Μετάβαση στο περιεχόμενο

pop

Members
  • Περιεχόμενο

    237
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

pop τελευταία νίκη Σεπτεμβρίου 28 2010

pop είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος pop

  • Γενέθλια 01/01/2019

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Χώρα
    Sweden

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

9640 προβολές προφίλ

pop's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

2k

Συνολική φήμη στο GC

  1. pop

    Le Kopsi!!! [ ? ]

    Πωωωωςςς, πάει.....συμφορουμίτες? Μπορεί ο Kopsi, λόγω ¨υποχρεώσεων¨ να μην μπορεί να δώσει το παρόν, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει να ακούει την αγαπημένη μουσικούλα του , επιλεγμένη από τον φίλο του... Popeye!!! Ολα ξεκίνησαν για το συγκεκριμένο postaki, καθώς έπαιζε το Road Runner του θρυλικού Bo Didley από το cd με τίτλο ¨Popeye`s Blues Legend¨!!! Y.Γ.:Η σειρά Popeye`s Blues Legend, τυπώθηκε στην Ολλανδία το 1996 .
  2. Τι σκέφτεστε;

  3. Έτσι ακριβώς, Vaios!!!! Και Βόλος...και καφές... και κόμικ!!! Κι έχουμε πολλά να δούμε!!!! Και πολλά....... να πούμε!!! :beer: :cheers4:
  4. pop

    Le Kopsi!!! [ ? ]

    Κάτι ευρωπαϊκό κι επίκαιρο!!!! Καλή επιτυχία...
  5. Εμπνευσμένος από τον Μπόλεκ και Λόλεκ, τα κλασικά κινούμενα σχέδια με πρωταγωνιστές δυο αεικίνητα παιδιά, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Γιάννης Μπρας μαζί με το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισαν, ο ΟΛΗ να συμμετάσχει σε διεθνή θεματικό διαγωνισμό δημιουργίας ταινίας κινούμενων σχεδίων, διάρκειας 3-5 λεπτών, με θέμα το εμβληματικό τοπόσημο του Ηρακλείου, την «Κρήνη Μοροζίνι». Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες, Ελληνες και ξένους δημιουργούς κινούμενων σχεδίων και το αντικείμενο είναι η δημιουργία μιας «μικρής ταινίας» που θα μπορεί να μεταφέρει το μυστήριο που κρύβει η «Κρήνη Μοροζίνι»: ένα μυστήριο ικανό να προσελκύσει τουρίστες από όλον τον πλανήτη που θα θέλουν να δουν αυτό το δημιούργημα από κοντά. Πρόκειται για μια στρατηγική που επιδιώκει να προβάλει την τοπική ιστορία στο πλαίσιο της προώθησης του «τουρισμού εμπειρίας». «Είναι διεθνώς αναγνωρισμένο ότι όταν χρησιμοποιείς τεχνολογίες universal μπορείς να περάσεις το μήνυμα και στις μικρότερες ηλικίες. Η στρατηγική μας αφορά την προσέλκυση τουριστών από όλων των κόσμο και όλες τις ηλικίες. Οι διεθνείς μελέτες αναφέρουν ότι το κομμάτι του animation είναι καλή πρακτική προώθησης των μηνυμάτων που θέλεις να περάσεις. Η ιστορία της πλατείας των Λιονταριών προσφέρεται για μυστήριο», ανέφερε στο Made in Creta ο κ. Μπρας. Τις επόμενες ημέρες ο ΟΛΗ θα αποστείλει σχετικό φωτογραφικό και έντυπο υλικό στην επιτροπή του διαγωνισμού για να είναι διαθέσιμο στους συμμετέχοντες. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό ο ΟΛΗ έγινε ο «Επίσημος Υποστηρικτής», του «6ο Διεθνούς Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινούμενων Σχεδίων, animasyros6.0» το οποίο διεξάγεται από τις 26 ως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013, όπως κάθε χρόνο, στην Ερμούπολη της Σύρου. :popcorn: :popcorn: :popcorn: .............................. Περισσότερα στο www.iefimerida.gr/news/
  6. pop

    BAREFOOT GEN [ KEIJI NAKAZAWA ]

    "Εντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση σχολικής επιτροπής στην Ιαπωνία να περιορίσει την πρόσβαση των μαθητών στο κλασικό αντιπολεμικό κόμικς-μάνγκα «Ξυπόλυτος Τζεν». Οι επικριτές της απόφασης υποστηρίζουν ότι αυτή αντικατοπτρίζει την πολιτική της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Σίνζο Αμπε, με στόχο την αναθεώρηση επί το ηπιότερον του ρόλου της αυτοκρατορικής Ιαπωνίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το κόμικς του Κέιτζι Νακαγκάουα περιγράφει τα βιώματα του σκιτσογράφου όταν ήταν παιδί στη βομβαρδισμένη Χιροσίμα και διηγείται την εναγώνια προσπάθεια του ορφανού Νακαγκάουα για επιβίωση ανάμεσα στα ερείπια από την ατομική βόμβα. Το μάνγκα περιέχει δριμύτατη κριτική κατά του αυτοκράτορα Χιροχίτο και περιγράφει με γλαφυρότητα της ωμότητες του ιαπωνικού αυτοκρατορικού στρατού στην Ασία. «Πρόκειται για το μόνο μάνγκα που θα βρείτε σε σχολικές βιβλιοθήκες. Πολλοί θυμούνται πόση εντύπωση τους έκανε όταν το διάβασαν για πρώτη φορά. Η προσπάθεια απόσυρσής του εντάσσεται σε ευρύτερη πολιτική “κάθαρσης” της εικόνας της Ιαπωνίας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο», λέει ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Κοΐτσι Νακάνο...." Περισσότερα στο http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_2_24/08/2013_531013 Υ.Γ.: Όταν η πολιτική φιμώνει την τέχνη, αλλά και την ιστορία....σα ν`αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα....
  7. Ίγκανο Καμπαμαρού, μια σειρά ανιμέ και μάνγκα. Σίγουρα περισσότερες συστάσεις δεν είναι απαραίτητες. Όλοι, κάποιας ηλικίας και έπειτα γνωρίζουν τον Καμπαμαρού έστω και ως ένα όνομα μόνο, μια και είναι ίσως το μοναδικό anime που κατάφερε να γίνει τόσο αγαπητό και διαδεδομένο στην Ελλάδα και ιδιαίτερα αν σκεφτεί κανείς και την διαφορετικότητα των καιρών όταν προβλήθηκε στην Ελλάδα. Το anime είναι βασισμένο στο ομώνυμο shoujo manga της Yuu Azuki. Στην Ιαπωνία εκτός από το manga και το anime είχε κυκλοφορήσει επίσης και μια μεταφορά της ιστορίας σε ταινία με κανονικούς ηθοποιούς. Η Ελληνική μεταγλώττιση, επιεικώς, σίγουρα δεν είναι από τις καλύτερες. Λάθη έχουν γίνει από τα τραγικότερα όπως ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, που έγινε νυχτερίδα στα Ελληνικά, τους διπλούς επαναλαμβανόμενους διαλόγους ως και διάφορα άλλα λιγότερο αισθητά. Αυτά τα ίδια λάθη όμως έχουν δώσει στο anime ένα cult ύφος πλέον. Ευχάριστο είναι πάντα το γεγονός πως ακόμη και σήμερα αρκετοί θα χαμογελάσουν ακούγοντας το αξέχαστο «μακαρονάααδα!». Mερικές γραμμές για τους αμύητους....Ο Καμπαμαρού είναι ένας νίντζα, ο οποίος, όταν πεθαίνει ο παππούς του Σάιζο, πηγαίνει στο Τόκιο να ζήσει με την γιαγιά του (δεν είναι πραγματική γιαγιά του, αλλά μία γυναίκα που ήταν πολύ ερωτευμένη όταν ήταν νέα με τον παππού του Καμπαμαρού). Εκεί θα συναντήσει την μοναδική εγγονή της γιαγιάς, θα παλέψει εναντίον του αντίπαλου σχολείου, θα τρέξει σε μαραθώνιο, θα σώσει τον Ινοκίσι, τον φίλο του το αγριογούρουνο από το βουνό, το οποίο το είχαν σε έναν ζωολογικό κήπο στο Τόκιο, θα υποστεί βασανιστήρια από την χοντρή νοσοκόμα και άλλα. Στο σχολείο όμως παρά την εκκεντρικότητα του ο Kabamaru καταφέρνει να γίνει αγαπητός και δημοφιλής εκπλήσσοντας συχνά όσους τον υποτιμούν. Έτσι αρχίζει μια ιστορία, με σχολικές μαφίες, ίντριγκες, ninja, νοσοκόμες, αγώνες μπέιζμπολ και πολλά άλλα... Σχεδιαστής του Manga η Yu Azuki, & εκδότης o Shueisha. Δημοσιεύτηκε για το διάστημα Οκτώβριος 1982 – Σεπτέμβριος 1983, σε έντεκα κεφάλαια. Αφορμή για το παρόν, υπήρξε η ιστοσελίδα www.kabamaru.gr, μια εξαιρετική ιδέα, που φαντάζομαι να γνωρίζουν οι συμφορουμίτες από το Ηράκλειο. Για περισσότερα στο http://www.animellas.com/katalogos/kabamaru.html#axzz2YXOklERs, στο διαδίκτυο, στο youtube και λοιπά! Από τα αγαπημένα επεισόδια στην θέση www.youtube.com/watch?v=yFaG6L_epew ΥΓ: Είναι δυνατόν να μην υπήρχε ο Καμπαμαρού ή μήπως δεν τον εντόπισα στους χαρακτήρες?
  8. pop

