Argail Posted January 13 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 84 Content Count: 1,604 Reputation: 5,928 Achievement Points: 1,662 Days Won: 14 With Us For: 5,836 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 09:51 AM Age: 42 Share Posted January 13 Η δεύτερη αυτόνομη έκδοση του Δικαστή από τον Μικρό Ήρωα. Δεν το διάβασα ακόμη, το σχέδιο φαίνεται πολύ ωραίο και σκοτεινό, τα περιεχόμενα είναι η βασική ιστορία Μεταμέλεια που αποτελείται από δύο μέρη και περιέχονται και τα δύο, το δεύτερο μέρος ονομάζεται "Ειλικρίνεια" και περιέχεται και σε ολοσέλιδο εσωτερικά το εξώφυλλο της, μία μικρή 5σέλιδη ασπρόμαυρη ιστορία με την Δικαστή Κασσάνδρα Άντερσον με τίτλο "Όνειρο Θανάτου" και στην μέσα πλευρά των Εξωφύλλων έχουμε μερικά άρθρα του Γαβριήλ Τομπαλίδη για την "Αποικία του Τιτάνα", τον Δικαστή Ντρέντ, την Δικαστή Κασσάνδρα και τον Ψυχικό τομέα (Psi Division). Η Ποιότητα είναι ίδια με το προηγούμενο, νομίζω ελαφρώς πιο χοντρά είναι τα εξώφυλλα. 14 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v hunter d Posted January 13 Member ID: 38,851 Group: Members Topic Count: 19 Content Count: 286 Reputation: 1,928 Achievement Points: 325 Days Won: 1 With Us For: 282 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Share Posted January 13 Το πήρα χθες! Έχω διαβάσει τη μικρή ιστορία με την Anderson και κάμποσο από το πρώτο μέρος της κεντρικής ιστορίας. Το φυλάω σε περιφραγμένο χώρο με ηλεκτροφόρα σύρματα και τρία ντόπερμαν. Στην είσοδο έχω αναγνώριση αμφιβληστροειδούς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Εξαιρετικό σχέδιο και - μέχρι τώρα- ενδιαφέρον σενάριο. Πολύ καλή δουλειά από τον Small Hero. 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lelis Posted January 13 Member ID: 34,230 Group: Members Topic Count: 2 Content Count: 90 Reputation: 761 Achievement Points: 128 Days Won: 0 With Us For: 1,401 Days Status: Offline Last Seen: 28 min ago Age: 33 Share Posted January 13 Το είχα πάρει από το Athens Con μαζί με το προηγούμενο . Δεν είχα ιδέα από ντρεντ , αλλά και τα 2 τεύχη ήταν έρωτας με την πρώτη ανάγνωση ... Το μεταμέλεια μου άρεσε ελαφρώς περισσότερο από το πρώτο . Σαν έκδοση θα ήθελα λίγο πιο χοντρό εξώφυλλο και εσωτερικές σελίδες και νομίζω με την υγρασία θα έχει θεματακια...αλλά οκ 84 σελίδες μεγάλο μέγεθος 10 ευρώ, με τις τιμές που κυκλοφορούν...νομίζω είναι καλό deal... Προτείνετε σε όσους ξέρουν η δεν ξέρουν (όπως εγώ) από ντρεντ... Μακάρι να δούμε και επόμενα και να βγαίνουν 2-3 τεύχη μέσα στο χρόνο! 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Comichunter Posted January 16 Member ID: 35,513 Group: Members Topic Count: 5 Content Count: 688 Reputation: 3,283 Achievement Points: 741 Days Won: 9 With Us For: 1,131 Days Status: Offline Last Seen: 10 hours ago Age: 40 Share Posted January 16 Το. Πήρα, ακόμα δεν το διάβασα, με μια. Πρώτη ματιά, καλή έκδοση, λίγο ακριβό, αλλά η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή!! 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorick Posted Saturday at 05:53 PM Member ID: 10,084 Group: New Members Topic Count: 1 Content Count: 18 Reputation: 193 Achievement Points: 20 Days Won: 0 With Us For: 4,996 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 38 Share Posted Saturday at 05:53 PM Το πήρα προχθές και το διάβασα σήμερα. Πολύ καλή ιστορία και εξαιρετική έκδοση. Είναι το ιδανικό format για τις ιστορίες του Dredd. Δυο-τρεις τέτοιες εκδόσεις τη χρονιά θα ήταν μια χαρά. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts