Jump to content

Recommended Posts

Επίσης υπάρχει ένα παζάρι που γίνεται κάθε κυριακή πίσω από τον σταθμό του Ηλεκτρικού στο Θησείο. Είναι μια hardcore κατάσταση για γερά νεύρα.... :cool: Οι περισότεροι πλανόδιοι πωλητές είναι Γύφτοι οι οποίοι πουλάνε από καρφίτσα μέχρι αεροπλάνο. Έχω δεί προσωπικά από συλλεκτικά νυστέρια για χειρουργείο (σε ξύλινο κουτί πιθανότατα 1940-50 έως ξύλινη πόρτα από εκκλησία με αγιογραφία πάνω...... :clap: Μαζί με όλλα αυτά μπορείς να βρείς και παλαιά κόμικς ...... :valtnino: Πολλοί συλέκτες πηγαίνουν εκεί από τα χαράματα με φακούς προκειμένου να προλάβουν να βρούν καλά κομμάτια.. Οι περισότεροι Γύφτοι είναι μιλημένοι όσο αναφορά τις τιμές (π.χ. το νούμερο τόσο, τόσο, το πιο μικρό πιο πολύ κλπ.) όμως υπάρχουν και μερικοί οι οποίοι τα πουλάνε πακέτο χωρίς να κοιτάνε τι είναι ... :clap: Όποιος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του ας πάει (αν δε βρεί κόμικς είναι σίγουρο ότι θα γελάσει με την καρδιά του με αυτά που πουλάνε.....)

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Η παρακάτω παράθεση πληροφοριών έγινε από τον φλοκ.

 

 

Oι υπαίθριες αγορές ή κατά το κοινώς λεγόμενο "Παζάρια " έχουν μακρά παράδοση στη χώρα μας  .Είναι ανοιχτοί χώροι όπου μπορεί να βρεί κάποιος κάθε λογής εμπορεύματα σε τιμές καλύτερες των καταστημάτων .Γι αυτό και ήταν πάντα πολύ δημοφιλείς με μεγάλη επισκεψιμότητα από μια ευρεία γκαμα ανθρώπων .

Στις μέρες μας ,στην Αθήνα υπάρχουν ακόμα 2-3 μεγάλα παζάρια με κυριότερο αυτό που βρίσκεται στην περιοχή του Βοτανικού που διοργανώνεται από το σωματείο ρακοσυλλεκτών ο "ΕΡΜΗΣ".Οι άδειες  δίνονται από τον Δήμο Αθηναίων .

 

Βρίσκεται στην οδό Αγίου Πολυκάρπου (παράλληλη στην Ιερά Οδό) σχετικά κοντά στο Μετρό του Ελαιώνα.

Εδώ ο χάρτης.

 

Μικρή ιστορική αναδρομή

 

Το παζάρι αυτό ιστορικά ξεκίνησε από την περιοχή του Θησείου (στην κάθοδο της Ερμού μετά το Μοναστηράκι) .Μετά από κάποια χρόνια και διαμαρτυρίες των περιοίκων ,μεταφέρθηκε το 2012 ( 08/07), σε νέο χώρο στην Ιερά Οδό, 200 περίπου μέτρα πριν το σταθμό μετρό "Ελαιώνας"στην κατεύθυνση προς Αθήνα και επί της Ιεράς Οδού .

Εκεί άρχισε να γιγαντώνεται σταδιακά καθώς εμφανίστηκε και δεύτερο παζάρι, από άλλο σωματείο ρακοσυλλεκτών, που γίνοταν στον

ίδιο περίπου ύψος με αυτό, λίγο πιο ψηλά  στην Ιερά Οδό.

Τέλος, επί της Αγίας Άννης, υπήρχε και τρίτο παζάρι, σαφώς μικρότερο από τα άλλα δύο, που στεγαζε όσους δεν χώρεσαν στα άλλα δύο.

Ακολούθησε και τρίτη μεταφορά τον Γεναρη του 2014  στην  οδό Αγίου Πολυκάρπου 95 (παράλληλη στην Ιερά Οδό)  όπου και βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

 

 

Περιγραφή - εντυπώσεις

 

Η μορφή που έχει σήμερα το παζάρι μάλλον είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί με λόγια .

