Jump to content
NetGhost

Πόθεν ήκει; [ To nickname και το avatar σας; ]

Recommended Posts

Μια ερώτηση στην οποία κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει παρεκτός και το θέλει.

 

Αλήθεια λοιπόν πόθεν ήκει το nickname σας και το avatar σας;

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nero Claudius Drusus Germanicus Julius Caesar (ή Tiberius Claudius Nero Germanicus Julius Caesar) βαθύτατα επηρρεασμένος από το I Claudius με τον Sir Derek Jacobi (το βιβλίο του Graves το διάβασα πολύ μετά).

 

19 γιατί το 20 (λόγω μέρας ;) ), εκεί που το ήθελα, ήταν πιασμένο. Έκτοτε μου έμεινε.

 

et toi? :D

 

:beer:

 

edit: και για να μαντέψω λίγο. Τον Valt ή θα τον λέγαν έτσι ή Κασπάρ ή Μελχιόρ. Ο Sneaker γιατί θέλει να sneak into Yoshi's place και να γίνει ιμάμης στη θέση του ιμάμη. Ο Γιόσι γιατι τον πατέρα του προφανώς θα τον λένε Δημήτρη, οπότε Γιος-Του-Μήτσου -> Γιοσιμίτσου. Ο Eurostratos ακριβώς επειδή ΔΕΝ τον λένε Στράτο και θέλει να μας μπερδέψει. Ο DJO ήταν ανορθόγραφος και μπέρδεψε το Joe.... Το Alagt είναι γνωστό επιφώνημα ραδιοπειρατών από τη δεκαετία του 80 (Alagt! μου χάλασε το πηνίο!), το 17 προφανώς κολλάει στους πόσους πομπούς κατέστρεψε. Το Γερακομάτης στη πραγματικότητα είναι καλολογικό (?) σαν τον Εύξεινο Πόντο, που μόνο εύξεινος δεν ήταν. Ο ΧΙΙΙ τον πατέρα του τον λέγαν ΧΙΙ και τον παππού του ΧΙ. Ο Ζοο επειδή από κει δραπέτευσε. χμ...

 

edit2: O λαγός είναι ο περίφημος Rabbit of Caerbannog. Σε ένα άλλο site που είμαι, είπα να βάλω ένα άβαταρ, έβαλα την κλασσική πίπα του Magritte γράφωντας ένα "ceci n'est pas un avatar", μου το διαγράψαν γιατί δεν ήταν "cute", οπότε τους έβαλα κι εγώ κάτι "cute" :lol:

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για πολλά (3) χρόνια δούλευα σε ένα project στην εταιρεία μου, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν είχα συναντηθεί με τον πελάτη. Πέρασαν τα χρόνια, πήρα πιο υπεύθυνη θέση μέσα στην εταιρεία και πηγαίνοντας σε κάποιο meeting επιτέλους τον συναντάω! Με πολλή χαρά μου συστήνεται και με το που του λέω το όνομά μου, αναφωνεί μπροστά σε μια ομήγυρη περίπου 10 ατόμων (Εγγλέζος γαρ): "Aha! You are the ghost!"

 

Ο άνθρωπος ήξερε ένα όνομα τόσα χρόνια και ποτέ άνθρωπο! Όπως μου εξήγησε μετά πίστευε πως δεν υπάρχει αυτό το άτομο αλλά το χρησιμοποιούσαν από την εταιρεία μου!! :lol:

 

Το Net το πρόσθεσα μόνος μου μιας και είναι ένα από τα πολλά πάθη μου: Net-work... Nero πιστεύω πως έπιασες τον διαχωρισμό της λέξης! ;)

 

Το avatar μου είναι ο πίνακας ενός ανθρώπου που λάτρεψα όσο ελάχιστους! Απλά δεν είναι πια κοντά μας!

 

ΥΓ. Germanicus χρωστάς το avatar σου!

 

EDIT: Αν δεις στο post με τις ευχές που σου στείλαμε, θα δεις ότι πολύ πριν το αποκαλύψεις ήξερα πως το διάλεξες! Παραδέχεσαι;

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εμένα μάλλον είναι το πιο μη ευρηματικό από όλους!!

Απλά μου αρέσουν τα Διάφανα Κρίνα λίγο παραπάνω από το κανονικό (τουλάχιστον μέχρι τότε που έφτιαξα το λογαριασμό :PP)

 

Το Κ από το όνομά μου ;)

Edited by DiafanosK
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού τα είπε όλα ο germanicus, εγώ τώρα τί παραπάνω να πω.

 

Ο Yoshimitsu είναι ένας από τους αρχικούς ήρωες - πολεμιστές στις σειρές Tekken & Soul Calibur από τα arcade στα playstation και Dreamcast. Χωρίς κανείς να είναι σίγουρος για το πραγματικό του υπόβαθρο, μάλλον προέρχεται από την Ιαπωνία, και κατέχει την πολεμική τέχνη Manji Ninjutsu. (έχει ομάδα αίματος Ο) Σε μία μάχη έχασε το χέρι του το οποίο αντικαταστάθηκε με βιονικό, ενώ παράλληλα κατέχει τεχνικές παραπλάνησης, τηλεμεταφοράς και φυσικά άριστη γνώση γύρω από την μάχη με το σπαθί του. Φανατικός οπαδός του στα παραπάνω video games, το χρησιμοποιούσα καιρό τώρα σαν ένα alter ego κυρίως σε ξένα foroum. Με τον Valt, η αρχική γνωριμία έγινε με αυτό το όνομα, οπότε είπα να το κρατήσω και εδώ.

 

Η φωτό αρχικά ήταν ο Yoshi (χαϊδευτικό που έπλασαν οι εδώ φίλοι). Προσφάτως αντικαταστάθηκε με τον Δικαστή Dredd, άλλη μεγάλη αγάπη του παρελθόντος, γιατί πέτυχα στο διαδίκτυο μία όμορφη φωτό του.

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
EDIT: Αν δεις στο post με τις ευχές που σου στείλαμε, θα δεις ότι πολύ πριν το αποκαλύψεις ήξερα πως το διάλεξες! Παραδέχεσαι;

 

ντσου! μοιάζουν τα ονόματα, αλλά ο Νέρωνας ήταν ο εγγονός του ;) Ο δικός μου είναι ΕΔΩ και ΕΔΩ. Αν θυμηθείς το Εγώ ο Κλαύδιος θα καταλάβεις τι εντυπωσίασε έναν πιτσιρικά όταν το πρωτοείδε. Ο Νέρωνας τώρα είναι καταχωρημένος στο μυαλό μου ως ένας φλώρος με ντεμέκ καλλιτεχνικές ευαισθησίες. ;)

 

για το άβαταρ έκανα edit στο αρχικό.

 

:beer:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
.......

Αν θυμηθείς το Εγώ ο Κλαύδιος θα καταλάβεις τι εντυπωσίασε έναν πιτσιρικά όταν το πρωτοείδε.

......

Με χτύπησες εκεί που πονάω!!! :lol::lol: Πρέπει να ρωτήσω αν το έχω δει, κι αν το έχω δει σίγουρα θα πρέπει να πάρω τα χάπια μου για το Έμενταλ!!!! :lol::lol::lol::lol:

:beer:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και το δικό μου δεν έχει πολύ φαντασία... :D

Το "nick",επειδή (ναί...σωστά μαντέψατε :blob1: ) με λένε Νίκο...το υπόλοιπο είναι τα 4 πρώτα γράμματα του επιθέτου μου.

Το avatar πιστεύω το αναγνωρίζεται όλοι...είναι ο Storm,χαρακτήρας από το κόμικ του ΘΕΟΥ Don Lawrence...

 

@NetGhost...στα υπόλοιπα sites,forums,trackers,συνήθως βάζω nickname το "nickknopfler"...για τον τεράστιο κιθαρίστα... :beer:

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
..........

@NetGhost...στα υπόλοιπα sites,forums,tarckers,συνήθως βάζω nickname το "nickknopfler"...για τον τεράστιο κιθαρίστα... :beer:

 

:beer: Δεν είχα αμφιβολία!! ;)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

To alagt προέρχεται από το Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, δολοφόνο του Ιπεκτσί και επίδοξο δολοφόνο του Πάπα.Ο προηγούμενος ήταν

διάσημος ακροδεξιός συνεργάτης του Εβρέν την εποχή που εξοντώθηκε το αριστερό κίνημα στην Τουρκία

(δεκαετία του 70 έως μέσα δεκαετίας 80).Το παράδοξο είναι ότι η απόπειρα δολοφονίας του Πάπα

υποκινήθηκε από Βουλγάρικες μυστικές υπηρεσίες ( που στόχευσαν στα ισλαμικά αντανακλαστικά του)

Εννοείται ότι η επιλογή του ονόματος δεν έγινε από θαυμασμό στο εν λόγω υποκείμενο...

