Μετάβαση στο περιεχόμενο

lyggeas

Members
  • Περιεχόμενο

    33
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από lyggeas

  1. Μπορώ να έχω το Electra ? Ευχαριστώ πολύ
  2. Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα στο εφημεριδοπωλείο αντίκρυσα ένα ελληνικό graphic novel της anubis σε ζελατίνα με την ένδειξη : Anubis ΚΛΑΣΙΚΑ GRAPHIC NOVELS # 2. Το περιεχόμενο ήταν το Action Comics εποχής DC 52. Και σε ειδική τιμη, 8 ή 9 ευρώ. Γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτη την εκδοση ? Το #1 που θα μπορούσε να βρεθεί? Θα υπάρξει κ συνέχεια?
  3. Ο τομος 38 (Ultimates # 1) δεν υπάρχει στο σάιτ της hachette προς αγορά. ξέρει κανείς αν γίνει restock σύντομα;
  4. lyggeas

    Kick-Ass (2010)

    Χωρις να εχω διαβασει το κομικ, η ταινια μου κινει το ενδιαφερον για δυο λογους: Το promotion της εχει εναν αερα απο watchmen. Και δευτερον,διοτι το κομικ προερχεται απο την ωριμη εκδοχη της Μαρβελ,αρα αν υπαρξει σεβασμος σε αυτο,οι πιθανοτητες να ειναι μια καλη ταινια και οχι παρωδια,μοιαζουν πολλες.
  5. Παιδια δεν υπαρχει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στα εν λογω μαγαζια,τα τσεκαρα πριν λιγες εβδομαδες.... Ο τυπος στο πρωτο αναφερομενο οχι μονο ΔΕΝ διαβαζει κομικς αλλα ειναι παντελως ασχετος με το αντικειμενο!
  6. γεια χαρα σε ολους! Παιδες τωρα τελευταια αρχισα να αναζητω τευχη Μιστερ Νο ΄β περιοδου,ειτε σε τευχη ειτε σε τομους... ακουσα φημη οτι ο Ανεμοδουρας εχει ακομη στοκ απο δαυτα και οτι αν περασεις απο εκει μπορεις να αγορασεις τευχακια... γνωριζει κανεις αν κατι τετοιο ισχυει ή απλως προκειται για ραδιο αρβυλα του χωρου? Ομολογουμενως παραξενευτηκα με την ευκολια προσβασης. οποιος γωριζει κατι ας με διαφωτισει σχετικα.
  7. Kαι ειχε οντως τα Ερικ Καστελ?? Πρεπει να παω καμια βολτα μου φαινεται... Κατι αποριες εχω για Κλασσικα Εικονογραφημενα, να δουμε ποιος ειδημων θα μπορεσει να με διαφωτισει σχετικα στο αντιστοιχο topic που ανοιξα... Πολυ μπερδεμα!
  8. Με το μαγαζι που αναφερθηκε παραπανω τι συνεβη τελικα?? Ανοιξε ή οχι?? Εχουν περασει 6 μηνες απο το Δεκεμβριο.
  9. Νομιζω εδω ειναι ο καταλληλος χωρος για να διατυπωσω καποια ερωτηματα σχετικα με τα Κλασσικα Εικονογραφημενα και να απαντηθουν 1) Ειναι ιδεα μου ή με τον καθε κυκλο εκδοσης τους παραλειπονται καποια εργα που ειχαν κυκλοφορησει σε προγενεστερους κυκλους? 2) Με αυτα της "Καθημερινης" που κυκλοφορουσαν το 2003 μαζι με την εφημεριδα τι παιζει ακριβως? Εχω ενα τομο που περιεχει ολη την Ιλιαδα της Καθημερινης και καπου διαβασα οτι αυτα ειχαν εκδοθει καταποκλειστικοτητα μονο για την εφημεριδα.Αληθευει? thinking.gif 3) Ξερει κανεις αν υπαρχουν σπανια κομματια απο τη φουρνια του '70??? Και ποια? Γενικα εχω ακουσει πολλα για την "θυσια του Αβρααμ" μεταξυ αλλων! Μπερδεμα.... confuse.gif Καθε πληροφορια διαφωτιστικη!
  10. lyggeas

    METROPOLIS COMICS (ΘEΣΣAΛONIKH)

    Πλακα κανεις!! ΤΙ εγινε? Τον χτυπησε η κριση??
  11. Ωραια παρουσιαση παιδια! Θυμαμαι το πρωτο μου ηταν και το πρωτο που εκδοθηκε της νεα (τοτε)περιοδου αρχων 90. Ριχαρδος ο Λεοντοκαρδος (1001). Αργοτερα ομως το διεκοψα αν και πλεον οταν πετυχαινω καποιο δελεαστικο απο αποψη τιτλου και σχεδιου το αγοραζω. Εχω καποιες αποριες ομως... ειναι ιδεα μου ή με τον καθε κυκλο εκδοσης τους παραλειπονται καποια εργα που ειχαν κυκλοφορησει σε προγενεστερους κυκλους? Με αυτα της "Καθημερινης" που κυκλοφορουσαν το 2003 με την εφημεριδα τι παιζει ακριβως? Εχω ενα τομο που περιεχει ολη την Ιλιαδα της Καθημερινης και καπου διαβασα οτι αυτα ειχαν εκδοθει καταποκλειστικοτητα μονο για την εφημεριδα?? Ξερει κανεις αν υπαρχουν σπανια κομματια απο τη φουρνια του '70??? Και ποια? Γενικα εχω ακουσει πολλα για την "θυσια του Αβρααμ" μεταξυ αλλων! Μπερδεμα....
  12. O τυπος στο Παγκρατι ειναι για τις πετρες. Αισχροκερδης και μαγκας οπως ολοι οι μαυραγοριτες εκει εξω.... Δινει Καμπαναδες στα 30 ευρω....Και σου κανει κ χαρη.Τα εχει χρυσοπληρωσει λεει ενα-ενα...Λες και δεν ξερουμε πως αγοραζουν ολοι αυτοι, απο ποιους και σε τι τιμες....Το εχει ξεφτιλισει το ευρω ως εκει που δεν παει. Μαλλον δεν ζοριστηκε ποτε του για να βγαλει μια δεκαρα. Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η. Κριμα για τα περιοδικα, αι σ****ρ σαυτον. Το προβλημα ειναι οτι ολοι ετσι γινονται σιγα σιγα. Αλλη μια θαυμαστη μορφη κοινωνικης αλληλεγγυης απεναντι στην οικονομικη κριση! Ο μουγγος στην Ιπποκρατους 105 εκλεισε.Μπορειτε να διαβασετε ποστ μου με την καλοκαιρινη μου εμπειρια απο δαυτον. Τελικα ο τροπος του να κανει δουλειες δεν τον δικαιωσε...Στα τσ***δια!
  13. lyggeas