Τα εμπορεύματα βρίσκονται πολλές  φορές χύμα στο δρόμο χωρίς καν μια κουρελού για υπόστρωμα.

Καποιες φορές ακόμα και σε χαντάκια στην άκρη του δρόμου.

Βρωμιά παντού ,τον χειμώνα επειδή είναι εντελώς ανοικτό ,χωρίς στέγαστρα κ.λ.π έχει  κρύο και συνήθως λάσπες (που πολλές φορές καταστρεφουν τα πιο ευπαθή προιόντα όπως τα βιβλία ,τα κόμικς και τα βινύλια).

Το καλοκαίρι μετά τις 8 το πρωί συνήθως η ζέστη είναι αφόρητη.

Επίσης με το πέρασμα του χρόνου και έχοντας παρεισφρήσει καθε λογής μικροπωλητές ,έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ που χωροταξικά είναι εντελώς άναρχο  και πολύ δύσκολο να ορίσει κανεις την περιοχή στην οποία εκτείνεται.

Υπαρχουν κάποιοι security με ασυρματους και φωσφοριζέ μπουφαν που προσπαθούν να βάλουν μια τάξη κυρίως στο παρκάρισμα των οχηματων.

Αν έπρεπε να το περιγραψω με μία λέξη θα το χαρακτήριζα τριτοκοσμικό.

 

Μέσα σ αυτό το περιβάλλον λοιπόν, μπορεί κάποιος που έχει πολύ υπομονή ,όρεξη για ποδαρόδρομο και αρκετό χιούμορ για να αντιπαρέλθει τις τιμές που θ ακούσει να πωλούν αρκετά από τα προιόντα ,να βρεί κάποιες φορές μικρά "διαμαντάκια".

Αναφέρομαι φυσικά στα αγαπημένα μας κομικς που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Παζάρι.

 

 

Μερικές συμβουλές για αρχαρίους

 

Αν αποφασίσετε να επισκεφθείτε το παζάρι για αναζήτηση κομικς ,καλό θα ήταν να έχετε υπ όψην σας τα παρακάτω :

 

1.Το σημαντικότερο όλων .Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες οτι πηγαίνοντας εκεί ,θα βρείτε τα πιο σπάνια τεύχη του κόσμου ή οτι με δυο τρείς επισκέψεις θα συμπληρώσετε τη συλλογη σας.

Συνήθως θα φύγετε με άδεια χέρια ή στην καλύτερη με ελάχιστα πράγματα.

Χρειάζονται πολλές επισκέψεις και αρκετή δόση τύχης για να πετύχετε καλά τευχη .

Οπως γνωρίζουν οι " παροικούντες την Ιερουσαλήμ " τα καλά τεύχη πάνε κατευθείαν στα χέρια των εμπόρων χωρίς να εμφανιστούν στο παζάρι.

Γι αυτό κρατάτε μικρό καλάθι .

Οπως λεει κι ένας φίλος χαριτολογόντας  "  του κυνηγού του ψαρά και του ...κομικσά το πιάτο , 5 φορές είναι  αδειανό και μια φορά γεμάτο..".

 

2.Μην τσιμπάτε με τις τιμές που θ ακούσετε .Πολλές φορές θα σας ζητήσουν εξωφρενικά ποσά για ενα κομικ του σωρού .

Εχουν καταλάβει οτι τα κομικς έχουν ζήτηση και πιστεύουν οτι πουλάνε ...ομόλογα του Γερμανικου δημοσίου.

Παραμείνετε ήρεμοι και κάντε αυτό που λέει ο χώρος : Παζάρι δηλαδή.

Υστερα από μερικά ή αρκετά παζάρια οι τιμές αρχίζουν να αποκτούν επαφή με τη..... γη .

Τις περισσότερες φορές ,οχι πάντα.

 

3.Πηγαίνετε όσο πιο νωρίς μπορείτε γιατί από κάποια ώρα και μετά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για να πάρετε.Τα χουν σηκώσει ήδη άλλοι....

 

4.Εξοπλιστείτε με αντισυπτικά μαντιλάκια καθαρισμού ,οινόπνευμα ή οτι άλλο απολυμαντικό μπορείτε να σκεφτείτε .Ασφαλώς φοράτε πρόχειρα ρουχα και παπούτσια διότι αν πάτε με τα ...καλά σας ,θα πάψουν να είναι ...καλά ύστερα από λίγο .

 

Αυτά τα λίγα και ελπίζω να βοήθησα λιγάκι δίνοντας μια όσο γίνεται πιο καθαρή εικόνα.

Αν ύστερα απ όλα αυτά αποφασίσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας ,το μόνο που σας εύχομαι είναι  καλή επιτυχία !!!!!!

 

post-26001-0-77711100-1476900263_thumb.jpg

 • Like 11
Link to post
Share on other sites
 • Replies 127
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

τελικα δεν ξερω εαν εκανα καλα που εγραψα report για το παζαρι , εαν ηξερα οτι θα γινοταν τετοιος χαμος ...................................   μερικες φορες διαφωνουμε ασχημα χωρις λογο  .  παντως μια

Συνέχισε να το κάνεις Νίκο !! Τα χουμε ξαναπεί αυτά .Δεν αντιλαμβάνονται όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο ...... Ευτυχώς υπάρχει στο forum μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΟΥΝΤΑΙ κα

Posted Images

Φυσικά όλα αυτά αν δεν την έχει πέσει η Δημοτική Αστυνομία και όλοι έχουν εξαφανιστεί στα τσαντίρια τους...:)

 

:beer:

 • Like 3
Link to post
Share on other sites

Ένα από τα αστεία της υπόθεσης είναι ότι το παζάρι το διοργανώνει ο σύλλογος παλαιοπωλών και υπάρχουν κανονικές άδειες .... Οι δε γύφτοι τώρα τελευταία φοράνε κάτι μπλούζες σαν στολές πάνω από τα ρούχα τους (όπως της τροχαίας Φωσφοριζέ κλπ) και καρτελάκια πιστοποίησης :hilarious: Μόνο το να τους βλέπεις έχει πολύ γέλιο. Πάντως η όλη φάση γίνεται στο νόμιμο αλλά θα πρέπει ίσως να ξεροσταλιάσεις αρκετές κυριακές μέχρι να βρείς κάτι καλό...

 • Like 2
Link to post
Share on other sites

πολύ βαρυ για τα γουστα μου , εστω και με πιστοποιηση 9002 :)

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...
Guest cradra

Κανοντας μια βόλτα στο παζαρι που γίνεται στον Πειραια κάθε Κυριακή ειδα ένα μαγαζακι με κουτες παλια μεταχειρισμενα κομικ,περιοδικα και σταυρολεξα. Χρειαζεται τρομερη υπομονη για να ψαξεις εχοντας ολο τον κοσμο να σε σπρωχνει αλλα αξιζει τον κοπο. Ο δρομος λεγεται Αλιπεδου (νομιζω) και ειναι αναμεσα στις γραμμες του ηλεκτρικου και την Ομ.Σκυλιτση. Το συγκεκριμενο ειναι μαγαζακι οποτε λογικα θα ειναι ανοιχτο και αλλεσ ημερες εκτος απο την κυριακη που γινεται το παζαρι.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 4 years later...

Να ενημερώσω για όσους δεν το ξέρουν ότι το παζάρι στο Θησείο δεν λειτούργησε την περασμένη Κυριακή. Μια εκδοχή που έμαθα για αυτό είναι ότι κάποιοι περίοικοι παραπονέθηκαν για τη φασαρία. Μια άλλη εκδοχή (που διάβασα στην εφημερίδα - το άρθρο εδώ) έγραφε ότι η αστυνομία θέλει να κυνηγήσει τους παράνομους μικροπωλητές. Δεν ξέρω ποια από τις δύο εκδοχές ισχύει, αν και θεωρώ πιθανότερο να ισχύει αυτή της εφημερίδας.

 • Like 8
Link to post
Share on other sites

το παζαρι ξαναλειτουργει - ευτυχως γιατι βρισκεις super comics εκει καμια φορα -

το προβλημα δημιουργηθηκε απο παραπονα περιοικων καθοτι υπαρχει υπερβολικη φασαρια και κυριως απο το γεγονος οτι το μερος πισω απο τις γραμμες του τρενου και κοντα στις πολυκατοικιες ειχε γινει ανοικτο αφοδευτηριο απο τους πωλητες και τους επισκεπτες . παντως το θεμα θα εχει και συνεχεια .

 • Like 7
Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Για να ρωτησω και εδω μπας και μου απαντησει κανεις! :blob3:

Αυτα τα κομματια που εχουν οι παλιατζηδες,απο που τα βρισκουν;

 

Ειναι μονο απο ξεπουλημενες συλλογες ιδιωτων ή μηπως υπαρχει και κανα κονε με εργαζομενους των εταιρειων ανακυκλωσης...; :thinking:

 

Πιαθνές πηγές προέλευσης:

1. Σκουπίδια. Οτι και να πετάξει κάποιος θα περάσει σίγουρα από τον έλεγχο του ρακοσυλέκτη της γειτονιάς.

2. Μετακομίσεις. Πολλοί από αυτούς αναλαμβάνουν να ''αδειάζουν'' σπίτια, υπόγεια κλπ. Ορισμένοι δεν πληρώνονται καν και απλά κρατάνε σε είδος την αμοιβή τους από αυτά που ο καθένας θέλει να ξεφορτωθεί.

3. Κλοπιμαία. Ισχύει λιγότερο στην περίπτωση των κόμιξ αλλά συμβαίνει

4. Από την ανακύκλωση είτε από τους σχετικούς κάδους, είτε από τους υπαλλήλους της εταιρείας για ένα μικρό χαρτζηλίκι.

Να αγοράζουν συλλογές ιδιωτών δεν έχω ακούσει πάντως αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει και αυτό....

 • Like 17
Link to post
Share on other sites

Πιαθνές πηγές προέλευσης:

1. Σκουπίδια. Οτι και να πετάξει κάποιος θα περάσει σίγουρα από τον έλεγχο του ρακοσυλέκτη της γειτονιάς.

2. Μετακομίσεις. Πολλοί από αυτούς αναλαμβάνουν να ''αδειάζουν'' σπίτια, υπόγεια κλπ. Ορισμένοι δεν πληρώνονται καν και απλά κρατάνε σε είδος την αμοιβή τους από αυτά που ο καθένας θέλει να ξεφορτωθεί.

3. Κλοπιμαία. Ισχύει λιγότερο στην περίπτωση των κόμιξ αλλά συμβαίνει

4. Από την ανακύκλωση είτε από τους σχετικούς κάδους, είτε από τους υπαλλήλους της εταιρείας για ένα μικρό χαρτζηλίκι.

Να αγοράζουν συλλογές ιδιωτών δεν έχω ακούσει πάντως αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει και αυτό....

 

 

Έχει τύχει κι εγώ να βρώ σε γεμάτο κάδο ανακύκλωσης χαρτιού κάτι τευχάκια Μίκυ Μάους, σε πάρα πολύ κατάσταση, τα οποία φυσικά τα τσίμπησα. Με λίγο οινόπνευμα ήταν σαν καινούργια!

 • Like 8
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Μια ερώτηση προς κάθε ενδιαφέρομενο και κάθε γνώστη...

Λειτουργεί από ότι έμαθα ένα καινούργιο παζάρι στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο. Φίλος που ασχολείται με βιβλία και το επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή μου είπε ότι βρήκε καλά πράγματα. Δυστυχώς, δεν έχει ιδέα από κόμιξ οπότε δεν είχε πληροφορίες να μου δώσει. Γνωρίζει κάποιος κάτι πριν γίνει η... αυτοψία; Για να ξερουμε τι υπάρχει και να μη χάνουμε άσκοπα χρόνο...

 • Like 9
Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...

Αναστέλλεται το κυριακάτικο παζάρι στο Θησείο

 

Την επ' αόριστον αναστολή της λειτουργίας της υπαίθριας αγοράς στο Θησείο, την Κυριακή, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Η σχετική εισήγηση έγινε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, μετά τα συνεχή παράπονα από περιοίκους και το πρόσφατο επεισόδιο με τη χρήση όπλου Κυριακή μεσημέρι.