(δέστε και εδώ με τα νεώτερα για τη φάτσα αυτή).

Τώρα το 17 προέρχεται από ένα εντυπωσιακό βιβλίο Ε.Φ που είχα διαβάσει στο μακρινό αναρχοκομμουνιστικο--φρικιάρικο παρελθόν μου:

Samuel Delany, Babel 17(1966) εδώ στις μυθικές εκδόσεις Παρά πέντε (θυμάμαι ακόμα τα "Τρία στίγματα του Πάλμερ Ελντριζ",

"Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Πόλεμος " και άλλα ενδιαφέροντα όπως το Ηλεκτρικό Πρόβατο -αυτό δεν θυμάμαι

από ποιόν εκδόθηκε- καθώς και το ΦΟΒΕΡΟ περιοδικό "Απαγορευμένος Πλανήτης")

 

EDIT: Το avatar του Βέγγου (λατρεία) για ένα μήνα. Μετά ξανά ο Φελίπε από τις Φάλαγγες της Μαύρης Τάξης του Bilal.

Edited by alagt17
 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

λονγκ τέιλ :PP που ψιλομαζεμένη έχει ως εξής:

 

Όλα ξεκινάνε από το επίθετο - όχι το δικό μου, αλλά του προπάππου... >>ντοϊνγκ<< θα μου πείτε...

once upon a time λοιπον ο great-grand ήταν στη Μ.Ασία και είχε επίθετο που ξεκινούσε από Ζου-[...]. Όταν έγιναν τα "όμορφα" που έγιναν και ήρθε σαν πρόσφυγας στην Αθήνα έγινε λάθος στην καταγραφή του ονόματός του και από τότε το επίθετο άλλαξε σε Ζον-[...] (το υ με το ν μοιαζουν εξαιρετικά, ειδικά στις προ-pc εποχές με τις χειρόγραφες καταγραφές).

 

Σε ηλικία γυμνασίου λοιπόν, όταν άρχισα να ψάχνω για ένα nickname, ήθελα κάτι που να είναι ταυτόχρονα προσωπικό, μικρό, να μπορεί να εκφράσει ένα βαθύτερο νόημα, αλλά να έχει και μια επιφανειακή έννοια για τον έξω κόσμο. Έχοντας τον family legend στο νου μου κατέλληξα στο zoo, την αγγλική απόδωση του Ζου, που είναι προσωπικό λόγω προϊστορίας, είναι αρκετά μικρό, δηλώνει με ιδιαίτερη απλότητα την κατάσταση ενός ανθρώπου - μία finite οντότητα (z = τέλος - βλέπε A&Z = Α&Ω) σε έναν infinite κόσμο (γιατί βρείτε μου εσείς ASCII character για το άπειρο που να παίζει σίγουρα παντού! το πλησιέστερο είναι τα 2 συνεχόμενα ο) και έχει και μια κάποια άμεσα αναγνωρίσιμη σημασία ως λέξη (που παρεπιπτόντως κάλλιστα εκφράζει την κοινωνία μας...).

 

Αυτά τα ολίγα με το nick ;)

 

Το avatar τώρα δεν είναι παρά μια κούπα καφέ με τον χημικό τύπο της καφεϊνης, έτσι για να το τονίζει. Σαφέστατη αναφορά στην εξάρτηση που έχω στον καφέ, καθώς και στην προτίμησή μου στη java.

Κατά καιρούς το avatar έπαιζε, αλλά τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχει οριστικοποιηθεί και δεν βλέπω ν'αλλάζει σύντομα...

 

That's all! sorry αν σας κούρασα, but you asked for it! ;):D

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν... έχουμε και λέμε.

