Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια Disney αξίζει να έχει κανείς στη συλλογή του  

38 Μέλη έχουν ψηφίσει

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Παρακαλούμε να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε για να ψηφίσετε σε αυτή τη δημοσκόπηση.

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1673
  • Content Count:  28519
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  761
  • With Us For:  6802 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Κλείσαμε έναν χρόνο με Disney από την Καθημερινή. Πολλά τα τεύχη, κάποια διαμάντια, κάποια μέτρια, κάποια του πεταματού, όλα αγαπημένα όμως :) Αφού βγήκε και το 52ο Μίκυ Μάους, πάμε λοιπόν να κάνουμε μια δημοσκόπηση για το ποια τεύχη θεωρείτε ότι αξίζει να έχει κανείς στη συλλογή του. Λόγω του τεράστιου όγκου, δεν έχουν μπει εξώφυλλα, αλλά μπήκαν οι τυχόν τίτλοι που έφεραν στο εξώφυλλο για να βοηθήσουν να θυμηθείτε τι είναι τι. :)

Δεν μπήκαν Frozen και Υπερ Έξι που δεν είναι κόμικ (ούτε και το ημερολόγιο), αλλά ούτε η Βιβλιοθήκη Disney όπου θεωρώ προσωπικά αυτονόητο ότι δικαιούται θέση στη συλλογή καθενός και βρίσκω γελοίο το να ασχοληθεί κανείς με το άμα ο τόμος 5 ήταν καλύτερος από τον τόμο 6 κ.ο.κ. It's Carl Barks. Buy it and shut the f* up :D Το ζουμί είναι περισσότερο μια, ας πούμε, αποτίμηση όλων αυτών των τευχών που έχουν βγει. Και ίσως να βοηθήσει κάποιους να ξεχωρίσουν την ήρα από το στάρι (ή άλλως να χαμπαριάσουν ότι "hey, αυτό είχε Casty και έλεγε και ας ήταν Μίκυ Μάουs, αυτό εκεί είχε αηδίες, είχε και μια 10σέλιδη από τις λιγότερο καλές του Barks που δεν είχαν δημοσιευτεί ακόμα, και μην το πάρεις και ας λέει Κόμιξ απ'έξω".)

:cheers5:

υγ ο πρώτος που θα γράψει ένα "δεν μας ακούνε εμάς τους αναγνώστες" θα κερδίσει το χρυσό σταυρωτό φάσκελο του germ :D man the f* up! :D
υγ2 ασημένιο σταυρωτό φάσκελο σε όποιον επιλέξει και το κανένα αλλά και κάποιο τεύχος από την σχετική υποδημοσκόπηση :D grow up! been there, done that :)

• Member ID:  3930
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  740
  • Content Count:  13250
  • Achievement Points:  13280
  • Days Won:  138
  • With Us For:  6477 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αντίδραση 1η :  :shit2:

Αντίδραση 2η (αμέσως μετά την πρώτη) :   :wall: θυμίσου ρε, θυμίσου....

:valtnino:

• Member ID:  30604
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  535
  • Content Count:  6810
  • Achievement Points:  6810
  • Days Won:  161
  • With Us For:  3858 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Το χρυσό σταυρωτό φάσκελο είναι κάτι σαν αυτό 11139400_1580692618856840_9018406033460822350_n.jpg  αλλά x2 και υπό γωνία 45ο

Ντάξει δεν το χαλάω το θέμα άλλο

Από το ΚΟΜΙΞ διάλεξα το πρώτο τεύχος γιατί έχει ιστοριάρα και εξωφυλλάρα. Τα υπόλοιπα είναι meh, μιας και δεν ήμουν ιδιαίτερος ποντικάκιας ποτέ. Σούπερ Μίκυ; Αυτό τι είναι;

Από Ντόναλντ και Μίκυ Μάους είχα πάρει μόνο τα πρώτα τεύχη και θα ήταν άδικο να τα κάψω μιας και δεν έχω άποψη. 

:cheers2:

• Member ID:  30213
  • Group:  Banned
  • Topic Count:  18
  • Content Count:  2379
  • Achievement Points:  2379
  • Days Won:  1
  • With Us For:  4019 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Απο Μικυ Μαους θα προτεινα τα πρωτα 4 που περιεχουν την ιστορια Η τελευταία περιπέτειαTo 8 που έχει μια ωραία ιστορία του Κάστυ. Το 14 που έχει 3 καλές ιστορίες. Το 19 που έχει 2 καταπληκτικές ιστορίες(την πρώτη και την τελευταία). Και το 31 που έχει πράκτορα Ντακ, Βικτωριανούς μύθους και άλλες 2 πολύ αστείες ιστορίες.

Από Super Μίκυ, έχω διαβάσει ένα και έχω άλλο ένα αδιάβαστο. Δεν προτείνω κανένα γιατί είναι περιοδικό για πολύ μικρές ηλικίες.

Από το υπέροχο Κόμιξ, τα καλύτερα τεύχη είναι 1, 3, 5, 11 και μετά έρχονται τα 8, 9.

Από το Ντόναλντ ως 3 καλύτερα τεύχη θα ξεχωρίσω κατά σειρά τα 5, 9 και 10. Αν και τα περισσότερα κυμαίνονται πάνω κάτω στα ίδια ικανοποιητικά επίπεδα.

Από το Φάντομ θα διαλέξω μόνο το 27. Η πλειψηφία των τευχών ήταν μετριότητες, καθώς οι περισσότερες καλές ιστορίες ήταν στην αρχή της σειράς και δημοσιεύτηκαν επί Τερζόπουλου.

Από τα "διάφορα", προφανώς το Editor's Choice.

• Member ID:  30580
  • Group:  Members
  • Topic Count:  45
  • Content Count:  1855
  • Achievement Points:  1969
  • Days Won:  7
  • With Us For:  3867 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εγώ είμαι της άποψης: τα διαβάζεις όλα (αν σου αρέσουν τα κόμικς φυσικά) και αποφασίζεις ποια θα ξαναδιαβάσεις ακόμα μία φορά μετά από καιρό, ακόμα πέντε φορές στην επόμενη πενταετία, ακόμα 155 φορές στην επόμενη δεκαπενταετία... κ.ο.κ.

Για τους Ντισνεϋκούς, θα έλεγα, είτε τα παίρνεις όλα, είτε η συλλογή σου έχει τρύπες!

• Member ID:  30826
  • Topic Count:  103
  • Content Count:  1210
  • Achievement Points:  1210
  • Days Won:  15
  • With Us For:  3752 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εμένα σχεδόν όλα τα ντίσνευ μου αρέσουν (ακόμα και οι ιστορίες του Σούπερ Μίκυ)!!! :blob3:

Πάντως προσπάθησα να κάνω μια διαλογή! :D

• Member ID:  277
  • Group:  Root Admin
  • Topic Count:  1673
  • Content Count:  28519
  • Achievement Points:  27559
  • Days Won:  761
  • With Us For:  6802 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Από ΜΜ τα 4 πρώτα με την Τελευταία Περιπέτεια, το 7 με Faraci+Ziche και το 18 με PK. Τα υπόλοιπα ή δεν μου έκαναν κλικ, ή είναι προς ανάγνωση. κάπου, κάπως, κάποτε. Δελεάστηκα με τις ψήφους που πήρε το 35 (Τζακ Κούπα, Faraci+Cavazzano) οπότε το τσέκαρα. pas mal :)

Σουπερ Μίκυ + Ντόναλντ δεν έχω διαβάσει κανένα αν και τα έχω :) backlog και αυτά :) Φαντομ Ντακ όλη τη σειρά. Γιατί θεωρώ ότι όλη η σειρά αξίζει επειδή είναι ένα "αυτόνομο" διαφορετικό σύμπαν. Στα διάφορα μόνο το Editor's choice (το οποίο στη πραγματικότητα είναι το ΜΜ#0)

Και φτάνουμε στα Κόμιξ. Το 5 (Ατλαντίδα) ούτε που το θυμάμαι :) Το 6 (Παλτό) ήταν χαζοχαρούμενο. Τα 9+10 είναι δευτεράντζα ιστορία του Carl Barks μαζί με άλλες. Ε, τα υπόλοιπα ήταν μια χαρά και αξίζουν τον κόπο :)

:cheers5:

υγ όπως πάντα πολλοί Disneyικοί ούτε που το έχουν πάρει πρέφα ως τόπικ :) αφού δεν ήταν μέσα σε παρουσίαση κόμικ του Disney ή στο Κουβεντούλα..... :) ή εναλλακτικά ντρέπονται να πούνε ότι από τα 95 αυτά τεύχη 10-20 να αξίζουν τον κόπο :D (μόλις 11 πήραν 10+ ψήφους από τους 30 που έχουν ψηφίσει  :) )

• Member ID:  30826
  • Topic Count:  103
  • Content Count:  1210
  • Achievement Points:  1210
  • Days Won:  15
  • With Us For:  3752 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Το πρώτο τεύχος του Μίκυ Μάους έχει μόνο 13 ψήφους από 31 άτομα που έχουν ψηφίσει! :wow:

Επεξεργασία από petross21
  • 4 weeks later...

• Member ID:  20685
  • Group:  Administrator
  • Topic Count:  816
  • Content Count:  14442
  • Achievement Points:  9268
  • Days Won:  511
  • With Us For:  5085 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της νέας εποχής των κόμικς Disney στην Ελλάδα...!Είναι,τουλάχιστον για εμένα,πρακτικά αδύνατο να θυμάμαι απ'έξω όλες τις ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί και να ψηφίσω για το κάθε τεύχος ξεχωριστά...!Για να μην ξεχάσουμε λοιπόν λέμε την κριτική μας για το κάθε τεύχος που κυκλοφορεί στα αντίστοιχα threads και έχουμε εισπράξει και την ανάλογη ειρωνεία από τους μη Ντισνεϋκούς...!Άσε που εάν δεν είμαι με την γραμμή του κόμματος θα πρέπει να παραιτηθώ και να αφήσω την έδρα...! :P

Πάντως βλέπουμε επιτέλους μόνο νέες ιστορίες που δεν έχουν ξαναδημοσιευτεί στον τόπο μας και στην πλειοψηφία τους είναι από καλές μέχρι πολύ καλές...!Από το Μίκυ Μάους και το Κόμιξ δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο...!Οι κεντρικές τους ιστορίες είναι πολύ αξιόλογες...!Θα ήταν τουλάχιστον αχάριστο να περιμένω όλες οι ιστορίες του εκάστοτε τεύχους να μου αρέσουν...!Άραγε οι αναγνώστες του Topolino τι να λένε για τις ιστορίες που δημοσιεύονται στο αγαπημένο του περιοδικό...?Έχουν την κλάψα την δική μας,λιγότερη ή περισσότερη...? :D

Όσον αφορά το "Ντόναλντ" δεν μπορώ να πω ότι έχει την καλύτερη ποιότητα ιστοριών και φυσικά το Super Μίκυ δεν με έχει ενθουσιάσει...!Και φυσικά είναι και οι δύο εκδοσάρες ο "Φάντομ" και η Βιβλιοθήκη που η επιλογή των ιστοριών δεν είναι αρμοδιότητα των υπεύθυνων της Καθημερινής,μιας και είναι ολοκληρωμένα έργα στο εξωτερικό εδώ και καιρό...!

:beer:

• Member ID:  10466
  • Group:  Honored
  • Topic Count:  265
  • Content Count:  3512
  • Achievement Points:  3528
  • Days Won:  88
  • With Us For:  5846 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Εγώ διαφωνω με 2 πράγματα,αν και η δημοσκόπηση δεν είναι δικία μου.1)το 12ο τεύχος του Ντόναλντ δεν ανήκει στο 1ο έτος αλλά στο 2ο γιατι βγήκε μετά τις 6/6.2) Το υπερ 6 και FROZEN είναι κόμικς,το ότι καθορίσηκε απο μία ομάδα ενος φόρουμ-και καλά έκανε για να εξυπηρετει τους σκόπουςτης-ότι 50% σελιδων με κομικς κάνει κόμικς ενα κόμικς,αφορα το φορουμ και μόνο εκεινο.Ειναι σαν να μου λες οτι δεν εχω 1000 κόμικς αλλά 600.Και γιαυτο ψηφίζω οσο ηλιθια και αν είναι-ειδικα το φροζεν-τα ΥΠΕΡ6 &ΦΡΟΖΕΝ.

Επεξεργασία από comicsking