Μετάβαση στο περιεχόμενο

spiritcrusher83

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από spiritcrusher83

  1. επειδή έχω χάσει όλη την συλλογη σχεδόν( έχω μονο τα πρώτα 11 τεύχη), σκέφτομαι να αρχίσω να τα μαζεύψ σιγα σιγά, αξίζει να τα πάρω απο το site της radnet ή να ψαχτώ αλλού?
  2. καλησπέρα. Λογω υποχρεώσεων δεν εχω καταφερει να ασχοληθω με την συλλογη καθόλου, παρα μόνο πηρα τα πρωτα 4 τευχακια, ποιος ειναι ο πιο ευκολος τρόπος για να αρχίσω σιγα σιγα χωρις να χρειασεί να πουλησω νεφρό? Συνδρομή και ταυρτοχρονα παραγγελία λίγα λίγα παλιόερα τεύχη?
  3. λόγω υποχρεωσεων έχω χάσει αρκετά απο τα τελευταία τεύχη της σειράς. Σε ποιό site μπορώ να βρώ τα τευχη που μου λείπουν? ευχαριστώ!
  4. spiritcrusher83

    The Batman (2022)

    Μάγκες μου άρεσε άπειρα!
  5. ας απαντήσω κ εγω. καλησπέρα βασικά. απο μικρή ηλικία είχα τις κλασσικές συλλογες με ταπες, αυτοκολλητα σε άλμπουμ και μικυ μάους.κάπου στο γυμνάσιο μου μπηκε το μικροβιο της μουσικης και αρχισα να μαζευω τους πρωτους μου δισκους. κυριως cds και κασσετες μέχρι που στο λυκειο πηρα το πικαπ των γονιων μου και αρχισα και τα βινύλια. η καλη τους εποχή ηδη είχε περάσει οπότε δεν ηταν τοσο ευκολο σε συγκριση με τα cd. και αποσο θυμαμαι και πολυ πιο ακριβά. κυριως ροκ και μεταλ.υπηρχαν και καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις με ηλεκτρονικη μουσικη αλλα πολύ ελαχιστες! φτανουμε στο σημειο καπου στο ετος 2005-6 που υπαρχει πλεον προβλημα χωρου. πολλες χιλιαδες album παντου σε ολο το σπιτι. ηταν η εποχη που αρχισε να σκαει το myspace και το mp3 downloading οποτε πλεον οι δισκοι αγοραζονταν απο συνηθεια μονο, δεν ακουγονταν ποτε( τα ειχα ηδη σε ψηφιακη μορφη) και πολλα απο ολα αυτα ακομα στην συσκευασια τους χωρις να εχουν ανοιχτει! σκαει η πρωτη μετακομιση και ολα αυτα μενουν στο πατρικο μου να μαζεουν σκονη.καπου εκει σταματαω την συλλογη γιατι πλεον η ποσοτητα της μουσικης που δεν γνωριζα οτι ειχα ειχε φτασει σε ακραια σημεια.μετα απο λιγα χρονια ερχεται μια δευτερη μετακομιση και πρεπει να μεσολαβησουν περιπου 2 εβδομαδες διαμονης στο πατρικο μου μεχρι το νεο σπιτι να ειναι 100% ετοιμο για να μεινω. ηταν οι 2 εβδομαδες που πηρα την αποφαση να αποχωριστώ όλη μου την συλλογη. δεν επαιζε να την πουλησω, δεν μπορω να μπω σε διαδικασια να ψαχνω αγοραστη για κατι το οποιο πλεον λιγοι εκτιμουν,χρονος ελαχιστος για να ασχοληθω. πιτσιρικος που ξεκιναει τα πρωτα του βηματα στην μεταλ σκαει μυτη ενα τετραγωνο παραδιπλα μου εδω και μερικους μηνες. τον βλεπω, θυμαμαι τον εαυτο μου, προσπαθει να μαθει πραγματα να γουσταρει, να ακουει κ να νιωθει οπως τοτε εγω... ε δεν ηθελε πολυ...ηταν και καλο παιδι...τον φωναζω σπιτι μια μερα και του λεω φερε σακουλες και κιβωτια και μαζευε...! παιζει ακομα να μην εχει ιδεα πραγματικη τι θυσαυρο του εχω δωσει... για την ιστορια εχω κρατησει καμια 1000 δισκους,τα πολυ αγαπημενα,με υπογραφες,συλλεκτικα και οσα μου θυμιζουν γκομενες. αυτα.
  6. δεν εχω διαβάσει ποτέ και δεν έχω δει καμια απο τις ταινίες...λέτε για καλοκαίρι είναι καλή φαση να πάρω όλα τα βιβλία και να τα ξεπετάξω?
  7. δεν πειράζει ρε παιδιά...θεωρω οτι αυτό εχει την μαγεία του.
  8. μια ερώτηση. απο κόναν έχω τον πρωτο ασπρομαυρο υπερτόμο που βγήκε περσυ. αξίζει να πάρω τα 2 boxes για να είμαι καλυμμένος ή να περιμενω να βγει ο 2ος μεγάλος τόμος? ή να τα πάρω όλα??
  9. γνωρίζει κάποιος τί παίζει αυτές τις μέρες με τις παραγγελίες απο το site της προτωπορίας? ξέρω οτι γενικά είναι ολες πίσω αλλα πάνω κάτω ξέρουμε χρόνους παράδοσης?
  10. τί φάση με το χαρτάκι στην πλάτη του τόμου ρε τύποι??? πολύ ξενέρα...
  11. spiritcrusher83

    BLACK FRIDAY

    Γενικά η anubis αργεί στις αποστολές τις; έχω πολλά χρόνια που πηρα κάτι κ δεν θυμάμαι. Το πρώτο κουτι GOT μόνο θυμάμαι έκανε κανα 2μηνο αλλά νταξ είχε γινει χαμός τότε.
  12. μόλις έκανα κ την παραγγελία μου σε 4 κουτιά(3 black fr κ ένα κανονικό) αλλά ρε παιδιά αυτό το 5ευρώ μεταφορά για κάθε κουτί χτυπάει πολύ άσχημα...
  13. γνωρίζουμε τπτ για black friday στα boxes της anubis?
  14. 2 σπίτια άλλαξα και αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα με τα μικυμαους που τα έχω κ μέσα σε ντουλάπι. Δεν ξέρω τι να κάνω
  15. υπάρχει πλάνο για κάποια έκδοση στο μέλλον απο την συγκεκριμένη εφημερίδα?
  16. Δηλώνω συμμετοχή. καλή επιτυχία παίδες!
  17. αν καποιος δεν καταφέρει να πάρει κάποιο τευχος απο εφημερίδα υπάρχει ενδεχόμενο να το βρει αργότερα κάπου αλλού?
  18. παίδες sorry για το offtopic αλλά αυτές τις διαφάνειες για τα μικυ μάους που τις βρίσκετε όλοι? έχω φάει τον τόπο στην Θεσσαλονίκη και δεν μπορώ να τις βρώ. βρίσκω μόνο τις κλασσικές πιο μεγάλες.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.