Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προτεινόμενες Καταχωρήσεις

• Member ID:  30086
  • Group:  Members
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  947
  • Achievement Points:  964
  • Days Won:  0
  • With Us For:  4095 Days
  • Status:  Offline
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Αληθινά κρανία;   :wow:

Τηλεφωνάκι στην αστυνομία επι τόπου!!!!

• 9 months later...

• Member ID:  9689
  • Topic Count:  11
  • Content Count:  673
  • Achievement Points:  749
  • Days Won:  1
  • With Us For:  5928 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σε ένα απο τα παζάρια που ειναι υπόγειο είχε σήμερα στοίβες απο παραπέντε , νέο παραπέντε , χιούμορ παραπέντε , πλανήτης , επόμενη μέρα , μπατμαν Ρομπιν  και αλλα παρεμφερή αλλα σε μεγάλες ποσότητες . 

Φαντάζομαι θα τα έχει για πολλές Κυριακές ακόμα 

• Member ID:  2265
  • Group:  Veterans
  • Topic Count:  999
  • Content Count:  20072
  • Achievement Points:  20162
  • Days Won:  336
  • With Us For:  6637 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Πες το στοκ του Παραπέντε ρε παιδί, να ξεμπερδεύεις. :P

• Member ID:  3930
  • Topic Count:  740
  • Content Count:  13252
  • Achievement Points:  13282
  • Days Won:  138
  • With Us For:  6492 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
9 hours ago, nikos99 said:

Σε ένα απο τα παζάρια που ειναι υπόγειο είχε σήμερα στοίβες απο παραπέντε , νέο παραπέντε , χιούμορ παραπέντε , πλανήτης , επόμενη μέρα , μπατμαν Ρομπιν  και αλλα παρεμφερή αλλα σε μεγάλες ποσότητες . 

@nikos99 Όχι μόνο σε ένα Νίκο και σε άλλο. :)

:Paingiver: 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Αυτο που ξέχασα να πω και μάλλον κανει την διαφορά ειναι οτι τα δίνει με μισό  Ευρω το κομμάτι ακόμα και τις σφραγισμένες προσφορές με 2 τεύχη μέσα 

Επεξεργασία από nikos99

• Member ID:  29353
  • Group:  Banned
  • Topic Count:  28
  • Content Count:  1284
  • Achievement Points:  1284
  • With Us For:  4427 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 ώρες πριν, nikos99 είπε:

Το συζητάει και για όλα μαζί με 10 λεπτά έκαστο 

Αρα είναι πολύ πιθανό να μην ξαναβγούν το επόμενο σαββατοκυριακο 

• 2 weeks later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Έχει χαθεί η μπαλλα με τα παζάρια καθε κυριακη πάνε και σε αλλο μέρος . Πρεπει να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση ποσά ειναι και που ειναι 

• Member ID:  26001
  • Topic Count:  99
  • Content Count:  7185
  • Achievement Points:  7206
  • Days Won:  165
  • With Us For:  4659 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Σήμερα μέτρησα 6 !!

2 επί της Δημαράκη  ,2 επί της Ορφέως   και 2  επί της Αγ.Αννης  το ένα  παρα πολύ μικρό με πολύ λίγους πωλητες  ,το δεύτερο είναι του συλλογου Ερμής .

Δεν θα μου κάνει εντύπωση παντως αν μου ξέφυγε κάποιο. :)

Να κι ενας χάρτης που ίσως βοηθήσει :

παζαρια.jpg

• 6 years later...

• Member ID:  42136
  • Topic Count:  2
  • Content Count:  46
  • Achievement Points:  46
  • With Us For:  308 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ευκαιρία να ανανεώσω μερικές πληροφορίες καθώς πηγαίνω σταθερά πλέον σχεδόν τα 2 τελευταία χρόνια. Τα παζάρια που θα παρουσιάσω στις εικόνες αποτελούν όπως τους χαρακτηρίζω τους «νόμιμους» (στο τέλος θα κάνω αναφορά και στους άλλους που είναι οι «παράνομοι»). Πραγματοποιούνται Σάββατα και Κυριακή, τα καλοκαίρια το Σάββατο στήνουν τα αντικείμενα από 6:30 ώρα περίπου και ανάλογα την ζέστη μέχρι 10:30-11:00 θα έχουν μαζέψει ή έχουν «κλείσει» οι στεγασμένοι, την Κυριακή ισχύουν οι ίδιες ώρες με ίσως λίγο μεγαλύτερη διάρκεια αν έχουν όρεξη. Το χειμώνα στήνουν ίδιες ώρες και μαζεύουν πιο αργά (12:00-12:30) καθώς από το πρωινό κρύο πλέον η μεσημεριανή χειμερινή ζεστασιά είναι ευπρόσδεκτη σε σχέση με τον καλοκαιρινό καύσωνα (χειμώνα πρωινές ώρες με δικιά σας ευθύνη γιατί ανάβουν αυτοσχέδιες σόμπες για να ζεσταθούν με ότι υλικά βρίσκουν). Φυσικά σε περίπτωση βροχής τα μαζεύουν σε συνοπτικές διαδικασίες και φεύγουν αέρα πατέρα.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με αφετηρία τον σταθμό μετρό Ελαιώνας με κατεύθυνση στον οδό Αγίας Άννης με τα πρώτα 2 παζάρια.

1° και 2°
2024-10-017_34_37.thumb.png.5a196eb81d841954c913c57c8bde23ed.png

Έχουμε το 1° που είναι υπαίθριο με ότι συνεπάγεται αυτό έχω βρει ανά διαστήματα αρκετά περιοδικά,βιβλία και ελάχιστα κόμικ σε καλή κατάσταση που αγόρασα με αυτό το παζάρι να είναι πάντα το πρώτο που επισκέπτομαι καθώς έχει την καλύτερη αναλογία τιμών και κατάστασης για τα δεδομένα μου (η διαπραγμάτευση πάει σύννεφο συνήθως χωρίς γκρίνιες).
Το 2° αποτελεί ένα κλειστό και στεγασμένο υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι πάγκοι με κόμικ ελληνικά τιμές όχι παζαριού θα έλεγε κανείς, γενικότερα τα αντικείμενα είναι ακριβότερα από αυτά του 1ου. Μόλις καταγράψω ακριβώς τις τοποθεσίες των πάγκων που έχουν κόμικ θα ανανεώσω. Το ότι είναι στεγασμένο σημαίνει ότι τα κόμικ,βιβλία,περιοδικά κλπ δεν εκτίθενται σε καιρικά φαινόμενα όσο αυτών που είναι σε υπαίθριους χώρους και τα αντικείμενα μένουν εκεί και δεν γίνεται φόρτωμα και ξεφόρτωμα όπως γίνεται με το 1°.

Συνεχίζουμε με το 3° παζάρι

2024-10-017_38_32.thumb.png.8864518be309fcdfa6f7707109bc66c7.png

Όπως τους χαρακτηρίζουμε μαζί με τον πατέρα μου που πάμε συχνά μαζί, είναι οι «καλοί» (τα παρατσούκλια είναι άπειρα, συνολικά θα γράψω μερικά από αυτά). Υπαίθριος χώρος με τα αντικείμενα κατά μέσο όρο να είναι σε καλή κατάσταση καθώς πολλοί από αυτούς (όπως δηλώνουν) τα αγοράζουν ή τα παίρνουν από σπίτια και αποθήκες που καλούνται να αδειάσουν. Αντικείμενα όπως έπιπλα σπιτιού, πικάπ, διακοσμητικά κλπ. Στο δικό μας κομμάτι του ενδιαφέροντος έχω δει ανά καιρούς τρελά πράγματα όπως  ολοκληρωμένες συλλογές ή κόμικ/περιοδικά/βιβλία από άτομα που φαίνεται πως νοιάζονταν κάποτε για αυτά και έχουν διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Τιμές ακριβότερες από ότι του 1° αλλά φθηνότερες από ότι του 2°. Αυτό που μετανιώνω ακόμα είναι που κάποτε βρήκα στο 3° συλλογή με 50+ manga και δεν τα αγόρασα (δεδομένου ότι τα έδινε 2€ το τεμάχιο σε καλή κατάσταση) :(.

