Jump to content

m_pan

New Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

m_pan last won the day on October 14 2020

m_pan had the most liked content!

Community Reputation

133 Active

1 Follower

About m_pan

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 01/26/1978

Profile Information

 • City
  Θεσσαλονίκη
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

908 profile views
 1. Αυτό με ανησυχεί. Αν λόγω ποιότητας δεσίματος - χαρτιού (και αριθμού σελίδων) των ΚΟΜΙΞ αυτής της περιόδου η "όρθια αποθήκευση" έχει ως αποτέλεσμα να βγαίνει η μεσαία σελίδα από τους συνδετήρες. 12 τεύχη στα 90 είναι σημαντικό ποσοστό. Θεωρώ πολύ δύσκολο σε 12 τεύχη να μην πρόσεξα ότι είχε βγει η μεσαία σελίδα, παρόλο που πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο πιθανό σενάριο. Τώρα τα έχω δει όλα προσεκτικά, έχω βάλει και χαρτονάκι και ελπίζω σε 2-3 χρόνια που θα τα ξαναδώ να είναι όλα εντάξει. Το κακό είναι ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ τα τεύχη σε άριστη κατάσταση......
 2. Τα τελευταία χρόνια αποθηκεύω τα ΚΟΜΙΞ(Τερζόπουλου) σε θήκες περιοδικών, μέσα σε σακουλάκια. Φέτος στις γιορτές αποφάσισα να βάλω και χαρτονάκι. Τα τεύχη είχαν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση χωρίς να προσέξω κάποια καινούρια μικροφθορά..... Μέχρι που έφτασα στα τεύχη μετά το 190 που είναι με περισσότερες σελίδες. Σε μερικά από αυτά έχει βγει η μεσαία σελίδα από τους συνδετήρες (είτε από τον ένα είτε και από τους δυο). Στο πρώτο τεύχος που το πέτυχα θεώρησα ότι προϋπήρχε και δεν το είχα προσέξει. Επειδή όμως το πέτυχα σε αρκετά τεύχη (μέχρι στιγμής γύρω στα 10) άρχισα να ανησυχώ μήπως οφείλεται στον τρόπο αποθήκευσης και σκίζονται επειδή βρίσκονται σε όρθια θέση. Είμαι αρκετά σχολαστικός με την κατάσταση των περιοδικών για να έχω κρατήσει τόσα τεύχη χωρίς να έχω προσέξει ότι βγήκε η μεσαία σελίδα. Έχετε παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο; Στην φωτογραφία φαίνεται πως τα είχα αποθηκευμένα. Οι θήκες περιοδικών ήταν μέσα στο ντουλάπι της βιβλιοθήκης. Ελπίζω να μην σας βάλω να ψάχνετε τα παλιά σας ΚΟΜΙΞ.
 3. Για ακόμα μία φορά πέτυχα τεύχος με σκίσιμο στην σελίδα 35-36. Σε περίπτερο που κοίταξα και τα τρία τεύχη που είχε ήταν με σκισμένη την σελίδα. Να συνεχίσω το ψάξιμο ή είναι γενικό πρόβλημα όπως το Μίκυ Μάους 330; Αυτή τη φορά το σκίσιμο δεν ήταν οριζόντιο όπως συνήθως
 4. Διάβασα σήμερα την ιστορία Σούπερ Λύκος από το Μίκυ Μάους #97 που πήρα πρόσφατα. Κάποια στιγμή ο Σούπερ Λύκος τρυπάει το φτερό ενός αεροπλάνου και ο πιλότος στέλνει το σήμα κίνδυνου "ΙΟΥΝΙΟΣ ΙΟΥΝΙΟΣ" (υποθέτω στο πρωτότυπο ήταν MAYDAY MAYDAY). Η απορία γιατί δεν μεταφράστηκε ΜΑΙΟΣ ΜΑΙΟΣ (πιο σχετικό με το MAYDAY) λύθηκε στην επόμενη σελίδα..... θα χαλούσε την ατάκα του Σούπερ Γκούφυ όταν ακούει το σήμα και λέει: "ΧΑ ΧΑ! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝ! ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΟΥΝΙΟ!" - Το τεύχος είχε κυκλοφορήσει Μάιο
