Jump to content
Ενημέρωση: για όλο τον Αύγουστο, η Λέσχη Φίλων Κόμικς θα λειτουργεί τα ΣαββατοΚύριακα, ΜΟΝΟ Σάββατο πρωί. Καλό καλοκαίρι! ×

vintaz

Members
 • Posts

  510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

vintaz last won the day on April 15 2010

vintaz had the most liked content!

1 Follower

About vintaz

 • Birthday 11/30/2016

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

3,279 profile views

vintaz's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

4.3k

Reputation

 1. Θα ήθελα και εγώ ένα αντίτυπο ενυπόγραφο, έτσι για το καλό. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το παραλάβω και ελπίζω να με εξυπηρετήσει κανένας φίλος, αλλιώς θα το παραλάβω μάλλον όταν εκδοθούν και οι 2 εναπομείναντες τόμοι Στορμ. Αύριο θα κάνω την κατάθεση. ΥΓ: Θα λείψω για μερικές ημέρες, οπότε αν μπορείτε ενημερώστε με μέσω πμ-mail.
 2. vintaz

  ΠΕΠΙΤΟ

  Όπως φαίνεται κυκλοφόρησε και 2ος τόμος. Ελπίζω να ανεβάσει το εξώφυλλο ο Μάριος αν και είναι σχεδόν ίδιο. http://www.thaddeus-tripp.gr/image/cache/data/uploads/201403/DSCN4026-800x600.JPG
 3. Πιστεύω ήμουν αρκετά σαφής. Ξαναδιάβασε το ΥΓ καλύτερα. Δεν κάνω κριτική στον φίλο Batigoal αλλά στο θέμα που αναμεταδόθηκε και θεωρώ σαν απλό μέλος ότι δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες. (#5) Όσον αφορά τη συζήτηση περί γελοιογραφίας, λογοκρισίας,πνευματικών δικαιωμάτων κλπ θα μπορούσε να ανοιχθεί ξεχωριστό θέμα που να μην εκφράζει πολιτικό περιεχόμενο.
 4. Κατά τη γνώμη μου το θέμα εκφράζει πολιτικό περιεχόμενο και ιδεολογική κατεύθυνση και δεν ταιριάζει με τους κανόνες του GC. Επίσης οι φωτογραφίες, και οι 2, που εμπλέκουν πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα είναι αν μη τι άλλο ανατριχιαστικές. Γενικά το θέμα της γελοιογραφίας είναι λίγο περίεργο καθώς η συντριπτική τους πλειοψηφία περιλαμβάνει πολιτικό ή αθλητικό περιεχόμενο που πάντοτε θα θίγει διαφορετικές ομάδες υποστηριχτών και μη. ΥΓ: Πιστεύω ότι αν ήθελε ο κ. Ρουμπούλιας θα έθιγε το ζήτημα από μόνος του στο δικό του θέμα. Αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να το κάνει καθώς κανένας δεν χρησιμοποίησε σχέδιά του σε αυτή την κοινότητα για συγκεκριμένο σκοπό, και μάλιστα αλλοιώνοντάς τα, κάτι που προσβάλλει οποιονδήποτε δημιουργό του οποίου παραποιούν το έργο.
 5. Ενώ έχω ακούσει όλα τα είδη μουσικής και εκατοντάδες δίσκους, πάντοτε ανακάλυπτα πολύ όμορφα τραγούδια ή ορχηστρικά κομμάτια αλλά ήταν συνήθως 2,3, άντε το πολύ τα μισά σε κάθε δίσκο αυτά που ξεχωρίζανε. Ωστόσο θεωρώ ότι ο πιο ολοκληρωμένος και επιτυχημένος δίσκος που έχω ακουσει ποτέ φέρει την υπογραφή του κορυφαίου παραγωγού Quincy Jones και φυσικά του καλύτερου (κατά τη γνώμη μου) μουσικοσυνθέτη που γεννήθηκε τον 20ο αιώνα και τυγχάνει να είναι Έλληνας. Η συνάντηση της δυτικής μουσικής με την ανατολική, την κλασική ορχήστρα και τους ελληνικούς ρυθμούς είναι μοναδική. Το θέμα είναι μια γυναίκα έρημη μες στη μεγάλη πόλη. Το κάθε τραγούδι είναι και ένας μονολογός της... Φυσικά αναφέρομαι στο..
