Jump to content

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 378 [Αγώνας δίχως τέλος.]


Πώς σας φάνηκε το τεύχος;  

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

                                                                                                          378.thumb.jpg.bbead2146d8cb24f5821e18c2be2ee20.jpg


Η περιπέτεια και το γέλιο συνεχίζεται στις νέες ιστορίες του Μίκυ Μάους που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ.

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ!

ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ: ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.

ΜΟΡΤΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΤΥ: ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΤΕ!

ΟΡΑΤΙΟΣ: ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΝΤΡΕΗΚ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ.

Το τεύχος περιλαμβάνει και τις κάτωθι μονοσέλιδες...

Ορθοπεταλιές: "Απίθανη κλοπή."
Ορθοπεταλιές: "Το σύστημα."
Ορθοπεταλιές: "Προσοχή στις λακκούβες."
Ορθοπεταλιές: "Τυχερό ατύχημα."
Ορθοπεταλιές: "Το ποδήλατο του μέλλοντος."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Το τρύπιο λάστιχο."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Συνεπής πρωταθλητής."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Καθαρός αέρας."


Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 10/9. (Νο. 378.)

:hop::hop::hop:

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 8
 • Respect 1
Link to comment
Share on other sites

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ: Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΝΤΑΚ: ΤΙ ΚΟΥΡΑΣΗ!

ΜΑΥΡΟΣ ΠΗΤ: ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ΜΟΡΤΥ ΚΑΙ ΦΕΡΝΤΥ: ΜΗ ΜΕ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΕΤΕ!

ΟΡΑΤΙΟΣ: ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

ΛΟΥΝΤΒΙΧ ΦΟΝ ΝΤΡΕΗΚ: ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΑΜΝΗΣΙΑ

Edited by doom
 • Like 8
 • Respect 2
Link to comment
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #378 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον @ Βασιλεύς των κόμικς ... :respect:!!!)

tn_MIKYMAOUSE_0378.jpg

Εδώ Μίκυ Σίτυ! (By Silvia Ziche.) :yahoo:
Ιστορίες.

"Αγώνας δίχως τέλος."


Οι πωλήσεις της Σπορντακ έχουν φτάσει στα Τάρταρα.

Spoiler

Ο Σκρούτζ σαν άλλος κέρβερος τα βάζει με τους manager του. Εκείνοι δυστυχώς αναφέρουν το απαγορευμένο ρήμα ,ένα από τα πολλά, "ξοδεύω." Φυσικά ο κροίσος μας αντιδρά αναλόγως. Πάντως μία από τις προτάσεις που του κάνουν είναι να διαφημιστεί μέσω του ποδηλατικού γύρου της Καλισότα. Το μόνο που ζητάει από το team  του είναι να του βρυν ένα φτηνό ποδηλάτη. Ο σύμβουλος με πνεύμα αυτοθυσίας που προτείνει ο Παντάξιος στο αφεντικό του ότι πρέπει να βρεθεί βρέθηκε ήδη. Ανεβαίνει τον λόφο Αμαξοφωνιά με ποδήλατο. Ονομάζεται Ντόναλντ. Φυσικά τα νέα μαθαίνονται και η Σπόρμπαξ δε θέλει να μείνει έξω από το παιχνίδι.

Στην Λέσχη των εκατομμυριούχων τώρα έχουμε την λεκτική διαμάχη ανάμεσα στους δύο κροίσους. Οπότε η διαμάχη θα λυθεί στις διαδρομές του αγώνα. Η ομάδα του Σκρούτζ αποτελούμενη από τον Παντάξιο και τα ανίψια του αφεντικού του φτάνουν στο κατάλυμα που θα μείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Φυσικά είναι ότι πιο οικονομικό μπορούσε να βρεθεί. Πράγμα που δεν αφήνει καθόλου ευχαριστημένο τον πρωταθλητή μας. Τον οποίο πρέπει να φυλάνε με βάρδιες όλο το βράδυ για να μη βγει να χορέψει κλακέτες. Πράγμα που έγινε χάρη στο δώρο που βρήκε ο πρωταθλητής στο κρεβάτι του και την υπνηλία του Ντόναλντ.