 

1) niickname. ftsgr

 

Τα τρία πρώτα είναι ένα μικρό πετσόκομα του ονόματός μου στα Αγγλικά. fts = fotis

Τα επόμενα δύο είναι διπλής σημασίας.

i) gr = τα δύο πρώτα γράμματα από το επίθετό μου.

ii) gr = Ελλάδα.

 

2) avatar.

 

Είναι ένα avatar το οποίο χρησιμοποιώ στα online παιχνίδια...

Έδενε και με το Beast που χρησιμοποιώ πολλές φορές...

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Λοιπόν αν και το χω ξαναπεί όταν πρωτοσυστήθηκα LouisLamogio από τις λέξεις Louis=Λουδοβίκος και Lamogio = Λαμόγιο.Οπότε όλο μαζί μας κάνει ο Λουδοβίκος των Λαμογίων κατ αναλογία με τον γνωστό τροβαδούρο των Ανωγείων.Το παρατσούκλι μου το κολλήσανε οι άμπαλοι απο PC γραφίστες στο site που δούλευα, γιατί συνέχεια έφτιαχνα scriptakia και τους γέμιζα την οθόνη με μηνύματα και κόλλαγαν τα αρχαία μας PC αλλά και γιατί για κάθε πρόβλημα έυρισκα γρήγορες λύσεις οπότε με αναγορεύσανε σε Βασιλιά των Λαμογίων.(Προφανώς γιατί δεν καταλαβαίνουνε τι δουλειά κάνει ο προγραμματιστής).

 

Όσο για το avatar είναι ο Μάνι(κατα κόσμον Μαρκ Ντακάσκος στην πρώτη και τελευταία σοβαρή ταινία του) από την Αδελφότητα του Λύκου ταινία που όταν πρωτόδα έμεινα με το στόμα ανοιχτό και απο τότε είναι στις αγαπημένες.Βέβαια καλός ο Μάνι αλλά πιο πολύ γουστάρω τό πέτρινο τσεκούρι του που μου χει κολλήσει και θέλω να το χτυπήσω τατουάζ

Edited by LouisLamogio
 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μου αρέσει να προσφέρω οπότε προσπάθησα να βρω ένα nick από τους 3 μάγους που πήγαν τα δώρα στον Ιησού.

Το σωστό στα αγγλικά είναι Baltazar αλλά το hotmail ήταν πιασμένο οπότε δοκίμασα την ελληνική προσφώνηση με λατινικούς χαρακτήρες-->Valtasar

 

Σχετικά με το avatar, η αγάπη μου για τους λύκους ξεκινάει από τα 12 μου, όταν πήρα μπογιά και ζωγράφισα σε όλο τον ένα τοίχο του δωματίου μου, ένα λύκο κάτω από το φεγγάρι. Τρέλλανα την μάνα μου αλλά ευτυχώς δεν υπήρχαν λεφτά τότε να βάψει όλο το δωμάτιο, οπότε έμεινε :D

 

:beer:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για το avatar σου δεν ξέρω, αλλά για το nick σου φίλε Valt έβαζα λεφτά!!!!

 

:thanks::thanks::thanks:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πάντα μου άρεσαν οι sneaky χαρακτήρες (ιδιαίτερη συμπάθεια στους thieves-rogues στα διάφορα fantasy games) καθώς και το όλο concept σχετικά με αυτούς (hide in shadows, move silently, strike unexpected κλπ)

 

Το nickname όμως προέρχεται άμεσα από την ταινία Sneakers η οποία όταν την είχα δει μικρός μου άρεσε πάρα πολύ (ασχολιόμουν και με υπολογιστές και γούσταρα οτίδηποτε χακερ-οειδές). Έτσι όταν μια φορά σε ένα παιχνίδι έπρεπε να επιλέξω nickname μου ήρθε αυτό στο μυαλό και έκτοτε έμεινε.

 

Το άβαταρ έχει να κάνει με μια άλλη μεγάλη αγάπη (και όχι δεν εννοώ το Linux), το Star Wars. Όταν το είδα μου άρεσε πολύ και αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω κι εδώ (αν και με πιάσαν και μένα κάτι τάσεις να το αλλάξω - οι αλλαγές σε λίγο καιρό στην οθόνη σας)

 

Cheers! :beer:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εμένα πάντως δεν είναι όπως έγραψε παραπάνω ο germanicus, είναι πιο...κουφο!

 

Μιας και με φωνάζανε κάποιοι Τζο, στην πραγματικότητα είναι DJ O και είναι τα 3/4 απ'το "καλλιτεχνικό" μου όνομα-nick DJ OK. Γιαπ, είμαι κολλημένος από το 1999 με τη dance μουσική με κάποια ερασιτεχνικά μιξάκια και συγκεκριμένα με ένα είδος το οποίο ήταν και είναι η "εκτόνωση" μου και μαζί με τα κόμικς το μέσο με το οποίο ξεφεύγω από την καθημερινότητα, έστω για λίγο....λέγεται Trance....

Όσον αφορά τα OK είναι τα αρχικά του ονοματεπώνυμού μου, και όμως.... :D:P:P:P

 

Το avatar είναι η περιβόητη Mystique και συγκεκριμένα το artwork του πρώτου τεύχους της προσωπικής της σειράς κόμικς του 2003 με την οποία είχα φάει κόλλημα όταν πρωτομπήκα στο φόρουμ τούτο, αν και κάποια στιγμή φέτος θα το αλλάξω...... ;)

 

Τσήαρς! :cheers:

:):):)

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Φτου όλες οι προσπάθειες και οι κρυφές συννενοήσεις με το Φάντασμα για να ξεσκεπάσω το όνομα σου πήγαν χαμένες.

Και άδικα περίμενα να ποστάρεις!!!!

Τέσπα θα ανοίξω άλλο τόπικ οπου θα το ρίξουμε στη μαντεία και τις προβλέψεις. Μέχρι τότε θα σε αποκαλώ Ουράνιε(αρχίζει απο Ο και χρησιμοποιείται στη Κύπρο όπου και διαμένω) DJ Ουράνιος δεν ακούγεται και άσχημο!!!!!

Για το δικό μου λοιπόν κάποιοι ήδη το ξέρουν -τουλάχιστον όσοι έχουν διαβάσει το καλωσόρισμα που μου έγινε.

Τυχαίνει να είναι το πραγματικό μου παρατσούκλι το οποίο μάλιστα έχει και υποκοριστικό το tourbi το οποίο μου το κόλλησε μια ελληνοκαναδέζα με την άψογη και υπερβολικά ναζιάρικη αγγλική προφορά της. Σπούδαζε και αγγλική φιλολογία βλέπεις.

Με συνοδεύει απο το '99 όταν και μπήκα στο Πανεπιστήμιο όπου και σπούδαζα TUrkish studies. Tότε ήμουν λίγο πολύ στην πρίζα όλη την ώρα και με έβρισκες παντού οπότε ήρθε και το TURBO αφού συνέχεια βαρούσα κόφτες. Κοτσάρανε και το VOLOS τοπωνύμιο ιδιαίτερης καταγωγής και να 'μαστε. Πλέον το έχω καθιερώσει ως ιντερνετική ταυτότητα για να διαφυλάξω το απόρρητο μου. :P:P:P:P:P (λέμε τώρα....)

 

Τώρα για το άβαταρ τον φίλτατο Σογκόκου όπως τον έλεγα όταν τον πρωτοείδα τι να σας πώ. Τους καυγάδες που έριχνα κάθε σάββατο πρωί με τη μάνα μου για να το δώ...ή ότι ακόμη και σήμερα θα ήθελα να μπορώ να κάνω τρομερά άλματα και πτήσεις, να εκτοξεύω κύματα ενέργειας, να είμαι άριστος γνώστης πολεμικών τεχνών και επειδή πίσω έχει η αχλάδα την ουρά να μεταμορφώνομαι και να σαρώνω τα πάντα στο πέρασμα μου (ύστατη λύση όταν στη δίνουν όλα στα νεύρα).

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τώρα φίλε Γιάννη....Ελληνοκαναδέζα φίλη να σε βγάλει turbo παραπέμπει αλλού και όχι οι γενικότητες που λες :lol:

 

:beer:

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Χαίρω πολύ παιδιά!!! :hi: Μάϊ νέϊμ ιζ Αριάδνη, αλλά οι ξένοι συγγενείς με φωνάζουν Άριαν, οι φίλοι Άρι..

