Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

Τίτλος:
DEADPOOL: ΒΕΝΤΕΤΑ
Υπότιτλος:
BAD BLOOD
Σενάριο/Kείμενα:
Rob Liefeld, Chris Sims, Chad Bowers
Σχέδιο:
Rob Liefeld, Shelby Robertson, Adelso Corona, Marat Mychaels
Σχέδιο εξωφύλλου:
Rob Liefeld
Hμερ. έκδοσης:
09-11-2018
Εξώφυλλα:
1 + 1 Οπισθόφυλλα ΕΔΩ - Λίστα Κυκλοφορίας
Τεύχη:
1
Κατηγορία:
Αυτοτελές
Είδος εντύπου:
Κόμικ
Βιβλιοδεσία:
Ράχη με μαλακό εξώφυλλο
Περιεχόμενο:
Υπερηρωικό
Μέγεθος:
17.0 x 26.0
Σελίδες:
108
Χρώμα:
Έγχρωμο (ΕΓΧ)
Μετάφραση:
Χρήστος Τσέλιος
Χρωματισμός:
Romulo Fajardo Jr.
Επιμέλεια:
Χρήστος Τσέλιος
Πρωτότυπος τίτλος:
Deadpool: Bad Blood (2017)
Προέλευση:
Αμερικανική
ISBN:
978-960-623-070-7

  • Member ID:  11736
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  121
  • Content Count:  6185
  • Reputation:   65441
  • Achievement Points:  5501
  • Days Won:  311
  • With Us For:  5860 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  108

Δημοσιεύτηκε

DEADPOOLVENDETTA_0001.jpg DEADPOOLVENDETTA_0001z.jpg

 

Το κείμενο στο οπισθόφυλλο:

 

Ο ΝΤΕΝΤΠΟΥΛ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ & ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!

 

Ο ΝΤΕΝΤΠΟΥΛ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ, πυροβολεί, και μαχαιρώνει κόσμο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς. 

Ένας απ’ αυτούς, τον οποίο δεν μπορεί να θυμηθεί ακριβώς, είναι ο Θάμπερ, ο οποίος εμφανίζεται στα ξαφνικά και τον κάνει λιώμα στο ξύλο.

Ποια σχέση έχει το παρελθόν του Ντέντπουλ με αυτόν τον μπρατσωμένο τραμπούκο;
Και τι τρέχει με τον Κέιμπλ, την Ντόμινο και τους άλλους στο εξώφυλλο; 
Θα είναι κι αυτοί στην ιστορία; (Ναι, θα είναι!)

 

Ο συνδημιουργός του χαρακτήρα, Rob Liefeld, συνεργάζεται με τους Chris Sims και Chad Bowers (“X-Men’92”) για να δείξει πώς ο μεγαλύτερος ήρωάς του (εντάξει, αυτό κάντε πως δεν το ακούσατε) τρώει το ξύλο της ζωής του! Ρίξτε μια ματιά – πριν ΣΑΣ βρει ο Ντέντπουλ!

 

----------------------------------------------

 

Ενδιαφέρουσα ιστορία, με λιγότερες σελίδες από ότι έχουμε συνηθίσει από τους τόμους που κυκλοφορούν τελευταία και συνεπώς φτηνότερη.

 

Πρόκειται για ένα graphic novel που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις αρχές του 2017. Ο Rob Liefeld, ο άνθρωπος που μετέτρεψε τους New Mutants σε Χ-Force, συνδημιουργός των Deadpool και Cable και ένας από τους ιδρυτές της Image Comics είναι παλιά καραβάνα και πετυχαίνει να δώσει μια γεύση αρχών της δεκαετίας του 1990 στο κόμικ, βοηθούμενος και από τους συν-σεναριογράφους Chris Sims and Chad Bowers οι οποίοι έμαθαν κι αυτοί καλά την δεκαετία του '90 μέσω της ενασχόλησης τους στη σειρά Χ-ΜΕΝ'92.

 

Αυτή η ρετρό αίσθηση που αποπνέει το κόμικ είναι για μένα κάτι το θετικό, για άλλους όμως μπορεί να είναι αρνητικό. Ο Liefeld παρουσίαζε τον Deadpool περισσότερο ως έναν δολοφόνο που κάνει αστεία (σπάιντερμαν με όπλα είχαν πει κάποιοι), παρά ως παρανοϊκό γελωτοποιό όπως εμφανίζεται στις σύγχρονες ιστορίες του, και η ίδια συνταγή ακολουθείται κι εδώ, συνεπώς θα δείτε έναν πιο σοβαρό Deadpool από αυτόν που έχουμε συνηθίσει τώρα τελευταία.

 

Το μόνο έξτρα υλικό που περιέχει είναι μια σελίδα με τις βιογραφίες των συντελεστών.

