Jump to content
Sign in to follow this  
Ion

Hobby Fair Play [ 17 - 18/3/2017 @ Σ.Ε.Φ. ]

Recommended Posts

HOBBY FAIR PLAY

 

14606522_10154294287464930_3670130304581853127_n.jpg

 

Το Skywalker.gr συγκεντρώνει όλους τους επαγγελματίες και οργανισμούς που διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου (χόμπι), στις 17 & 18 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ώρα 11.00-21.00.

Είσοδος Ελεύθερη.

Στο Hobby Fair Play δημιουργούμε μία φυσική πλατφόρμα άμεσης επαφής και διάδρασης με θέματα από τις παρακάτω ενότητες: Μοντελισμός/Συλλογές, Extreme Sports/ Αθλητισμός, Κηπουρική/Αγροτικά/Μαγειρική, Εναλλακτικά/ Αστική δράση, Χειροτεχνία/Τεχνικές δεξιότητες/DIY, Επιστήμες/ Παρατήρηση/Γραφή/Διάβασμα, Μουσική/Χορός/Φωτογραφία/Θέατρο/Ζωγραφική, Επιτραπέζια/Στρατηγική/Παιχνίδια

Στο Hobby Fair Play συμμετέχουν μη φονικά hobby που μπορούν να συνεισφέρουν στην ευζωία και την προοπτική της ευτυχίας, ενισχύοντας παράλληλα τις προσωπικές δεξιότητες, στην ανακάλυψη και καλλιέργεια κλίσεων και ταλέντων, όπως και στη συνάντηση ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα και ικανότητες.

 

H Λέσχη Φίλων Κόμικς θα βρίσκεται εκεί με τον δικό της πάγκο!

 

hobbyfestival.gr

Facebook event

 • Like 19

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα φονικά hobby, όπως πχ το serial killing θα γίνει σε άλλη ημερομηνία? :P

 • Like 11

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα φονικά hobby, όπως πχ το serial killing θα γίνει σε άλλη ημερομηνία? :P

Θα παμε με τα πτωματα μας ; ενημερώστε με για να αρχίσω να ξεθάβω (αν θυμηθω που τα έχω θάψει ,δηλαδή) . 

 • Like 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα φονικά hobby, όπως πχ το serial killing θα γίνει σε άλλη ημερομηνία? :P

 

 

Αυτό τον καιρό είναι πολύ in το taxidriverkilling.  :reap:

 

 

:valtnino:

 • Like 5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πήγα, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Μικρό σχετικά Fair, με τη γκάμα των ενδιαφερόντων πολύ εκτεταμένη. Τελικά δεν ξέρω αν αξιζε να επισκευθείς το Fair ή τους συμμετέχοντες στην έδρα τους.

Ένα stand που πρόσεξα ήταν μιας ΡΕΦΙΚ μου την είπανε... ΛΕΦΙΚ μου την είπανε, με έναν κουρεμένο τύπο VALTASAS μου συστήθηκε... VALTASAR μου συστήθηκε.... θα σας γελάσω...

 • Like 8

Share this post


Link to post
Share on other sites

τιποτα το ιδιαιτερο.. η ΛΕΦΙΚ ξεχωριζε μακραν...

 • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

H παρακάτω ανασκόπηση της εκδήλωσης μου ήρθε με e-mail από το Skywalker.gr:

 

Πάνω από 7.000 επισκέπτες παρευρέθηκαν στο Hobby Fair Play

 

Το Skywalker.gr διοργάνωσε με επιτυχία το πρώτο festival για όλες τις ερασιτεχνικές ασχολίες. Τo διήμερο 17 & 18 Μαρτίου ήταν μια ευκαιρία για μικρούς και μεγάλους να περάσουν καλά, να ανακαλύψουν και να υιοθετήσουν νέες ερασιτεχνικές ασχολίες για διασκέδαση στον ελεύθερο χρόνο αλλά και για ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων.

Το Hobby Fair Play είναι ένα festival για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο. Μια έκθεση με ποικιλία από χόμπι, ιδέες, προτάσεις αλλά και με πολλά events, μουσικές εκδηλώσεις και happenings, που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με ελεύθερη είσοδο.

