Jump to content
Μενίγ Πουαγώ

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ 292 [Κορίτσια στο διάστημα.]

ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ;  

1 member has voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

292.thumb.jpg.e836c0a5ae2cf275635b3c256e7898e9.jpg

5 απολαυστικές ιστορίες σας περιμένουν στα περίπτερα:
 

 • ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

  Η ΝΤΑΙΖΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΤΟΝΑΥΤΙΣΣΑ.
   
 • Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ.

  ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΦΟΛΥΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ.
   
 • ΤΑ ΜΗΛΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.

  Ο ΣΚΡΟΥΤΖ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑΤΖΙΔΙΚΑ ΩΣΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
   
 • ΤΟ ΜΑΓΕΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ.

  Η ΜΑΤΖΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΜΕ ΑΠΛΑ ΞΟΡΚΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡ ΞΟΡΚΙ.
   
 • Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ,

  ΣΚΡΟΥΤΖ ΚΑΙ ΡΟΜΠΑΞ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

  Ένα τεύχος γεμάτο γέλιο και περιπέτεια, αυτή την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου (Νο. 292).

  :hop::hop::hop:
 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Παρουσίαση-κριτική του υπ' αριθμόν #292 τεύχους του νέου Μίκυ Μάους.

Εξώφυλλο (από τον εγκάρδιο φίλο @Indian).

  tn_MIKYMAOUSE_0292.jpg
Εδώ Λιμνούπολη! (by Silvia Ziche) :yahoo:
Ιστορίες.

"Κορίτσια στο διάστημα."


Μία  ,η Σαμάνθα, μεταδίδει απ' ευθείας από τα βάθη του διαστήματος.

 

Ταξιδεύει για λογαριασμό του Σκρούτζ. Πίσω στην Γη τρεις φίλες την παρακολουθούν στην τηλεόραση . Ελβίρα, Νταίζυ και Τζένυ είναι περήφανες που μία Λιμνουπολίτισσα ταξιδεύει στο διάστημα. Εν τέλει οι τρεις φίλες έχουν κάθε μία τον δικό της λόγο για ένα ταξιδάκι στο διάστημα. Η Τζένυ διότι ο Κρόνος δε της τα λέει καλά από αστρολογικής άποψης. Η Ελβίρα να πάει στην Σελήνη για να δει αν θα πάει καλά η συγκομιδή. Τέλος, Νταίζυ ανακάλυψε δύο μικροσκοπιές ρυτίδες που η έλλειψη βαρύτητας πιστεύει πως θα τις εξαφανίσει.

 


Εμφανίζετια ξαφνικά και η Ευταξία. Θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης διότι ξέχασε να κόψει ένα τιμολόγιο αν και ο Σκρούτζ έδειξε επιείκεια. Φίλες ενωμένες ποτέ νικημένες. Εξοπλισμένε με το βαρύ πυροβολικό ζητάνε ακρόαση από τον Σκρουτζ προκειμένου να πλεύσουν στο διάστημα. Εκείνος κατά παράξενο τρόπο δέχεται χωρίς αντιρρήσεις. Έτσι οι τέσσερις φίλε αποτελούν το πλήρωμα ενός διαστημικού συλλέκτη απορριμάτων!!!

Η δουλειά είναι βαρετή και μονότονη αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει. Όλα όμως γίνονται αυτοματοποιημένα. Από την περισυλλογή μέχρι την καταστροφή των απορριμάτων. Κατ' λάθος συλλέγουν και το διαστημόπλοιο  της Σαμάνθας που λόγω παλαιότητας το πέρασαν για διαστημικό σκουπιδάκι. Οπότε γνωρίζονται με το είδωλό τους υπό ανέλπιστες συνθήκες. Η Σαμάνθα τους εξομολογείται ότι ένα διαστημόπλοιο την ακολουθεί στενά.

Οι φίλες μας λένε ότι μάλλον θα πρόκειται για εξωγήινο θαυμαστή. Οπότε παραθέτουν διάφορους τρόπους και εμπειρίες προκειμένου να απαλλαγουν από αυτόν. Μετά από εξιστορίσεις και διάφορες ανεπιτυχείς ιδέες αποφασίζουν πως η καλύτερη λύση είναι η άμεση επαφή. Το αποτέλεσμα τις αφήνει ενεές. Πρόκειται για ρομπότ που έχει ερωτευτεί το διαστημόπλοιο της Σαμάνθας και όχι για διαστημόπλοιο. Έτσι βρίσκει έναν καινούριο σκάφος και φίλο. Πίσω στην Γη οι φίλες μας είναι ικανοποιημένες με την έκβαση της περιπέτειάς τους. Η Σαμάνθα βρίσκει τον σεβασμό που της αξίζει στον κύκλο των συναδέλφων της.

 

 


"Ο Παλιάτσος που γελούσε."

Το περιεχόμενο των πινάκων μίας γκαλερί άρχισε να κόβει βόλτες. Ο Γκουφόλυκος παρέα με έναν άλλο πίνακα προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει. Παράλληλα οι φύλακες του μουσείου προσπαθούν με ποικίλους τρόπους να δουν αν κοιμούνται ή όχι.

"Τα μήλα της λήθης."

Ο Θείος Σκρούτζ βάζει πλώρη με τα ανίψια του για ένα άγνωστο νησί με πολύχρωμα μήλα. Τα βρίσκουν, τα τρώνε και μετά αναρρωτιούνται...

"Το μαγεμένο θησαυροφυλάκιο."

Η Μάτζικα πλέον κατάλαβε ότι με τις συμβατικές μαγικές δε πρόκειται να πάρει την Τυχερή Δεκάρα του Σκρούτζ. Οπότε δοκιμάζει κάτι αναβαθμισμένο.

"Η τέλεια συλλογή."

Τζων και Σκρούτζ βουλιάζουν τα περίπτερα με τις πιο παράλογες συλλογές μέσω περιοδικών που υπάρχουν προκειμένου να αποκομίσουν κέρδη.

Μονοσέλιδες ιστορίες.

Κόσμος & υπόκοσμος: "Παλιές, καλές ιδέες."
Κόσμος & υπόκοσμος: "Στριμωξίδι."
Κόσμος & υπόκοσμος: "Στιγμιαίος Παλιμπαιδισμός."


Αιτήσεις συνδρομής για Μίκυ Μάους, Ντόναλντ και ΚΟΜΙΞ.

Εν κατακλείδι.

Γυναικοκρατούμενη και πολύ καλή η "κεντρική" ιστορία του τεύχους. Σίγουρα δε δράττει δάφνες σεναριακές. Αλλά διαβάζεται πολύ ευχάριστα και σου δημιουργγεί όμορφα συναισθήματα.

Το τεύχος συνεχίζει με μία δεύτερη ,για την Ελλάδα, περιπέτεια του Γκουφόλυκου. Κινείται στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη. Κοινώς διαβάζεται χαλαρά και ευχάριστα. Τρίτη του τεύχους μία ιστορία περί λήθης και φρούτων. Συγκεκριμένα μήλων. Καλογραμμένο σενάριο με ευχάριστη ροή. Προτελευταία μία ακόμα απόπειρα αρπαγής της Τυχερής Δεκάρας από την Μάτζικα. Ο ταλαίπωρος ο αδελφός της πληρώνει πάλι την νύφη. Καλή! Το τεύχος κλείνει με την αναζήτηση της τέλειας προς πώληση συλλογής. Συμπαθητική αλλά από σεναριακή άποψη δε ξεχωρίζει. Επίσης ,αν δεν απατώμαι, παλιότερα είχαμε διαβάσει μία παρόμοια.

Το τεύχος έχει και τρεις μονοσέλιδες με πρωταγωνιστές τους Μουργούλυκους. Όλες δια χειρός Enrico Faccini (:respect:). Απολαυστικές!!! Η πρωτοτυπία έγκειται στο ότι η δεύτερη αποτελεί συνέχεια της πρώτης!!!

Σειρά προτίμησης ιστοριών.

1. "Κορίτσια στο διάστημα."
2. "Τα μήλα της λήθης."
3. "Ο Παλιάτσος που γελούσε."
4. "Η τέλεια συλλογή."
5. "Το μαγεμένο θησαυροφυλάκιο."

7.7/10!!!
Χορταστικό τεύχος με κάποια ψεγάδια να του στερούν το άριστα... Πάρα πολύ καλό!!! :D 

:hop::hop::hop:

 

Edited by Μενίγ Πουαγώ
 • Like 5
 • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Η πρωτη ιστορία ηταν ωραια και θα τη σχολιασω. 

 

Απο άποψη σεναρίου:όπως είπε ο μενιγ πουαγω ηταν γυναικεία με γυναικεία δραση.Μου άρεσε ακόμη κι ας είμαι αγοράκι.Μια ωραια διαστιμηκη περιπέτεια με αναπάντεχο τέλος.

 

Απο άποψη σχεδίου:ξέρω οτι στους περισσότερους δεν αρέσει ο Ιντινι όμως εγώ το σχεδιο του το βρίσκω άριστο.

 

Εκανα μια διαπιστωση. Στο εξώφυλλο δείχνει τη Σαμάνθα που εμφανιζετε και στην ιστορία.Πάντως το εξώφυλλο δεν έχει καμια σχεση και ιστορία δημοσιεύτηκε σερ άλλο τεύχος topolino.Ισως στην Ελλάδα ηταν λίγο αναμενο να τη δουμε στο τεύχος ακόμη και με αδιάφορο εξώφυλλο.

 

 

 

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Το τεύχος ανοίγει την αυλαία με τέσσερις (ή μάλλον πέντε) γυναίκες στο τιμόνι του πρωταγωνιστή, στην ιστορία “Κορίτσια στο διάστημα”. Μία έμπειρη αστροναύτις βρίσκεται στο διάστημα, για λογαριασμό του θείου Σκρουτζ, με σκοπό να διεξάγει διάφορες έρευνες. Γεμάτες ενθουσιασμό, τέσσερις φιλενάδες (η Νταίζυ, η Γιαγιά Ντακ, η Τζένυ και η δεσποινίς Ευταξία), παρακολουθούν από την τηλεόραση την αποστολή και η κάθε μία (για τον προσωπικό της λόγο) θέλει να βρεθεί εκεί πάνω. Θα πάνε, λοιπόν, στον Σκρουτζ και θα του ζητήσουν να τις εντάξει σε κάποια διαστημική αποστολή. Εκείνος δέχεται και οι φιλενάδες θα βρεθούν σε ένα διαστημόπλοιο-απορριμματοφόρο, να μαζεύουν τα διαστημικά σκουπίδια. :shit: Δυστυχώς, όμως, τα προβλήματα δεν θα αργήσουν να τις ακολουθήσουν μέχρι εκεί και μία τρελή καταδίωξη μόλις θα ξεκινήσει. Αν η ιστορία μού γέννησε ένα συναίσθημα, αυτό είναι η απογοήτευση. :( Ενώ, πολύ έξυπνα, θέτει το γυναικείο φύλο στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, δίνοντας μία πρωτοπορία, στην πορεία το αποδομεί, βάζοντας τους χαρακτήρες να φέρονται ηλίθια και να έχουν χαζά επιχειρήματα και ιδέες. Κάτι που σίγουρα δεν το αξίζουν τα κορίτσια της παρέας αυτής. Η πλοκή ξεκίνησε με κοιλιά κι ενώ κάπως πήγε να μου εξαφθεί η περιέργεια με τον περίεργο καταδιώκτη, ήρθε το φινάλε να με κάνει να αισθανθώ κορόιδο που τόση ώρα την διάβαζα. :P Είναι μία ιστορία που θα ξεχάσω σύντομα.  Ίσως κάποτε της ξαναδώσω μία ευκαιρία (έτσι κάνω πάντα με τις ιστορίες που δεν μου άρεσαν καθόλου), αλλά δεν νομίζω να μου αλλάξει δραματικά η γνώμη μου γι’αυτήν. Ακόμα και το σχέδιο δεν κατάφερε να σώσει τα προσχήματα. Το βρήκα το ίδιο κακό.

 

Οι ιστορίες της σειράς "X-Mickey" συνεχίζονται στο περιοδικό κι αυτή την εβδομάδα ο Γκουφόλυκος έχει να αντιμετωπίσει τον "Παλιάτσο που γελούσε". Στον κόσμο του απίθανου είναι απόλυτα φυσιολογικό να βλέπουμε πίνακες ζωγραφικής να μιλούν και να μετακινούνται από εδώ κι από εκεί οι χαρακτήρες και τα τοπία που τους απαρτίζουν. Πάντα, όμως, είναι στην θέση τους όταν τους απολαμβάνουν οι φίλοι της τέχνης. Κάποια στιγμή ο Γκουφόλυκος κάνει την βόλτα του σε ένα μουσείο, όταν παρατηρεί με έκπληξη ότι οι πίνακες έχουν "αδειάσει" από τους πρωταγωνιστές τους και δεν έχουν επανέλθει στην αρχική τους κατάσταση. Τότε είναι που θα ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση, η οποία θα τον οδηγήσει σε έναν μυστηριώδη κι αυτάρεσκο τύπο, που έχει σκοτεινά κίνητρα. Θα καταφέρει ο φίλος μας να ανατρέψει τα σχέδιά του? Το σουρεαλιστικό (για να μην πω παλαβό) σενάριο συνεχίστηκε κι εδώ και μας χάρισε μία ιστορία κεφάτη και με μεγάλα αποθέματα φαντασίας. Στην πλοκή έχουμε να κάνουμε με ένα καλό μυστήριο, ενώ η περιγραφή γίνεται με την μορφή αφήγησης από τον ίδιο τον Γκουφόλυκο, γεγονός που κάνει την ιστορία να μοιάζει ακόμα περισσότερο με παραμύθι. Το φινάλε, η αλήθεια είναι ότι, θα το ήθελα κάπως πιο περίπλοκο κι όχι τόσο απλό, αλλά παραδέχομαι ότι έβγαζε νόημα μέσα στην γενική παράνοια. :P Ευχάριστη προσθήκη οι δύο αστυνομικοί στο μουσεία και τα...τσιμπήματά τους. :lol: Το σχέδιο μού άρεσε αρκετά, αλλά περισσότερο με ικανοποίησε ο χρωματισμός. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ακριβώς πριν την ιστορία υπάρχει το κλασικό εισαγωγικό σημείωμα που βρίσκουμε και στα προηγούμενα τεύχη (και φαντάζομαι και στα υπόλοιπα).

 

Στα "Μήλα της λήθης" ο θείος Σκρουτζ είναι στενοχωρημένος κι ο λόγος είναι ο Ρόμπαξ, ο οποίος έπιασε μία μοναδική ευκαιρία από τα μαλλιά και κέρδισε αρκετά εκατομμύρια. Έτσι, ο φίλος μας, αποφασίζει να ψάξει στα παλαιοπωλεία για καμία καλή ευκαιρία και την βρίσκει σε ένα παλιό μπαούλο ενός ξακουστού εξερευνητή των θαλασσών. Στον διπλό πάτο του μπαούλου, υπάρχει ένας χάρτης που περιγράφει την τοποθεσία ενός νησιού που βρίσκεται μακριά από τον πολιτισμό και τα μάτια του σύγχρονου κόσμου και στο έδαφός του φυτρώνουν μηλιές που κάνουν πολύχρωμα μήλα. Έτσι, ο Σκρουτζ συγκροτεί την συνήθη ομάδα (Ντόναλντ και τρία ανιψάκια) και ξεκινάνε για το νησί αυτό, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τους σπάνιους καρπούς για το προσωπικό του όφελος. Φτάνοντας στο νησί, όλα φαίνονται να πηγαίνουν κατ'ευχήν. Η κατάληξη, όμως, θα είναι εντελώς διαφορετική. Δεν ήταν άσχημο το σενάριο, αλλά δεν δηλώνω κι ενθουσιασμένος. Πρόκειται για ένα κυνήγι θησαυρού, που έχει έξυπνη ροή, αλλά και πολλές σκηνές υπερβολής. Το φινάλε παρουσιάζει ενδιαφέρον και δίνει στον Παντάξιο τον ρόλο που του αξίζει. Σε γενικές γραμμές, πάντως, μέτρια πράγματα. Το σχέδιο το βρήκα μέτριο προς καλό.

 

Στο "Μαγεμένο θησαυροφυλάκιο", τα βήματά μας θα μας πάνε μέχρι τους πρόποδες του Βεζούβιου, όπου μία γνωστή μας μάγισσα είναι στα μπουρίνια της. Ο λόγος είναι γνωστός. Δεν μπορεί με κανένα ξόρκι να καταφέρει να βάλει στο χέρι την πρώτη δεκάρα του Σκρουτζ. Όλως τυχαίως, ο Πόε πετάει στα πόδια της ένα βιβλίο, το οποία ανοίγει σε μία σελίδα που περιέχει ένα σούπερ ξόρκι. Αυτό, ίσως, να καταφέρει να κάμψει τα αντιμαγικά συστήματα του θησαυροφυλακίου. Θα ξεκινήσει, λοιπόν, για την Λιμνούπολη και θα κάνει το ξόρκι αυτό στο μέγαρο του Λιμνουπολίτη κροίσου. Αυτή η γητειά θα κάνει τα αντικείμενα του θησαυροφυλακίου να ζωντανέψουν και να στραφούν εναντίον του ιδιοκτήτη τους και του συμπαθέστατου μπάτλερ του. :wow: Και δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε ποιος είναι ο όρος για να λυθούν τα μάγια! ;) Έχουμε να κάνουμε με ένα σενάριο, το οποίο έχει αρκετή πρωτοτυπία και κατάφερε να με γοητεύσει. Η Μάτζικα, αυτή την φορά, δεν χτυπάει τον ίδιο τον Σκρουτζ, αλλά το σύμβολο κύρους του. Σχεδόν τα περισσότερα διασκεδαστικά γκαγκ διαδραματίζονται στους τέσσερις τοίχους του μεγάρου, αλλά παρόλα αυτά προσφέρουν απολαυστική διασκέδαση. Αποκορύφωμα της έξυπνης πλοκής είναι το φινάλε, που κλείνει την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να σκαρφιστεί ένας σεναριογράφος. :respect: Το μοναδικό, ίσως, παράπονό μου είναι το γεγονός ότι δεν είχε περισσότερες σελίδες στην διάθεσή της να υπάρξει λεπτομερέστερη ανάπτυξη. :) Δεν ξέρω αν είναι ο ενθουσιασμός μου για το σενάριο, αλλά και το σχέδιο μού άρεσε σε μεγάλο βαθμό.

