Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Τελείωσα σήμερα το Μεγάλο Γκάτσμπυ. Κλασικό βιβλίο αλλά για τους λάτρεις της κλασικής λογοτεχνίας. Για κάποιον που δε διαβάζει ιδιαίτερα λογοτεχνία και ειδικά εποχής μπορεί να φανεί βαρετό. Ξεκίνησα επίσης το Το Κουίντιτς ανά τους αιώνες. Ενδιαφέρον αλλά για όσους έχουν διαβάσει και τους αρέσουν οι ιστορίες του Χάρι Πότερ. Κάπου πάνω στο κομοδίνο μου βρίσκεται μισοτελειωμένο και το Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι. Ισχύουν τα ίδια σχόλια που έκανα και για το Γκάτσμπυ παραπάνω.
 3. Για το λόγο ύπαρξης τριών τίτλων Spider-Man δεν μπορώ να απαντήσω τώρα.Για το λόγο του Τελευταίου Κυνηγιού του Κρέιβεν να είναι και στους τρεις τίτλους όμως μπορώ.Είναι για να μην χαθεί το εφέ της ιστορίας αν κυκλοφορούσαν και άλλες ιστορίες Spider-Man παράλληλα. Σελίδα Βικιπαίδειας για το Τελευταίο Κυνήγι του Κρέιβεν (στα Αγγλικά):
 4. Θεωρώ τους Άθλιους το καλύτερο λογοτεχνικό έργο που έχει γραφτεί. Πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του τη χρονική περίοδο που γράφτηκε όταν το διαβάζει. Για εμένα είναι σίγουρα ένα από τα 10 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κανείς πριν πεθάνει.
 5. Today
 6. Βρίσκομαι περίπου στην μέση του «Οι Επιστήμες με απλά λόγια» Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Φαινομενικά θα πείτε, ουάου ένα καταπληκτικό βιβλίο που εξηγεί τις Επιστήμες. Είναι αλήθεια ότι το κάνει χωρίς τύπους κτλ, απλά, εκλαικευμένα, με κατανοητό τρόπο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πιάνει ένα θέμα αστρονομίας, η επόμενη σελίδα μιλάει για γεωλογία, μετά για χημεία, μετά φυσική, μετά βιολογία κτλ και πάει κάπως έτσι. Ουσιαστικά βέβαια αυτό που κάνει είναι ότι τις αναφέρει χρονολογικά με την σειρά που έγινε η εκάστοτε εφεύρευση ή ανακάλυψη, αλλά γίνεται λίγο αχταρμάς στο μυαλό. Εκεί που διαβάζω για Νευτώνεια Θεωρία τσούπ μου αναφέρει για τα στρώματα της γής, μετά για τις οργανικές ενώσεις, μετά για ηλεκτρομαγνητισμό κτλ. Προσωπικά θα χώριζα σε 4-5 μέρη το βιβλίο και σε κάθε μέρος θα ανέπτυσα την εκάστοτε επιστήμη για να μην μπερδεύεται ο αναγνώστης. Δλδ οι πρώτες 80 σελίδες Φυσική, οι επόμενες 80 Χημεία, μετά Γεωλογία, Βιολογία κτλ κτλ κτλ Καλογραμμένο πάντως κ ποιοτική έκδοση. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 8.5/10 (λόγω του αχταρμά, αλλά αξίζει να το διαβάσετε)
 7. Το Kracven's last Ηunt είναι κορυφαία ιστορία του Spider-man...κρίμα που το έχω και από τις εκδόσεις ΟΞΥ και δεν έχουμε ενημέρωση για το τι πρόκειται να εκδώσει μέσα στους 60 τίτλους η εταιρεία... Βρήκα την ιστορία Planet Hulk ανέλπιστα καλή, καθώς δεν είμαι μεγάλος φαν του συγκεκριμένου χαρακτήρα...Για Captain Britain ένα δάκρυ κύλησε και είναι εμφανέστατη η διαφορά μεταξύ Βρετανών και Αμερικανών δημιουργών...υπέροχο...Για το Avengers, αν και θα υπάρξει δεύτερο μέρος, μου θυμίζει όλα αυτά που δεν μου αρέσουν σε ιστορίες των X-men...διάστημα, ταξίδια στον χρόνο, χαρακτήρες από εδώ, χαρακτήρες από κει...τους προτιμώ σε άλλου είδους ιστορίες...
 8. Η συλλογή μου απο παιδικά dvd της walt Disney, Hanna Barbera, Looney tunes κ.τ.λ . Θα ακολουθήσει και η συλλογή με τα κόμικς μου μολις βρω χρονο να τα μαζέψω όλα μαζί.
 9. Έχοντας διαβάσει όλους τους τόμους μέχρι στιγμής και αναφέροντας ότι η εισαγωγή μου στον κόσμο του υπερηρωικού κόμικ πραγματοποιήθηκε με την συλλογή της Hachette, ακολουθούν αυστηρά προσωπικές απόψεις. Επίσης να σας αναφέρω ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρχε τόμος που δεν ευχαριστήθηκα, όμως σίγουρα άλλοι μου άρεσαν λιγότερο και άλλοι πολύ περισσότερο. Έτσι λοιπόν τα τοπ 3 για μένα είναι τα εξής: Doctor Strange: Άγνωστοι Τόποι, Άγνωστοι Καιροί Αιτιολόγηση: Ένας χορταστικός τόμος από άποψη μεγέθους, ο οποίος περιλαμβάνει κομμάτι της ιστορίας της Marvel αφού οι ιστορίες δημιουργήθηκαν από τους γίγαντες Lee/Ditko. Επίσης αποτελεί μια έκδοση σε πολυτελές περιτύλιγμα (βιβλιοδεσία, εκτύπωση κλπ) με ιστορίες της δεκαετίας του 60, η οποία μεταφράστηκε στην ελληνική γλώσσα, μια ευκαιρία που πιστεύω μας δόθηκε μέσα από αυτή την συλλογή και δεν θα μπορούσαμε να την περιμέναμε από Anubis ή Οξύ. Daredevil: Αναγέννηση Αιτιολόγηση: Μια ολοκληρωμένη ιστορία (με αρχή- μέση- τέλος) από Miller με την πτώση και την άνοδο του εν λόγω ήρωα, που δεν αφήνει κενά σε έναν αναγνώστη χωρίς υπόβαθρο στο σύμπαν της Marvel. The Amazing Spider-Man: Η Επιστροφή Αιτιολόγηση: Πολύ όμορφο και "σύγχρονο" σχέδιο σε συνδυασμό με μια μυστικιστική προσέγγιση για την προέλευση των υπερδυνάμεων που χάνεται στην αρχαιότητα. Επίσης αυτός ο τόμος μου έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς περιλαμβάνει μια εξαιρετική σεναριακή σύλληψη σχετικά με το αν η αράχνη ήθελε να μεταβιβάσει τις υπερδυνάμεις στον αραχνάκια πριν πεθάνει ή απλά ευθύνεται η ραδιενέργεια για αυτές.
 10. Κι εγώ το διάβασα χθες. Είναι ο πρώτος τόμος της συλλογής που τον διαβάζω την μέρα που τον αγόρασα, και ο πρώτος τόμος που διαβάζω χωρίς διακοπή μετά από αυτόν του DareDevil. Πολύ καλός σίγουρα ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους ως τώρα (και χωρίς να έχω διαβάσει ακόμα τα πρώτα μέρη από τα Πλανήτης Χαλκ και Avengers: Μάχη στο χρόνο)
 11. Αγοράστηκε και διαβάστηκε μέσα σε 25', δεν θα σχολιάσω κάτι, παρά μόνο θα βαθμολογίσω. ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 10/10 (Ίσως η καλύτερη ιστορία του Σπαιντερμαν-τελικά κάτι σχολίασα).
 12. Καλησπέρα στην παρέα, παρήγγειλα κι εγώ τον τόμο και μου ήρθε μόλις, μαζί με 2-3 άλλα πραγματάκια από την λέσχη (ευχαριστώ και για το δωράκι), αλλά ενώ ήταν μέσα σε ζελατίνα, η οποία ήταν μέσα σε σακούλα, η οποία με τη σειρά της σε φάκελο με φυσαλίδες μου ήρθε σε κακή κατάσταση, λες και η courier πέταγε τους φακέλους στο φορτηγό από τον τρίτο όροφο. Δηλαδή όσοι μένουμε επαρχία πληρώνουμε μια υπηρεσία μεταφοράς, η οποία ουσιαστικά ακυρώνεται από μόνη της. Για την έκδοση δεν θα πω πολλά, μπράβο για την αξιόλογη δουλειά, όσο το ξεφύλλισα φαινόταν εξαιρετικό, αλλά με στεναχώρησε η μεταφορική. Ενδεικτικά παραθέτω και φωτογραφίες:
 13. @pacono Το μετέτρεψα και το έχω ανεβάσει.. απλά θα μου γλυτώσεις έξτρα κόπο την άλλη φορά
 14. Αρχικά ήταν κάθε τίτλος μόνος του και άντε που και που να γίνει κανένα crossover. Το Κυνήγι το Κρέιβεν ήταν μάλιστα από τα πρώτα crossover που έγιναν. Αλλά από τη δεκαετία του 1990 που έγιναν 4 οι τίτλοι του σπάιντερμαν ξεκίνησαν να γίνονται περισσότερα crossovers και μετά το 2000 κάποια στιγμή γινόταν συνέχεια crossover έτσι ώστε η ιστορία να συνεχίζεται στην ουσία κάθε εβδομάδα. Το Maximum Carnage με Venom και Carnage του 1993 ήταν το πρώτο που ξεκίνησε αυτό το σύστημα, είχε 14 μέρη. Μετά έκαναν για λίγο διάλειμμα τα crossovers και πάλι ξανάπιασαν όλο και πιο συχνά. Τώρα πλέον έχει πιο λίγους τίτλους σπάιντερμαν οπότε είναι πιο απλά τα πράγματα...
 15. Διαβάζοντας το Κυνήγι του Κρέιβεν είδα ότι όλη η ιστορία δημοσιεύθηκε σε περίπου ενάμιση μήνα σε 3 τίτλους (Web of Spiderman, Amazing Spiderman και Spectacular Spiderman) Δηλαδή 1 τεύχος ανά εβδομάδα Όντας ψιλοάσχετος με τις αμερικάνικες εκδόσεις, νόμιζα ότι κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και ακολουθεί τη δικιά του ιστορία. Άντε που και που να υπάρχει ένα crossover. Αυτός είναι ο κανόνας και μήπως το Κυνήγι... είναι η εξαίρεση? Ή γίνεται όντως ένας μικρός χαμός? Αν ισχύει το δεύτερο, ειλικρινά δε βλέπω το λόγο ύπαρξης 3 τίτλων κόμικ με τον ίδιο πρωταγωνιστή και την ίδια ιστορία..
 16. Ύστερα από ένα συνδυασμό αγορών από Πρωτοπορία, καταδρομικής στο Μοναστηράκι και επίσκεψης στο κέντρο τύπου της γειτονιάς, το αποτέλεσμα είναι το εξής:
 17. Χθες έφτασε στα χέρια μου και το διάβασα. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η έκδοση. Αν αναλογιστούμε ότι είναι ουσιαστικά μια ερασιτεχνική δουλειά, στέκεται πολύ καλύτερα από πολλές επαγγελματικές. Η λέξη φίλντισι του τίτλου μου φαίνεται πολύ καλή λόγω του εξωτισμού που αποπνέει, έχω δύο ενστάσεις σε λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν εντός του κειμένου αλλά αυτά συγκρινόμενα με κάποιες επαγγελματικές εκδόσεις που φαίνεται σαν να μεταφράζει ο ξάδερφος του εκδότη από το χωριό που έχει λόουερ είναι πταίσματα. Γενικά είναι μια έκδοση που αξίζει τα λεφτά της. Στα του τεύχους τώρα. Έχουμε μια εισαγωγική περιπέτεια, μπαίνουμε με φούρια στον κόσμο του Τρόι και γνωρίζουμε τους