Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lolarikos

Members
  • Περιεχόμενο

    32
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Σχετικά με το μέλος Lolarikos

  • Γενέθλια 07/27/1993

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1472 προβολές προφίλ

Lolarikos's Achievements

Μόλις μπήκα

Μόλις μπήκα (1/9)

317

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ξεφυλλιζοντας το στην Πρωτοπορια, παρατηρώντας αυτά που παρατήρησε ο φίλος Laz αποφάσισα να το αφήσω στο ράφι και να φύγω.
  2. Lolarikos

    ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

    Δυνατά τα τελευταια άλμπουμ του Ασντε. Πιο πολύ ευχαριστηθηκα το Λούκυ Κιντ και τελευταιο την γη της επαγγελίας γτ είχε πολλους παραλληλισμούς με την σύγχρονη εποχή Νταρθ Βέιντερ κτλ και με έβγαζε απο το κλιμα της άγριας δύσης. Πάντως γενικά άρτια όλα.
  3. Απο τον Αστερίξ τον Γαλάτη όταν ο ρωμαίος αξιωματικός πίνει τον ψευτοζωμο του Πανοραμίξ και προσπαθεί να επιβεβαιώσει την επιδραση του, δοκιμάζει ολοένα και μικρότερες πέτρες μέχρι που καταντά να σηκώνει ενα χαλίκι λεγοντας "Έχω υπεράνθρωπη δυναμη".
  4. Lolarikos

    Death Note (2017)

    Kurdy Mallory, Light Turner λέγεται φιλέ όχι Zabon. Του δώσανε το επώνυμο του πράκτορα του FBI,έλεος.
  5. Όλες οι ταινίες του Μιγιαζάκι γενικά είναι κολλητικες και σου κεντριζουν το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Απλα είναι λίγο περίεργες μερικές φορες και στο τέλος είσαι σε φαση "έλεος τι καθισα και είδα". Εξαίρεση το Τοτορο πραγματικα δεν βλεποτανε είναι για πολύ μικρές ηλικίες.
  6. Κατεύθασαν σήμερα οι ζελατίνες και τα χαρτονάκια μεγέθους Magazine. Απαραίτητα για να μπορούμε να διατηρούμε τα BD μας σε καλή κατάσταση και να τα διαβάζουμε εις τους αιώνας των αιώνων. Εννοείται η γυαλιστερή επιφάνεια του χαρτονιού από την μέσα μεριά και πιάσιμο με γαλακτερή ταινία διαγωνίως στο πίσω μέρος. Εν τω μεταξύ χωρίς τα bags είχα παρατηρήσει και γω το φαινόμενο που ανεφέρθη σε προηγούμενα ποστ του παρόντος νήματος, δηλαδή την καμπυλότητα. Μερικοί από ό,τι είδα βάζανε τα τεύχη εναλλάξ, μία την ράχη προς την μεριά της βιβλιοθήκης και μία προς την αντίθετη μεριά. Πάντως τώρα το φαινόμενο αυτό δεν παρατηρείται λόγω των χαρτονιών υποθέτω.
  7. Δεν το λες ακριβώς συλλογή, αλλά προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα.
  8. Ξέρουμε ποτε περιπου θα αρχίσουν να κυκλοφορουν οι νέες εκδόσεις;
  9. Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχουν διαφορές μεταξύ της έκδοσης του ΤΕΝΤΕΝ της Μαμούθ του 1993 και των νεότερων εκδόσεων; Δηλαδή διαστάσεις, σαγρέ-ματ εξώφυλλο ή διαφορετική αρίθμηση; Ευχαριστώ.
  10. Τέλεια! Γιατί η ποιότητα είναι σαφώς ανώτερη και για κάποιον που δεν τα έχει, νομίζω αξίζει να περιμένει να τα πάρει όλα έτσι.
  11. Παιδιά είδα ενα ποστ στο φβ του comicon shop που έλεγε οτι απο την επόμενη ανατύπωση όλα τα Λούκυ Λουκ θα είναι όπως του Έθνους και όπως οι Θείοι Νταλτον. Έχετε κάποια ενημέρωση επαυτου αν ισχυει;
  12. Lolarikos

    GALAXIA

    Παιδιά με τον 5ο τόμο που ηταν να κυκλοφορήσει τι έγινε;
  13. Κάλως ορισες φιλέ. Ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Καλά τα Μπλεκ και τα ντισνεικα αλλά τώρα μέσα από αυτό το φορουμ ήρθε ο καιρός να γνωρίσεις όλες τις σχολές. Ένας φανταστικός κόσμος ανοίγεται μπροστά σου.
  14. Δηλαδή μου λες ότι η κλασσικότερη σειρά της Ντίσνευ άρχισε πάλι από το #1, βάζοντας μέσα και τον Μίκυ, αντί να έχει μόνο παπιά και εγώ ακόμα να αναπληρώσω το χαμένο έδαφος; Νομίζω ότι αύριο θα το τιμήσω το τευχάκι και θα δω και σιγά σιγά μήπως βρω και τα προηγούμενα.
  15. Η περιπέτεια συνεχίζεται! Τα τρία προηγούμενα τα διάβασα, πολύ καλά, ειδικά ο Οβελίξ που έκανε μπίζνα Μενίρ με τους Ρωμαίους τέλειο. Παίρνω τις εκδόσεις με ματ μαλακό εξώφυλλο. Το θέμα είναι ότι μόνο μερικά έχουν μέσα γυαλιστερό χαρτί, παρότι μπορεί να είναι από την ίδια επανέκδοση (πχ 5η έκδοση 2011, ο Μάντης είναι γυαλιστερός ενώ η Διχόνοια δεν είναι).
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.