Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ironhide

Members
  • Περιεχόμενο

    641
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από Ironhide

  1. Ironhide

    www.bookdepository.com

    Πράγματι οι τιμές είναι διαφορετικές ωστόσο διαβάζω στο Reddit πως συνήθως την ακυρώνουν και πηγαίνει για refund. Έχεις κάνει παραγγελία τους τελευταίους μήνες με αυτόν τον τρόπο και ήρθε;
  2. Ίσως να μην είναι πρωταπριλιάτικο γιατί η είδηση παίζει από 31 Μαρτίου σε site του εξωτερικού. Σύμφωνα με αυτά, η έναρξη των γυρισμάτων θα είναι τον Ιούνιο στην Ελλάδα. πχ Netflix Two Knives Out Sequels $400 million plus deal; Daniel Craig Rian Johnson – Deadline 'Knives Out' Sequels Land at Netflix | Hollywood Reporter
  3. Μου είχε λείψει και σε μένα η σειρά. Δεν είχα ευχαριστηθεί τόσο την 5η σεζόν γιατί κάποια επεισόδια έβγαιναν μαζί με την 8η του GoT, επομένως το ενδιαφέρον ήταν αλλού. Μέγα λάθος τελικά. Πολύ καλά τα δυο πρώτα επεισόδια, ιδιαίτερα το δεύτερο που κάνει και τη σύνδεση με τις προηγούμενες σεζόν. Ανυπομονώ για τα επόμενα. Now we're sucking diesel.
  4. Όντως είναι μικρότερο σε πάχος επειδή δεν είναι διπλό όπως τα προηγούμενα. Ευτυχώς δεν ήμουν ο μόνος που έψαχνε το σταυρόλεξο τελικά.
  5. @Kabuki τέλεια, ευχαριστώ πολύ! Θα περάσω μια βόλτα να σας βρω στο κουίζ!
  6. Για υπογραφή ο Azzarello χρεώνει τίποτα; Έχει πάει κάποιος;
  7. Ironhide

    Avengers: Infinity War (2018)

    Την είδα και εγώ την Πέμπτη και πραγματικά δεν έχω λόγια. Ανατριχίλα σε πολλές σκηνές. Εξαιρετικός ο Brolin όπως φυσικά και το υπόλοιπο καστ. Σίγουρα θα ξαναπάω μες την εβδομάδα για ακόμη μια προβολή!
  8. @Indian Έχω διαβάσει το βιβλίο 2 φορές(η 2η τον Αύγουστο πριν προβληθεί η ταινία για επανάληψη) και πίστεψε με, ήταν το ίδιο απολαυστικό. Μεγάλος μέρος του κοινού το θεωρεί το καλύτερο του συγγραφέα. Εγώ προσωπικά θεωρώ τον "Κοκκινολαίμη" το κορυφαίο του και χαίρομαι που δεν μετέφεραν αυτό στη μεγάλη οθόνη γιατί δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να το παρουσιάσουν τόσο χάλια όπως έκαναν με τον Χιονάνθρωπο. Οι άνθρωποι όχι μόνο πετσόκοψαν το βιβλίο σε βαθμό που οι χαρακτήρες, σου είναι αδιάφοροι αλλά δεν έβαλαν στο τελικό αποτέλεσμα που προβλήθηκε στις αίθουσες, σκηνές δράσης που υπήρχαν μέσα στα trailer που κυκλοφορούσαν. Επειδή είχα πάει με παρέα που δεν είχε διαβάσει το βιβλίο, τους είχα πει ότι δεν θα κάνω σύγκριση. Αμ δε. Φτάνοντας στην τελευταία σκηνή (που δεν έχει καμία σχέση με το πως τελειώνει το βιβλίο) δεν άντεξα και γέλασα σε βαθμό που γύρισαν και με κοίταζαν από τις διπλανές θέσεις. Οπότε, παρά τα ωραία τοπία και το δυνατό καστ στο τέλος αναρωτιόμουν αν βρήκα τελικά την ταινία που δεν άξιζε να τη δω στον κινηματογράφο. Για το λόγο αυτό, μην κάνεις στην άκρη το βιβλίο. Όποτε βρεις ευκαιρία κάνε μια ανάγνωση, ειδικά αυτή την εποχή είναι ότι πρέπει λόγω καιρού κτλ.
  9. Ironhide

    Justice League (2017)

    Στην εικόνα μέσα στο spoiler υπάρχουν πληροφορίες για το ποιες σκηνές ήταν από τον Snyder και ποιες από τον Whedon. Reddit link
  10. Line of Duty σεζόν 1-4. Αστυνομική σειρά που ασχολείται με την διαφθορά στην αστυνομία. Τελειώνοντας την πρώτη ήμουν ψιλοαπογοητευμένος γιατί διαβάζοντας το σχόλιο του germ(για την 4η σεζόν όμως.. post 4374) περίμενα σπουδαία πράγματα. Έλεγα λοιπόν να μην την συνεχίσω αλλά της έδωσα μια ευκαιρία και τελικά έκανα πολύ καλά διότι βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό. Από εκεί που στην πρώτη σεζόν δεν καιγόμουν να βάλω το επόμενο επεισόδιο σύντομα ή και με το τέλος του προηγούμενου, από την μέση της δεύτερης σεζόν και μετά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σημαντικό ρόλο παίζουν φυσικά οι ηθοποιοί(DUNBAR=ΘΕΟΣ) αλλά και οι αναπάντεχες εξελίξεις στην πλοκή. Ειδικά τα τελευταία επεισόδια 3ης και 4ης σεζόν είναι υπέροχα. Ανακοινώθηκε ότι θα έχει και 5η σεζόν, οπότε αναμένουμε.
  11. Ironhide

    The Punisher (2017-2019)

    https://www.youtube.com/watch?v=lIY6zFL95hE
  12. Προσθέτω φωτογραφίες και από την δική μου "συλλεκτική έκδοση" του πρώτου βιβλίου. Στις τελευταίες σελίδες έχει και τους χάρτες.
  13. Ironhide

    PUBLIC

    +4 και εγώ.
  14. Τα βίντεο που ανεβάζουν αυτά τα δύο κανάλια(Zurik 23M και TheGaroStudios που έχεις ανεβάσει και παραπάνω) είναι πανέμορφα και νομίζω αξίζει να τα τσεκάρουν όλοι. Προσθέτω και αυτό για τον Jon που δεν νομίζω να έχει ανεβεί. https://www.youtube.com/watch?v=uuDu43Gnyts Επιπλέον αντιγράφω κάτι που βρήκα στο reddit και μου φάνηκε ενδιαφέρον γιατί δεν το είχα συνδυάσει. link
  15. Ironhide

    The Defenders (2017)

    Διασκεδαστική χωρίς να κουράζει με καλή χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Μην περιμένετε τρομερά πράγματα από την πλοκή αλλά θα ευχαριστηθείτε τις μάχες(μερικές βέβαια έχουν τα λάθη τους) γιατί άλλωστε νομίζω αυτό είναι που θέλαμε να δούμε οι περισσότεροι. Ίσως χρειαζόταν 1 επεισόδιο ακόμη αλλά όχι παραπάνω. Γενικά ήταν ωραίο δείγμα να τους βλέπεις όλους μαζί για πρώτη φορά. Ο Iron Fist χρειάζεται και άλλη δουλίτσα αλλά νομίζω δείχνει κάποια βελτίωση σε σχέση με την δική του σειρά.
  16. Ironhide

    The Defenders (2017)

    Κυκλοφόρησαν σήμερα τα επεισόδια για όποιον το είχε ξεχάσει!
  17. Και η εικόνα που θα εμφανίζεται παντού από σήμερα. edit: Συμφωνώ με τον totally, παρόλο που το απόλαυσα έχει αρκετά εώς πολλά προβλήματα που φαίνεται ότι περισσότερο τους ενδιέφερε να δούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κάποιες σκηνές παρά η συνοχή(?). Προσθέτω και εγώ κάποια ερωτήματα σε spoiler.
  18. Ironhide

    PUBLIC

    Judge Dredd από SEΛΙΝΙ θα έλεγα εγώ.
  19. Ironhide

    PUBLIC

    Δεν αφήνουν τίποτα τα αρπακτικά, βγήκε ήδη "προσωρινά εξαντλημένο" .
  20. Ironhide

    PUBLIC

    Επιστρέψτε και τα medikidz εκτός από Μπάρνυ οι υπόλοιποι για να τσιμπήσουμε και εμείς τίποτα!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.