Ο Δήμος αναζητεί άλλο χώρο, στον οποίον θα μεταστεγαστεί το κυριακάτικο παζάρι.

Επίσης, στο εξής οι άδειες θα δίνονται από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρακοσυλλεκτών «Ερμής».

 

πηγή: skai.gr

 

 

:beer:

 • Like 18
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

Αναστέλλεται το κυριακάτικο παζάρι στο Θησείο

 

Την επ' αόριστον αναστολή της λειτουργίας της υπαίθριας αγοράς στο Θησείο, την Κυριακή, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας.

Η σχετική εισήγηση έγινε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, μετά τα συνεχή παράπονα από περιοίκους και το πρόσφατο επεισόδιο με τη χρήση όπλου Κυριακή μεσημέρι.

Ο Δήμος αναζητεί άλλο χώρο, στον οποίον θα μεταστεγαστεί το κυριακάτικο παζάρι.

Επίσης, στο εξής οι άδειες θα δίνονται από τον Δήμο Αθηναίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρακοσυλλεκτών «Ερμής».

 

Από την επόμενη Κυριακή 08/07 ξεκινάει και πάλι το παζάρι, σε νέο χώρο στην Ιερά Οδό, 200 περίπου μέτρα πριν το σταθμό μετρό "Ελαιώνας".

 

ΠΗΓΗ: Pavlos the Paingiver.

 

:valtnino:

 • Like 18
Link to post
Share on other sites

μπραβο παυλο καλα νεα respect :party2::clap2:

ξερεις που ακριβως γιατι η ιερα ειναι χαος αντε να βρεις το μερος

ειναι προς την γεωπονικη η προς το αιγαλεω ?

 • Like 4
Link to post
Share on other sites

μπραβο παυλο καλα νεα respect :party2::clap2:

ξερεις που ακριβως γιατι η ιερα ειναι χαος αντε να βρεις το μερος

ειναι προς την γεωπονικη η προς το αιγαλεω ?

 

Η πληροφόρηση του Παύλου είναι πολύ σωστή αλλά λογικά το μέρος δεν είναι σίγουρο. Ηταν να ξεκινήσει πάλι το παζάρι την περασμένη Κυριακή αλλά αναβλήθηκε για μια εβδομάδα.

θεωρητικά ξαναρχίζει αυτή την Κυριακή. Πάντως για όσους το είχαν επισκεφθεί παλαιότερα να πω ότι θα διαφέρει αρκετά και για αρκετό καιρό. Ο σύλλογος των ρακκοσυλεκτών που το ελέγχει έχει βάλει πολύ ακριβό ''πάσο'' για όποιον παίρνει τη σχετική άδεια γιατί προφανώς ο χώρος θα είναι ελεγχόμενος. Συνεπώς θα είναι σίγουρα τα 150-200 μέλη του, αυτοί που ξεκίνησαν στο Θησείο και ήταν σταθεροί εδώ και 15 χρόνια. Παράλληλα όμως χωρίς μαζική συμμετοχή διαφόρων και οι τιμές αλλά και η ποικιλία ενδέχεται να έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με Θησείο. Οποιος πάει την Κυριακή ας κάνει ένα κόπο να μας ενημερώσει....

Εννοείται ότι ο Ελαιώνας θα το φιλοξενήσει απλά αναζητούν νομίζω ακόμη το συγκεκριμένο σημείο...

Edited by luckystrike
 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Ας καταγράψω τις εντυπώσεις μου από τον καινούριο χώρο του παζαριού, τον οποίο επισκεφθήκαμε σήμερα με τον Παύλο.

Καταρχάς, βρίσκεται γύρω στα 200 με 300 μέτρα από το σταθμό του Ελαιώνα στην κατεύθυνση προς Αθήνα και επί της Ιεράς Οδού στο αριστερό σας χέρι, όπως κατευθύνεστε προς Αθήνα. Συνεπώς, υπάρχει ένα σχετικό περπάτημα, στο οποίο θα πρέπει να προσθέσετε και τη μάλλον προβληματική μετακίνηση με το Μετρό τις Κυριακές. Συνεπάγεται λοιπόν, από όλα τα παραπάνω, ότι η πρόσβαση είναι σαφέστατα πιο δύσκολη.