Ο ποδηλάτης μας είναι εκτός συναγωνισμού πριν καν ανέβει στο ποδήλατο. Οπότε η επόμενη η επιλογή είναι το παπί μας. Δυστυχώς η ατέλειωτη λίστα με τα χρέη του δε του αφήνει και πολλές εναλλακτικές. Η θεωρητική εκπαίδευση του έφερε υπνηλία και στην πρώτη διαδρομή του αγώνα δε τα πήγε καθόλου καλά. Οπότε ο Παντάξιος βάζει σε εφαρμογή τα μεγάλα μέσα. Το λαδωτήρι ενός παλιού ποδηλάτη χάρη στο οποίο κέρδισε πολλούς αγώνες. Το παραδίδει στον ποδηλάτη μας και ημερώνει η ημέρα της επόμενης διαδρομής.

Ο Ντόναλντ καταφέρνει να καλύψει το προβάδισμα του βασικού αντιπάλου. Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως συμβαίνουν διάφορα. Η άνοδος του Ντόναλντ στην κατάταξη του αγώνα πυροδοτεί αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Το πεσμένο ηθικό του Ντόναλντ αναπτερώνεται από τις επιδόσεις του παλιού πρωταθλητή. Τεχνικές καθυστέρησης από την αντίπαλη ομάδα μέχρι και πιο βρόμικα κόλπα του Χάσκυ υπό της οδηγίες του Τζον. Στην απόπειρα του να κλέψει το ποδήλατο του Ντόναλντ πιάνεται στα πράσα. Μαθαίνει για τις παρανομίες του ο αθλητής του Ρόμπα και δε του άρεσε καθόλου. Διότι θέλει να νικήσει τίμια.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις οι διαδρομές του αγώνα παίρνουν άλλη τροπή. Οι δύο πρωταγωνιστές ανταγωνίζονται σε κλίμα αθλητικό και αλληλο'υ'ποστήριξης. Μετά την προτελευταία δύσκολη διαδρομή οι δύο αθλητές είναι ισόπαλοι. Εκεί μαθαίνει και ο Ντόναλντ τα καθέκαστα. Ότι τόσες μέρες έβαζε στο ποδήλατο του κοινό λάδι. Όπως και ότι οι ιστορίες του Παντάξιου ήταν αποκύημα της φαντασίας του για να του αναπτερώσει το ηθικό. Τώρα που ξέρει το παπί παπί μας τις δυνατότητες του μπαίνει αποφασισμένος στην τελική διαδρομή. Αν νίκησε ή όχι δε θα το μάθουμε ποτέ. Διότι πολλές φορές πιο σημαντικό είναι το ταξίδι..."Η κιβωτός της τέχνης."

Ο Μίκυ με τον Γκούφυ ταξιδεύουν στο μέλλον για να σώσουν την τέχνη!

"Τι κούραση!"

Ο Ντόναλντ προσπαθεί να πιάσει το τηλεκοντρόλ χωρίς να κουνηθεί από τον καναπέ λόγω βαρυστομαχιάς.

"Αποτυχημένα εγκλήματα."

Ο Πητ αλλάζει πόλη δράσης και προσπαθεί να συλληφθεί για να απολαύσει ένα καινούριο σωφρονιστικό σύστημα.

Αν ήμουν σούπερ ήρωας: "Μη με κορο'ι'δεύετε!"

Ο υπερήρωας Μόρτυ καταπολεμάει το μπούλινγκ και έχει την υποστήριξη όλου του σχολείου.

"Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει."

Ο Οράτιος Χαλινάρης και η Κλάραμπελ Κάου καυγαδίζουν μετά από έναν αγώνα επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

"Ποδηλατική αμνησία."

Ο Λούντβιχ έγραψε ένα σύγγραμα για το πιο διάσημο δίκυκλο. Το μόνο που μένει είναι να μάθει να το οδηγάει.

Μονοσέλιδες ιστορίες.

