Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aetherian_Tales

Νέα Μέλη
  • Περιεχόμενο

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Σχετικά με το μέλος Aetherian_Tales

  • Γενέθλια 02/18/1981

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1780 προβολές προφίλ

Aetherian_Tales's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

103

Συνολική φήμη στο GC

  1. Aetherian_Tales

    DER ENGEL

    Μιας και το κομιξακι μου αυτο εχει κανει τον κυκλο του προ πολλου, κατεβαστε το εδω δωρεαν: https://www.dropbox.com/s/gwhlzzl6ixlolji/Der_Engel.pdf?dl=0 Ελπίζω να σας κρατησει λιγη συντροφια αυτες τις περιεργες μερες. Ευχομαι δυναμη και υγεια σε ολους!
  2. Έτοιμα!!! Αναζητήστε τα στην 18η Έκθεση Comic 'N' Play και στην AthensCon 2019, από τις εκδόσεις Webcomics!!!
  3. Σύντομα κοντά σας!!! Athenscon 2019, από τις εκδόσεις Webcomics!!!
  4. Με χαρά σας ανακοινώνω πως η δουλειά μου "The Fiddler-Ο Βάρδος" βρήκε εκδότη!!! Λεπτομέρειες τον Σεπτέμβρη!!! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη σας!!!
  5. 120 σελίδες μετά, το "Fiddler" οδεύει προς ολοκλήρωση! Πήρε περισσότερο απ'ότι περίμενα, αλλά έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Stay tuned για νέα σχετικά με την έκδοση του!
  6. Aetherian_Tales

    RΕΜΠΕΤΟΚΡΑΤΙΑ

    Δυστυχώς λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας τον τελευταίο χρόνο (μηχανικοί κι οι δύο γαρ), αλλά και γιατί η δουλειά μου "The Fiddler" που ετοιμάζω πήρε περισσότερο από ότι περίμενα, το επόμενο και τελευταίο τεύχος της "Ρεμπετοκρατίας" καθυστέρησε. Ξεκινάει όμως τώρα και θα είναι σύντομα κοντά σας! Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον!!! Νίκος Παπαμιχαήλ - Νίκος Κάρμαν
  7. Γεια σας! Το preview τευχος της δουλειάς μου "The Fiddler" εξαντλήθηκε κατά την διάρκεια της Athenscon'18, και έχω αφήσει δυό τεύχη στην βιβλιοθήκη της ΛΕΦΙΚ. Δεν σκοπέυω να κάνω επανεκτύπωση, αλλά όποιος ενδιαφέρεται να το διαβάσει, μπορεί να το κατεβάσει εδώ. Διαδώστε το ελέυθερα! Έυχομαι να το απολαύσετε, και αναμένω την κριτική σας. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη. Νίκος Παπαμιχαήλ (Aetherian Tales) ΥΓ. Βρίσκομαι σε αναζήτηση εκδότη, αλλά σε περίπτωση που δεν βρω, η ιστορία θα βγει ως αυτοέκδοση.
  8. Aetherian_Tales

    Ο βρυκόλακας Θανάσης Βάγιας

    Το κόμικ με τίτλο “Ο βρυκόλακας Θανάσης Βάγιας” αποτελεί την μεταφορά του ομώνυμου ποιήματος του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη σε σενάριο-σκηνοθεσία της Βέρας Καρτάλου και σχέδιο του Νίκου Παπαμιχαήλ. Ο Θανάσης Βάγιας είναι μία αμφιλεγόμενη ιστορική προσωπικότητα, δεξί χέρι του Αλή Πασά, που κατηγορήθηκε ως προδότης του ελληνισμού, ύστερα από την εμπλοκή του στην σφαγή 800 ανθρώπων στο χωριό Γαρδίκι της Ηπείρου. Μετά την επανάσταση φυλακίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, όμως στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και ανέλαβε επιστάτης στα κτήματα του Καποδίστρια. Το 1834 τον βρήκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου πέθανε και ετάφη. Ο Αριστοτέλης Βαλαωρίτης μαθαίνοντας τα νέα του θανάτου του και την τραγική μοίρα της χήρας του, εμπνέεται το εν λόγω ποίημα αποδίδοντας δικαιοσύνη, έστω και μετά θάνατον, στους Γαρδικιώτες. Ένα διαμάντι της ελληνικής λογοτεχνίας και χαρακτηριστικό παράδειγμα της επτανησιακής σχολής, “Ο βρυκόλακας Θανάσης Βάγιας” μας προσφέρει μία σειρά από διδάγματα για την εκδίκηση και τις τύψεις που βαραίνουν την ψυχή των ανθρώπων. Με σεβασμό προς τον Έλληνα εθνικό ποιητή μεταφέραμε για πρώτη σε φορά σε κόμικ αυτό το σκοτεινό, ατμοσφαιρικό και επιβλητικό ποίημα, που ακροβατεί περίτεχνα μεταξύ ζωής και θανάτου, τιμωρίας και συγχώρεσης.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.