Μετάβαση στο περιεχόμενο

Miloch Georgevich

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

Miloch Georgevich τελευταία νίκη Δεκεμβρίου 3 2019

Miloch Georgevich είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Miloch Georgevich

  • Γενέθλια 04/03/1972

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

831 προβολές προφίλ
  • Gong

  • kujo79

  • octapus

  • petross21

  • mko

Miloch Georgevich's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

271

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ο φάρος του ακρωτηρίου της Χάγης στη Κάτω Νορμανδία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το φάρο που στέγασε την "ακτίνα του θανάτου" στη Φωτιά του Όντιν (Le Feu de Wotan - Wotan's Fire)
  2. Ο Πιέρ Σερόν ήταν επίσης γνωστός για τους Μικρούς Άνδρες (Les Petits Hommes) τους οποίους δημιούργησε το 1967 σε συνεργασία με τους Μιτεΐ και Αλμπέρ Ντεπρεσέν οι οποίοι επιμελήθηκαν το σενάριο της σειράς που διεκόπη οριστικά το 2004.
  3. Στο Καμίνι του Ηφαίστου ο μοχθηρός Κάρπαν βρίσκει φριχτό θάνατο πέφτοντας στη καυτή λάβα στη προσπάθειά του να θέσει σε εφαρμογή το διαβολικό του σχέδιο.
  4. Η πιο σπαρταριστή σκηνή της ιστορίας είναι η στιγμή που ο καθηγητής Τουρνεσόλ γίνεται έξω φρενών όταν ακούει τον καπετάνιο Χάντοκ να τον αποκαλεί "τράγο".
  5. Miloch Georgevich

    ASTERIX

    Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο τρίτος κύκλος της σειράς Asterix & Obelix XXL για PC, Mac και gaming consoles με τίτλο Το Κρυστάλλινο Μενίρ (Le Menhir de Cristal - The Crystal Menhir) με το σενάριο του παιχνιδιού να εκτυλίσσεται μεταξύ άλλων στην Ισλανδία και την Ελλάδα καθώς οι δύο αξιοαγάπητοι Γαλάτες προσπαθούν να συναρμολογήσουν το μυστηριώδες κρυστάλλινο μενίρ.
  6. Οι δύο τόμοι της Κοιλάδας των Αθανάτων κυκλοφορούν επίσης σε συλλεκτική κασετίνα.
  7. Η λίμνη με τους καρχαρίες κυκλοφόρησε επίσης σε DVD στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους. Η μεταγλωττισμένη έκδοση της ταινίας ήταν διαθέσιμη σε VHS.
  8. Miloch Georgevich

    ΠΑΠΥΡΟΥΣ

    Οι περιπέτειες του Πάπυρου μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη το 1998.
  9. Οι περιπέτειες του Κουκούτση και του Παπούτση μεταφέρθηκαν στη μικρή οθόνη σε μορφή animation.
  10. Miloch Georgevich

    ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΥ

    Εκτός από τον Blueberry ο Jean-Michel Charlier προσυπέγραψε επίσης το σενάριο των περιπετειών του Jacques LeGall σε συνεργασία με τον σκιτσογράφο Michel Tacq.
  11. Miloch Georgevich

    ASTERIX

    Οι περιπέτειες του μικρού Γαλάτη μεταφέρθηκαν στον κινηματογράφο και τη τηλεόραση. Ορισμένοι τίτλοι κυκλοφόρησαν επίσης σε παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Asterix and the Magic Cauldron) και gaming consoles (Asterix PAF Them All, Asterix XXL/XXL 2 Mission Las Vegum).
  12. Miloch Georgevich

    ΤΙΡΑΜΟΛΑ

    O Κάρλο και ο Πέπο είναι γνωστοί στην Ιταλία ως Cucciolo e Beppe. Στους πρώτους τόμους οι βασικοί χαρακτήρες έμοιαζαν πολύ με τους ήρωες του Walt Disney (Mickey, Goofy και Μαύρος Pete).
  13. Οι περιπέτειες του αστυνόμου Σαΐνη κυκλοφόρησαν επίσης σε comics από τη Marvel.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.