Ορθοπεταλιές: "Απίθανη κλοπή."
Ορθοπεταλιές: "Το σύστημα."
Ορθοπεταλιές: "Προσοχή στις λακκούβες."
Ορθοπεταλιές: "Τυχερό ατύχημα."
Ορθοπεταλιές: "Το ποδήλατο του μέλλοντος."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Το τρύπιο λάστιχο."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Συνεπής πρωταθλητής."
Ο Γκούφυ κάνει πετάλι: "Καθαρός αέρας."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Υπέροχη, υπέροχη και υπέροχη η πρώτη ιστορία του τεύχους. Πανέμορφο σενάριο και πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες. Με όμορφα μηνύματα αλτρουισμού και αθλητικής άμιλλας. Η μόνη μου ένσταση. Τα καρέ με τον πρωταθλητή του Σκρούτζ. Δεν είχαν λόγω ύπαρξης. Όπως και ο εντελώς παιδιάστικος ,επιεικής λέξη, λόγος αποχώρησής του. Μπορούσε άνετα  ο σεναριογράφος να σκεφτεί ένα τέχνασμα να βάλει κατευθείαν τον Ντόναλντ στον αγώνα. Το μοναδικό σημείο που κάνει κοιλιά η ιστορία. 
 

Άλλη μία υπέροχη ιστορία στον χρόνο απολαμβάνουμε σε αυτό το τεύχος!!! Με υπέροχο και διδακτικό σενάριο. Την επόμενη μη την διαβάσετε καν. Γάντι της πάει ο τίτλος, Κουράστηκα που την διάβασα. Πρωτότυπο σενάριο και στρωτή εξέλιξη έχει η καλή ιστορία με τον Μαύρο Πητ. Η σειρά "αν ήμουν σούπερ ήρωας" επιστρέφει μία ενδιαφέρουσα ιστορία εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Η φιλία αναδεικνύεται στην προτελευταία ιστορία του περιοδικού. Ο Λουύτβιχ Φον Ντρέηκ κλείνει το τεύχος της εβδομάδας με μία πανέμορφη ιστορία!!!   

Οι οχτώ (8!) μονοσέλιδες του τεύχους παρμένες από δύο σειρές διαβάζονται ευχάριστα.

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Αγώνας δίχως τέλος."
2. "Η κιβωτός της τέχνης.
3. "Ποδηλατική αμνησία."
4. "Αποτυχημένα εγκλήματα."
5. "Αν ήμουν σούπερ ήρωας: "Μη με κορο'ι'δεύετε."
6. "Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει."
7. "Τι κούραση!"

7.7/10!!!
Ένα κατά γενική ομολογία ευχάριστο τεύχος αφιερωμένο στο δίτροχο των παιδικών μας ,και όχι μόνο, χρόνων!!! Έξι (6) καλές έως υπέροχες ιστορίες και οχτώ χαλαρωτικές μονοσέλιδες!!! Την τρίτη ιστορία του τεύχους την έχω ξεχάσει!!! Ήδη... :D

:hop::hop::hop:

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Και εμένα μου άρεσε το τεύχος. Πλούσιο και χορταστικό. Απίθανη η πρώτη ιστορία.

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Α ρε Μοτουρα τι ιστοριαρες γράφεις ρε ...

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Δεν την έγραψε ο Μοτούρα :P

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Πάλι έχω πολύ καιρό να γράψω κριτική. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω ;)

 

Κριτική Μίκυ Μάους #378

 

Εξώφυλλο

Ωραίο εξώφυλλο αλλά ο Πάολο μας χαρίσει και πιο όμορφα εξώφυλλα στο Μίκυ Μάους και στο ΚΟΜΙΞ. 8/10