Το 75 είναι απλά το έτος γέννησης μου, αλλά σκέφτηκα ότι ένα νούμερο δίπλα στο αριάνε θα παραπέμπει κάπως σε πύραυλο!! :D

Το άβαταρ δεν είναι παρά οι pupshaw & pushpaw του αγαπημένου Jim Woodring - ακόμα δεν κατάφερα αυτό το αφιέρωμα..όλα μένουν τόσο ατέλειωτα πίσω, εκνευριστικό χάος, αλλά το υπόσχομαι.. αν θέλετε πάντως ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.jimwoodring.com/

:beer::beer::beer:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Φτου όλες οι προσπάθειες και οι κρυφές συννενοήσεις με το Φάντασμα για να ξεσκεπάσω το όνομα σου πήγαν χαμένες.

Και άδικα περίμενα να ποστάρεις!!!!

Τέσπα θα ανοίξω άλλο τόπικ οπου θα το ρίξουμε στη μαντεία και τις προβλέψεις. Μέχρι τότε θα σε αποκαλώ Ουράνιε(αρχίζει απο Ο και χρησιμοποιείται στη Κύπρο όπου και διαμένω) DJ Ουράνιος δεν ακούγεται και άσχημο!!!!!

 

Valtasar, να του σκαναρουμε το "Ο" απο εκεινο το λεξικο που λεγαμε μπας και το βρει το παιδι? :lol:

 

Ουρανε, τι να του πω τωρα που με εβγαλε Ουρανιο? Να αρχισω να βγαινω μπαροτσαρκα με το Διαφανο με τα κουλ nicknames μας...!? :lol::lol::lol:

 

υγ.Οχι, καμια σχεση, κατεβα προς γη μερια.... :D:beer::D

υγ2.Το φαντασμα ειναι καλος τυπος, δε θα με καρφωσει ετσι απλα, εχουμε συμφωνησει να τον πληρωσεις πρωτα για να παρω και γω το 50%... :P:P:P

 

υγ3.Ariane, Αριαδνη? Πανεμορφο ονομα εχεις!!! Στο λεει καποιος με εξισου σπανιο να συναντησεις, αρχαιοελληνικο ονομα.... :beer:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Για ένα καλό κόμικ μπορέι και να πουλήσω τον φιλαράκο μου DJ O και να αποκαλύψω το Ουράνιο Όνομά του!!!! :mafia: :mafia: :mafia:

 

Κάποια προσφορά; :lol::lol::lol:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πολύ κοινότυπα και για μένα και το nickname που προέρχεται από τα πρώτα γράμματα του ονόματος και του επιθέτου μου αλλά και το avatar του αγαπημένου Κοκομπίλ του οποίου πρόσφατα απέκτησα και δύο DVD με αγγλικό/ιταλικό ήχο και ιταλικούς υπότιτλους :dance: :dance: :dance:

οπότε μπορώ πλέον μετά βεβαιότητας να σας υποσχεθώ μετάφραση των υποτίτλων στα Ελληνικά μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο, ας βάλω deadline στον εαυτό μου το τέλος Ιουλίου (ούτε να τα δω δεν πρόλαβα ακόμα) ...

Επίσης δεν ξέρω αν και πως θα τα ανεβάσω στον tracker αφού αποτελούν σχετικά πρόσφατη κυκλοφορία (2004)

και δεν θέλω να με κυνηγάνε οι άνθρωποι της Warner ή οι υπεύθυνοι του GC, οπότε θέλει συζήτηση το θέμα...

:beer:

 

@Ariane: Να υποθέσω ότι στον Woodring θα κάνεις αφιέρωμα και όχι στους Pupshaw και Pushpaw, έτσι;

Πανέμορφο είναι το blog του Woodring- δες και τα υπόλοιπα links που έδωσα εδώ.

Διάβασε και το σχετικό ΥΓ, οπότε αν τυχόν χρειαστείς κάποιο υλικό για το αφιέρωμα που ετοιμάζεις στείλε μου ένα pm.Καλή τύχη.