 

Θα ακολουθήσουν τρεις μονοσέλιδες ιστορίες της σειράς "Κόσμος & υπόκοσμος" που φέρουν τους τίτλους: "Παλιές, καλές ιδέες", "Στριμωξίδι" και "Στιγμιαίος παλιμπαιδισμός". Και στις τρεις, στο τιμόνι του πρωταγωνιστή βρίσκονται οι Μουργόλυκοι. Το πρωτότυπο είναι ότι οι δύο πρώτες ιστορίες μοιάζουν να έχουν συνέχεια μεταξύ τους. Σπάνιο για γελοιογραφικές ιστορίες μίας σελίδας. :thinking: Όπως και να έχει, δεν μπορώ να πω ότι παρουσίαζαν κάποιο σημαντικό ενδιαφέρον. Από τις τρεις ξεχώρισα το "Στριμωξίδι", χωρίς όμως να μείνει για πολύ στην μνήμη μου. Γενικά και τις τρεις ιστορίες τις βρήκα κάτω του μετρίου. Το ίδιο βρήκα και το σχέδιο.

 

Το τεύχος θα κατεβάσει αυλαία με τον Σκρουτζ και τον Ρόμπαξ να τσακώνονται για το ποιος θα εκδώσει την "Τέλεια συλλογή". Μία ωραία πρωία, στο θησαυροφυλάκιο, ο Σκρουτζ χαίρεται που όλες του οι επιχειρήσεις πάνε κατ'ευχήν. Ένας πτωτικός δείκτης, όμως, τον φέρνει σε αμηχανία. Πρόκειται για τις εκδοτικές του εταιρείες που έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Ο Παντάξιος τον προτρέπει να συμβουλευτεί την οικογένειά του, τον Ντόναλντ και τον Φέθρυ. Εκείνοι, φαίνεται να είναι παθιασμένοι με τα εβδομαδιαία περιοδικά που έχουν συλλογές στα περιεχόμενά τους και είναι ιδιοκτησίας του Ρόμπαξ. Με την βοήθεια, λοιπόν, των ανιψιών του, ο Σκρουτζ θα ξεχυθεί στην μάχη των συλλογών και τα πράγματα θα πάρουν μία άγρια τροπή. Αρκετά προσεγμένο σενάριο, που σατιρίζει την συνήθεια των περιοδικών να εκδίδουν συλλογές για το οτιδήποτε. Η πλοκή έχει χιουμοριστική χροιά, την ώρα που ο αναγνώστης διαβάζει μία κλασική κόντρα ανάμεσα στους δύο μεγιστάνες από την Λιμνούπολη. Τα στοιχεία υπερβολής, που περιέχονται στο σενάριο, δεν με πείραξαν (τουλάχιστον τα περισσότερα). Χρησιμοποιούνται σωστά κι ενισχύουν την πλάκα. Το φινάλε το βρήκα ευφυέστατο και χαίρομαι ιδιαίτερα που η ιδέα βγήκε από τα χείλη του Ντόναλντ και του Φέθρυ. Άξιζαν αυτή την αναγνώριση. :respect: Το σχέδιο, από την άλλη, δεν με ενθουσίασε καθόλου.

 


:beer:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Θα συμφωνήσω ότι η ιστορία "Κορίτσια στο διάστημα" είναι απλά πολύ κακή. Το σχέδιό της δε ακόμα πιο κάκιστο. Νταίζυ, γιαγιά, Τζένυ αλλά και Ευταξία είναι σαν να έχουν τρακάρει με ... τραμ. :lol:  Προσωπική γνώμη τουλάχιστον, μια από τις χειρότερες ιστορίες ever.  

Οι υπόλοιπες ιστορίες, με Γκουφόλυκο, "Μήλα της λήθης", "Μαγεμένο θησαυροφυλάκιο" και "Τέλεια συλλογή" μου άρεσαν. Η "Τέλεια συλλογή" δε, χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό μου άρεσε ιδιαίτερα, γιατί έχει ακριβώς συλλάβει και αποδώσει το τι συμβαίνει τις περισσότερες φορές, με όλες τις κατά καιρούς συλλογές που βγαίνουν από διάφορους, βλέπε "ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΕΥΧΗ"

 • Like 2
 • Read 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.