Jump to content

destrier

Members
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

About destrier

 • Birthday 02/04/1958

Profile Information

 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

1,069 profile views

destrier's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

203

Reputation

 1. Με μια γρήγορη ματιά σε "ΝΕΑ" & "ΒΗΜΑ" την άλλη βδομάδα έχει τη "Ρητορική" του Αριστοτέλη, όχι σε κόμικ δυστυχώς. (Έχει και πως να φτιάχνουμε πίτες. Ασχολίαστο)
 2. Παίρνοντας το 2ο τομάκι για τα μουντιάλ είδα την (ολοσέλιδη παρακαλώ) επιβεβαίωση για 2 (δύο) τεύχη "Ιστοριών" τις 2 προσεχείς Κυριακές.
 3. Και το "Game of Thrones" είχε διακοπεί απροειδοποίητα... (από το "ΕΘΝΟΣ", αν θυμάμαι καλα΄)
 4. Στο κενό πιθανότατα έχουν προγραμματισμένο κανα "γαστρονόμο", περιοδικό αυτοκινήτου, "γυναικείο" περιοδικό, ρολογάδικο κλπ και δεν θέλουν να πέσει "βαρύ " το πακέτο.
 5. destrier

  ΖΑΓΚΟΡ

  Το γράφει στην μέσα μεριά του οπισθόφυλλου του #14 ( 3ου Βρυκόλακα ) που ήταν διαθέσιμο στο Ζάππειο, όπως έγραψε πιο πάνω ο Albert.
 6. destrier

  ΖΑΓΚΟΡ

  Και το #15 τον Μάρτιο: ΚΑΝΤΡΑΞ Ο ΜΑΓΟΣ
 7. Στην σημερινή "Κ" υπάρχει ανακοίνωση για τον 5ο φυστικοτόμο την Κυριακή 24/7 (μαζί με τον 9ο τόμο της "Εξόδου" για τις/ους ενδιαφερόμενες/ους).
 8. Πέρα από αυτά που γράφονται (αλλού, όχι εδώ) για "αποκλειστική διάθεση" το είδα (άρα υπάρχει) στην Πρωτοπορία και δεξιά από τη είσοδο του "τάφου"
 9. destrier

  ΖΑΓΚΟΡ

  Ανακοινώθηκε από την Πρωτοπορία. Πρόκειται για "τούβλο". Αντιγράφω από την σελίδα τους για το βιβλίο: Συγγραφέας: Ferri, GallienoSclavi, Tiziano Εκδότης: Μικρός Ήρως Σελίδες: 532 ISBN: 9786182061114 Ημερομηνία Έκδοσης: 03/03/2022 Στο κλασικό κόμικς Η Επιστροφή του Χέλινγκεν (Zagor 275-280, Ιούνιος-Δεκέμβριος 1988) σε σενάριο Tiziano Sclavi και σχέδιο Gallieno Ferri, ο Ζαγκόρ βασανίζεται από τρομακτικούς εφιάλτες στους οποίους ένα ελάφι του προμηνύει ότι μια απειλή από το παρελθόν πρόκειται να επιστρέψει. Τα οράματα ωστόσο κρύβουν μέσα τους μια αλήθεια! Ο Ακότο, ο τελευταίος από τους φύλακες των όπλων του Ρακούμ, είναι ο μόνος που μπορεί να θεραπεύσει τον Ζαγκόρ από τους Δαίμονές του. Για να το επιτύχει, ο Ακότο θα στείλει τον Βασιλιά του Ντάρκγουντ σε έναν εφιαλτικό κόσμο, στους λαβύρινθους του μυαλού του! Έτσι, ξεκινάει ένα ξέφρενο ταξίδι, με τους Ζαγκόρ και Τσίκο να πρέπει να προλάβουν τον τρελαμένο Συνταγματάρχη Πέρι προτού ενεργοποιήσει ξανά τον Τιτάνα, το ατσάλινο δημιούργημα του τρελού επιστήμονα Χέλινγκεν!
 10. Αντί του 5ου τόμου "4 Τροχοί" και "Ελισάβετ"
 11. ... και ενώ ούτε "Τα Νέα" ούτε "Το Βήμα" έκαναν κάποια αναφορά στο 4ο τεύχος, σήμερα πέτυχα αυτό: https://www.tanea.gr/2021/08/13/media/to-savvato-me-ta-nea-nikos-tsiforos-xronografimata-souperman-ok/ "................ Mαζί Σούπερμαν Για πρώτη φορά στον ελληνικό Τύπο ο θρυλικός ήρωας σε κόμικς! Ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος υπερήρωας μικρών και μεγάλων επιστρέφει για να σώσει τη γη από τους κακούς. Μια νέα συναρπαστική ιστορία σε πολυτελή έκδοση! Ο άνθρωπος από ατσάλι! Πιο γρήγορος και από σφαίρα! Μπορεί να πηδήξει ψηλά κτίρια με ένα άλμα! Μπορεί να αλλάξει το ρου πανίσχυρων ποταμών! Ο εξωγήινος υπεράνθρωπος που θα μπορούσε κάλλιστα να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, αλλά χάρη στο ήθος και την ακεραιότητα που του εμφύσησαν οι γήινοι, θετοί γονείς του, επέλεξε να την υπηρετεί. ........."
 12. AAAAAN είδε κάποια/ος έστω μια υπόνοια "δικαιολογίας"/ενημέρωσης ας ενημερώσει, παρακαλώ, την κοινότητα. Γιατί διαφορετικά θα θεωρήσουμε ότι μας έχουν ΕΝΤΕΛΩΣ γραμμένους...
 13. Μπορεί να τους έχουν ξαναδώσει παλαιότερα, αλλά αναφέρομαι στην τελευταία "προσφορά" που σταμάτησε. Και, μάλιστα, επειδή τα έχω μπροστά μου, είναι η "προσφορά" του 2020: Ο Α' τόμος (σε 2 μέρη) έχει (όπως και αναφέρει) τις σελίδες 1-705 των εκδόσεων "Ζήτρος" (εκδόσεις Ζήτρος", 2006, 768 σελίδες) Ο Β' τόμος αντίστοιχα 451 με 510 Ο Γ' τόμος αντίστοιχα 444 με 496 (αναφορά σελίδων των εκδόσεων "Ζήτρος" από το site της "Πολιτείας") Δλδ και οι τόμοι που έδωσε "λειψοί" είναι. Προφανώς κάποια σχόλια ή συμπληρώματα έχουν κοπεί..... Τον "ΕΚΟ" τον ολοκλήρωσαν σε β' φάση, γι αυτό και δεν έκανα λόγο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.