Βασιλεύς των κόμικς Posted June 8, 2010 Member ID: 10,466 Group: Honored Topic Count: 265 Content Count: 3,512 Reputation: 36,474 Achievement Points: 3,528 Days Won: 88 With Us For: 5,277 Days Status: Offline Last Seen: November 5, 2021 Share Posted June 8, 2010 Συχνότητα Εξαμηνιαίο COPYRIGHT K077005 Ακόμα μία εκδοσή απο τις εκδόσεις του Νίκου Ζώη-Λεωπαλαίοντες-αυτη τη φορά κόμικς 42 σελίδων και στο μικρό σχήμα που αγαπήσαμε εμείς οι παλιοί αναγνώστες.Με θέμα που ταιριάζει αυτές τις ημέρες το ποδοσφαιρό και ήρωα τον Μακη Ροδίτη…απο την Ρόδο πού είναι τερματοφύλακας στον Ιαλυσο Ρόδου.Ο Μάκης σε αντίθεση με άλλους χαρτινούς συναθλητές του δεν είναι το σούπερ αστέρι του γηπεδου αλλά ενας απλός παίκτης που σιγά-σιγά και με πολύ και σκληρή δουλεία καταφέρνει να μπει σαν βασικός παίκτης στην ομάδα του. Το κόμικ θα συμπληρωθεί στις 100 σελίδες αλλά κάτι μου λέει ότι αν έχει εκδοτική επιτυχία θα έχουμε και συνέχεια’ Ο Νίκος Νικολαίδης είχε δημιουργήσει μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη το βιβλίο μελέτη "Μπλέκ και οι Άλλοι) ενώ είναι και αdministrator της ιστοσελίδας των φιλων του ΜΠΛΕΚ. Ενα κόμικς που θα αρέσει στους φίλους του ποδοσφαίρου ιδίως τους μικρούς σε ηλικία,το μόνο που είναι μείον αλλά καταλαβαίνω τον λόγο είναι ότι για το 2ο τευχάκι θα περιμένουμε τον Δεκέμβρη’ Υ.Γ.Νικο Ζώη συνχαρητήρια για τις εκδοτικές σου προσπάθειες και ασε τους άλλους να λένε Mερικές σελίδες και εισαγωγικό σημείωμα απο Ν.Νικολαίδη Ευχαριστούμε για τα εξώφυλλα τους bonadrug & nikos99. 27 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted June 8, 2010 Member ID: 1,991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4,996 Reputation: 25,016 Achievement Points: 4,996 Days Won: 41 With Us For: 6,079 Days Status: Offline Last Seen: April 10, 2021 Age: 55 Share Posted June 8, 2010 Εχει αγοραστεί, έχει σακουλοποιηθεί και έχει ήδη πάρει το δρόμο για την ΚΦΚ (Καταψυξη Φυλαξης Κομικς) 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkosk Posted June 8, 2010 Member ID: 3,960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1,123 Reputation: 4,276 Achievement Points: 1,125 Days Won: 1 With Us For: 5,903 Days Status: Offline Last Seen: November 28 Age: 59 Share Posted June 8, 2010 Εύγε στους συντελεστές και ειδικά στους 2 Νίκους! Μπράβο βρε παιδιά! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonadrug Posted June 8, 2010 Member ID: 1,271 Group: Veterans Topic Count: 715 Content Count: 3,476 Reputation: 20,195 Achievement Points: 3,533 Days Won: 16 With Us For: 6,150 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Share Posted June 8, 2010 Πάντως το ζήτημα του lettering έπρεπε να προσεχτεί περισσότερο. Δεν υπάρχουν δυο μπαλονάκια με ίδιους χαρακτήρες, ενώ το blanco έχει πέσει σύννεφο. Επίσης ένας βασικός χαρακτήρας αλλού ονομάζεται Τάκης και αλλού Μάκης!! Για να μη πω ότι ο βασικός χαρακτήρας Ροδίτης έχει φθάσει σε ηλικία 30 ετών και έχει δώσει μόνο 2 ματς με την ομάδα του , ένα ως βασικός όπου διακρίθηκε αλλά τραυματίστηκε κι ένα που μπήκε ως αλλαγή και διασύρθηκε γιατί είχε πρόβλημα που δεν ομολογούσε. Τελικά η έκπληξη στον τερματοφύλακα αυτόν είναι ότι θα γίνει βασικός στα 40 του, μου φαίνεται!! Παρόλες τις αδυναμίες διαβάζεται ευχάριστα ...... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasD Posted June 8, 2010 Member ID: 1,991 Group: Veterans Topic Count: 397 Content Count: 4,996 Reputation: 25,016 Achievement Points: 4,996 Days Won: 41 With Us For: 6,079 Days Status: Offline Last Seen: April 10, 2021 Age: 55 Share Posted June 8, 2010 OK Ξεκινάω με το προφανές. Αυτό το κόμικ είναι ήδη κάλτ. Ο Νοκολαίδης δεν είναι σκιτσογράφος, οπότε απαιτήσεις δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που προξενεί πραγματική απορία είναι ο χρωματισμός και το λέτερινγκ. Υπάρχει απο χειρόγραφο μέχρι ότι γραμματοσειρά μπορεί να φανταστεί κανείς! Κριμα για την δουλειά των παιδιών που έκαναν το χόμπι/κέφι τους. Και κάτι άλλο, οι Ροδίτες συνεχίζουν να είναι Ελληνες οπότε το χρώμα του δερματός τους δεν μπορεί να είναι κίτρινο, παρ εκτός και έχουν κάποια ασθένεια. Είπαμε όμως είναι καλτ και διαβάζεται. Το επόμενο τεύχος τον Δεκέμβρη. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkosk Posted June 8, 2010 Member ID: 3,960 Group: Members Topic Count: 233 Content Count: 1,123 Reputation: 4,276 Achievement Points: 1,125 Days Won: 1 With Us For: 5,903 Days Status: Offline Last Seen: November 28 Age: 59 Share Posted June 8, 2010 OK Ξεκινάω με το προφανές. Αυτό το κόμικ είναι ήδη κάλτ. Ο Νοκολαίδης δεν είναι σκιτσογράφος, οπότε απαιτήσεις δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που προξενεί πραγματική απορία είναι ο χρωματισμός και το λέτερινγκ. Υπάρχει απο χειρόγραφο μέχρι ότι γραμματοσειρά μπορεί να φανταστεί κανείς! Κριμα για την δουλειά των παιδιών που έκαναν το χόμπι/κέφι τους. Και κάτι άλλο, οι Ροδίτες συνεχίζουν να είναι Ελληνες οπότε το χρώμα του δερματός τους δεν μπορεί να είναι κίτρινο, παρ εκτός και έχουν κάποια ασθένεια. Είπαμε όμως είναι καλτ και διαβάζεται. Το επόμενο τεύχος τον Δεκέμβρη. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MORIBUS Posted June 9, 2010 Member ID: 5,323 Group: Honored Topic Count: 1 Content Count: 137 Reputation: 1,585 Achievement Points: 137 Days Won: 0 With Us For: 5,725 Days Status: Offline Last Seen: September 24, 2022 Age: 55 Share Posted June 9, 2010 Αυτό το απίστευτο οπισθόφυλο με το γιρλαντέ κάδρο της Εθνικής, που απολαμβάναμε στα Ανεμοδουρικά τσέπης (Μπλεκ & Ζαγκόρ) της δεκαετίας του '70, αποδεικνύει γι΄ άλλη μια φορά πως ο εν λόγω εκδοτικός οίκος είναι στην πραγματικότητα μια μηχανή του χρόνου! Βλέποντας αυτό το τευχάκι στα περίπτερα, μπήκα στον πειρασμό να τσιμπηθώ για να σιγουρευτώ ότι ήμουν ξύπνιος. Το ότι είχα έρθει σε επαφή και με προηγούμενες εκδόσεις των Λεοπαλαιόντων με έπεισε τελικά ότι δεν ονειρευόμουν. Κι επειδή ο Νίκος είναι θαυμάσιο παιδί, κι επειδή το εγχείρημα είναι τεχνικά δύσκολο, κι επειδή το θράσος του εκδότη είναι απύθμενο...εύχομαι τα καλύτερα στην έκδοση αυτή. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣ Posted June 18, 2010 Member ID: 3,350 Group: Members Topic Count: 6 Content Count: 71 Reputation: 241 Achievement Points: 71 Days Won: 0 With Us For: 5,959 Days Status: Offline Last Seen: March 23, 2019 Age: 63 Share Posted June 18, 2010 (edited) Αυτό το απίστευτο οπισθόφυλο με το γιρλαντέ κάδρο της Εθνικής, που απολαμβάναμε στα Ανεμοδουρικά τσέπης (Μπλεκ & Ζαγκόρ) της δεκαετίας του '70, αποδεικνύει γι΄ άλλη μια φορά πως ο εν λόγω εκδοτικός οίκος είναι στην πραγματικότητα μια μηχανή του χρόνου! Βλέποντας αυτό το τευχάκι στα περίπτερα, μπήκα στον πειρασμό να τσιμπηθώ για να σιγουρευτώ ότι ήμουν ξύπνιος. Το ότι είχα έρθει σε επαφή και με προηγούμενες εκδόσεις των Λεοπαλαιόντων με έπεισε τελικά ότι δεν ονειρευόμουν. Κι επειδή ο Νίκος είναι θαυμάσιο παιδί, κι επειδή το εγχείρημα είναι τεχνικά δύσκολο, κι επειδή το θράσος του εκδότη είναι απύθμενο...