Ιστορίες

Αγώνας Δίχως Τέλος:  Ιστορία σχεδιασμένη από τον Πάολο Μοττούρα οπότε για μένα είναι must read. Πάρα πολύ όμορφο σχέδιο με υπέροχες σκιάσεις. Έχω πει πολλές φορές πως μου αρέσει ο τρόπος που ο Μοττούρα σχεδιάζει τα παπιά και έχει κάποια καρέ τα οποία έχουν τρομερές σκιάσεις. Οι ιστορικές διηγήσεις του Παντάξιου είχαν διαφορετική μορφή και αυτό μου άρεσε αλλά και χρωματισμός που δήλωνε μια πιο "καθημερινή" ιστορία ήταν επίσης πολύ καλός. Οι ιστορίες του Μοττούρα έχουν πιο ατμοσφαιρικό χρωματισμό ανάλογα με το ύφος τους όπως συμβαίνει με τις παρωδίες το Μόμπυ Ντικ, Μητρόπολη. Οφείλω να πω ότι και το σενάριο του Νίγκρο ήταν πολύ όμορφο. Η ιστορία κυλούσε ομαλά και μας έδειξε το πόσο σημαντικό να πιστεύουμε στον εαυτό μας και τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα (πολύ χάρηκα για τον Ντόναλντ), το αθλητικό πνεύμα και γενικά ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Πολλά ωραία μηνύματα και μου θύμισε κάπως την παρωδία Στο Δρόμο, με την εκπληκτική τελευταία σελίδα. Μπράβο την απόλαυσα και για αυτό θα βάλω 9/10.


Η Κιβωτός της Τέχνης: Αυτή πρέπει να είναι η ιστορία της σειράς που μάλλον θεωρώ χειρότερη. Το σχέδιο του Ιντίνι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και όπως έχω αναφέρει παλιότερα σχεδίαζε καλύτερα στο παρελθόν... Ο χρωματισμός είναι πολύ καλός και δίνει ένα θετικό στοιχείο κάνοντας το σχέδιο να μην φαίνεται τόσο κακό αλλά αυτό που κάνει την ιστορία να περάσει την βάση είναι το σενάριο. Ο Γκανόρ θέτει πολύ σωστά ζητήματα όσον αφορά το πόσο σημαντική είναι η τέχνη μέσα από τους διαλόγους των χαρακτήρων. Ωραίο αυτό αλλά βρήκα το σενάριο μετά από ένα σημείο να μπάζει... Παρόλα αυτά μου άρεσε η τελευταία σελίδα και αυτά που ήθελε να μας περάσει η ιστορία. Πιστεύω ότι για μένα είναι ένα 6/10 καθώς έχουμε δει πολύ πιο δυνατές ιστορίες της σειράς και σχεδιασμένες καλύτερα.


Τι Κούραση! : Απλή ιστοριούλα για να γεμίσει το τεύχος και τίποτα παραπάνω. 3/10


Αποτυχημένα Εγκλήματα: Ψιλοαδιάφορη η ιστορία με τον Πητ που προσπαθούσε να βγάλει γέλιο και ήταν προβλέψιμη...  4.5/10

 

Ομάδα που Νικάει δεν Αλλάζει: Άλλη μια ιστορία που μπήκε να γεμίσει το τεύχος. 5/10


Ποδηλατική Αμνησία: Ερχόμαστε στην δεύτερη αξιοπρεπέστατη ιστορία του τεύχους. Ομολογώ ότι μου άρεσε και δεν την βρήκα βαρετή. Θέτει το κλασικό πρόβλημα θεωρία εναντίον πράξης αλλά και το πως οι αναμνήσεις μας μπορούν να βοηθήσουν για να αισθανθούμε πιο άνετα. Το πρόβλημα του Λούντβιχ είναι ότι πολλά πράγματα τα κάνει σε θεωρητικό επίπεδο και δεν βλέπει την πράξη. Πάντως πήγαινε καλά σαν συμπληρωματική στην κεντρική ιστορία του τεύχους. 6.3/10

 

Είχαμε και πολλές μονοσέλιδες τις οποίες βρήκα να είναι απλώς οκ και για αυτό δεν γράφω κάτι παραπάνω :)

Σύνοψη

Πήρα το τεύχος για την κεντρική ιστορία για την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Ναι μεν είχε αρκετές ιστορίες αλλά δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες. Αλλά δεν με πειράζει διότι νιώθω ότι έπιασαν τόπο τα χρήματα με την κεντρική του Μοττούρα. Και αυτή να είχαμε μόνο θα ήταν οκ.

Edited by ΚΟΜΙΞ
 • Like 5
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε:

Πάλι έχω πολύ καιρό να γράψω κριτική. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω ;)

 

Κριτική Μίκυ Μάους #378

 

Εξώφυλλο

Ωραίο εξώφυλλο αλλά ο Πάολο μας χαρίσει και πιο όμορφα εξώφυλλα στο Μίκυ Μάους και στο ΚΟΜΙΞ. 8/10


Ιστορίες

Αγώνας Δίχως Τέλος:  Ιστορία σχεδιασμένη από τον Πάολο Μοττούρα οπότε για μένα είναι must read. Πάρα πολύ όμορφο σχέδιο με υπέροχες σκιάσεις. Έχω πει πολλές φορές πως μου αρέσει ο τρόπος που ο Μοττούρα σχεδιάζει τα παπιά και έχει κάποια καρέ τα οποία έχουν τρομερές σκιάσεις. Οι ιστορικές διηγήσεις του Παντάξιου είχαν διαφορετική μορφή και αυτό μου άρεσε αλλά και χρωματισμός που δήλωνε μια πιο "καθημερινή" ιστορία ήταν επίσης πολύ καλός. Οι ιστορίες του Μοττούρα έχουν πιο ατμοσφαιρικό χρωματισμό ανάλογα με το ύφος τους όπως συμβαίνει με τις παρωδίες το Μόμπυ Ντικ, Μητρόπολη. Οφείλω να πω ότι και το σενάριο του Νίγκρο ήταν πολύ όμορφο. Η ιστορία κυλούσε ομαλά και μας έδειξε το πόσο σημαντικό να πιστεύουμε στον εαυτό μας και τότε μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα (πολύ χάρηκα για τον Ντόναλντ), το αθλητικό πνεύμα και γενικά ότι σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός. Πολλά ωραία μηνύματα και μου θύμισε κάπως την παρωδία Στο Δρόμο, με την εκπληκτική τελευταία σελίδα. Μπράβο την απόλαυσα και για αυτό θα βάλω 9/10.


Η Κιβωτός της Τέχνης: Αυτή πρέπει να είναι η ιστορία της σειράς που μάλλον θεωρώ χειρότερη. Το σχέδιο του Ιντίνι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και όπως έχω αναφέρει παλιότερα σχεδίαζε καλύτερα στο παρελθόν... Ο χρωματισμός είναι πολύ καλός και δίνει ένα θετικό στοιχείο κάνοντας το σχέδιο να μην φαίνεται τόσο κακό αλλά αυτό που κάνει την ιστορία να περάσει την βάση είναι το σενάριο. Ο Γκανόρ θέτει πολύ σωστά ζητήματα όσον αφορά το πόσο σημαντική είναι η τέχνη μέσα από τους διαλόγους των χαρακτήρων. Ωραίο αυτό αλλά βρήκα το σενάριο μετά από ένα σημείο να μπάζει... Παρόλα αυτά μου άρεσε η τελευταία σελίδα και αυτά που ήθελε να μας περάσει η ιστορία. Πιστεύω ότι για μένα είναι ένα 6/10 καθώς έχουμε δει πολύ πιο δυνατές ιστορίες της σειράς και σχεδιασμένες καλύτερα.


Τι Κούραση! : Απλή ιστοριούλα για να γεμίσει το τεύχος και τίποτα παραπάνω. 4/10


Αποτυχημένα Εγκλήματα: Ψιλοαδιάφορη η ιστορία με τον Πητ που προσπαθούσε να βγάλει γέλιο και ήταν προβλέψιμη...  4.5/10

 

Ομάδα που Νικάει δεν Αλλάζει: Άλλη μια ιστορία που μπήκε να γεμίσει το τεύχος. 5/10


Ποδηλατική Αμνησία: Ερχόμαστε στην δεύτερη αξιοπρεπέστατη ιστορία του τεύχους. Ομολογώ ότι μου άρεσε και δεν την βρήκα βαρετή. Θέτει το κλασικό πρόβλημα θεωρία εναντίον πράξης αλλά και το πως οι αναμνήσεις μας μπορούν να βοηθήσουν για να αισθανθούμε πιο άνετα. Το πρόβλημα του Λούντβιχ είναι ότι πολλά πράγματα τα κάνει σε θεωρητικό επίπεδο και δεν βλέπει την πράξη. Πάντως πήγαινε καλά σαν συμπληρωματική στην κεντρική ιστορία του τεύχους. 6.3/10

 

Είχαμε και πολλές μονοσέλιδες τις οποίες βρήκα να είναι απλώς οκ και για αυτό δεν γράφω κάτι παραπάνω :)

Σύνοψη

Πήρα το τεύχος για την κεντρική ιστορία για την οποία έμεινα ευχαριστημένος. Ναι μεν είχε αρκετές ιστορίες αλλά δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις υπόλοιπες. Αλλά δεν με πειράζει διότι νιώθω ότι έπιασαν τόπο τα χρήματα με την κεντρική του Μοττούρα. Και αυτή να είχαμε μόνο θα ήταν οκ.

 

Ωραία βαθμολογία. :clap2:Έτσι θα έπρεπε να είναι και οι βαθμολογίες στο Inducks. 4,5,7,8,9 απ' όλα. Μια ιστορία σαν την ιστορία "Τι Κούραση" δεν μπορεί να παίρνει 7 και η πρώτη ιστοριάρα να παίρνει 7.1. Οι βαθμολογίες θα έπρεπε να ήταν ακριβώς έτσι. Να μην σου πω ότι και πολλά έβαλες στην κουραστική πραγματικά ιστορία.

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

44 λεπτά πριν, Manitou είπε:

Ωραία βαθμολογία. :clap2:Έτσι θα έπρεπε να είναι και οι βαθμολογίες στο Inducks. 4,5,7,8,9 απ' όλα. Μια ιστορία σαν την ιστορία "Τι Κούραση" δεν μπορεί να παίρνει 7 και η πρώτη ιστοριάρα να παίρνει 7.1. Οι βαθμολογίες θα έπρεπε να ήταν ακριβώς έτσι. Να μην σου πω ότι και πολλά έβαλες στην κουραστική πραγματικά ιστορία.

Θεανκς. Στην συγκεκριμένη ιστορία που λες σκεφτόμουν να βάλω 3 αλλά είπα μήπως φανώ πολύ αυστηρός :PΘα συμφωνήσω απόλυτα με τα βαθμολογικό σύστημα που λες διότι έτσι δεν αδικούνται οι πραγματικά καλές ιστορίες. Δυστυχώς αυτό είναι ένα κακό του Inducks... Γενικά προσπαθώ στις κριτικές μου για το ΜΜ να το κάνω αυτό και να βάζω τις αντίστοιχες βαθμολογίες και κάτω του 5 αν είναι κακή μια ιστορία :)

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, ΚΟΜΙΞ είπε:

Θεανκς. Στην συγκεκριμένη ιστορία που λες σκεφτόμουν να βάλω 3 αλλά είπα μήπως φανώ πολύ αυστηρός :PΘα συμφωνήσω απόλυτα με τα βαθμολογικό σύστημα που λες διότι έτσι δεν αδικούνται οι πραγματικά καλές ιστορίες. Δυστυχώς αυτό είναι ένα κακό του Inducks... Γενικά προσπαθώ στις κριτικές μου για το ΜΜ να το κάνω αυτό και να βάζω τις αντίστοιχες βαθμολογίες και κάτω του 5 αν είναι κακή μια ιστορία :)

 

Το βαθμολογικό σύστημα είναι από 0 έως 10. Και το 10 είναι βαθμός αλλά και το 0. Ας πούμε εκείνη η ιστορία την προηγούμενη εβδομάδα με το απαράδεκτο σχέδιο εκείνου του ανεκδιήγητου τύπου και το χάλια σενάριο ήταν για μηδέν!!! Μόνο έτσι θα ξέρουμε ότι το 9 που έβαλες στην πρώτη ιστορία (συμφωνώ και επαυξάνω) είναι όντως 9 συγκρινόμενο με το 3 ή το 4. 

Edited by Manitou
 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, Manitou είπε:

 

Το βαθμολογικό σύστημα είναι από 0 έως 10. Και το 10 είναι βαθμός αλλά και το 0. Ας πούμε εκείνη η ιστορία την προηγούμενη εβδομάδα με το απαράδεκτο σχέδιο εκείνου του ανεκδιήγητου τύπου και το χάλια σενάριο ήταν για μηδέν!!! Μόνο έτσι θα ξέρουμε ότι το 9 που έβαλες στην πρώτη ιστορία (συμφωνώ και επαυξάνω) είναι όντως 9 συγκρινόμενο με το 3 ή το 4. 

