Γάντζος Posted July 29, 2019 Member ID: 23,222 Group: Veterans Topic Count: 194 Content Count: 3,526 Reputation: 24,848 Achievement Points: 3,335 Days Won: 6 With Us For: 4,920 Days Status: Offline Last Seen: Monday at 05:06 PM Age: 29 Posted July 29, 2019 ‘The Expanse’ Renewed for Season 5 at Amazon 3 1 Quote
Dr Paingiver Posted November 19, 2019 Member ID: 3,930 Group: Veterans Topic Count: 731 Content Count: 13,168 Reputation: 106,038 Achievement Points: 13,191 Days Won: 138 With Us For: 6,378 Days Status: Offline Last Seen: 6 hours ago Age: 67 Posted November 19, 2019 4 2 Quote
PowerRangers8 Posted March 13, 2020 Member ID: 35,781 Group: Members Topic Count: 12 Content Count: 453 Reputation: 3,620 Achievement Points: 505 Days Won: 2 With Us For: 1,861 Days Status: Offline Last Seen: 4 hours ago Age: 39 Posted March 13, 2020 Έχω δει όλες τις σεζόν της σειράς. Δεν περίμενα να είναι η καλύτερη σειρά,όταν την πρωτοξεκινησα πίστευα ''αα άλλη μια διαστημική σαπουνόπερα,τι έχω να χάσω'' και τη ερωτευτηκα. Δε με κάνει να βαριέμαι και θέλει λίγη προσοχή να παρακολουθεις τα ''ασχετα'' αλλά ''μυστικά'' γεγονότα που έχει σχέση με κάποιες τοποθεσίες που δρουν οι πρωταγωνιστές και οι δεύτεροι χαρακτήρες. Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι Games of Space. Όσο για τα βιβλία έχουν κυκλοφορήσει 8 μέρη και φήμες λένε πως θα βγει το 9ο. 2 2 Quote
Γάντζος Posted October 9, 2020 Member ID: 23,222 Group: Veterans Topic Count: 194 Content Count: 3,526 Reputation: 24,848 Achievement Points: 3,335 Days Won: 6 With Us For: 4,920 Days Status: Offline Last Seen: Monday at 05:06 PM Age: 29 Posted October 9, 2020 3 1 Quote
Kurdy Malloy Posted October 19, 2020 Member ID: 31,428 Group: Moderator Topic Count: 60 Content Count: 3,345 Reputation: 25,521 Achievement Points: 2,541 Days Won: 12 With Us For: 3,305 Days Status: Offline Last Seen: 5 hours ago Age: 54 Posted October 19, 2020 Χουρέι, χουρέι. Η τοπ σειρά των τελευταίων ετών και αφήστε τους άνοιωθους να βλέπουν ανθρωπάκια της καρπαζιάς να γίνονται βαρώνοι σε κάποια αμερικάνικη τυροβλαχαδερούπολη και να εκστασιάζονται. 1 Quote
Mandrake Posted October 19, 2020 Member ID: 1,790 Group: Members Topic Count: 130 Content Count: 7,623 Reputation: 30,008 Achievement Points: 7,961 Days Won: 29 With Us For: 6,568 Days Status: Offline Last Seen: 3 hours ago Posted October 19, 2020 Ντρέπομαι που το λέω αλλά ξεκίνησα προχθές τον 2ο κύκλο... Έχω κατεβάσει από καιρό μέχρι και τον 3ο, αλλά στον 2ο η μεταφραστική ομάδα δε συγχρόνιζε υπότιτλους για την Blu-Ray rip 1080p και δεν καταδεχόμουν να κατεβάσω χαμηλότερης ποιότητας έκδοση εφόσον είχα εκείνη. Έπειτα για Επιστημονική Φαντασία μιλάμε, οπότε δεν τίθεται καν θέμα σε τι ποιότητα θα έπρεπε κανείς να την παρακολουθήσει. Τον 3ο τον συγχρόνισαν για αντίστοιχο release, ο 4ος εκκρεμεί ακόμα να κατέβει (όταν ξεκίνησε πρέπει να 'χα κατεβάσει 2-3 επεισόδια σε κανένα Web-DL rip 1080, δε θυμάμαι). Κυκλοφόρησαν εδώ και αρκετές βδομάδες υπότιτλοι και τους κατέβασα, αλλά εν τω μεταξύ είχα ξεκινήσει πολλές άλλες σειρές με αποτέλεσμα να μην τον έχω αρχίσει μέχρι προχθές. Αποφεύγω spoilers από δεξιά κι αριστερά όπως ο Διάβολος το λιβάνι, αποφεύγω σχετική αρθρογραφία, κατέβαζα αλλά ΔΕΝ έχω τα trailers των επόμενων κύκλων και επιτέλους ξεκίνησα και τον 2ο! Ο 1ος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και απ' τα λίγα που "ακούω" δεξιά κι αριστερά, την κόβω να τη λατρέψω ακόμη περισσότερο! Δεν υπάρχουν άλλωστε και πολλές σκληροπυρηνικής επιστημονικής φαντασίας που δεν έχω δει ακόμη. Όλα τα "Star Trek", "Babylon 5", "Crusade", "Battlestar Galactica" (παλαιό & νέο. Το "Caprica" μονάχα δεν έχω δει ακόμα... ), "V" (το παλιό μονάχα... ), "Stargate", "Farscape", "Andromeda", "The Orville", "The Mandalorian", "Falling Skies", "Defiance", "Firefly", "Doctor Who" (τη νέα και κάποιους κύκλους που έχουν μεταφραστεί απ' την παλιά) & "Dark Matter" τα 'χω βγάλει φλούδι (ακόμη και όποιες σχετικές με τα "σύμπαντα" αυτά fan made σειρές & ταινίες έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά όπως το "Star Trek Continues"), α[' τα "SeaQuest DSV" & "Lost in Space" όλα όσα επεισόδια έχουν μεταφραστεί στα Ελληνικά (τώρα θα πιάσω και τη νέα "Lost in Space" που έχω επίσης κατεβάσει!) και το "Earth: Final Conflict" το πάω σιγά σιγά για να μη μου τελειώσει (μιας και έχει μείνει ο τελευταίος κύκλος...), επομένως οι επιλογές στο είδος (και ειδικά στα μεταφρασμένα) λιγοστεύουν δραματικά... Ξεκίνησε βέβαια και ο νέος κύκλος "Star Trek: Discovery", όπου είδα το 1ο επεισόδιο! Καλές όμως είναι και οι μαφιόζικες (εκεί κι αν έχω μείνει πίσω, βέβαια, με τόσες που βγαίνουν...) εδώ που τα λέμε. Υπάρχει μεγάλη και δυνατή κινηματογραφική παράδοση στο είδος αυτό. Ο χώρος του Φανταστικού, βέβαια, με τραβάει πολύ περισσότερο! 2 Quote
Recommended Posts