσουν σε χ μεγέθη, κάποια άλλα που δουλεύουν ψηφιακά σε ψ μεγέθη κ.λ.π. κάτι τέτοιο έπαιξε :) ) και (δ) στην 22η σελίδα υπάρχει κάτω η σημείωση ότι η Ά έκδοση έγινε τότε και ήταν 200 κομμάτια και αυτή είναι η Β' που έχει 50. Οπότε, όποιος δεν είχε, τώρα μπορεί να έχει. Γράψτε όσοι τυχόν δεν θα έρθετε στην έκθεση προκειμένου να κρατηθεί ένα κομμάτι στη Λέσχη. (το ίδιο φυσικά ισχύει και για το GCF3 :) ). Το πως, πότε και γιατί, κλασσικά θα τα βρούμε στην πορεία :) (μόνο μην έρθετε μετά από 12 μήνες.... δεν θα υπάρχει καμία κράτηση μετά από 12 μήνες :D ). Στα 2,5 ευρώ τούτο όπως και το αρχικό (πιστέψτε με, έτυχε να συμπέφτουν....... καθαρά επειδή πρότεινε ο Valt να δοθεί και αυτό στην ίδια τυπογράφο με το άλλο.... δεν το είχα σκεφτεί, και οι τιμές που έπαιρνα για μόνο 50 κομμάτια, το ανέβαζαν το κόστος........)

 

(γ) Το πρώτο φανζίν ήταν, είναι και θα παραμείνει το αγαπημένο μου. Μερικοί από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι ότι ήταν κυριολεκτικά μια βουτιά σε αχαρτογράφητα ύδατα. Δεν ξέραμε τι είναι αυτό το πράμα. Από τις τεχνικές λεπτομέρειες του πως γίνεται, μέχρι τις συναισθηματικές λεπτομέρειες του τι σημαίνει να εκτίθεσαι δημόσια και να δέχεσαι την κριτική (καλή ή κακή, καλοπροαίρετη ή κακοπροαίρετη, με γάλα ή χωρίς με γάλα :) ), Ένας έξτρα λόγος όμως ήταν ότι πραγματικά το ακολούθησαν πράγματα μετά. Χάρη στη τρέλλα του :DJO: (α) έγινε το δεύτερο που είχε σχεδόν 3πλάσιες συμμετοχές και (β) έγιναν όλα αυτά τα ΦΜΙΛάκια, ο Μπάτμαν και ο Σπάηντερμαν, η Ρίτα ( :respect: ) και ένα κάρο άλλα (σήμερα έμαθα ότι ναι, βγήκε κάποτε και η Ωδή στο Μπέηκον :D :D :D:cool: ). Χάρη στη τρέλλα του Mel έγινε το FART, που τώρα συνεχίζεται. Έπιασε το τρίο απτη Σαλονίκη η τρέλλα και έβγαλαν το Ιστορία και δόξα μιας δυναμικής κοινότητας. Βλέπουμε και τον αριθμό συμμετοχών στα άλλα 2 φανζίν πως εκτινάχτηκε. Γενικότερα λοιπόν υπήρξε ένα γενικευμένο ξεψάρωμα και μια γενική διάθεση για χαβαλέ :):hop::cool: Αυτό το πράγμα λοιπόν συνεχίζεται και τώρα :) Είδα στο τυπογραφείο τις σελίδες ενός ακόμα φανζίν από εδώ μέσα, αραδιασμένες και έτοιμες για βιβλιοδέτηση (ναι μικρέ. σου ξεπαρθένιασα το ένα :yahoo::hop: αφού δεν άντεξα και σήκωσα το φλιπ κόβερ για να δω και το εσώφυλλο :) you know who you are :D :D :D I like πάντως ότι είδα :best: ) Έχω μπροστά μου άλλο ένα, εκτυπωμένο, σενιαρισμένο που θα κάνει την εμφάνισή του αύριο. Δεν λέω ονόματα και λεπτομέρειες διότι προσωπικά έχω χαζέψει και έχω ακούσει τόσους τίτλους και τόσα ονόματα που έχω χάσει τον μπούσουλα και δεν θυμάμαι και ποιος μου είπε "α, αυτό είναι έκπληξη, μην το πεις παραέξω κλπ". Πετάω λοιπόν το μπαλάκι στο θείο βρέφος για να κάνει μια χ απαρίθμηση-αναφορά-κλπ :)

 

(δ) θα έχει πλάκα φέτος :D ακόμα περισσότερη από άλλες φορές :D είναι εντυπωσιακός ο όγκος των πόσων πραγμάτων έχουν γίνει από εδώ μέσα για εκεί πέρα :) (φανζίν, αφίσες, φλάηερς αλλά και άλλα :) )

 

:cheers5:

 

υγ διάβασα την πρώτη ιστορία του 3. αη λάηκ. :hop: :hop: :hop:

 • Like 29
Link to post
Share on other sites

Αυτά είναι! :best: :best: :best:

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
Δεν λέω ονόματα και λεπτομέρειες διότι προσωπικά έχω χαζέψει και έχω ακούσει τόσους τίτλους και τόσα ονόματα που έχω χάσει τον μπούσουλα και δεν θυμάμαι και ποιος μου είπε "α, αυτό είναι έκπληξη, μην το πεις παραέξω κλπ". Πετάω λοιπόν το μπαλάκι στο θείο βρέφος για να κάνει μια χ απαρίθμηση-αναφορά-κλπ :)

 

Άντε καλά:

 

~Το Αυτό

~Βίος & Πολιτεία 3rd Printing

~GCF#1 (2nd printing),2,3

~Το Έπος Των Duck

~8 (Ball)

~ΤΣΕ #1,2

~Fart #1,2

~Πηνειάδα Bibles #1,2,3,4,5

 

Και δίπλα μας θα'ναι τα:

~Fun Zine

~Crew Of Awesome + COA Land

 

+οι Εκδόσεις Γεια Σου αφού τελεύσαν τα καθήκοντά τους όσον αφορά το project GCF, επιστρέφουν δρυμίτρελοι και ευελπιστούν σε 2 έντυπα για το CC12. Wish us good luck, το fotoshop μέσα... :P

 

 

σσ.Το ΚΑΡΕ τα σπάει! Όμως το GCF

 

:dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2::dimis2:

 • Like 19
Link to post
Share on other sites

respect σε όλο το greekcomics . & -

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Ένα για μένα! :idea:

 • Like 10
Link to post
Share on other sites

Μπράβο βρε παιδιά και πάλι!! Εννοείται πως θέλω να μου κρατήσετε ένα αντίτυπο!! Εάν απ' τα #50 του 1ου περισσεύει κανένα (αν και δεν το νομίζω), θα το ήθελα κι αυτό! Το έχω πάρει βέβαια, δεν κάνω τον πονηρό. Απλά δηλώνω ενδιαφέρον. Καλές πωλήσεις! :beer:

 

Υ.Σ. Δεν ξέρω αν γίνεται "κράτηση" κι απ' τα υπόλοιπα που αναφέρει ο Ορέστης. Δυστυχώς δε θα παρεβρεθώ και θα ήθελα να αγοράσω από ένα τεύχος. Δεν το ανέφερα και στο παρελθόν σε προηγούμενες εκδηλώσεις που μ' ενδιέφεραν επειδή δεν ξέρω που πρέπει να απευθυνθώ ξεχωριστά και τι τιράζ υπάρχει, αν πωλούνται ήδη όλα στις εκδηλώσεις, αν τα βάζει κάποιος απ' την τσέπη του για να μου τα κρατήσει ή δίδονται στην Λέσχη για προώθηση, αν πρέπει να στείλω μπροστά χρήματα κτλ...

Edited by Mandrake
 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Εγώ δεν ξέρω τι λέτε, παίρνω ένα τηλεφωνάκι τον Τζάκ Μπάουερ καλού-κακού.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Παρακαλείστε να μού κρατήσετε ένα απ'όλα GCF, με μπόλικη σως! Θα διευθετηθεί παραλαβή μετά που θα τελειώσει το κόμικΚον. Ευχαρισχ

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Γυναίκα σπάμε τον κουμπαρά της μικρής και κάνουμε επένδυση σε κάτι που θα γίνει συλλεκτικό και θα μας αποφέρει πολλά λεφτά στο μέλλον, άκουσε με σου λέω... Εμείς θα τα πούμε από κοντά την Κυριακή μετά την πρωινή λειτουργιά, λίγο πιο αργά, εκεί γύρω στο μεσημεράκι μετά την πρώτη τζούρα καφέ και πριν την πρώτη μπουκιά φαγητού. Πάμε comicdom; :)

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Ίσα που σας έφαγα άμα δεν έχω ένα απ'ολα!!! ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ???? καλά... πρώτα θα πάρω τα τευχίδια και μετά οι πινειάδες.... ΑΚΟΥΤΕ???