 6. 300: Rise of an Empire Behind The Scenes Featurette (HD)
 7. Τρύφων Ε. Ευαγγελίδης Τρύφων Γ. Ευαγγελίδης Εγγονή Ευαγγελίδη
 8. Και άμα σου πει ότι οι ώρες που λείπει και ουρλιάζει ο σκύλος δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας;
 9. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο ένοικος του επάνω διαμερίσματος, φεύγει λόγω εργασίας, αφήνει το σκύλο μόνο του, και για ένα συνεχές χρονικό διάστημα(έως και 7 ωρών) ουρλιάζει και κλαίει μέχρις ότου επιστρέψει ο <<ιδιοκτήτης>> του, ενοχλώντας τους ενοίκους της υπόλοιπης πολυκατοικίας; Υπάρχει νομοθεσία που να προστατεύει και τους ατυχείς υπολοίπους ενοίκους;
 10. Τελικά μου ήρθε το βιβλίο...Μια χαρά η ιστοσελίδα και με πολύ καλές προσφορές για όποιον αγοράζει βιβλία.
 11. Μπορεί να διάβασαν το παρόν θέμα και να αποφάσισαν να στα στείλουν για να κερδίσουν πελατεία . Από κατάσταση ήταν οκ ή είχαν τα χτυπηματάκια τους όπως πχ από το bookdepository; Επίσης ίσχυσε αυτό που έγραφαν περί δωρεάν μεταφορικά έτσι; Πάντως χαίρομαι που τα πήρες γιατί έχω βρει κατά καιρούς φοβερές προσφορές και λέω να συνεχίσω τις αγορές αν και ακόμη περιμένω το βιβλίο μου.
 12. Ναι ναι...το έγραψα και παραπάνω. Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό για να επιτευχθεί μια καλή προσφορά. Παρακολουθώ ένα τρίμηνο την ιστοσελίδα και έχω δει προσφορές να κλείνουν πολύ γρήγορα, άλλες πιο αργά, και κάποιες να μην ολοκληρώνονται λόγω μη επίτευξης αριθμού αγορών. Πάντως μιας και έχω αρχίσει να γίνομαι βιβλιοφάγος (από κομικσοφάγος ) έχω δει κατά καιρούς φοβερές προσφορές στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα για αυτό και αποφάσισα πριν λίγο καιρό να κάνω την 1η μου αγορά. Μόλις ολοκληρωθεί (ελπίζω) θα ενημερώσω και σχετικώς για να πιστοποιήσω και την αξιοπιστία τους. ΥΓ: Φίλε Μέλανδρος ελπίζω να πάνε όλα καλά και συγγνώμη αν σε απογοήτευσα που δεν έκανα ακριβή περιγραφή πώς λειτουργεί η ιστοσελίδα από την 1η μου καταχώριση.
 13. Βασικά δεν το κατάλαβα αυτό ...Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο πριν λίγο καιρό για 1η φορά(έπειτα από εγγραφή) και περιμένω να ολοκληρωθεί η προσφορά. Δηλαδή αν κλείσουν τα κουπόνια δεν θα μπορέσω να το αποκτήσω; Θα εμφανιστούν και άλλα; Μου φαίνεται ασφαλής η ιστοσελίδα και πρέπει να είναι του εκδοτικού οίκου Γεωργιάδη. Μην πάρω βέβαια και κανέναν στο λαιμό μου. Κάποιος άλλος που να έχει εμπειρία;
 14. Πάτησε πάνω στην τιμή. Έκανα την ίδια καταχώρηση και στην Ομήρου Ιλιάδα για να το δουν όσοι ενδιαφέρονται. Εγώ αγόρασα ένα βιβλίο πριν από μερικές ημέρες για 1η φορά και περιμένω να ολοκληρωθούν οι αγορές ώστε να μπορέσω να το αποκτήσω. Η πολιτική τους είναι να μαζευτεί ο απαραίτητος αριθμός κουπονιών δηλαδή αγοραστών ώστε να μπορέσει να ισχύσει η προσφορά, διαφορετικά ακυρώνεται και σου επιστρέφουν τα χρήματα. Χρησιμοποίησα paypal(χωρίς χρέωση που φοβόμουν) αν και είχε και επιλογή για οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα αν θυμάμαι καλά. Για ψάξε το λίγο ακόμη.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.