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσετε, αφού θα δείτε και τα οχήματα των ρακοσυλλεκτών, αλλά και ένα πανό, που θα σας ενημερώνει ότι φτάσατε. Ο χώρος είναι απολύτως ελεγχόμενος, αφού πρόκειται για ένα παλιό εργοστάσιο (από όσο άκουσα της ΦΑΓΕ ή της ΔΕΛΤΑ, αλλά δεν παίρνω κι όρκο), που είναι πλέον ερείπια. Αν και δεν υπάρχει σκεπή, σίγουρα δίνεται η εντύπωση του κλειστού χώρου. Και αν και στην αρχή ο χώρος ίσως να σας φανεί μικρός, θα διαπιστώσετε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερος από ό,τι φαίνεται, αλλά και πάλι η σύγκριση με το παλιό παζάρι στο Θησείο είναι συντριπτική, και σαφώς όχι υπέρ του καινούριου μέρους.

Κατά τα άλλα, προφανέστατα ισχύουν όσα έγραψε ο luckystrike στο προηγούμενο ποστ, αφού η ποικιλία είναι σαφέστατα μικρότερη. Για τις τις τιμές δεν μπορώ να ξέρω, γιατί δεν έχω επαρκές δείγμα, ακριβώς λόγω της περιορισμένης ποικιλίας. Πάντως, από όσο διαπίστωσα, σαφώς υπάρχουν ευκαιρίες, αλλά και πιο ακριβές τιμές (για τα δικά μου δεδομένα, τουλαχιστον). Τώρα, για το πώς θα κυμανθεί το εύρος των τιμών και το εύρος των προσφερομένων αντικειμένων, ο χρόνος θα δείξει, αν φυσικά παραμείνει το παζάρι εκεί και δεν μεταφερθεί αλλού.

Και σε σχέση με τη συμετοχή των ρακοσυλεκτών και τα πάσα: έχω ακούσει, και το μεταφέρω με τις απαραίτητες επιφυλάξεις, ότι ο σύλλογος των ρακοσυλεκτών έχει ουσιαστικά διασπαστεί. Κάποιοι (νόμιμοι, παράνομοι, δεν ξέρω), έχουν στήσει ένα πολύ μικρό παζάρι στα στενά του Ψυρρή σε κάτι πάρκινγκ, αλλά καταλαβαίνετε ότι η ποικιλία είναι ακόμα μικρότερη και οι τιμές, αν κρίνω από μια περίπτωση που είδαμε, σαφέστατα υψηλές.

Γενικά πάντως, προσωπικά ψιλοαπογοητεύτηκα.

Φαντάζομαι ότι και ο Παύλος θα έχει να προσθέσει τις σημερινές εμπειρίες του και εντυπώσεις του από το καινούριο παζάρι. Αν θέλετε κάποια περαιτέρω διευκρίνηση και μπορώ να βοηθήσω, στη διάθεσή σας.

 • Like 20
Link to post
Share on other sites
 • 1 year later...

σημερα ειδα και δευτερο παζαρι σε ενα οικοπεδο λιγο πιο πανω απο το μεγαλο παζαρι στην ιερα οδο 

ειναι 300 μετρα πιο πανω στη ιδια μερια προς το αιγαλεω και ειναι το μισο απο το μεγαλο περιπου 

ρωτησα γιατι 2 παζαρια και μου ειπαν το μεγαλο ειναι οι ρακοσυλλεκτες σωματιου ερμης και στο πιο κατω ρακοσυλλεκτες σωματιου διας 

παντως οι αρχαιοι κανουν θραυση στους ρακοσυλλεκτες 

εαν καποιος φιλος ξερει ατι παραπανω ....................

 • Like 17
Link to post
Share on other sites

σημερα ειδα και δευτερο παζαρι σε ενα οικοπεδο λιγο πιο πανω απο το μεγαλο παζαρι στην ιερα οδο 

ειναι 300 μετρα πιο πανω στη ιδια μερια προς το αιγαλεω και ειναι το μισο απο το μεγαλο περιπου 

ρωτησα γιατι 2 παζαρια και μου ειπαν το μεγαλο ειναι οι ρακοσυλλεκτες σωματιου ερμης και στο πιο κατω ρακοσυλλεκτες σωματιου διας 

παντως οι αρχαιοι κανουν θραυση στους ρακοσυλλεκτες 

εαν καποιος φιλος ξερει ατι παραπανω ....................

Σε αυτό το παζάρι δεν έχω πάει ακόμη αλλά και μόνο η ανακάλυψή σου αξίζει επαινετικών σχολίων. Νομίζω ότι έχεις έφεση να βρίσκεις νέες πηγές αγορών!

 • Like 7
Link to post
Share on other sites

σημερα ειδα και δευτερο παζαρι σε ενα οικοπεδο λιγο πιο πανω απο το μεγαλο παζαρι στην ιερα οδο 

ειναι 300 μετρα πιο πανω στη ιδια μερια προς το αιγαλεω και ειναι το μισο απο το μεγαλο περιπου 

ρωτησα γιατι 2 παζαρια και μου ειπαν το μεγαλο ειναι οι ρακοσυλλεκτες σωματιου ερμης και στο πιο κατω ρακοσυλλεκτες σωματιου διας 

παντως οι αρχαιοι κανουν θραυση στους ρακοσυλλεκτες 

εαν καποιος φιλος ξερει ατι παραπανω ....................

 

 

Σε αυτό το παζάρι δεν έχω πάει ακόμη αλλά και μόνο η ανακάλυψή σου αξίζει επαινετικών σχολίων. Νομίζω ότι έχεις έφεση να βρίσκεις νέες πηγές αγορών!

 

 

Πήγα την Κυριακή που μας πέρασε. Στεγνό τελείως. Περισσότερο μου θύμισε σκουπιδότοπο παρά παζάρι. Σε 10' το είδα όλο κι έφυγα απογοητευμένος. Δεν το συνιστώ, χαμένος χρόνος.

 

:valtnino:

 • Like 14
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...

στο δευτερο παζαρι - το νεο - κοντα στο εκκλησακι και στον σκεπαστο χωρο ειναι ενας που πουλαει στιβες ξενα κομικς (200-300 )

οι φιλοι του ειδους να πανε για μια ματια . τιμες δεν ρωτησα καθοτι ειμαι του εγχωριου ειδους

 • Like 6
Link to post
Share on other sites

στο δευτερο παζαρι - το νεο - κοντα στο εκκλησακι και στον σκεπαστο χωρο ειναι ενας που πουλαει στιβες ξενα κομικς (200-300 )

οι φιλοι του ειδους να πανε για μια ματια . τιμες δεν ρωτησα καθοτι ειμαι του εγχωριου ειδους

την κυριακη μου ειπε 3ευρω το ενα και πηρε τα @@@@@ μου

Edited by KILLMATH
 • Like 11
Link to post
Share on other sites

την κυριακη μου ειπε 3ευρω το ενα και πηρε τα @@@@@ μου

Παρότι δεν βρεθήκαμε εκεί αλλά αργότερα και δεν έτυχε να το συζητήσουμε μπορώ να σου αποκαλύψω ότι κάτι ανάλογο του έδωσα και εγώ....

Edited by luckystrike
 • Like 10
Link to post
Share on other sites

στο δευτερο παζαρι - το νεο - κοντα στο εκκλησακι και στον σκεπαστο χωρο ειναι ενας που πουλαει στιβες ξενα κομικς (200-300 )

οι φιλοι του ειδους να πανε για μια ματια . τιμες δεν ρωτησα καθοτι ειμαι του εγχωριου ειδους

 

 

την κυριακη μου ειπε 3ευρω το ενα και πηρε τα @@@@@ μου

 

 

Παρότι δεν βρεθήκαμε εκεί αλλά αργότερα και δεν έτυχε να το συζητήσουμε μπορώ να σου αποκαλύψω ότι κάτι ανάλογο του έδωσα και εγώ....