 5. Η δουλειά που έγινε σε αυτή την έκδοση είναι φοβερή. Δεν περίμενα ότι είναι σε τέτοιο μέγεθος (ύψος). Δεν χωράει στη βιβλιοθήκη μαζί με τα άλλα Don Rosa και το σαββατοκύριακο θα πρέπει να αλλάξω θέση τα κόμικ στη βιβλιοθήκη για να τα βάλω σε πιο ψηλό ράφι. Το μόνο που έμεινε να βρω είναι το Βιβλιοθήκη Κόμιξ #4.
 6. Πραγματικά νιώθω σαν παιδί που πήρα δώρο από τον Άγιο Βασίλη (που στην περίπτωση μου ονομάζεται eshop ΛΕΦΙΚ) καθώς βρήκα το "Οι περιπέτειες του Περτουιλάμπι". Με την ευκαιρία πήρα μερικά τεύχη που μου έλειπαν όπως και το Λανφέστ του Τρόυ για να το δώσω σε ένα φίλο μου που δεν ξέρει το συγκεκριμένο κόμικ. Έμεινα εντυπωσιασμένος από το πόσο γρήγορα ήρθαν (εχθές το πρωί έκανα την παραγγελία, σήμερα το πρωί τα είχα στα χέρια μου στην Θεσσαλονίκη). Επίσης θα αναφέρω και εγώ το πολύ προσεκτικό πακετάρισμα που έγινε. Πρώτη, αλλά σίγουρα όχι τελευταία, παραγγελία από το eshop της ΛΕΦΙΚ.
 7. και εγώ έχω πετύχει (και αγοράσει δυστυχώς) κάποια τεύχη με οριζόντιο σκίσιμο στη μέση της σελίδας. Όχι μόνο στα τελευταία τεύχη αλλά και παλιότερα. Μέχρι τώρα πίστευα ότι τα είχε σκίσει καταλάθος ο μικρός όταν τα διάβαζε. Αν θυμηθώ ποια είναι (δύσκολο) θα ελέγξω αν όλα έχουν το σκίσιμο στην σελίδα 35-36.
 8. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως είναι λίγο πιο φαρδύ και βγαίνει ελαφρώς πιο έξω από τους άλλους τόμους (αν δεν το διάβαζα δεν ξέρω αν θα το παρατηρούσα). Κρίμα που άργησα να το πάρω και δεν το είχα μαζί μου στο ComicCon για να το υπογράψει ο Rosa και να προσθέσει το "FB".
 9. Νόμιζα ότι μόνο σε μένα τυχαίνουν. Έχω 4-5 τεύχη από την Καθημερινή (Μίκυ Μάους, Κόμιξ, Super Μίκυ) και 3-4 από τον Τερζόπουλο με παρόμοια προβλήματα. Το πιο πρόσφατο, που θυμόμουν πιο τέυχος είναι και το βρήκα αμέσως, είναι το Μίκυ Μάους 253 όπου οι σελίδες 67-98 είναι ανάποδα (πάνω-κάτω και από 97 προς 68).
 10. Παρέλαβα και του 4 τελευταίους τόμους που μου έλειπαν από την σειρά Don Rosa Library. Στην ράχη του vol.7 δεν υπάρχει το FB που υπάρχει σε όλους τους άλλους τόμους. Γνωρίζει κανείς γιατί;
 11. Δεν ζήτησε τίποτα. Η γυναίκα μου το παρέλαβε και δεν ήξερε τίποτα για το λάθος στην παραγγελία ώστε να ρωτήσει αν πρέπει να το επιστρέψει.
 12. Είχα μια ευχάριστη έκπληξη σήμερα. Έφερε ο courier το Εκουατόρια. Το στείλανε άμεσα με το που λάβανε το email μου. Δεν το περίμενα επειδή δεν μου έχουν απαντήσει στο email ούτε είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία. Έχουν κάποιο πρόβλημα οργάνωσης αλλά αναγνωρίζουν τα λάθη τους.
 13. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Έστειλα email εχθές το βράδυ και ακόμα δεν πήρα κάποια απάντηση. Το κακό είναι ότι το Εκουατόρια εμφανίζεται στο site ως εξαντλημένο. edit 27/5 - Παρέλαβα το Εκουατόρια με courier
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.