πρωταγωνιστές. Σαν πρώτη επαφή με το Τρόι η αφήγηση προσπαθεί να μας κινήσει το ενδιαφέρον για το Τρόι, τον κόσμο, τους κατοίκους και τα όντα που τον κατοικούν, αλλά και να θέσει σε κίνηση τον μύθο. Ο εξοικειωμένος με την ηρωική φαντασία αναγνώστης δεν θα εντυπωσιαστεί από την πρωτοτυπία της ιστορίας, θα περάσει ευχάριστα όμως. Άλλωστε μιλάμε για το πρώτο τεύχος που μοιραία πρέπει να δώσει πληροφορίες αναγκαστικά περιληπτικές για τον κόσμο που διαδραματίζεται η ιστορία. Οι χαρακτήρες είναι τυπικοί χαρακτήρες ηρωικής φαντασίας (ο ήρωας που έχει μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που νομίζει ο περίγυρος του, οι δυο κοπέλες η μια σεμνή και γλυκιά, η άλλη σέξι και δυναμική, ο καυχησιάρης ήρωας ή "ήρωας" ο σοφός που αναζητά την αλήθεια και ο χειροδύναμος βοηθός). Το σκίτσο είναι όμορφο και βοηθά τον χιουμοριστικό τόνο που επιχειρείται (συγκρατημένα προς το παρόν) να δοθεί στην αφήγηση. Τα τελευταία χρόνια, οι εκδόσεις bd μας έρχονται με το σταγονόμετρο. Εδώ μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε μια καλή, βραβευμένη και δημοφιλή στην χώρα της σειρά, μέσα από μια καλαίσθητη έκδοση από ανθρώπους με μεράκι για αυτό που κάνουν. Νομίζω ότι αξίζει να υποστηριχθεί και ελπίζω στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη έκδοση του επόμενου τόμου.
 18. Εντάξει την επόμενη φορά θα τα ανεβάσω σε jpeg !!Θέλεις να στα ξανα στείλω σε μορφή jpeg γιανα τα ξαναανεβάσης? @Valtasar
 19. Να πω και ΄γω δυο λογάκια για την την πρώτη ιστορία που περίμενα εδώ και καιρό με μεγάλο ενδιαφέρον.Πραγματικά πολύ πρωτότυπη ιδέα η συνάντηση πέντε πολυαγαπημένων φίλων που με το πέρασμα τον χρόνο χάθηκαν και δεν μάθαμε τι απέγιναν.Πετυχημένη και η ατάκα του Μπουλ "Εγώ έχω σχεδόν σταματήσει τα γλειφιτζούρια".Από 'κει και πέρα όμως τίποτα το ιδιαίτερο.Δεν μπορώ να πω πως μου κέντρισε το ενδιαφέρον η περιπέτεια του Τζούνιορ και του Σπιν.Το σχέδιο καλούτσικο, θα μπορούσε να είναι και καλύτερο.Συνοπτικά ελπίζουμε να ξεκινήσει στ' αληθινά η περιπέτεια στο επόμενο τεύχος.
 20. Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #312 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους. Εξώφυλλο (από τον πολυχρονεμένο και πολυλατρεμένο @Βασιλεύς των κόμικς ). Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) Ιστορίες. Απίθανοι και φανταστικοί φάκελοι. Το στράγγισμα της μνήμης (Α' επεισόδιο). Ο Ντόναλντ μόλις έστειλε τα τρία ανιψάκια στην Καλοκαιρινή κατασκήνωση. "Η πόλη των βράχων." Ο Τζο και ο Ροκ πάνε στην γενέτειρα του δεύτερου για να διαλευκάνουν μία μυστηριώδη και βραχώδη υπόθεση. "Ράλλυ με τρακτέρ." Ο Τραζθα έκανε α πάντα για να νικήσει τον Τζιμ τον Τρομερό. Εκείνος όμως έχει δύο αναπάντεχους συνεργάτες. "Στην πισίνα." Στην δημοτική πισίνα της Λιμνούπολης όλα μπορούν να συμβούν! "Επιχείριση κοινής ωφέλειας." Ο Γκουφόλυκος συνεργάζεται με τον Μίκυ για την επίλυση μίας υπόθεσης στην συνοικία Χρυσάνθεμο που αποτελεί προάστιο του Μίκυ Σίτυ. Μονοσέλιδες ιστορίες. Η ζωή του Πητ: "΄Ιση μοιρασιά." Η ζωή του Πητ: "Αντιστροφή ρόλων." Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ. Εν κατακλείδι. Μοναδική από όλες τις απόψεις η επανένωση της παρέας από το Παπιοχώρι. Το πρώτο επεισόδιο συναρπαστικό, μυστηριώδες, με αγωνία και συναισθήματα. Οι επόμενες εβδομάδες αναμένονται με αδημονία. Πολλά στους συντελεστές!!! Ο Τζο και Ο Ροκ συνεργάζονται αρμονικά και το αποτέλεσμα είναι μία όμορφη ιστορία με καλό σενάριο. Μαθαίνουμε και κάποια πράγματα για το σόι του Ροκ. Στην τρίτη ιστορία του τεύχους μία ακόμη αναμέτρηση μεταξύ Τζιμ και Τραζ. Ευτράπελο σενάριο με ωραίο σχέδιο. Προτελευταία του τεύχους μία ιστορία από την σειρά "Θα έχει συμβεί και σε εσάς..." Χιουμοριστιή και ολιγοσέλιδη. Το τεύχος κλείνει με την καλύτερη κατ' εμέ ιστορία από το σύμπαν το Γκουφόλυκου. Μετά από καιρό επιστρέφουν και οι μονοσέλιδες με δύο ιστορίες από την "Ζωή του Πητ. Ευχάριστες στην ανάγνωση. Σειρά προτίμησης ιστοριών. 1. "Το στράγγισμα της μνήμης (Α' επεισόδιο). 2. "Επιχείριση κοινή ωφέλειας." 3. "Η πόλη των βράχων." 4. "Ράλλυ με τρακτέρ." 5. "Στην πισίνα." 8.8/10!!! Μετά από κάποιες εβδομάδες το περιοδικό επέστρεψε στις λίγες, χορταστικές και καλές έως πάρα πολύ καλές ιστορίες!!! Μακάρι να συνεχίσει έτσι!!!
 21. 23 Εξωφυλλα/οπισθοφυλλα του τιτλου.. Ευχαριστω την ΛΕΦΙΚ για την εμπιστοσυνη.. Romantso covers.rar και 3 διαφημιστικες κατωχωρησεις που ειναι στο πνευμα των κομικ (νο 1050 οι 2 πρωτες 16.04.63 και νο 1130 27.10.64 η τελευταια ) αραγε ποιος να ναι σκιτσογραφος..Δεν αναφερεται κατι στα περιοδικα..Μηπως σας ερχεται κατι κατα νου;;
 22. Yesterday
 23. To πρώτο τεύχος εδώ και 2 εβδομάδες ξανά στα περίπτερα σε επαναδιανομή καθως και η συλλογή 2 με τα τεύχη 3 & .4
 24. Αυτόνομα στα περιπτερα και τα 3 τεύχη μαζί από αυτην την εβδομαδα με 4,99 μόνο .
 25. Και 2 άλλες τριάδες στα περιπτέρα αυτην την εβδομάδα με 4.99 ,η μια αυτή εδώ.
 26. Immortal Hulk, Daredevil και Criminal από Brubaker τα λιμπίζομαι και εγώ είναι η αλήθεια, από εκεί και πέρα αρκετά δεν τα γνώρισα, μου έκανε εντύπωση και μένα το Naomi σε σημείο να θέλω να το τσεκάρω.
 27. Κομιξάρα το Marvel Zombies, δε θέλω να σου κάνω σπόιλερ για όσα γίνονται, αλλά θα σου πω το εξής: Σκέψου ότι όλοι ουσιαστικά είναι κακοί, γιατί είναι ζόμπι, αλλά μετά το κόμικ θα σε οδηγήσει να τους στηρίξεις και να ταυτιστείς μαζί τους. Δεν προβαίνω σε κάτι άλλο, γιατί δε θέλω να σας το χαλάσω
 28. Τα ζόμπι (πρώην υπερήρωες) ψάχνουν για φαγητό και θα το βρούν.Από ότι είδα,είναι κακοί (ζόμπι που πλέον τώρα πεινάνε) εναντίον οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους,καλός ή μη. Πριγραφή τεύχους της Αγγλικής έκδοσης: Να επισημάνω πως το έγραψε ο Robert Kirkman,ο δημιουργός το The Walking Dead (σειρά κόμικ).Οπότε περιμένουμε φοβερά πράγματα σε σχέση με ζομπιστορία.
 1. Load more activity
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.