εύχομαι τα καλύτερα στην έκδοση αυτή. Παιδιά καλησπέρα ευχαριστώ γιά τα σχόλια όλων σας. Το δύσκολο ήταν ότι το κόμικ ήταν ήδη χρωματισμένο και κάναμε ότι καλύτερο γιά να το βελτιώσουμε. Πάντως είμαι ικανοποιημένος γιατί θυμίζει άλλες ωραίες εποχές. Να πω και κάτι ακόμη ετοιμάζουμε κόμικ για την ιστορία της Εθνικής ποδοσφαίρου σε σενάριο, μετατροπή σε κόμικ Ν. Νικολαΐδη και σκιτσογράφο έκπληξη. Συγχαρητήρια γιά την Εθνική μας στο μουντιάλ. Νίκος Ζώης Edited June 22, 2010 by ΝΙΚΟΣ 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big vaggos Posted June 26, 2010 Member ID: 11,645 Group: Members Topic Count: 67 Content Count: 688 Reputation: 3,728 Achievement Points: 688 Days Won: 2 With Us For: 5,118 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 05:48 AM Age: 29 Share Posted June 26, 2010 (edited) Το τσίμπησα και μου άρεσε ο Ροδίτης! Είναι ευχάριστο να βλέπουμε τέτοιες εκδοτικές προσπάθειες ενόσω στα περίπτερα βρίσκεις μόνο τίτλους της Anubis (έβρισκες, μάλλον) και της Νέας Ακτίνας... Στα αρνητικά είναι σίγουρα οι διαφορετικές γραμματοσειρές στο lettering, το οποίο σου βγάζει τα μάτια για να το διαβάσεις σε κάποιες φάσεις. Περιμένω τη συνέχεια! Edited February 23, 2011 by big vaggos 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamsjim Posted July 19, 2010 Member ID: 11,884 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 35 Reputation: 422 Achievement Points: 35 Days Won: 0 With Us For: 5,081 Days Status: Offline Last Seen: October 12 Age: 47 Share Posted July 19, 2010 Γεγονός είναι ότι το πρώτο μέρος του κόμικς (αυτό δηλαδή που δημοσιεύθηκε στο 1ο τεύχος του περιοδικού), δεν δημιουργήθηκε με σκοπό την έκδοση. Πρόκειται για ενασχόληση από χόμπυ του φίλου Νίκου Νικολαίδη. Ο αρχικός χρωματισμός (απ' όσο ξέρω) δεν έγινε από επαγγελματία, οπότε και ήταν δύσκολο μετά να ξαναπεραστεί όλο το κόμικς από την αρχή. Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη. Μπράβο στα παιδιά! 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2010 Share Posted September 10, 2010 Φίλοι μου καλησπέρα. Κατ' αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την κριτική σας. Πράγματι, επαγγελματίας σκιτσογράφος δεν είμαι (τουλάχιστον όχι ακόμη ...), ωστόσο απαιτήσεις υπάρχουν (απ' όλους μας) και σας βεβαιώνω ότι η συνέχεια της ιστορίας θα αναιρέσει την όποια αρχική εντύπωση. Θα ήθελα πάντως να ξέρετε πως το σκίτσο είναι βιαστικό, έχει γίνει σε συνθήκες πίεσης και πρώτιστο στόχο είχε να ικανοποιήσει μια εσωτερική ανάγκη. Ευχαριστώ δημοσίως το Νίκο Ζώη για την υλοποίηση της έκδοσης και για την τιμή που μου έκανε να παρουσιάσει τη δουλειά μου σε όλη την Ελλάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τη συνέχεια της ιστορίας του Μάκη Ροδίτη (ελπίζουμε ότιθα υπάρξει και συνέχεια, μετά τα τρία πρώτα τεύχη, πρώτα ο Θεός) αλλά και για την επόμενη δουλειά στην οποία ευελπιστούμε να προχωρήσουμε σύντομα (Εθνική Ελλάδας). Την υγεία μας να έχουμε και όλα θα προχωρήσουν. Σας χαιρετώ με πολλή αγάπη Νίκος Δημ. Νικολαΐδης Υ.Γ. Σας παραθέτω (για όσους ενδιαφέρονται) τη διεύθυνση του blog μου: http://athlometro.blogspot.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 3, 2011 Share Posted February 3, 2011 (edited) Επιτέλους, ο Μάκης Ροδίτης απέκτησε το δικό του "σπίτι" στο διαδίκτυο. Κάντε "κλικ" εδώ http://portieromakisroditis.blogspot.com Edited February 3, 2011 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonadrug Posted February 25, 2011 Member ID: 1,271 Group: Veterans Topic Count: 715 Content Count: 3,476 Reputation: 20,195 Achievement Points: 3,533 Days Won: 16 With Us For: 6,150 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Share Posted February 25, 2011 το νέο τεύχος. 