nikolas12 Posted April 17, 2022 Member ID: 33,354 Group: Moderator Topic Count: 579 Content Count: 4,590 Reputation: 40,675 Achievement Points: 2,310 Days Won: 278 With Us For: 2,350 Days Status: Offline Last Seen: Friday at 12:24 AM Age: 29 Posted April 17, 2022 Σύνοψη από την εκδοτική: Ένα καινούργιο, δυστοπικό αλλά ταυτοχρόνως χιουμοριστικό άλμπουμ με το μοναδικό ύφος του δημιουργού του «The Working Dead» και του «Scary Tales»! «Εμείς κι Αυτοί, οι Πολλοί και οι Λίγοι κι ένα ψηλό τοίχος που μας χωρίζει. Α, κι ένας θανατηφόρος ιός που καταφέρνει να μαυρίσει λίγο περισσότερο ένα απολύτως μαύρο κοντινό μέλλον». Σχολιασμός της έκδοσης: Τα στριπς του Πάνου Ζάχαρη από το The Working Dead μέχρι και σήμερα έχουν κερδίσει πολύ κόσμο στα social media και νομίζω αυτή η συλλογή θα κάνει ακόμα περισσότερους να ψαχτούν. Με αφορμή λοιπόν τα τελευταία χρόνια και όσα ζήσαμε σε όλα τα επίπεδα με την πανδημία, τα εργασιακά και τις αλλαγές στη ζωή μας σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, ο Πάνος Ζάχαρης φτιάχνει μερικά φανταστικά στριπς όπου οραματίζεται μια δυστοπική κοινωνία όπου όλα αυτά παρουσιάζονται σε ακόμα πιο υπερβολικό βαθμό. Διαλυμένα νοσοκομεία, αστυνομοκρατία, τρόμος, όλα αυτά έγραψε και σχεδίασε στη διάρκεια της τηλεργασίας του ο Πάνος και πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ καλό άλμπουμ που σας το προτείνω οπωσδήποτε. Καλό διάβασμα σε όλους 9 3 Quote
Argail Posted April 18, 2022 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1,685 Reputation: 6,761 Achievement Points: 1,750 Days Won: 14 With Us For: 6,586 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 44 Posted April 18, 2022 Κι έλεγα ότι θα το κάνω εγώ παρουσίαση την Δευτέρα(σήμερα), το πήρα το Σάββατο από τον Πάνο με την απαραίτητη αφιέρωση, αλλά με πρόλαβε ο nikolas12. Να πούμε ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Πάνος εκδίδει κάτι που δεν έχει δημοσιευτεί προηγουμένος είτε σε εφημερίδα είτε σε κάποιο site ή social. Το διάβασα χτες Κυριακή και μπορώ να πω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό αλμπουμάκι με καυστικό χιούμορ που όμως σου δημιουργεί πολλές φορές έναν κόμπο στο στομάχι γιατί είναι τόσο αληθινό. Ο Πάνος έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μου πλέον και με κάθε του προσπάθεια το αποδεικνύει περισσότερο. 8 Quote
Manitou Posted April 27, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,904 Reputation: 38,507 Achievement Points: 4,978 Days Won: 105 With Us For: 6,483 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 46 Posted April 27, 2022 Ωραίο άλμπουμ. Δυστοπικό και άκρως τρομακτικο αν τα καλοσκεφτείς. Το χιούμορ είναι βιτριολικο και το αλμπουμακι προσφέρεται για διάφορα εναλλασσόμενα συναισθήματα. Έχω τα άπαντα του Πάνου Ζάχαρη και είμαι γενικά φαν. Θα ήθελα αφού σχολίασε (καλώς) τα κακώς κείμενα της -οποιας- κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας να σχολίαζε περισσότερο και τα κακώς κείμενα των -οποιων- πολιτών. Σε αυτό τον σουρεαλισμό που ζήσαμε 2 χρόνια τωρα είχε χώρο η παράνοια και από τις κυβερνήσεις και από τους πολίτες. Μου έλλειψε η δεύτερη. 4 1 Quote
Kurdy Malloy Posted April 29, 2022 Member ID: 31,428 Group: Moderator Topic Count: 59 Content Count: 3,318 Reputation: 25,331 Achievement Points: 2,541 Days Won: 12 With Us For: 3,269 Days Status: Offline Last Seen: Saturday at 05:25 PM Age: 54 Posted April 29, 2022 Νομίζω ότι αν είσαι όντως φαν του Ζάχαρη θα καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς είναι άτοπο και άστοχο 5 Quote