 

Η έκδοση της Anubis άψογη, fans του Deadpool, σπεύσατε! :)

 

  • GreekComicFan changed the title to DEADPOOL- ΒΕΝΤΕΤΑ
  • 1 month later...

  • Member ID:  33770
  • Group:  Members
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  27
  • Reputation:   26
  • Achievement Points:  27
  • Days Won:  0
  • With Us For:  2574 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  27

Δημοσιεύτηκε

το αγόρασα χθες αξίζει?


  • Member ID:  1790
  • Group:  Members
  • Topic Count:  131
  • Content Count:  8118
  • Reputation:   32730
  • Achievement Points:  8459
  • Days Won:  33
  • With Us For:  6859 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)
3 ώρες πριν, Thedeaths Watcher είπε:

το αγόρασα χθες αξίζει?

 

Είναι πλέον ξεκάθαρο.

 

 

Επεξεργασία από Mandrake
  • 2 weeks later...

  • Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  845
  • Content Count:  15112
  • Reputation:   109329
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  540
  • With Us For:  5277 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  44

Δημοσιεύτηκε

Μετά την ανάγνωσή του δεν μου έκανε ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Σεναριακά νομίζω ότι μιλάμε για μία μέτρια δουλειά, που δεν χαρακτηρίζεται από υψηλή έμπνευση, ενώ η όλη ιδέα δεν είχε την απαιτούμενη φαντασία. Ο Deadpool, όπως είναι φυσικό, κλέβει την παράσταση και τις εντυπώσεις με την συμπεριφορά του και τις καυστικές του ατάκες. Θα συμφωνήσω ότι εδώ βγάζει ένα πιο σοβαρό ύφος και παίρνει περισσότερο ρεαλιστικά την δουλειά για την οποία είναι προορισμένος. Όπως και να'χει όμως, είναι ο Deadpool. :P Η πλοκή έχει αρκετή δράση και ξύλο, ενώ εκτίμησα στην εξέλιξή της το origin του Θάμπερ, την σχέση του με τον πρωταγωνιστή και τον λόγο που τον κυνηγάει. Το φινάλε, όπως θα έπρεπε να κάνει, αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την συνέχεια. Εν κατακλείδι, είναι μία ιστορία που δεν μετάνιωσα που την διάβασα, πέρασα καλά διαβάζοντάς την, αλλά δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό.

 

Το σχέδιο, από την άλλη, μού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Το βρήκα πολύ ζωντανό και ρεαλιστικό. Τα μεγάλα καρέ, του έδιναν ανάσα και το αναδείκνυαν στο μέγιστο βαθμό. Η επιλογή των χρωμάτων ήταν εξίσου ενδιαφέρουσα. Σκοτεινή όπου χρειαζόταν και πιο φωτεινή σε άλλες περιπτώσεις. 

 

Αν εξαιρέσουμε τα ελλιπέστατα εξτραδάκια (μόνο τις βιογραφίες των συντελεστών στο τέλος του τόμου), από την έκδοση δεν έχω κανένα άλλο παράπονο. Η κόλληση ήταν μία χαρά, ενώ το χαρτί και η εκτύπωση άψογα.

 

 

:beer: 

  • 3 weeks later...

  • Member ID:  23613
  • Group:  Members
  • Topic Count:  26
  • Content Count:  2210
  • Reputation:   21530
  • Achievement Points:  2247
  • Days Won:  3
  • With Us For:  5179 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  
  • Age:  35

Δημοσιεύτηκε

Tο διαβασα, και .... ΔΕΝ.

Μετριο σεναριο, μια ιστορια που δεν ειχε κατι να μου πει, ισως να φταιω εγω που εχει επελθει ενας σχετικος κορεσμος στις ιδεες που εχουν να μου μεταφερουν τα υπερηρωικα τελευταια. Το σχεδιο καλο εως πολυ καλο, δεν υστερησε, ποσο μαλλον.

 

Εν κατακλειδι, μαλλον ενα κομικ το οποιο και να μην αποκτουσα δε θα μου εκανε κακο, αντιθετως ισως κοιταξω να το αποχωριστω μιας και νομιζω να θελησω να το ξανα διαβασω.


:beer:

  • Valtasar changed the title to DEADPOOL: ΒΕΝΤΕΤΑ
  • Indian changed the title to DEADPOOL: ΒΕΝΤΕΤΑ - BAD BLOOD

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντηση σε αυτό το θέμα ...

×   Έχετε επικολλήσει περιεχόμενο με μορφοποίηση.   Κατάργηση μορφοποίησης

  Επιτρέπονται μόνο 75 emoticons maximum.

×   Ο σύνδεσμός σας έχει ενσωματωθεί αυτόματα.   Εμφάνιση ως σύνδεσμος

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή εκδότη

×   Δεν μπορείτε να επικολλήσετε εικόνες απευθείας. Ανεβάστε ή εισάγετε εικόνες από URL

×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.