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ [ LUCKY LUKE ]

    Δημιουργική η παρατήρησή σου pierree! Eπιτέλους, είδαμε ξανά τον Λούκι με τσιγάρο στο στόμα! :dog:
  9. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ & ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ! ΝΑ ΤΑ `ΚΑΤΟΣΤΙΣΕΤΕ!!! ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ Vaios , ΤΟΝ ΣΥΝ-ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ & ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΩΝ , ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ`ΑΥΤΟΝ & ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!!! :hop:
  10. Rest in Peace dear Ray n` say Hallo to Jimmy….. YΓ: Οκ, δεν είναι καρεδάκι, αλλά...δεν κάπου έπρεπε να γίνει η σχετική αναφορά, ε?
  11. " ...Η κατάσταση όσο πάει χειροτερεύει. Μάθετε ότι τα βιβλία πάνε μέρες που άρχισαν να μετατοπίζονται, κινούνται διαρκώς προς την κατευθυνση όπου βρίσκεται το νόημα συγκεντρωμένο. Πλησιάζουν το χέρι. Αποζητούν μια ανάγνωση. Ικετεύουν για ένα ξεφύλισμα στα πεταχτά." ... "....¨ Όσο παραχωμένα κι αν είναι τα βιβλία ή ξεχασμένα από καιρό, οι λέξεις πάντοτε θα αναβλύζουν.¨ Στο άκουσμα αυτής της είδησης ο Τελώνης πανικοβλήθηκε και διέταξε αμέσως τον Οράτιο να στείλει απόσπασμα...".... " ...Το απόσμασμα που συστήθηκε ύστερα από την εντολή του Τελώνη, αποτελούνταν από έναν Φρουρό και δύο Λέξεις. Ο Φρουρός πήγαινε μπροστά κι οι δύο Λέξεις από πίσω γιατί η μία περιείχε μέσα της το Φρουρό κι η άλλη φορούσε στο λαιμό της το άρθρο του.".... Μικρά ψήγματα από τη νουβέλα 130 σελίδων του Στάθη Ιντζέ, ¨Κάτω η σκουριά¨, Εκδόσεις ΕΝΔΥΜΙΩΝ, 2013. Εξαιρετικό το νέο πόνημα του συμφορουμίτη και γιου σου, Vaios!!! Για περισσότερα στο http://stathisintzes.blogspot.gr/ Υ.Γ.: 1.Με σκίτσα ή χωρίς, το βιβλίο αποτελεί το τέλειο δώρο για τις γιορτές 2. Να υποθέσω ότι τώρα που τελείωσες με το ¨πάρεργο¨των διορθώσεων, θα εμφανίζεσαι στο site πιο συχνά!
  12. pop

    300: Rise Of An Empire (2014)

    Λοιπόν........ Μετά τους «300», σειρά παίρνει το τελευταίο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Φρανκ Μίλλερ «Xerxes», για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τη νέα ταινία «300: Η Άνοδος της Αυτοκρατορίας» που κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου, σε 2D και 3D. Το νέο «κεφάλαιο» του συγκλονιστικού έπους, μας οδηγεί σε ένα καινούργιο πεδίο μάχης, αυτή τη φορά στη θάλασσα..... Ο έλληνας στρατηγός Θεμιστοκλής επιχειρεί να ενώσει όλους τους Έλληνες και να εξαπολύσει μια επίθεση που πρόκειται να αλλάξει το ρου της μάχης. Ο Θεμιστοκλής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πολυμελή στρατό του Ξέρξη (Ροντρίγκο Σαντόρο) και της Αρτεμισίας (Έβα Γκριν), της αιμοδιψούς επικεφαλής του περσικού ναυτικού. Από τις πρώτες φωτογραφίες που ακολουθούν, φαίνεται ότι το στυλιζάρισμα που θυμίζει κόμικς παραμένει αναλλοίωτο και σε αυτή την ταινία. Είδωμεν............................................................ Πηγή: http://www.newsbeast.gr/entertainment/cinema/arthro/516519/i-suneheia-ton-300-erhetai-ton-augousto/
  13. pop

    Comics & T-shirt`s.

    Ομολογουμένως, πολύ ενδιαφέροντα τα παραπάνω Sandman . Πρόσεξα επίσης, ότι πολύ από τους παραπάνω τύπους, φοράνε τον Miκη με την ίδια ¨πόζα¨. Ομολογώ, πως μου φαίνεται πιο χαριτωμένος στο......στήθος της Drew !!!!!
  14. pop

    THUNDERCATS

    Συμφωνώ, πως για `μας που μεγαλώσαμε με τους original Thundercats, είναι λίγο ¨ξενερουά¨ η καινούργια κόπια. Ο Μενίρ, μας παρέθεσε ¨...μια εικόνα για να θυμηθούν οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.¨ Εγώ θα παραθέσω ένα ανεκδοτάκι ( ) που λέγαμε τότε, με αφορμή τη σειρά και τον αγαπημένο μας ήρωα Λάινο! Ήταν ένας βασιλιάς-κυβερνήτης και ήθελε να παντρέψει την πανέμορφη κόρη του . Έβαλε λοιπόν όρο ότι θα την έδινε στον υποψήφιο με το μεγαλύτερο πε#ς ( ). Οι υποψήφιοι ήταν σχεδόν όλοι οι Σούπερ Ήρωες: ο Σούπερμαν, ο Σπάιντερμαν,κλπ. Ποιός πήρε την κόρη του βασιλιά; Απλώνοντας τα…προσόντα τους, ενώπιον του βασιλιά, με λοξές ματιές προσπαθούσαν οι υποψήφιοι να καταλάβουν ποιος έχει το ¨προβάδισμα¨. Λίγο πριν φτάσει μπροστά στο Λάινο, ο βασιλιάς-κυβερνήτης, ξάφνου ακούστηκε η χαρακτηριστική κραυγή του Λάινο: "Θάντερ, Θάντερ, Θάντερκατς!!" Το π@#ς του Λάινο, ως άλλο σπαθί των οιωνών….μετά το σχετικό πρόσταγμα, έδωσε τη νίκη και την όμορφη κόρη στο Λάινο και την…πικρή γεύση της ήττας στους λοιπούς Σούπερ Ήρωες! Χα, χα,χα... :eimai:
  15. pop

    Αναμένοντας την 1.000η δημοσίευση!

    Ο ίδιος, ο Vaios , αναφέρει πως, στην ηλικία 13 ετών περίπου, είχε αγοράσει με λαχτάρα κάποια τεύχη των ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ. Κατά τη διάρκεια τότε του φαγητου, ο νονός του, ο οποίος είχε δει τι κρατούσε, προσπάθησε να πείσει αυτόν και τους γονείς του, ότι η ανάγνωση των συγκεκριμένων κόμικς θα έκανε πολύ μεγάλο κακό στη σχολική του απόδοση γιατί θα του περιόριζε το λεξιλόγιο και θα εξήπτε τη φαντασία του. Πείσμωσε και από τότε τα κόμικς δεν έπαψαν να τον συντροφεύουν σ΄ όλες τις στιγμές της ζωής του. Σήμερα έχουν εξασφαλίσει μόνιμη θέση στη βιβλιοθήκη του και ομολογεί ότι δεν τό` χει μετανιώσει. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, Vaios!!!!!! Περιμένουμε αρκετοί, πίστεψέ το, τις δημοσιεύσεις σου και τα σκαναρίσματά σου! Μας κάνεις σοφότερους και σ`ευχαριστούμε γι`αυτό! Αναμένοντας την 1.000η σου δημοσίευση, σ`εύχομαι να τις δεκαχιλιάσεις!!!! Μετά βλέπουμε!!! , , , , ,
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.