 

 

Εγώ πάντως απ' αυτόν τον ίδιο πήρα:

 

Τα τέσσερα πρώτα τεύχη Storm της Star Comics, μιά πλήρη σειρά Camelot της Star Comics (τεύχη 1-6) και της Μαμούθ το "Πως ο Οβελίξ έπεσε στη χύτρα", 11 τεύχη όλα 20€.

 

 

..... και μετά του είπα εμπιστευτικά: Φτηνά πουλάς τα ξένα σου και σε πιάνουνε κορόιδο. Τουλάχιστο 3€ το ένα πάνε αυτά :lol:

 

 

Μη γελάτε.... του το είπα πράγματι....

 

:valtnino:

 • Like 23
Link to post
Share on other sites

Είσαι συχαμένος!lol ρε.

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Εγώ πάντως απ' αυτόν τον ίδιο πήρα:

 

Τα τέσσερα πρώτα τεύχη Storm της Star Comics, μιά πλήρη σειρά Camelot της Star Comics (τεύχη 1-6) και της Μαμούθ το "Πως ο Οβελίξ έπεσε στη χύτρα", 11 τεύχη όλα 20€.

 

..... και μετά του είπα εμπιστευτικά: Φτηνά πουλάς τα ξένα σου και σε πιάνουνε κορόιδο. Τουλάχιστο 3€ το ένα πάνε αυτά :lol:

 

Μη γελάτε.... του το είπα πράγματι....

 

:valtnino:

Εδωσες πονο (στους επομενους απο σενα) , ονομα και πραμα!!! :best:

 • Like 11
Link to post
Share on other sites

Ωστε εσύ πας και τον τρελαίνεις  τον τρελαμένο ε ????? Ειπα κι εγώ ........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 • Like 12
Link to post
Share on other sites

Πήγα την Κυριακή που μας πέρασε. Στεγνό τελείως. Περισσότερο μου θύμισε σκουπιδότοπο παρά παζάρι. Σε 10' το είδα όλο κι έφυγα απογοητευμένος. Δεν το συνιστώ, χαμένος χρόνος.

 

:valtnino:

δεν μας τα λες  καλα παυλο :poke:  μου φενεται οτι πας συχνα εκει

 • Like 13
Link to post
Share on other sites

Τώρα που θα του μείνουν οι ντάνες στο χέρι να δω τι θα του λες την επόμενη φορά που θα περάσεις. Θα σε πάρει στο κυνήγι και θα σου ζητάει πίσω και αυτά που σου έδωσε κοψοχρονιά....Επειδή θα ξαναπεράσω σε κανένα 15νθήμερο λέω να; του πω μισό ευρό για το καθένα. Δεν έρχεσαι και εσύ παρέα που είσαι καλός στα παζάρια κυρ Παύλο;

Edited by luckystrike
 • Like 12
Link to post
Share on other sites

Τώρα που θα του μείνουν οι ντάνες στο χέρι να δω τι θα του λες την επόμενη φορά που θα περάσεις.

 

 

Θα του πω να τα στοκάρει και να τα πουλήσει σε κάνα δύο χρόνια 6€ το ένα. Ένα σωρό άλλοι κάνουν το ίδιο και τα κονομάνε, γιατί όχι κι αυτός.

 

 

Δεν έρχεσαι και εσύ παρέα που είσαι καλός στα παζάρια κυρ Παύλο;

 

 

 

Την ώρα που πάω εγώ στο παζάρι, εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι μέρα είναι!

:valtnino:

 • Like 17
Link to post
Share on other sites

To θέμα είναι να τα βρίσκεις πριν πάνε στο παζάρι  :nek:

 

Γλυτώνεις και λίγο ύπνο...

Edited by crc
 • Like 16
Link to post
Share on other sites

Θα του πω να τα στοκάρει και να τα πουλήσει σε κάνα δύο χρόνια 6€ το ένα. Ένα σωρό άλλοι κάνουν το ίδιο και τα κονομάνε, γιατί όχι κι αυτός.

 

 

 

 

 

Την ώρα που πάω εγώ στο παζάρι, εσύ ακόμα δεν ξέρεις τι μέρα είναι!

:valtnino:

 

 

Γι' αυτό εμφανίζονται κάτι καφέδες στο φωναχτόκουτο από τ' αξημέρωτα!  :idea:

 • Like 17
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.