Τα FAR2 θα τα πάρετε έτσι κι αλλιώς.. :P

Κανονίστε ;)

 

Mpravo paidia!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Α και Πινειαδες είναι τον αριθμό 5 όχι 3 ;)

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Μπορώ να κανονίσω και εγώ; Αν ναι, κρατήστε ένα απ'όλα και σιγά μην πληρώσω! :p4:

 • Like 5
Link to post
Share on other sites

ΘΕΛΩ! :yahoo:

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

Θέλω και εγώ ένα από το πρώτο. Από το τρίτο έχω ήδη κρατήσει... ;)

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

(checklist, με κόκκινο όσα εξαντλήθηκαν)

 

post-556-0-69456500-1333391545_thumb.jpg

 

GC Fanzine #1 (2nd printing / 50 Αντίτυπα) / 2.5 ευρώ

GC Fanzine #2 / 3.5 ευρώ

GC Fanzine #3 / 6 ευρώ

8Ball / 5 ευρώ + δώρο χειροποίητος σελιδοδείκτης (The_Sandman)

FiguroComix #2 / δωρεάν (Γεια Σου)

Hugo Hercules (50 αντίτυπα) / 1.5 ευρώ - όλα τα έσοδα πάνε Λέσχη (Γεια Σου)

Το Έπος Των Duck (50 αντίτυπα) / 0.5 ευρώ - όλα τα έσοδα πάνε Λέσχη (mr-d)

Καρέ Των Κόμικς #0 / δωρεάν

Το Αυτό / limited (Chris & AndreasD)

The Amazing Wardrobe Of Spider-Man / 2.8 ευρώ (ΤΣΕ #1)

The Goddammit Boudoir Of Batman / 4 ευρώ (ΤΣΕ #2)

Κάρτες Marvel / 5,5 ευρώ (Lord Makro)

Fun-ζην / 4,5 ευρώ (kaklamoney & ιλάειρα)

The Last Terrestrial Romance / 4 ευρώ (pit1983)

Crew Of Awesome Land (CoA #2) / 8 ευρώ

Far2 / δωρεάν

Πινειάδα Bibles / παντελώς limited

 

 

Όσα μείναν θα τα βρείτε στη Λέσχη εκτός από τις κάρτες του Makro που θα τις βρείτε στο Star Comics. BEST ΠΑΓΚΟΣ EVER!!!!!!!!!!! :giati: Και του χρόνου έτσι δυναμικά αν όχι περισσότερο... :xm:

 • Like 20
Link to post
Share on other sites

θελω ενα GCF#3 και ενα far2 :D

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Εκτός τα "GC Fanzine" 3 & 1 (2nd print) που έχω αναφέρει ξανά, θα ήθελα τα "8Ball", "Hugo Hercules", "The Last Terrestrial Romance", "Crew Of Awesome Land", "fArt 2" και εννοείται τις "Κάρτες Marvel" του Χρηστάρα! :beer: Έχουν παρουσιαστεί όλα αυτά; Αν ναι, ομολογώ πως κάποια μου 'χουν ξεφύγει, οπότε αρχίζω το ψάξιμο!

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

Ένα GC Fanzine #3 και για μένα περ φαβόρ.

Και πολύ το άργησα!!!!

 

 

Βάλτε κι ένα The Goddammit Boudoir Of Batman!

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...

Ας κρατηθούν για μένα τα εξής: fun-ζην , crew of awesome land

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

εεεεμμμ... γιατί δεν πας από το e-shop? :) μέχρις στιγμής η εμπειρία μου δείχνει ότι από τη στιγμή που στήθηκε το e-shop, οι παραγγελίες/κρατήσεις/whatever που γίνονται από εκεί περπατάνε, ενώ τα διάφορα που ζητούνται δεξιά-αριστερά σε "άτακτα" σημεία ενίοτε "χάνονται". (λχ okdeleoonoma που ζήτησε εδώ εκεί παραπέρα το αλφα το βητα το γαμμα και μετά αναρωτιόταν που ήταν το καθετί :) )

 

:cheers5:

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

Βασικά δεν το σκέφτηκα, και είπα να κρατηθούν γιατί παίζει να κατέβω τέλος του μήνα κάτω...

Οπότε :sorry:

 • Like 6
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.