Jump to content

Deadman Brand

New Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  58 [ Donate ]

Community Reputation

96 Neutral

About Deadman Brand

 • Rank
  Μόλις μπήκα
 • Birthday 06/06/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

311 profile views
 1. Deadman Brand

  Daredevil (2015-2018)

  Είναι γνωστό πάντως ότι πάρα πολλοί παγκοσμίως έγιναν συνδρομητές στο Netflix μόνο και μόνο για το Daredevil και έπειτα και για τις υπόλοιπες σειρές της Marvel.Το οικονομικό όφελος λοιπόν που είχε το Netflix από αυτές τις σειρές ήταν τεράστιο και επειδή το μόνο που σκέφτονται σε αυτή τη βιομηχανία είναι το χρήμα μου φαίνεται αδιανόητο να πήραν μόνοι τους αυτή την απόφαση.Επίσης αυτή τους η επιλογή μπορεί να τους κοστίσει ακριβά γιατί ακούγεται πως πολύς κόσμος θα διακόψει τη συνδρομή του. Μακάρι να δούμε και στο μέλλον μια ώριμη και ποιοτική μεταφορά του Daredevil όπως ήταν αυτή εδώ αλλά δεν το πολυπιστεύω.
 2. Deadman Brand

  Daredevil (2015-2018)

  Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι το Netflix αποφάσισε έτσι στα ξαφνικά και χωρίς λόγο να διακόψει την δημοφιλέστερη σειρά του.Δεν έχει καμία λογική αυτό και σίγουρα οι άνθρωποι του Netflix δεν είναι τόσο ηλίθιοι για να έκαναν μια τέτοια κίνηση.Είμαι 100% σίγουρος πως η Disney άσκησε πιέσεις και αυτή είναι υπεύθυνη για αυτή την κατάληξη.
 3. Deadman Brand

  Daredevil (2015-2018)

  Δυστυχώς άδικα παιδεύονται όλοι, ότι και να κάνουν το θέμα έχει λήξει.Αυτά συμβαίνουν όταν μια εταιρεία αποκτά τέτοια δύναμη.Η Disney γνωρίζει πολύ καλά την οικονομική αξία των χαρακτήρων της Marvel και δεν πρόκειται να μοιραστεί τα κέρδη με κανένα.Ετοιμαστείτε για την pg-13 εκδοχή του Daredevil με το γνωστό άθλιο χιούμορ.Η μόνη ερώτηση είναι τι μορφή θα έχει, ταινίες πλέον ή σειρά πάλι στην νέα υπηρεσία που ετοιμάζει η Disney.
 4. Deadman Brand

  The Punisher (2017-2019)

  Ο Jon Bernthal ήταν εξαιρετικός στο ρόλο του Punisher.Πιστεύω πως δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερο casting. "I'm not the one who dies, I'm the one who does the killing"
 5. Deadman Brand

  PUBLIC

  Μεγάλη απάτη αυτή η προσφορά.Το 30% βρίσκεται μόνο σε ορισμένα κόμιξ που από ότι βλέπω κιόλας είναι και μούφα.Παρακαλώ αν κάποιος βρήκε κάτι ποιοτικό με 30% ας μας το πεί.
 6. Deadman Brand

  PUBLIC

  Η απογοήτευση μου είναι μεγάλη.Περίμενα πως και πως να έρθει ο καιρός μήπως δούμε καμιά γενναιόδωρη έκπτωση αλλά τίποτα (ως τώρα τουλάχιστον).Φυσικά θα συνεχίσω να μπαίνω στην ιστοσελίδα του public μέχρι τις 23 αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμένω και πολλά.
 7. Deadman Brand

  LEE STAN [ (1922-2018) ]

  Πολύ κρίμα, ήταν ένας από τους τελευταίους ζωντανούς θρύλους των κόμιξ.Ειλικρινά στεναχωρήθηκα όταν το έμαθα, τουλάχιστον θα ζει για πάντα μέσα από τις δημιουργίες του. R.I.P.
 8. Θα σου πρότεινα και γω να μην ασχοληθείς με τα tie-ins, όχι μόνο του Blackest Night αλλά γενικότερα οποιουδήποτε event.Χίλιες φορές να δώσεις τα χρήματα σου σε άλλα comics.Το Corps εδώ αποτελεί εξαίρεση γιατί από το ξεκίνημα τους αυτές οι δυο σειρές σχετίζονταν.Πχ το Sinestro Corps War λαμβάνει μέρος και στους δυο τίτλους.Πράγματι ότι έγραψε ο Johns στο Green Lantern ήταν εξαιρετικό τουλάχιστον στην pre-New 52 εποχή.Δυστυχώς και μένα μου λείπουν κάποια volumes, στο public όντως δεν υπάρχει τίποτα.Έχετε καμιά ιδέα από που θα μπορούσα να τα βρω?Επίσης τι γνώμη έχετε για τα 3 story arcs του κατά το New 52, αξίζουν?
 9. Deadman Brand

  BATMAN

  Για το Face the Face (Batman 651-654, Detective Comics 817-820) θα μιλήσω και εγώ. Ο James Robinson έκανε πολύ καλή δουλειά γιατί πιστεύω πως έπιασε το νόημα του Batman.Μπορεί να μην παρουσίασε καμιά συνταρακτική ιστορία αλλά σίγουρα ήταν χορταστική.Κατάφερε να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό κόμικ με έντονα τα στοιχεία του μυστηρίου.Οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων ήταν εξαιρετικοί και φυσικοί και μου άρεσε που έδειξε τον Batman να κάνει detective work.Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο χαρακτήρας του Jason Bard, πραγματικά θα ήθελα οι συγγραφείς να τον χρησιμοποιούσαν περισσότερο.Ακόμα σου ήταν εύκολο να δεθείς με τους χαρακτήρες και να τους κατανοήσεις καθώς είχαν ξεκάθαρα κίνητρα.Να πω επίσης πως η συγκεκριμένη ιστορία είναι εξαιρετικό σημείο για να ξεκινήσει κάποιος να ασχολείται με τον ήρωα.Στα αρνητικά, το τέλος μοιάζει λίγο βιαστικό και η τελική αποκάλυψη ίσως φανεί περίεργη σε μερικούς.Ειλικρινά δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους Leonard Kirk και Don Kramer, μου φάνηκαν και οι δυο εξίσου καλοί.Νομίζω ότι ένα 8/10 είναι μια χαρά.
 10. Deadman Brand

  SUPERMAN UNCHAINED - ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

  Αν και διάβασα την αμερικανική έκδοση ας πω τη γνώμη μου εδώ. Από το 1ο κιόλας τεύχος ο Scott Snyder αποδίδει άψογα τον χαρακτήρα του Superman.Βλέπουμε πως ο ήρωας δίνει το 100% προκειμένου να σώσει τον πλανήτη,όμως δεν διαθέτει μόνο δύναμη αλλά και ευφυία.Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό του είναι η ελεύθερη βούληση η οποία είναι και η αιτία που θα τον φέρει σε σύγκρουση με τον Wraith. Ο ανταγωνιστής στην πραγματικότητα είναι ένας στρατιώτης που εκτελεί τυφλά εντολές χωρίς να αμφισβητεί τον ανώτερο του. Η Lois έχει αναβαθμισμένο ρόλο αφού δεν είναι απλά μια δημοσιογράφος αλλά παίρνει μέρος στη δράση (μέχρι και ξύλο ρίχνει)! Ο στρατηγός Lane είναι ένας υπερόπτης τύπος με επιθυμία για έλεγχο.Η αλλαζονία του άλλωστε οδήγησε κατά κάποιο τρόπο στη δημιουργία της Ascension. Ο Luthor παρουσιάζεται μεθοδικός και με οργάνωση βοηθώντας ακόμα και στην προστασία της γης. Ουσιαστικά κακός δεν υπάρχει παρά μόνο η απειλή που εμφανίζεται ελάχιστα στο τέλος με σκοπό να εξυπηρετήσει το κεντρικό θέμα της ιστορίας,δηλαδή την ελευθερία των επιλογών. Ο Jim Lee απλά χορταστικός με τα μεγάλα του πάνελ. Γενικά δεν έχω συγκεκριμένο παράπονο πέρα από το οτι ίσως υπήρχαν κάποια περιττά πράγματα,για αυτό λοιπόν θα βάλω 8.
 11. Deadman Brand

  SUPERMAN: SECRET ORIGIN [GEOFF JOHNS, GARY FRANK]

  Αυτό είναι το 1ο origin story του Superman που διαβάζω.Το κλασικό Man of Steel του John Byrne αλλά και το Birthright του Mark Waid δεν έχουν πέσει ποτέ στα χέρια μου. Βρίσκω λογική την αμηχανία του Clark Kent γιατί ακόμα χρειάζεται χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στη Metropolis. Ο ενωτικός λόγος του Superman στο κλείσιμο ήταν εύστοχος. Θετικό που η Lois είχε πολύ δυναμική παρουσία και συμμετείχε έντονα στην ιστορία. Δέχομαι τον λόγο που ο Luthor μισεί τον ήρωα,στο τέλος μάλιστα γίνεται πιο ξεκάθαρος.Όμως θεωρώ περιττή τη σύνδεση του Lex με το Smallville. Ο Metallo αρκετά απλός καθώς αυτό που τον παρακινεί είναι η εκδίκηση. Ο πιο αδύναμος χαρακτήρας ήταν όντως του Parasite. Για το σκίτσο τώρα του Gary Frank δεν έχω λόγια.Μου αρέσει αυτή η παλιά αίσθηση που βγάζει όπως και η ολοφάνερη παραπομπή στον Christopher Reeve. Πιστεύω οτι θα έπρεπε να ηταν περισσότερα τα τεύχη ίσως και 12 μιάς και υπήρχαν θέματα για ανάλυση. Κλείνοντας έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και του δίνω 8,5/10
 12. Τον falconara90 τον γνώρισα πρώτη φορά από το anubis comics forum.
 13. Ο falconara90 μου το πρότεινε καθώς τον γνώριζα παλιότερα από άλλα forums.
 14. Deadman Brand

  Καλησπέρα

  Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
 15. Γειά σε όλους και συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας γιατί δεν υπάρχουν και πολλά forum στην Ελλάδα που να ασχολούνται με τα comics. Προσωπικά διαβάζω κυρίως DC & MARVEL.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.