Μετάβαση στο περιεχόμενο

daredevil21

Members
  • Περιεχόμενο

    422
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    5

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από daredevil21

  1. Τελευταία βρίσκομαι σε μια κατάσταση που οι marvel εκδόσεις περιπτέρου μου έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα κορεσμού. Έτσι,προχώρησα σε ορισμένες αγορές, όπως 1.superman: άνθρωπος και υπεράνθρωπος 2.λαργκο γουιντς: Χρυσή Πύλη 3.The King 4.silver surfer: παραβολή, καθώς με ενθουσίασε το σχέδιο του moebius. Η επόμενη αγορά που έχω κατά νου είναι το blacksad.Θα επανέλθω με τα σχόλιά μου για το περιεχόμενο στα αντίστοιχα τόπικ.
  2. Πριν λίγες μέρες απέκτησα κι εγώ τον τόμο του superman. Αισθάνομαι ένα δέος κάθε φορά που το ξεφυλλίζω και ανυπομονώ να το διαβάσω. Μεγάλος μέγεθος, ωραίο χαρτί και καλή βιβλιοδεσία. Σκέφτομαι να στείλω ένα μήνυμα στην σελίδα του μικρού ήρωα, μιας και όπως αποδεικνύεται είναι η νο1 εκδοτική που θα ρισκάρει με εκδόσεις που δεν είναι mainstream ας το πούμε. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η πιθανότητα να εκδοθεί στα ελληνικά το 100 bullets, της dc comics. Λίγο που το έψαξα μου φάνηκε πάρα πολύ ενδιαφέρον.
  3. Αξίζει να αναφερθεί,για τον φίλο @ Mandrake που έχασε την προσφορά την προηγούμενη φορά, καθώς και για όποιον άλλο φίλο το επιθυμεί, πως αν βάλετε και τους 2 τόμους doomsday clock, η προσφορά ισχύει κανονικά! Μην σας αποθαρρύνει το γεγονός πως φαίνεται μόνο ο ένας τόμος.
  4. Και μία δημοσκόπηση από τον @ Captain Cooper για το πόσους τόμους αγοράσαμε από την συλλογή
  5. Θα βγάλει κάτι καινούριο ναι, αλλά την διανομή στην επαρχία μάλλον την σταμάτησε. Έχει να φανεί οποιοδήποτε άλμπουμ της εκδοτικής στο Ναύπλιο και πέριξ εδώ και μήνες. Περίμενα με ανυπομονησία το νέο άλμπουμ του τεν τεν και δεν ήρθε πουθενά, το ίδιο και το προηγούμενο. Πραγματικά κρίμα.
  6. Αυτό ακριβώς θυμόμουν, την μεγάλη (αναγνωστική) εμπειρία που έχεις στις χρυσές δεκαετίες της marvel. Από το 1984 έως το 2011 χρειάστηκε για να διαβάσεις κόμικς 40 χρόνων συνολικά? Μεγάλο respect κι από εμένα, μου φαίνεται (και είναι) πραγματικά απίστευτο επίτευγμα. Συνδυάζει αγάπη για το αντικείμενο,μα κυρίως αφοσίωση!
  7. Ένα από τα πράγματα που με χαροποιούν ιδιαίτερα με αυτή την καινούρια συλλογή, είναι πως βλέπω πολλά μέλη τα οποία ήταν ανενεργά για μήνες /χρόνια, να έχουν επιστρέψει δυναμικά
  8. Συμφωνώ απόλυτα, αυτές είναι ακριβώς και οι δικές μου σκέψεις. Παρεμπιπτόντως, μου έκανε εντύπωση ότι δεν έχω δει κάποιο σχόλιό σου στην καινούρια συλλογή του spiderman. Δεν θα την συλλέξεις;
  9. daredevil21

    ΖΑΓΚΟΡ

    Το βρήκα στην σελίδα στο Facebook, που ονομάζεται ψηφιακή βιβλιοθήκη ελληνικών κόμικς. Ο χρωματισμός ήταν με αυτό το κλασικό πορτοκαλί χρώμα, γι 'αυτό ανέφερα ότι ίσως χάνει αρκετά. Να σου πω την αλήθεια, είμαι σε μια φάση αναζήτησης, μετά τα υπερηρωικά και τα BD της μαμούθ, ψάχνω να βρω την 3η θεματολογία κόμικς που θα με συνεπάρει. Δοκίμασα να διαβάσω τον νέο τόμο του δικαστή ντρεντ, πολύ όμορφη δουλειά σε όλα τα επίπεδα, αλλά κατάλαβα κάπου στην μέση της ανάγνωσης πως δεν είναι στα γούστα μου. Αυτά που μου έχουν κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι το λαργκο και το blackdsad,σκέφτομαι να κινηθώ προς τα εκεί σε επόμενη φάση.
  10. daredevil21

    ΖΑΓΚΟΡ

    Είχα μια περιέργεια να δω τι εστί ζαγκόρ, και διάβασα την ιστορία του μαύρου βάλτου μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης. Η αλήθεια είναι πως δεν με ξετρέλανε, σίγουρα βέβαια παίζει ρόλο και ότι δεν το είχα στα χέρια μου με τα σωστά χρώματα κτλ. Προβληματίζομαι, και ο λόγος είναι πως οι περισσότεροι γράψατε πως είναι μία από τις καλύτερες ιστορίες του ήρωα. Αν δεν κατάφερε δηλαδή μία τέτοια ιστορία να με κερδίσει, αξίζει να ψάξω και σε άλλους τόμους ή να μην ασχοληθώ καθόλου?
  11. Εξυπηρετούν πρώτα τους ολυμπιακούς πειραιώτες. Μάλλον πρέπει να είσαι παναθηναϊκός και σε έχουν στην μπούκα
  12. Ευχαριστώ πολύ! Φίλε @ Indian , μπορείς να κλείσεις το θέμα!
  13. daredevil21