Στα περίπτερα, που ήταν πολλά και όλα διαφορετικά μεταξύ τους, γνωρίσαμε κάθε είδους χόμπι, που θα μπορούσε να είναι ένα καλό ξεκίνημα και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους επισκέπτες, όπως:

 • Μοντελισμός / Συλλογές / Κόμικς

 • Extreme sports / Αθλητισμός

 • Κηπουρική / Αγροτικά / Μαγειρική

 • Εναλλακτικά / Αστική δράση

 • Χειροτεχνία / Τεχνικές δεξιότητες / DΙΥ

 • Επιστήμες / Παρατήρηση

 • Γραφή / Διάβασμα

 • Μουσική / Χορός / Φωτογραφία / Θέατρο / Ζωγραφική

 • Επιτραπέζια / Στρατηγική / Παιχνίδια

Οι λάτρεις των μηχανοκίνητων οχημάτων, είτε αέρος είτε εδάφους, είδαν τον Κit, το διάσημο ομιλούν όχημα ιδιοκτησίας του Michael Night aka Night Rider, μία πανέμορφη Cadillac, καθώς και ένα Trike SX-UAC από την Αερολέσχη Αθηνών "Δαίδαλος".

Υπήρχαν περίπτερα με εκθέτες χειροποίητων κοσμημάτων με πανέμορφα, μοναδικά και ευφάνταστα κομμάτια και μπορούσε ο καθένας να δει πώς ένα απλό υλικό, όπως π.χ. ένα κουμπί, μπορεί να αποτελέσει τη βάση  για τη δημιουργία ενός όμορφου κοσμήματος ή να πάρει ιδέες για να αποτυπώσει τον αγαπημένο του ήρωα πάνω σε κολιέ ή σκουλαρίκια.

Όσους ενδιαφέρονται για τον μαγικό χώρο του Διαστήματος σίγουρα δεν τους άφηνε αδιάφορο το περίπτερο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος, παράρτημα Σαλαμίνος και της Αστρονομικής και Αστροφυσικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδας.

Στο Hobby Fair Play οι οπαδοί των σπορ και της άθλησης γενικότερα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι. Ενημερώθηκαν για το sky dive, θαύμασαν τους αθλητές που προπονούνταν ζωντανά στην ειδικά διαμορφωμένη αρένα του crossfit, γνώρισαν την ομάδα Athens Roller Derby. Είδαν τη διαμορφωμένη πίστα από το περίπτερο των παραολυμπιακών αγώνων, παρακολούθησαν τα παιδιά που έκαναν επιδείξεις με τα ΒΜΧ ποδήλατά τους και δοκίμασαν αναρρίχηση με την ομάδα σπηλαιολογίας ΣΕΛΑΣ.

Τα επιτραπέζια παιχνίδια καθώς και τα παιχνίδια καρτών και ρόλων τράβηξαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Επιπλέον, είχαν τοποθετηθεί πολλοί υπολογιστές και κονσόλες όπου πολλοί επισκέπτες έπαιξαν ηλεκτρονικά παιχνίδια και δίπλα τους ένας εξομοιωτής ενός μονοθέσιου της Formula 1 για ενήλικες και ένας για παιδιά. Το περίπτερο της Λέσχης Φίλων Κόμικς, που διέθετε από τον Ντόναλντ Ντακ και τη Μίκυ Μάους μέχρι τον Spider-Man και τον Κόναν, ξύπνησε αναμνήσεις σε παλιούς και ενημέρωσε τους νέους. Φυσικά δεν μπορούσε να λείψει και το cosplaying. Οι cosplayers, όπως οι Star Wars Hellenic Academy, το φαν γκρουπ των Power Rangers και οι Κόρινθος Cosplay έδωσαν ζωή σε πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες.

Τα workshop ήταν πολλά και πολύ ενδιαφέροντα, καθώς μάθαινες και ανακάλυπτες σε βάθος το χόμπι της αρεσκείας σου και δίνονταν απαντήσεις σε τυχόν απορίες που σου δημιουργούνταν.

Οι μικροί φίλοι του Hobby Fair Play είχαν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με κάθε είδους χειροτεχνία, να μάθουν τα μυστικά των ζογκλέρ και των ταχυδακτυλουργών, να γνωρίσουν τη μουσική και να έχουν επαφή με διάφορα μουσικά όργανα ή να έχουν τη πρώτη τους επαφή με την κηπουρική. Για τους λίγο πιο μεγάλους υπήρχαν δραστηριότητες όπως αυτή της ομάδας Μπρίτζ, τα drones, η 3D εκτύπωση, η δημιουργία κεριών και η δυνατότητα διακόσμησης και μεταποίησης επίπλων και αντικειμένων με ακρυλικά χρώματα.

Η γνωριμία με τόσα διαφορετικά είδη χόμπι, έκανε το Hobby Fair Play σίγουρα μια συναρπαστική εμπειρία με 7.000 επισκέπτες, 61 εκθέτες, 36 workshop και πάνω από 32 showtime.

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

τη Μίκυ Μάους...? :wow:

 

Φαντάζομαι ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος...! :P

 • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.