Argail Posted April 29, 2022 Member ID: 1,252 Group: Veterans Topic Count: 87 Content Count: 1,685 Reputation: 6,761 Achievement Points: 1,750 Days Won: 14 With Us For: 6,586 Days Status: Offline Last Seen: 9 hours ago Age: 44 Posted April 29, 2022 10 λεπτά πριν, Kurdy Malloy είπε: Νομίζω ότι αν είσαι όντως φαν του Ζάχαρη θα καταλαβαίνεις ότι αυτό που ζητάς είναι άτοπο και άστοχο @ Kurdy Malloy Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε αυτό On 27/4/2022 στο 7:59 ΜΜ, Manitou είπε: Θα ήθελα αφού σχολίασε (καλώς) τα κακώς κείμενα της -οποιας- κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας να σχολίαζε περισσότερο και τα κακώς κείμενα των -οποιων- πολιτών. Σε αυτό τον σουρεαλισμό που ζήσαμε 2 χρόνια τωρα είχε χώρο η παράνοια και από τις κυβερνήσεις και από τους πολίτες. Μου έλλειψε η δεύτερη. Εντάξει δεν είναι και τελείως άτοπο, στο Working Dead σατιρίζει και συμπεριφορές των από κάτω αρκετές φορές(πχ οι σκλάβοι αντί να ζητάνε κι αυτοί παραπάνω φαΐ να ζητάνε να κοπεί το φαΐ από τους άλλους). Για το συγκεκριμένο όμως νομίζω πως είναι πολύ συγκεκριμένος ο στόχος και ναι έχεις δίκιο δεν θα δούμε αυτό που ζητάει ο Manitou. 4 1 Quote
Kurdy Malloy Posted April 29, 2022 Member ID: 31,428 Group: Moderator Topic Count: 59 Content Count: 3,318 Reputation: 25,331 Achievement Points: 2,541 Days Won: 12 With Us For: 3,269 Days Status: Offline Last Seen: Saturday at 05:25 PM Age: 54 Posted April 29, 2022 Αυτό που σατιρίζει στους από κάτω είναι η τάση που έχουν κάποιοι καταπιεζόμενοι να αναλαμβάνουν ευθύνες που δεν τους αναλογούν, να χαίρονται για πράγματα που κερδίζουν άλλοι και αυτοί χάνουν και να επαναλαμβάνουν την άνωθεν προπαγάνδα. Τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ 3 Quote
Manitou Posted April 29, 2022 Member ID: 2,322 Group: Members Topic Count: 25 Content Count: 4,904 Reputation: 38,507 Achievement Points: 4,978 Days Won: 105 With Us For: 6,483 Days Status: Offline Last Seen: 16 hours ago Age: 46 Posted April 29, 2022 (edited) Γενικά καταλαβαίνω πως τα λες @ Kurdy Malloy και εν γένει συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να το δω, αλλά θα ήθελα. Να δω και ένα καυστικό σχολιασμό των κακών κειμένων και των κάτω. Γιατί ξεκάθαρα είχαμε κακά κείμενα και από τους κάτω. Αναφέρονται κάπως ελαφρά αλλά όχι ουσιαστικά. Και το FEAR FUTURE δεν το κάνουν μόνο οι κάκιστες κυβερνήσεις αλλά και η λάθος νοοτροπία του κόσμου σε πολλά θέματα. Edited April 29, 2022 by Manitou Quote
hudson Posted July 20, 2022 Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 82 Content Count: 2,829 Reputation: 28,309 Achievement Points: 2,871 Days Won: 91 With Us For: 2,649 Days Status: Offline Last Seen: 20 min ago Age: 44 Posted July 20, 2022 Διαβάστηκε και μπορώ να πω ότι αν το συγκεκριμένο έβγαινε ένα χρόνο πριν, δλδ με το που το τελείωσε ο δημιουργός (Φεβρουάριος 2021) θα μου φαινόταν λίγο υπερβολικό, γιατί ήταν ακόμα νωπά τα γεγονότα και δεν γνωρίζαμε ακριβώς τι παίζει με την όλη κατάσταση. Αλλά τώρα μετά από τόσο καιρό που είδαμε, μάθαμε, πάθαμε κτλ, το βρήκα πολύ ΟΚ. Θα ήθελα όμως να δω και συνέχεια, γιατί και τον τελευταίο χρόνο ζήσαμε καταστάσεις τραγελαφικές, με εμβόλια, περιορισμούς κτλ κτλ...Πως θα τα περιέγραφε όλα αυτά;;; Πάντως είναι η πρώτη δουλειά του Πάνου που διαβάζω και σίγουρα θα πάρω και άλλες. 3 Quote
hudson Posted April 10, 2024 Member ID: 32,406 Group: Members Topic Count: 82 Content Count: 2,829 Reputation: 28,309 Achievement Points: 2,871 Days Won: 91 With Us For: 2,649 Days Status: Offline Last Seen: 20 min ago Age: 44 Posted April 10, 2024 Μάλλον έρχεται η συνέχεια του Fear Future Fear Future Επιτελική Κανονικότητα 5 1 Quote
Recommended Posts