Προχωράμε στα 4°,5°,6°

2024-10-017_38_55.thumb.png.7ca0b436d37ce50b15ea28975f34815b.png

Δεν θα βρείτε κόμικ παρά μόνο σπάνια στο 6° (αν και πρόσφατα σε ένα στεγασμένο τμήμα του 6° εντόπισα κάποια κόμικ/βιβλία αλλά σε στοίβες). Θα βρείτε κυρίως ρούχα, εργαλεία, έπιπλα, συσκευές και διακοσμητικά αντικείμενα.

Τέλος 7° και 8°

2024-10-017_39_16.thumb.png.6e651bcb63e08cb8eaf2768efc5e193d.png

Στο 8° επίσης δεν θα βρείτε κόμικ εκτός από εξαιρετικά σπάνια περίπτωση. Στο 7° αντιθέτως και ειδικότερα στο στεγασμένο τμήμα θα βρείτε πολλά κόμικ και βιβλία. Ελληνόγλωσσα αλλά και ξένα από κακή μέχρι καλή κατάσταση. Όσα είχε τύχει να ρωτήσω ή να αγοράσω ήταν στο 1€ χωρίς παζάρια, με αγορά πολλών ίσως καταφέρετε κάτι καλύτερο.

Καταλήγοντας να πω κάποια γενικά στοιχεία ή/και συμβουλές, οι τιμές των κόμικ/περιοδικών/βιβλίων κατά μέσο όρο σχεδόν σε όλα τα σημεία είναι στάνταρ στο 1€ χωρίς να ζητήσετε κάτι καλύτερο.
Αν δεν έχετε πάει ποτέ τό Σάββατο είναι η ιδανική ημέρα καθώς έχει λιγότερο κόσμο και θα μπορέσετε να εξερευνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία από την Κυριακή που μαζεύει περισσότερο κόσμο.
Στο κομμάτι των «νόμιμων» είναι η ονομασία που έχω βαφτίσει τους συλλόγους που νοικιάζουν τους χώρους για να μπορούν πραγματοποιούν το παζάρι με τον κάθε συμμετέχοντα πωλητή να δίνει ένα ημερήσιο πόσο των 5/10/20€ ανάλογα με τον μέγεθος του πάγκου και τον σύλλογο/σωματείο. Οι δε «παράνομοι» είναι αυτοί που στήνουν τα αντικείμενα στα πεζοδρόμια κατά μήκος της Αγίας Άννης και οι τιμές εάν βρείτε ποτέ κάτι θα είναι πάντα οι χαμηλότερες από ότι στα «νόμιμα» παζάρια. Ο λόγος τους χαρακτηρίζω παράνομους είναι γιατί έχω δει 2 με 3 φορές επιδρομή της Δημοτικής αστυνομίας με απορριμματοφόρα που τους έχει διώξει συνοπτικά και έχει επιβάλλει πρόστιμα στους περισσότερους από αυτούς.
*Συμβουλές για να κάνετε πετυχημένες διαπραγματεύσεις τιμών ή το γνωστό «παζάρι».*
-Όσα πιο πολλά αγοράστε τόσο το καλύτερες οι τιμές που θα δεχτούν να κάνουν δηλαδή μην πείτε 0,50€ το κόμικ αν πάρετε 10 αλλά αντί αυτού προτείνετε 5€ για τα 10 τεμάχια (ναι πιστέψτε με τους ακούγετε καλύτερα στο αυτί και το δέχονται).
-Μην είστε αγενείς και προσβλητικοί, ναι κι όμως έχω συναντήσει ελάχιστες φορές πωλητή που να μου έχει μιλήσει με αγένεια και ας ήμουν ευγενικός. Τι εννοώ δηλαδή, μην αρχίσετε την «επίθεση» με ατάκες του τύπου «αυτό το βρίσκω καινούργιο 0,01€» ή «ζητάς πολλά, είσαι κλέφτης». Ακόμα και να ήθελαν να σας το πουλήσουν σε καλή τιμή, με τέτοιες εκφράσεις δεν θα δεχτούν καλύτερη τιμή. Αντιθέτως χρησιμοποιείστε εκφράσεις όπως «μπορείς να το δώσεις Χ€ ;» ακούγετε καλύτερα από το «θες Χ€;». Όταν η τιμή είναι πολλή μεγαλύτερη από αυτή που θέλετε να δώσετε, καλύτερα να αποφύγετε καν την προσπάθεια για διαπραγμάτευση παρά μόνο αν σας πουν για καλύτερη τιμή την ώρα που φεύγετε. Για παράδειγμα αν ζητάνε 20€ για ένα βιβλίο αλλά εσείς το κοστολογείτε στα 3€, στο άκουσμα της πρότασης για 3€ θα βγάλουν αφρούς :lol:.