    Χαρίζεται φιγούρα

    Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να χαρίσω μια φιγούρα της συλλογής marvel movie collection. Η μόνη επιβάρυνση που θα έχει όποιος την πάρει θα είναι τα μεταφορικά. Όποιος ενδιαφέρεται ας αφήσει ένα σχόλιο από κάτω και θα του στείλω εγώ για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες!
  14. Τελικά αγοράστηκε και διαβάστηκε φίλε @ Guts . Θα γράφω μία κριτική μόλις γίνει η παρουσίαση του τόμου.
  15. Νομίζω το τερμάτισε στο θέμα τιμής εδώ η οξύ. Δεν θυμάμαι να έχω σχολιάσει ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο με τιμές κτλ, αλλά μου φαίνεται πραγματικά υπερβολική.
  16. Κανείς λάθος αγαπητέ μου! Διότι η γιαγιά που παρακολουθεί τον λιαγκα θα δει στο καπάκι την διαφήμιση της radnet και θα σπεύσει να ενημερώσει τον πολυ αγαπημένο της εγγονό για "αυτά τα καινούρια τα μικυμαου πως τα λένε που σου αρέσουν". Ο λιαγκας είναι η ραχοκοκαλιά της διαφημιστικής καμπάνιας της radnet!
  17. Δυστυχώς η συλλογή θα σταματήσει στους 120 τόμους. Άλλοι 2 μείνανε..
  18. Εγγύηση ο brubaker φίλε Manitou. Εγώ το είχα πάρει για τον Τζόκερ αλλά εντέλει η ιστορία που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν αυτή με τον green lantern. Τώρα σχετικά με το θέμα της ηλικίας που ανέφερες, παρότι έχει περάσει καιρός που το διάβασα νομίζω πως η εξήγηση είναι αρκετά απλή. Ο lantern έχει υπερδυνάμεις και γενικά ισχύει ένας άγραφος κανόνας που λέει ότι οι υπερήρωες γερνάνε πολύ πιο αργά σε σχέση με τους κοινούς θνητούς. Αν αγοράσεις το the dark knight returns, θα παρατηρήσεις πως ο σούπερμαν φαίνεται 35αρης ενώ ο Μπάτμαν είναι ένας ταλαιπωρημένος μεσήλικας, παρότι έχουν στην ουσία την ίδια ηλικία.
  19. Παιδιά θέλω την βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αποκτήσω τον καινούριο τόμο. Θα είναι η πρώτη μου αγορά με τον συγκεκριμένο ήρωα. Χρειάζεται να έχω διαβάσει και τα προηγούμενα? Η μόνη επαφή με τον δικαστή είναι από την ταινία του σταλόνε.
  20. Σε φαντάζομαι κάθε βράδυ να ξαπλώνεις και να είσαι σαν εκείνο το meme που λέει : -κοιμάσαι? -ναι -βγήκε νέα συλλογή από την radnet - Και προσπαθείς να κοιμηθείς ψιθυρίζοντας "δεν θα ενδώσω"
  21. Καλοκαίρι 2025: αν και δεν θα αγοράσω την συλλογή, πάω για το 60 στα 60
  22. Μόλις έπιασα κι εγώ στα χέρια μου τον 2ο τόμο της συλλογής. Εικαστικός οργασμός. Είναι η δεύτερη φορά από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι ξανά με το αγαπημένο μας χόμπι που ένιωσα ένα σοκ ευχαρίστησης (η πρώτη ήταν μόλις έπιασα τον τόμο νο18 από τους κλασικούς υπερήρωες) με το που άνοιξα τον τόμο για να τον ξεφυλλίσω. Δεν μου κάνει εντύπωση που η σειρά της modern times μνημονεύεται ακόμη, και δημιούργησε την επόμενη φανατική γενιά marvelακηδων στην χώρα μας.
  23. Άκρως ενδιαφέροντα τα νέα που μας μετέφερες φίλε @ constantinople . Αυτό που κρατάω σε γενικές γραμμές είναι πως η Radnet δεν πτοείται και θα συνεχίσει την προσπάθειά της για μελλοντικές υπερηρωικές εκδόσεις. Τώρα ορθογραφικά τυπογραφικά κτλ λάθη, προσωπικά δεν θα με αποτρέψουν από την αγορά οποιασδήποτε συλλογής ή αυτόνομου τόμου. Θα ήθελα όμως να σου κάνω μια προσωπική ερώτηση,αν μου επιτρέπεις. Παρατηρούσα σε παλαιότερες εκδόσεις graphic novel της DC, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό να έχεις κάνει κάποιο σχόλιο είναι του aquaman με εξώφυλλο τον ηθοποιό jason momoa, πως ήσουν αρκετά ενεργός. Ωστόσο βλέπω πως σήμερα γενικά απέχεις και ήθελα να σε ρωτήσω αν μεσολάβησε κάτι ή απλά ήσουν περιστασιακός dc αναγνώστης
  24. Σε ένα μήνα το αργότερο θα είναι διαθέσιμα θεωρώ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.