32 σελίδες με τα εξώφυλλα. Το εξώφυλλο μεταφέρθηκε στην παρουσίαση. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos99 Posted April 26, 2013 Member ID: 9,689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 485 Reputation: 5,120 Achievement Points: 551 Days Won: 1 With Us For: 5,343 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Share Posted April 26, 2013 εχει κυκλοφορισει και το τευχος 4 πρεπει να αλλαξει ο αριθμος των τευχων 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHIMITSU Posted April 26, 2013 Member ID: 5 Group: Veterans Topic Count: 277 Content Count: 5,903 Reputation: 28,696 Achievement Points: 5,903 Days Won: 22 With Us For: 6,308 Days Status: Offline Last Seen: November 3, 2017 Age: 6 Share Posted April 26, 2013 Αποδείξεις (ήτοι εξώφυλλα) ορ it didn't happen... αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος πρέπει να την πληρώνει κάθε φορά. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos99 Posted April 30, 2013 Member ID: 9,689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 485 Reputation: 5,120 Achievement Points: 551 Days Won: 1 With Us For: 5,343 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Age: 61 Share Posted April 30, 2013 επειδη εισαι ο νομος δεν μπορω να το αγνοησω επισυναπτω τα 2 τευχη και 2-3 σχολια το τεταρτο τευχος εχει πλεον ilustration εξωφυλο σε αντιθεση με το κλασσικο ματ των προηγουμενων τευχων αλλα προς εκπληξη μου δεν ειναι πλεον κομιξ αλλα μονο κειμενα και προς μεγαλυτερη εκπληξη η τιμη απο 2 ευρω πηγε στα 5 τωρα δεν ξερω αν θα συνεχιστει αλλα για μενα τελος Τα εξώφυλλα μεταφέρθηκαν στην παρουσίαση. 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
success4a Posted November 18, 2013 Member ID: 29,304 Group: Members Topic Count: 32 Content Count: 425 Reputation: 4,683 Achievement Points: 427 Days Won: 2 With Us For: 3,867 Days Status: Offline Last Seen: Yesterday at 07:15 AM Age: 40 Share Posted November 18, 2013 Απο το blog του τίτλου Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012 Ο Πορτιέρο έγινε fan magazine!Η έκδοση του περιοδικού μας συνεχίζεται με την αποστολή του 5ου τεύχους (με τίτλο "Παγιδευμένος"), αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω email σε στενό κύκλο αναγνωστών.Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που στήριξαν την μέχρι τώρα προσπάθειά μας. και στα σχόλια: ".... δεν πρόκειται να υπάρξει έντυπη έκδοση. Το 5ο (και τελευταίο) τεύχος του περιοδικού (το οποίο, παρεμπίπτόντως, περιλαμβάνει κείμενα που είχαν μπει στην ιστοσελίδα πλην ίσως 2-3 σελίδων) θα το λάβεις, τιμής ένεκεν, μόνο ηλεκτρονικά στο email σου..." 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Δυστυχώς, φίλοι μου, ο "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" δε στάθηκε δυνατό να μακροημερεύσει, θύμα κι αυτός της κρίσης μιας εποχής όπου οι ρομαντικοί "χάρτινοι" ή αληθινοί ήρωες δεν έχουν θέση... Για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από μένα προς τον εκδότη Νίκο Ζώη που μετέτρεψε το όνειρό μου σε πραγματικότητα. Ίσως ο Ροδίτης επανέλθει κάποια στιγμή, αλλά πότε ακριβώς δεν το γνωρίζω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonadrug Posted May 11, 2017 Member ID: 1,271 Group: Veterans Topic Count: 715 Content Count: 3,476 Reputation: 20,195 Achievement Points: 3,533 Days Won: 16 With Us For: 6,150 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Share Posted May 11, 2017 μου λείπει το 4, υπάρχει πουθενά;;; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Πρέπει να έχω κάποια αντίτυπα ακόμη, αλλά το έχω σίγουρα και σε ηλεκτρονική μορφή. Το νο 5 (το τελευταίο που έβγαλα, ως fanzine) το έχεις ? Στείλε μου μήνυμα στο aNwDyNos@gmail.com Ευχαριστώ πολύ, Νίκος Δημ. Νικολαΐδης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 13, 2018 Share Posted August 13, 2018 Μια απόπειρα επανόδου της ιστορίας του Μάκη Ροδίτη, έγινε μέσω του ιστολόγιού μου "Αθλόμετρο" Δείτε παρακαλώ, ΕΔΩ Υ.Γ. Επισυνάπτω και ένα καρεδάκι που έφτιαξα, το οποίο ίσως βρείτε ενδιαφέρον Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Επίσης, ένα 8σέλιδο της ιστορίας του Μάκη Ροδίτη περιλαμβάνεται σε συνεργατική έκδοση στις ΗΠΑ, ευθύνη του κ. Νίκου Ζώη, ενώ στην Ελλάδα τη συνέχεια της σειράς έχει εντάξει στην ύλη του το fanzine "Αγρια Δύση" των Χρήστου Νάστου - Παναγιώτη Πλαφουντζή". Δείτε σχετικά ΕΔΩ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 4, 2018 Share Posted September 4, 2018 (edited) Ο "Πορτιέρο Μάκης Ροδίτης" διαθέτει τη σελίδα του στα διεθνή αρχεία της Wikipedia (Commons) https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Portiero_Makis_Roditis_1.jpg Edited September 18, 2018 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolaidis Posted April 22, 2022 Member ID: 33,495 Group: Members Topic Count: 63 Content Count: 328 Reputation: 1,623 Achievement Points: 348 Days Won: 2 With Us For: 1,886 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 59 Share Posted April 22, 2022 Ευχές κι από τον "ΠΟΡΤΙΕΡΟ" μου, προς όλη την κοινότητα των κόμικς που αγαπάμε !!! 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mandrake Posted April 22, 2022 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 129 Content Count: 6,939 Reputation: 25,616 Achievement Points: 7,268 Days Won: 20 With Us For: 6,097 Days Status: Offline Last Seen: 2 hours ago Share Posted April 22, 2022 Καλές γιορτές εύχομαι σ' εσένα και την οικογένειά σου Νίκο!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolaidis Posted April 22, 2022 Member ID: 33,495 Group: Members Topic Count: 63 Content Count: 328 Reputation: 1,623 Achievement Points: 348 Days Won: 2 With Us For: 1,886 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 59 Share Posted April 22, 2022 Just now, Mandrake said: Καλές γιορτές εύχομαι σ' εσένα και την οικογένειά σου Νίκο!! Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου φίλε, υγεία και αγάπη σε σένα και τους αγαπημένους σου, εύχομαι ολόψυχα !!! Και Ειρήνη στον κόσμο μας. 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolaidis Posted February 7 Member ID: 33,495 Group: Members Topic Count: 63 Content Count: 328 Reputation: 1,623 Achievement Points: 348 Days Won: 2 With Us For: 1,886 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 59 Share Posted February 7 Τουλάχιστον στα κόμικς, τα δοκάρια έχουν τις σωστές διαστάσεις. Εδώ, ο Πορτιέρο μου με πλήρη αίσθηση του χώρου ! 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Nikolaidis Posted June 29 Member ID: 33,495 Group: Members Topic Count: 63 Content Count: 328 Reputation: 1,623 Achievement Points: 348 Days Won: 2 With Us For: 1,886 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 59 Share Posted June 29 Ασφαλώς δεν είναι της αξίας του Μπεν Λήπερ, όμως και ο Μάκης έχει, επίσης, κότσια ! 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts