Μετάβαση στο περιεχόμενο

lyggeas

Members
  • Περιεχόμενο

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος lyggeas

  • Γενέθλια 09/09/1979

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1947 προβολές προφίλ

lyggeas's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

57

Συνολική φήμη στο GC

  1. Μπορώ να έχω το Electra ? Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα στο εφημεριδοπωλείο αντίκρυσα ένα ελληνικό graphic novel της anubis σε ζελατίνα με την ένδειξη : Anubis ΚΛΑΣΙΚΑ GRAPHIC NOVELS # 2. Το περιεχόμενο ήταν το Action Comics εποχής DC 52. Και σε ειδική τιμη, 8 ή 9 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτη την εκδοση ? Το #1 που θα μπορούσε να βρεθεί? Θα υπάρξει κ συνέχεια?
  3. Ο τομος 38 (Ultimates # 1) δεν υπάρχει στο σάιτ της hachette προς αγορά. ξέρει κανείς αν γίνει restock σύντομα;
  4. lyggeas

    Kick-Ass (2010)

    Χωρις να εχω διαβασει το κομικ, η ταινια μου κινει το ενδιαφερον για δυο λογους: Το promotion της εχει εναν αερα απο watchmen. Και δευτερον,διοτι το κομικ προερχεται απο την ωριμη εκδοχη της Μαρβελ,αρα αν υπαρξει σεβασμος σε αυτο,οι πιθανοτητες να ειναι μια καλη ταινια και οχι παρωδια,μοιαζουν πολλες.
  5. Παιδια δεν υπαρχει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στα εν λογω μαγαζια,τα τσεκαρα πριν λιγες εβδομαδες.... Ο τυπος στο πρωτο αναφερομενο οχι μονο ΔΕΝ διαβαζει κομικς αλλα ειναι παντελως ασχετος με το αντικειμενο!
  6. γεια χαρα σε ολους! Παιδες τωρα τελευταια αρχισα να αναζητω τευχη Μιστερ Νο ΄β περιοδου,ειτε σε τευχη ειτε σε τομους... ακουσα φημη οτι ο Ανεμοδουρας εχει ακομη στοκ απο δαυτα και οτι αν περασεις απο εκει μπορεις να αγορασεις τευχακια... γνωριζει κανεις αν κατι τετοιο ισχυει ή απλως προκειται για ραδιο αρβυλα του χωρου? Ομολογουμενως παραξενευτηκα με την ευκολια προσβασης. οποιος γωριζει κατι ας με διαφωτισει σχετικα.
  7. όσο για το πώς να πάς, τα 3 χωριά είναι στο 45ο χιλιόμετρο της παραλιακής προς το σούνιο. καλή τύχη!

  8. ... όλο και κάτι θα βρείς που να σε ενδιαφέρει. αν αποφασίσεις να το κάνεις, τσέκαρε τα περίπτερα που σου λέω (θα τα δείς , είναι όλα στις κεντρικές πλατείες των χοριών) αλλα ψαξε και σε άλλα που θα σου κάνουν κλικ.

  9. φιλε iyggea, μαλλον θα σε απογοητεύσω. έχω ματια μόνο για ντισνευκά κόμικς και δεν θυμάμαι αν έχει πολλά μπλεκ στα στέκια που συχνάζω. Παρ'όλα αυτά, η ανάβυσσος, η φώκαια και η σαρωνίδα, είναι τρία χωριά πολύ κοντά μεταξύ τους και κοντά στην αθήνα, γεμάτα με περίπτερα που κρύβουν συλλεκτικούς θησαυρούς. Εαν ένα σαββατοκύριακο έκανες ένα tour σε αυτά, λοιπόν, είμαι σχεδόν σίγουρος οτι όλο και κ

  10. Kαι ειχε οντως τα Ερικ Καστελ?? Πρεπει να παω καμια βολτα μου φαινεται... Κατι αποριες εχω για Κλασσικα Εικονογραφημενα, να δουμε ποιος ειδημων θα μπορεσει να με διαφωτισει σχετικα στο αντιστοιχο topic που ανοιξα... Πολυ μπερδεμα!
  11. Με το μαγαζι που αναφερθηκε παραπανω τι συνεβη τελικα?? Ανοιξε ή οχι?? Εχουν περασει 6 μηνες απο το Δεκεμβριο.
  12. Νομιζω εδω ειναι ο καταλληλος χωρος για να διατυπωσω καποια ερωτηματα σχετικα με τα Κλασσικα Εικονογραφημενα και να απαντηθουν 1) Ειναι ιδεα μου ή με τον καθε κυκλο εκδοσης τους παραλειπονται καποια εργα που ειχαν κυκλοφορησει σε προγενεστερους κυκλους? 2) Με αυτα της "Καθημερινης" που κυκλοφορουσαν το 2003 μαζι με την εφημεριδα τι παιζει ακριβως? Εχω ενα τομο που περιεχει ολη την Ιλιαδα της Καθημερινης και καπου διαβασα οτι αυτα ειχαν εκδοθει καταποκλειστικοτητα μονο για την εφημεριδα.Αληθευει? thinking.gif 3) Ξερει κανεις αν υπαρχουν σπανια κομματια απο τη φουρνια του '70??? Και ποια? Γενικα εχω ακουσει πολλα για την "θυσια του Αβρααμ" μεταξυ αλλων! Μπερδεμα.... confuse.gif Καθε πληροφορια διαφωτιστικη!
  13. lyggeas

    METROPOLIS COMICS (ΘEΣΣAΛONIKH)

    Πλακα κανεις!! ΤΙ εγινε? Τον χτυπησε η κριση??
  14. Ωραια παρουσιαση παιδια! Θυμαμαι το πρωτο μου ηταν και το πρωτο που εκδοθηκε της νεα (τοτε)περιοδου αρχων 90. Ριχαρδος ο Λεοντοκαρδος (1001). Αργοτερα ομως το διεκοψα αν και πλεον οταν πετυχαινω καποιο δελεαστικο απο αποψη τιτλου και σχεδιου το αγοραζω. Εχω καποιες αποριες ομως... ειναι ιδεα μου ή με τον καθε κυκλο εκδοσης τους παραλειπονται καποια εργα που ειχαν κυκλοφορησει σε προγενεστερους κυκλους? Με αυτα της "Καθημερινης" που κυκλοφορουσαν το 2003 με την εφημεριδα τι παιζει ακριβως? Εχω ενα τομο που περιεχει ολη την Ιλιαδα της Καθημερινης και καπου διαβασα οτι αυτα ειχαν εκδοθει καταποκλειστικοτητα μονο για την εφημεριδα?? Ξερει κανεις αν υπαρχουν σπανια κομματια απο τη φουρνια του '70??? Και ποια? Γενικα εχω ακουσει πολλα για την "θυσια του Αβρααμ" μεταξυ αλλων! Μπερδεμα....
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.