Συμφωνώ και επαυξάνω :) Έτσι είναι. Άλλαξα και το 4 και το έκανα 3. ;)

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Εντωμεταξυ πράγματι αυτή η ιστορία από την "ιστορία της τέχνης" ήταν η πιο αδύναμη. Κρίμα που δεν τις έχουμε μαζεμένες αυτές τις ιστορίες όπως τις πρώτες από τον Τερζοπουλο. Γενικά είναι κρίμα που δεν έχουμε σπέσιαλ εκδόσεις που μαζεύουν τις καλύτερες ιστορίες των ΜΜ. Έχουμε πολλά ΜΜ και υπάρχουν κάποιες υπέροχες ιστορίες που έχουμε ξεχάσει. Αν είχαμε μαζεμένα αυτά τα αριστουργήματα θα ήταν πολύ ωραίο. Γενικά μου λείπουν τα Μεγάλα Σήριαλ.

 • Like 6
Link to comment
Share on other sites

8 ώρες πριν, Manitou είπε:

Εντωμεταξυ πράγματι αυτή η ιστορία από την "ιστορία της τέχνης" ήταν η πιο αδύναμη. Κρίμα που δεν τις έχουμε μαζεμένες αυτές τις ιστορίες όπως τις πρώτες από τον Τερζοπουλο. Γενικά είναι κρίμα που δεν έχουμε σπέσιαλ εκδόσεις που μαζεύουν τις καλύτερες ιστορίες των ΜΜ. Έχουμε πολλά ΜΜ και υπάρχουν κάποιες υπέροχες ιστορίες που έχουμε ξεχάσει. Αν είχαμε μαζεμένα αυτά τα αριστουργήματα θα ήταν πολύ ωραίο. Γενικά μου λείπουν τα Μεγάλα Σήριαλ.

Καλά ναι ισχύει ότι λείπουν τα μεγάλα σήριαλ. Θα ήταν τέλειο να είχαμε ιστοριάρες όπως η Αυτοκρατορία των Πάγων μαζεμένες. Ήδη ζηλεύω τη σκληρόδετη Ιταλική έκδοση :P

TOPOLINO E L'IMPERO SOTTOZERO - CASTY - DE LUXE EDITION N.23 - CARTONATO NUOVO | eBay

Edited by ΚΟΜΙΞ
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

7 ώρες πριν, ΚΟΜΙΞ είπε:

Καλά ναι ισχύει ότι λείπουν τα μεγάλα σήριαλ. Θα ήταν τέλειο να είχαμε ιστοριάρες όπως η Αυτοκρατορία των Πάγων μαζεμένες. Ήδη ζηλεύω τη σκληρόδετη Ιταλική έκδοση :P

TOPOLINO E L'IMPERO SOTTOZERO - CASTY - DE LUXE EDITION N.23 - CARTONATO NUOVO | eBay

 

Πριν από δύο χρόνια ο κουμπάρος μου είχε πάει ταξίδι στην Ιταλία. Μου έφερε το "Νησί των θησαυρών" στην delouxe έκδοση. Δεν ξέρω (δυστυχώς) Ιταλικά. Η κόρη μου λοιπόν πριν από ένα χρόνο όταν ήταν 3.5 ξεκίνησε να θέλει τα κόμικ γιατί έπεσε το μάτι της σε αυτό και εντυπωσιάστηκε από τα χρώματα, εικόνες, χαρτί κ.τ.λ. Σήμερα έχουμε φθάσει να μην κοιμάται αν δεν της διαβάσω κάποια ιστορία Ντίσνευ. Και ο αγαπημένος της ήρως είναι ο Μάυρος Πητ που της έμεινε από την έκδοση που σου λέω και ο Φέθρυ από τον τόμο 14 των Disney Master Της Fantagraphics (άλλη εκδοσάρα αυτή). :cheers3: 

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.