Μην μακρηγορώ όμως άλλο αυτά ήθελα να πω, ευπρόσδεκτες οι διορθώσεις ή παρατηρήσεις για οτιδήποτε. :beer:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Εξαιρετική παρουσίαση . Σύντομα όμως θα υπάρχει πρόβλημα με τα παζάρια καθώς θα πρέπει να φύγουν από αυτούς τους χώρους . Ήδη έχουν αρχίσει οι εσκαφες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και απέναντι θα γίνει ο νέος σταθμός των λεωφορείων . Όποτε τα παζάρια θα πρέπει να ψάξουν για άλλους χώρους . 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
13 ώρες πριν, nikos99 είπε:

Σύντομα όμως θα υπάρχει πρόβλημα με τα παζάρια καθώς θα πρέπει να φύγουν από αυτούς τους χώρους . Ήδη έχουν αρχίσει οι εσκαφες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και απέναντι θα γίνει ο νέος σταθμός των λεωφορείων . Όποτε τα παζάρια θα πρέπει να ψάξουν για άλλους χώρους . 

Πράγματι είναι ένα ζήτημα που αναρωτιέμαι και εγώ πόσο σύντομα θα επηρεάσει το παζάρι συνολικά. Δεν έχω ακούσει μέχρι στιγμής κάποιες φήμες που να επιβεβαιώνουν νέες τοποθεσίες. Το μόνο που μπορώ να εικάσω είναι ότι θα προτιμηθούν πάλι χώροι που ήταν πρώην αποθήκες ή μεταφορικές καθώς αυτοί οι χώροι μπορούν συνολικά να εξυπηρετήσουν τον όγκο των σωματείων/συλλόγων. Θεωρώ το Θησείο μοιάζει απίθανο να το επιλέξουν για νέα τοποθεσία.

• 2 months later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Επανέρχομαι πάλι στο θέμα για να προσθέσω ένα ακόμη σημείο 9º δηλαδή που διεξάγεται παζάρι. Το είχα ακουστά αλλά δεν είχα πότε τόσο καιρό να το επιβεβαιώσω λόγω βαρεμάρας.
Βρίσκεται στην οδό Ορφέως, σε συνοχή με τα σημεία των παζαριών 7° και 8° θα καταλάβετε καλύτερα που βρίσκεται. Στο σημείο 9°αυτό δεν θα βρείτε κόμικ/βιβλία. Διακρίνω ότι έχει αναφερθεί και παλιότερα αλλά νόμιζα πως δεν υπήρχε πλέον.

2024-12-196_34_39.thumb.png.917a6fdd594da646069e1f733243e8e3.png

Όπως είχα πει θα αναφέρω στο σημείο 2° που θα βρείτε πιο συγκεκριμένα κόμικ και βιβλία, όταν εισέλθετε από την είσοδο επί της Αγίου Πολυκάρπου προχωράτε για περίπου 40 μέτρα στο κεντρικό πέρασμα μέχρι να δείτε στα δεξιά σας ένα γωνιακό πάγκο με χαρτόκουτα και καφάσια που έχει κυρίως βινύλια,cd και ταινίες. Εκεί λοιπόν αν χαμηλώσετε το βλέμμα σας και μπείτε στον διάδρομο που οδηγεί σε υπόλοιπους πάγκους θα δείτε κόμικ ελληνόγλωσσα κυρίως όπως αστερίξ και οβελίξ, λούκυ λουκ, κόναν κ.α. Επιπλέον κάποια περιοδικά όπως βαβέλ
Αν ακολουθήσετε τον διάδρομο προς τα δεξιά (όπου δεξιά εννοώ με την είσοδο σας από την Αγίου Πολυκάρπου) και ξεκινήσετε να σαρώνετε τους πάγκους και του διαδρόμους θα συναντήσετε και άλλους διάσπαρτους πάγκους με βιβλία και κόμικ.

• 3 weeks later...

• Member ID:  42295
  • Group:  Νέα Μέλη
  • Topic Count:  0
  • Content Count:  10
  • Achievement Points:  10
  • With Us For:  264 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα, καλη χρονια! Ψαχνω τευχη παιδικου περιοδικου gormiti. Ξερει μηπως κανενας που μπορω να τα βρω? Ή αν περνουσε σε κανενος το ματι σε αυτα τα παζαρια? Ψαχνω πολυ καιρο και τιποτα...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα 

το παζάρι δεν έχει συνεχή ροη κόμικς .

οτι πέσει όταν πέσει και σε ότι κατάσταση πέσει και οποίος τα φέρει .

τωρα gormiti όπως και αλλά κόμικ περιπτέρου όπως τα λέμε πέφτουνε κατά καιρουσ στο παζάρι 

Την πρωτη σειρά δεν την βλέπω τώρα τελευταία η δεύτερη εμφανίζεται πιο συχνά . 
βεβαια εξαρτάται και ποια νούμερα ψάχνεις και σε τι τιμές τα ψάχνεις . 
το σύνηθες που πουλάνε είναι ένα ευρώ σε αυτού του είδους τα κόμικ . 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστω για την απαντηση! Απο την πρωτη σειρα ψαχνω, Εχω τα 43 απο τα 60 τευχη, μου λειπουν 3-4 απο καθε "σεζον" που βγηκαν τοτε. Συγκεκριμενα: 13, 14, 16 20, 21, 23, 28, 35, 36, 38,43, 44 και καποια ακομα που δεν θυμαμαι. Αν καποιος δει κατι και δεν βαριεται ας με ενημερωσει. Θα πλωρωσω οσο οσο!!🤣 

• Member ID:  40671
  • Topic Count:  1
  • Content Count:  59
  • Achievement Points:  104
  • With Us For:  708 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους και Καλη Χρονια με υγεια!!

Καμια πιθανοτητα να βρεθουν τα Slaine #5, 6 (O2H) και το Superman #42 (Περγαμος);; Εχω φαει τον τοπο..αλλα στην επαρχια τα πραγματα ειναι λιγακι δυσκολα!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Καλύτερα να βάλεις το θέμα σου στις αναζητήσεις και όχι εδώ ωστε να το δουν όλοι .

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
On 6/1/2025 στο 10:33 ΜΜ, tdiloe είπε:

Ευχαριστω για την απαντηση! Απο την πρωτη σειρα ψαχνω, Εχω τα 43 απο τα 60 τευχη, μου λειπουν 3-4 απο καθε "σεζον" που βγηκαν τοτε. Συγκεκριμενα: 13, 14, 16 20, 21, 23, 28, 35, 36, 38,43, 44 και καποια ακομα που δεν θυμαμαι. Αν καποιος δει κατι και δεν βαριεται ας με ενημερωσει. Θα πλωρωσω οσο οσο!!🤣 

Στη βιβλιοθήκη της λέσχης από την πρώτη περίοδο υπάρχουν καταγεγραμμένα 44 και από την δεύτερη 22 . Σε ποια 60 τεύχη αναφέρεσε ? 

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, nikos99 είπε:

Στη βιβλιοθήκη της λέσχης από την πρώτη περίοδο υπάρχουν καταγεγραμμένα 44 και από την δεύτερη 22 . Σε ποια 60 τεύχη αναφέρεσε ? 

Μιλαω για την πρωτη σειρα. 44 ειναι τα μηνιαια που κυκλοφορησαν. Βγηκαν αλλα 8 σπεσιαλ, αλλα 3 στικερ αλμπουμ και αλλα 5 gormiti fun αν δεν κανω λαθος. Ενα πανω ενα κατω

• Member ID:  33749
  • Content Count:  219
  • Achievement Points:  224
  • With Us For:  2402 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι, δυστυχώς, ο φίλος @ tdiloe  δεν έχει δικαίωμα να βάλει κάτι στις αναζητήσεις, γιατί είναι ακόμα νέο μέλος.

Επίσης, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το παρόν θέμα δεν είναι για αγοραπωλησίες εδώ μέσα, αλλά αναφέρεται στο Παζάρι των ρακοσυλλεκτών.

Και το τελευταίο θέμα είναι ότι αυτή η συζήτηση είναι για τα Gormiti, και το πρόβλημα είναι να βρεθεί σε ποιο ακριβώς νήμα ανήκει.

Αυτά. :)

καλή διάθεση πάντα!

:)

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 λεπτά πριν, air nomad X είπε:

Νομίζω ότι, δυστυχώς, ο φίλος @ tdiloe  δεν έχει δικαίωμα να βάλει κάτι στις αναζητήσεις, γιατί είναι ακόμα νέο μέλος.

Επίσης, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το παρόν θέμα δεν είναι για αγοραπωλησίες εδώ μέσα, αλλά αναφέρεται στο Παζάρι των ρακοσυλλεκτών.

Και το τελευταίο θέμα είναι ότι αυτή η συζήτηση είναι για τα Gormiti, και το πρόβλημα είναι να βρεθεί σε ποιο ακριβώς νήμα ανήκει.

Αυτά. :)

καλή διάθεση πάντα!

Καλησπερα, καλη χρονια! Ναι εχεις δικιο δεν μου επιτρεπεται ακομα να ανοιξω νεο θεμα. Για αυτον το λογο ρωτησα εδω αν μπορω να βρω τα συγκεκριμενα στο παζαρι. Ισως να εδωσα λαθος εντυπωση, με την εκφραση "θα πληρωσω οσο οσο" αλλα ηταν χιουμοριστικο και δεν βλεπω το σαιτ σαν αγγελιες, ασχολουμαι πολυ με κομικς και περιοδικα (κυριως μικυ μαους-κομιξ-μεγαλο μικυ και gormiti), και ειχα ανοιξει και πριν χρονια λογαριασμο εδω. Δυστυχώς τον εχασα. Να μην τα πολυλογω, λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να γραφω καθημερινα στο σαιτ (και εχω 45 μηνυματα για να ανεβω ρανκ!) και το εγραψα εδω. Σε καθε περιπτωση βεβαια που αλλοιωνω το θεμα, ζητω απο τους διαχειριστες να μου αφαιρεσουν τα τελευταια μηνυματα! 

Φιλικα Κωστας:beer:

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
34 min ago , tdiloe said:

Καλησπερα, καλη χρονια! Ναι εχεις δικιο δεν μου επιτρεπεται ακομα να ανοιξω νεο θεμα. Για αυτον το λογο ρωτησα εδω αν μπορω να βρω τα συγκεκριμενα στο παζαρι. Ισως να εδωσα λαθος εντυπωση, με την εκφραση "θα πληρωσω οσο οσο" αλλα ηταν χιουμοριστικο και δεν βλεπω το σαιτ σαν αγγελιες, ασχολουμαι πολυ με κομικς και περιοδικα (κυριως μικυ μαους-κομιξ-μεγαλο μικυ και gormiti), και ειχα ανοιξει και πριν χρονια λογαριασμο εδω. Δυστυχώς τον εχασα. Να μην τα πολυλογω, λογω ελλειψης χρονου δεν προλαβαινω να γραφω καθημερινα στο σαιτ (και εχω 45 μηνυματα για να ανεβω ρανκ!) και το εγραψα εδω. Σε καθε περιπτωση βεβαια που αλλοιωνω το θεμα, ζητω απο τους διαχειριστες να μου αφαιρεσουν τα τελευταια μηνυματα! 

Φιλικα Κωστας:beer:

Καλή χρονιά!

Ίσως με τη συζήτηση για τα Gormiti (ή/και ό,τι άλλο σ` ενδιαφέρει) στο κατάλληλο νήμα, ν` ανέβεις γρήγορα (κι ευχάριστα) ρανκ!

Το θέμα είναι, ποιο ακριβώς είναι αυτό το νήμα;

καλή διάθεση πάντα!

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
2 ώρες πριν, air nomad X είπε:

Καλή χρονιά!

Ίσως με τη συζήτηση για τα Gormiti (ή/και ό,τι άλλο σ` ενδιαφέρει) στο κατάλληλο νήμα, ν` ανέβεις γρήγορα (κι ευχάριστα) ρανκ!

Το θέμα είναι, ποιο ακριβώς είναι αυτό το νήμα;

καλή διάθεση πάντα!

Δεν υπαρχει καποιο νημα αναζητησης τευχων gormiti προς στιγμην, ισως θα μπορουσε να δημιουργησει ενα καποιος διαχειριστης?

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
7 hours ago, tdiloe said:

Δεν υπαρχει καποιο νημα αναζητησης τευχων gormiti προς στιγμην, ισως θα μπορουσε να δημιουργησει ενα καποιος διαχειριστης?

Πάνω δεξιά έχει search. Αν γράψεις "gormiti" θα βρεις όλα τα σχετικά στο παρόν νήμα, μόνο.

Αν, όμως, πάς στο search της  αρχικής σελίδας, θα σου βγάλει μπόλικα. :)

καλή διάθεση πάντα!

• Member ID:  3930
  • Topic Count:  740
  • Content Count:  13252
  • Achievement Points:  13282
  • Days Won:  138
  • With Us For:  6492 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
11 hours ago, tdiloe said:

Ο πιό απλός τρόπος που μπορείς να βρεις τα πάντα είναι να ψάξεις από το index στο γράμμα G.

:Paingiver:

• Member ID:  36975
  • Group:  Moderator
  • Topic Count:  119
  • Content Count:  4035
  • Achievement Points:  3030
  • Days Won:  116
  • With Us For:  1660 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
12 ώρες πριν, tdiloe είπε:

Φίλε @ tdiloe , πιστεύω ότι αυτή είναι η σειρά στην οποία αναφέρεσαι!:)

• 2 months later...

• Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
On 1/10/2024 στο 9:23 ΜΜ, DarkOrigami είπε:

2024-10-017_38_55.thumb.png.7ca0b436d37ce50b15ea28975f34815b.png

Είχα καιρό να βρεθώ στο παζάρι, μόλις χθες 30/3 που βρέθηκα άλλαξε ο χώρος νούμερο 4 και πλέον βρίσκεται δίπλα σε ένα μακρύ χωμάτινο διάδρομο όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

2025-03-3110_28_59.thumb.png.2b6cf26fceed10f9fa019f2b36d1466c.png

• 2 weeks later...

• Member ID:  40564
  • Content Count:  57
  • Achievement Points:  68
  • With Us For:  733 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε
On 4/1/2025 at 2:34 AM, DarkOrigami said:

Είχα καιρό να βρεθώ στο παζάρι, μόλις χθες 30/3 που βρέθηκα άλλαξε ο χώρος νούμερο 4 και πλέον βρίσκεται δίπλα σε ένα μακρύ χωμάτινο διάδρομο όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία.

2025-03-3110_28_59.thumb.png.2b6cf26fceed10f9fa019f2b36d1466c.png

Πραγματικά καταπληκτικός οδηγός, σε ευχαριστώ πολύ!!

• 4 weeks later...

• Member ID:  40564
  • Content Count:  57
  • Achievement Points:  68
  • With Us For:  733 Days
  • Last Seen:  

Δημοσιεύτηκε (Επεξεργασία)

Έκανα μια σύντομη βόλτα σήμερα μεταξύ 7.30 και 8.30. Προχωρώντας στον δρόμο που είναι τα παζάρια (με αφετηρία τον σταθμό του μετρό, συγγνώμη δεν θυμάμαι το όνομα της οδού αυτή την στιγμή) είδα μόνο τα ανοιχτα παζάρια στα αριστέρα και το στεγασμένο που είναι τέρμα δεξιά. 

Στα ενδιαφέροντά μας τζίφος, είδα μόνο εντελώς τετριμμένα πράματα («Αρκάδες», Αστερίξ, Μίκυ σε μικρές ποσότητες και σε μέτριες ως κακές καταστάσεις). Πήρα λίγα βιβλία ιστορίας και αποχώρησα ταχέως. Ειρήσθω εν παρόδω, τώρα πια λόγω καλού καιρού ο δείκτης «καλτίλας» ανεβαίνει κατακόρυφα με Αθίγγανους να κοιμούνται στα πιο απίθανα σημεία. 

Επεξεργασία από greece666