Ion 32,368 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Αυτοέκδοση φαντασίας του 2015 σε κείμενα και σχέδιο του Νίκου Παπαμιχαήλ, που κυκλοφορεί τη δουλειά του με τον ευρύτερο τίτλο Aetherian Tales (Facebook). Η ιστορία μας ταξιδεύει στο εργαστήριο του Leonardo da Vinci, κατά τη διάρκεια μιας νεκροψίας σε ένα σώμα με περίεργα χαρακτηριστικά, που φημολογείται ότι είναι άγγελος. Ευχαριστούμε τον saveapenguin για το οπισθόφυλλο. 22 Quote Link to post Share on other sites
Indian 65,769 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Να υποθέσω ότι πωλείται στο Solaris στα 3€...? 7 Quote Link to post Share on other sites
Ion 32,368 Posted April 24, 2016 Author Share Posted April 24, 2016 Nα υποθέσεις ότι πουλιόταν τόσο όσο τα είχε το Solaris, αλλά στην έκθεση Free Comics & Fanzine Fiesta ο δημιουργός τα έδινε στο 1 €. Η ετικέτα δυστυχώς δεν ξεκολλάει χωρίς να καταστρέψει το οπισθόφυλλο... 8 Quote Link to post Share on other sites
saveapenguin 9,466 Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Το δικό μου οπισθόφυλλο είναι καθαρό, θα το ανεβάσω τις επόμενες μέρες. 7 Quote Link to post Share on other sites
tik 58,999 Posted April 25, 2016 Share Posted April 25, 2016 Αξιοπρεπές σχέδιο και ενδιαφέρουσα η ιστορία. Τα είχα κι εγώ σκαναρισμένο για παρουσίαση από πέρσι, αλλά όλο το ξεχνούσα, φευ! Οπότε ορίστε και μερικές σελιδούλες. Αυτό που ψιλοχαντακώνει το τευχάκι είναι αυτό το γκρίζο που ισοπεδώνει τα πάντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι δημιουργοί επιμένουν να τυπώνουν έτσι τα τεύχη τους. 14 Quote Link to post Share on other sites
saveapenguin 9,466 Posted April 29, 2016 Share Posted April 29, 2016 Το δικό μου οπισθόφυλλο είναι καθαρό, θα το ανεβάσω τις επόμενες μέρες. Voila: Περάστηκε στην παρουσίαση. 11 Quote Link to post Share on other sites
Aetherian_Tales 101 Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 Μιας και το κομιξακι μου αυτο εχει κανει τον κυκλο του προ πολλου, κατεβαστε το εδω δωρεαν: https://www.dropbox.com/s/gwhlzzl6ixlolji/Der_Engel.pdf?dl=0 Ελπίζω να σας κρατησει λιγη συντροφια αυτες τις περιεργες μερες. Ευχομαι δυναμη και υγεια σε ολους! 2 5 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts