Jump to content

the comic guide

Members
 • Posts

  810
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About the comic guide

 • Birthday 03/21/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

4,145 profile views

the comic guide's Achievements

Very Active Member

Very Active Member (4/9)

4.2k

Reputation

 1. Επίσης, είναι πιο πιθανό να τον βρεις αν του στείλεις μήνυμα στο fb ή στο ίνστα.
 2. Ούτε εμένα μου αρέσει η Πορτμαν. Είναι ξεκάθαρο ότι επέστρεψε στο MCU για δύο λόγους 1) της έταξαν πρωταγωνιστικό ρόλο και 2) το MCU έχει κάνει τεράστια επιτυχία και αυτό όσο να ναι της κέντρισε τη προσοχή, διότι μετά το Dark World δεν έχει κάνει τίποτα σπουδαίο. (δηλαδή δεν έχει παίξει σε κάποια γνωστή ταινία) Η Παλτροου ανέκαθεν ήταν αδιάφορη. Τίμια μέν για αυτά που είχε κληθεί να κάνει, αλλά μέχρι εκεί. Συν τοις άλλοις, νομίζω ότι είχε πει πως από ένα σημείο και μετά έπαιζε το ρόλο της καθαρά για επαγγελματικούς λόγους, καθώς έβγαζε πολλά λεφτά. (και λόγω συμβολαίου) Μάλιστα, είχαν γυρίσει σκηνές της Pepper για περισσότερες από μία ταινίες, και η ίδια ούτε καν γνώριζε που πηγαίνε που ή ότι ήταν στη τάδε ταινία. (π.χ. στο Homecoming) Όσο για το Love and thunder, ελπίζω να μη το παρακάνει ο Taika με το χιούμορ αυτή τη φορά, αν και πολύ αμφιβάλω. Βέβαια είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη ταινία, λόγω του γίγαντα Hemsworth και Christian Bale ως Gorr!!
 3. Το Fantastic Four του John Byrne είναι απλά υπέροχο. Το σχέδιο του είναι από τα αγαπημένα μου. Αν σου αρέσει, ψάξε να βρεις την συνέχεια, αξίζει!
 4. Επομένως, ούτε από το Awesome δεν υπάρχει φόβος τελωνείου, έτσι;
 5. Στείλε, μαζί με μία φωτογραφία του προϊόντος. Θα σου κάνουν σίγουρα refund.
 6. Επίσης, κυκλοφορεί ένα Οmnibus που περιέχει όλα τα τεύχη/ 2 compendiums με 30 τεύχη έκαστο. (προς το παρόν έχει βγει μόνο το πρώτο) Και το Omnibus και τα Compendiums από τη DC Black Label.
 7. Τότε είσαι τυχερός, εκεί εγώ έχω δει omnibus χωρίς καν το dust jacket.
 8. Εμένα κάτι κόμικ που είχαν φύγει 11/11 και 27/11, έφτασαν σήμερα. Δυστυχώς επικρατεί χάος στα ΕΛΤΑ, εξού και η η μεγάλη αναμονή.
 9. @kujo79 καλή μπάζα! Το Green Lantern είναι πολύ αγαπημένο (ειδικά το Blackest Night είναι ένα έπος!), σου προτείνω να ψάξεις και τα υπόλοιπα τομάκια της σειράς του Johns για συμπληρώσεις τη συλλογή σου. Δε θα το μετανιώσεις, πίστεψε με.
 10. Η συγκεκριμένη σειρά Spider-Woman είναι καλή και μία από τις καλύτερες του 2015 για μένα. Επίσης, στο goodreads έχει θετικές βαθμολογίες, οπότε ευτυχώς δεν είμαι μόνος.
 11. Ωραία συλλογή, @imanatos! Και στο δικό μου αντίτυπο Watchmen, η ράχη έχει σχηματίσει αυτές τις "γραμμές". Μακάρι το Doomsday Clock να μην έχει αυτό το θέμα. (βεβαία θα έχει λιγότερες σελίδες ο κάθε τόμος, οπότε θα είναι εντάξει υποθέτω.)
 12. Συγγνώμη για το δεύτερο συνεχόμενο post, αλλά μια και λέγαμε για το Compendium, ο gem mint collectibles (κανάλι στο youtube που ασχολείται με τα κόμικς & μοντελισμό) το αγόρασε και το παρουσιάζει στο πιο πρόσφατο βίντεο του! (Από το 6:53 και μετά!!)
 13. Δεν έχει φτάσει ακόμη στα χεριά μου, γιατί πριν από μερικές μέρες το παρήγγειλα! Το πήρα από το alibris.uk και κόστιζε 31 ευρώ + 4 μεταφορικά, 35 συνολικά... Καθόλου κακή τιμή για ένα τούβλο 40+ τευχών/ 1000+ σελίδων. Συνήθως τα Compendiums (έχω αλλά τρία στη συλλογή μου) είναι πολύ στιβαρά, βέβαια έχουν λεπτό χαρτί και μπορεί να δυσκολέυουν την ανάγνωση λόγω του μεγάλου όγκου. Επίσης, δεν έχουν extras και το κάθε κεφάλαιο χωρίζεται από το εξώφυλλο του εκάστοτε τεύχους. Για μένα που έψαχνα μια οικονομική οδό για να μαζέψω αυτή τη μεγάλη σειρά, το Compendium ήταν μονόδρομος.
 14. Είναι φοβερή σειρά, όντως. Τόσα χρόνια δεν την αγόραζα, διότι είναι αρκετά μεγάλη (150 τεύχη, τα οποία έχουν μαζευτεί σε 15 HC Deluxe αν δε κάνω λάθος) και την απέφευγα. Πριν 1 μήνα, κυκλοφόρησε από τη DC το 1ο Compendium το οποίο περιέχει τα πρώτα 41 τεύχη (μαζί με κάποια άλλα one-shots) και το τίμησα! Νομίζω τα Compendiums είναι η πιο οικονομική οδός για να μαζέψει κανείς όλο το έπος...
 15. Παρήγγειλα 4 κόμικ, τα οποία έφυγαν από Αγγλία στις 30/9. Πριν 3 εβδομάδες, μου κατέφτασε μόνο το 1, διότι απ' ό,τι φαίνεται τα είχαν βάλει σε 3 ή 4 διαφορετικούς φακέλους. (συνηθισμένη τακτική) Ε λέω δε πειράζει, θα έρθουν την επόμενη εβδομάδα τα υπόλοιπα. Λοιπόν, ο ταχυδρόμος έχει να πατήσει στο σπίτι μου από τότε που μου έφερε το 1 κόμικ, δηλαδή τελευταία φορά που ήρθε ήταν πριν από 3 (!) εβδομάδες. Επίσης, έχει συμπληρωθεί ένας μήνας από τότε που έφυγε η παραγγελία. Πήγα στο τοπικό ΕΛΤΑ, έφαγα μισή ώρα στην αναμονή, αλλά άκρη δεν έβγαλα, δεδομένου ότι τα πακέτα δεν έχουν tracking number. Μου φαίνεται να μου έρχονται τα υπόλοιπα κόμικ το νέο έτος , αν συνεχιστούν αυτοί οι ρυθμοί... Edit. Τελικά μου ήρθαν σήμερα αυτά που περίμενα! Κοίτα να δεις! Έπρεπε να πω το πόνο μου για να εισακουστώ. Πάντως δε με βλέπω να παραγγέλνω από το εξωτερικό πάλι άμεσα. Περιμένω ήδη άλλα δύο δεματάκια (το 1 προ παραγγελία), αλλά δεδομένων των ρυθμών παράδοσης, θα αρκεστώ σε αυτά.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.