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites
Valtasar, να του σκαναρουμε το "Ο" απο εκεινο το λεξικο που λεγαμε μπας και το βρει το παιδι? :lol:

 

Ουρανε, τι να του πω τωρα που με εβγαλε Ουρανιο? Να αρχισω να βγαινω μπαροτσαρκα με το Διαφανο με τα κουλ nicknames μας...!? :lol::lol::lol:

 

υγ.Οχι, καμια σχεση, κατεβα προς γη μερια.... :D:beer::D

υγ2.Το φαντασμα ειναι καλος τυπος, δε θα με καρφωσει ετσι απλα, εχουμε συμφωνησει να τον πληρωσεις πρωτα για να παρω και γω το 50%... :PP :PP :PP

 

Λεξικό τι λεξικό? εμείς που είμαστε και οι κατεξοχήν χρήστες τους και να μην το έχω υπό'ψιν? Αναμένω στοιχεία.

Απ: Όμηρος, Ορέστης, Οράτιος, Ορφέας, Ουρακοτάγκος, Ούρσουλα, ΟΔημήτρης? :D

Απ2. Το φάντασμα σε πούλησε ήδη περιμένει να παραλάβει σπίτι του το τομάκι με DHL. Τώρα αν θα το κόψετε στα δυο δεν ξέρω.. :D

Τελοσπάντων καλημερίζω και τώρα που γέλασα και πάλι πάω να ξεπετάξω τις δουλειές μου και να σκεφτώ και άλλα ονόματα. Προσ το παρόν σε χαιρετώ εσένα και όλους τους φίλους, Ουράνιε πατέρα της μεταβατικής μουσικής, καβαλάρη των δίσκων και αναδευτή των πληθών με τις μελωδικές διεισδύσεις σου στα ευήκοα ώτα!!1!!

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Turbovole το φάντασμα δουλεύει με προείσπραξη!!! :lol::lol::lol: Δεν έχω πάρει κάτι ακόμα, οποότε δεν έχει όνομα!!! :lol::lol::lol::lol:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Επισης το γεγονος οτι δεν ανεφερες το θεϊκο ονομα Οδυσσεας (αν και δε με λενε ετσι) σε βαζει αυτοματως σε μπλακλιστ των χρηστων λεξικου.... :PP :PP

 

Σοβαρα τωρα, Ουρσουλα, Ουρακοταγκος & Οδημητρης? Ω μαν....και ειμαστε και συμπατριωτες, θα με κουφανεις, σου στελνω pm με το ονομα να βρεις επιτελους αυτην τη γαληνη που αναζητεις εδω και μηνες, σου παραδιδω την Ιθακη σου..... :pray::lol::lol::lol:

 

υγ.Χρωστας βεβαιως βεβαιως ενα τομακι σε εμενα και ενα στο Ghost, για να μη ξεχνιομαστε....! :PP :PP :PP

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μη στείλεις το ΡΜ αν δεν πάρουμε το τομάκι!!!! :PP

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αληθεια τι τομακι του ζητησες? Εγω του ζητησα τον πρωτο του Γουτεμβεργιου, ευκολα πραματα δηλαδη.... :PP

 

Καφεδακι? :coffee:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήνυμα ελήφθη με όλες τισ σημασίες και έννοιες.

Θέλετε κανα τεύχος αφισόραμα απο το 80κάτι !

Τα λέμε πιο μετά αφού πάω να αγκαλιαστώ με το Μορφέα μη μένει και μόνος του τώρα που ξύπνησε ο DJ O και να ονειρευτώ την Ιθάκη μου.

Τα λέμε άμα σκοτεινιάσει που βγαίνουν και οι βρυκόλακες.

Άντε ας αφήσουμε το νήμα και στους υπόλοιπους πριν εμφανιστεί ο Γιόσι και αρχίσει να μας λέει αντί για πόθεν ήκει, πόθεν φέρει τις τιμωρίες μας.(μεσαίωνα, άλλο πλανήτη, κομικοχώρα κτλ.)

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οκ. Για πήγαινε λίγο και μόλις ξυπνήσεις περιμένουμε!!! Ότι έχει ευχαρίστηση! Αρκεί να είναι σπάνιο και να μη το έχουμε! :lol::lol::lol:

 

 

Α! Φέρε και μπύρες ερχόμενος!! :beer::beer:

 

@DJ O: Ρε φίλε σκάλωμα με τον καφέ σήμερα!!!! Όχι σου είπα!!! Μπύρα θέλω!!!!!!!!!!!!! :lol::lol:

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.