    ΔΕΞΑΜΕΝΗ (ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

    τον αλλο Αμερικανο τον ξερω...ο %#*!!!! του Μοναστηρακιου...τευχη των 30$ σε fair κατασταση 120 ευρω! μολις με αποτρεψατε δυστυχως να τσεκαρω και τον αδελφο του..... τι να πεις,τρεχει στα γονιδια μαλλον
  14. αυτο ξαναπεστο! οι ανθρωποι ηταν για σφαλιαρες και για αυτο τους εκοψα...στην εφηβεια μου,οταν ακομη ημουν στα Χανια,αγοραζα μηνιαιως με αντικαταβολη και απο Σολαρις και απο Σπηλια. οι τελευταιοι μου εκαναν διαρκως λαθη με τις παραγγελιες μου,κοινως μου εστελναν οτι ηθελαν. Μια φορα εκανα το σφαλμα να στειλω τον πατερα μου εκει μιας και πηγαινε Θεσσαλονικη. του εδωσα και λιστα....κ αυτοι παλι εκαναν λαθη. εκτοτε σιγουρευτηκα οτι αυτο γινοταν σκοπιμως για να ξεφορτωνονται οτι εχουν,ασχετα αν ειχαν η δεν ειχαν αυτο που εσυ,ο πελατης,ηθελες. Παντελης ελλειψη επαγγελματισμου και αγενεια στο τηλεφωνο.βεβαια αυτα ισχυαν μεχρι 1996-1997 περιπου. μετα τους διεκοψα. παντως ακομη και για τοτε,την παλια καλη εποχη των δραχμων,ηταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ με τα τοτε δεδομενα!
  15. Batman 676 και 677. Tα πρωτα 2 κεφαλαια του storyline Batman RIP. φοβερο! με τρωει η αγωνια για το τι επεται....(δεν τον βλεπω καλα τον Μπρους)
  16. καλο ακουγεται φιλε Legendace...oι περισσοτεροι ομως ειμαστε απο Ελλαδα οποτε μαλλον εσυ θα πρεπει να μας διαφωτισεις για την Κυπρο τι κομικς βρισκεις στο περιπτερο που αναφερεις?? μπλεκ,μαμουθ κομιξ,σπαιντερμαν?
  17. lyggeas

    ΕΛ ΤΖΟ

    Καλωσηρθες φιλε απο τα παλια Πανο! δεν θα ξεχασω ποτε τις απαντησεις σου στα Σπαιντερμαν και τις ομορφες αφισσες! θυμαμαι τη χαρα μου οταν ειδα δημοσιευμενο γραμμα μου κ απο κατω την απαντηση σου ! να εισαι καλα και ελπιζω να σε δουμε και απο κοντα στο φορουμ! Κυριακος
  18. lyggeas

    STOMP (ΧΑΝΙΑ) ΕΚΛΕΙΣΕ

    παιδια εγω καταγομαι απο τα Χανια και εχω επισκεφτει το καταστημα. μαλιστα ενας κολλητος μου ψωνιζει απο εκει. λιγα πραγματα και οι τιμες τσιμπημενες.... ΔΕΝ προκειται να βρειτε κατι που ΔΕΝ βρισκετε στην Αθηνα! οποτε χαλαρωστε και μην στενοχωριεστε που δεν πηγατε.
  19. lyggeas

    Comicdom Con Athens 2008

    πολυ ενδιαφερον προγραμμα!
  20. το θεμα ειναι οτι αν παραγγειλεις απο αμερικη εξαρταται σε ποιον θα πεσεις για το αν η οχι θα σε τσακισουν στα ταχυδρομικα.... συνηθως ισοφαριζεται η τιμη με εδω εκτος κ αν παραγγειλεις πολλα.
  21. παιδια εγω εχω καλη εμπειρια απο ebay stores...τωρα με την πτωση του δολλαριου συμφερει περισσοτερο απο αμερικη. η mile high comics ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ αλλα βρισκεις (σχεδον)ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
  22. lyggeas

    γεια χαρα!

    γεια σας παιδες! διαβαζω συχνα στο forum,εχω κιολας αγορασει απο ανθρωπους εδω και επιτελους αποφασισα να σπασω την σιωπη μου κ να χαιρετησω! μου αρεσουν κυριως τα αμερικανικα κομικς,μεγαλωσα με μπλεκ,αγορι και σπαιντερμαν του καμπανα,ο αγαπημενος μου super hero ειναι ο batman...ουφφφ,αυτα προς το παρον!α κ επισης με λενε Κυριακο και...ειμαι καλα!!! :-D
  23. εγω ψαχνω εναν ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ σε κομικ....διοτι με τον κανονικο δεν την βγαζω την εξεταστικη!
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.