Jump to content

averel

Members
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  961 [ Donate ]

Community Reputation

1,303 Good

About averel

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. averel

  ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ

  Τα είπατε όλα! Πολύ καλό τεύχος!
 2. Δεν έχω αγοράσει ακόμα! Μόνο το άλμπουμ έχω.
 3. Ρε παιδιά γιατί δεν εφαρμόζετε τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, που τα ανταλλάσαμε χέρι χέρι ; Δώστε ραντεβού στη λέσχη μια μέρα που βολεύει όλους π.χ. Κυριακή κι ας φέρει ο καθένας ότι διπλά έχει.
 4. averel

  ROY OF THE ROVERS (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

  Ο τόμος είναι σε πολύ καλή τιμή, με χάρτινο σκληρό εξώφυλλο. Τα τεύχη έμοιαζαν πολύ φτηνιάρικα, στον τόμο όμως η έκδοση μοιάζει σαφώς ποιοτικότερη και μόνο απο το γεγονός ότι το εξωφυλλο είναι παχύ.
 5. Ωραία έκδοση, προσεγμένη! Η ιστορία νομίζω ήταν καλογραμμένη , αλλά πολύ σύντομη. Εχει αρκετό χιούμο σε κάποια σημεία(όπως αυτό που αναφέρει ότι είναι προσβολή να σου δίνουν να πιεις και να αρνηθείς). Σκίτσο, χρώματα ωραία!Τιμή για μεμονομένη πώληση θα έπρεπε να είναι στα 2 ευρώ περίπου.
 6. averel

  MISTER NO

  Αγόρασα και τους 3 τόμους. Η έκδοση είναι πολύ καλή και το μέγεθος ιδανικό. Το εξώφυλλο όσο χοντρό χρειάζεται,το χαρτί γυαλιστερό και όσο παχύ πρέπει!Δεν τσακίζει, τσαλακώνει στο άνοιγμα/διάβασμα ο τόμος. Διάβασα την πρώτη ιστορία που όντως θύμιζε ντύλαν ντογκ και ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα. Δεν προτιμάω τις ασπρόμαυρες εκδόσεις(δεύτερος τόμος), αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο. Νομίζω πάντως ότι τα ασπρόμαυρα θα έπρεπε να είναι και πιο φτηνά από τα έγχρωμα.
 7. averel

  ΤΕΞ

  Διάβασα τον πρώτο τόμο του τεξ(άνδρες σε φυγή). Ωραία, προσεγμένη έκδοση! Η ιστορία ήταν αρκετά καλή, όχι όμως κάποια που θα κάνει κάποιον καινούριο αναγνώστη, μόνιμο αναγνώστη του τεξ.
 8. χρόνια πολλα ρίξε μια ματιά εδώ http://comicsmania.gr/pages/22_peripetiamikrosippotis.htm
 9. Πήρα κι εγώ σήμερα το άλμπουμ. Εν ολίγοις είναι ένας συνδιασμός επετειακού κόμιξ μαζί μ άλμπουμ μ αυτοκόλλητα. Αξίζει να αγοράσει κάποιος έστω το άλμπουμ!
 10. Ούτε που θυμάμαι! Νομίζω κάποτε ήταν κάτι αυτονόητο ένα παιδί να διαβάζει κόμιξ!
 11. Πολύ καλό άρθρο. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι,ότι τα κόμιξ δεν είναι μόνο για παιδιά. Υπάρχουν διάφορα είδη κόμιξ, παιδικά , υπερηρωικά με πιο παιδικές και πιο ώριμες εκδοχές. Αλλά γιατί είναι κακό κάποιος ενήλικος να θέλει να διαβάσει ένα κόμιξ παιδικό όπως τα ντίσνευ;Μήπως τότε να σταματήσουμε να βλέπουμε και ποδόσφαιρο αφού το παίζουν συνήθως παιδιά ; Στην Ελλάδα απαξιώνουμε εύκολα κάτι ή κάποιον. Η κατηγορία για ανωριμότητα με σαχλά επιχειρήματα(ή ακόμα και χωρίς επιχειρήματα), είναι συχνό φαινόμενο.
 12. averel

  ASTERIX

  O Καλοκάθης στο πολυτεχνειο, εχει τα σκληροδετα αστερίξ 3 ευρώ το ένα.
 13. https://www.contra.gr/viral/apanthsh-valencia-kataggelia-dc-comics-ellhnikh.5468533.html?utm_source=Sport24&utm_medium=footer&utm_campaign=24MediaWidget Το σχέδιο μιας νυχτερίδας είναι η αιτία αντιπαράθεσης ανάμεσα στην DC Comics και τη Βαλένθια. Η αμερικανική εταιρία κατηγορεί τον ισπανικό σύλλογο για αντιγραφή του logo που παραπέμπει στον Batman και έχει προσφύγει στην υπηρεσία πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η κίνηση αυτή της DC έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και θυμηδία στους ανθρώπους της Βαλένθια, που πέρασε στην αντεπίθεση με ατάκα made in Greece! "Δεν πρόκειται να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την νυχτερίδα γιατί το θέλει η DC Comics, δεν έχει υπάρχει κανένα διαφημιστικό brand που έχει παγκόσμια αποκλειστικότητα στις νυχτερίδες. Όταν αυτός ο σύλλογος έπαιζε με τη νυχτερίδα στο στήθος, στις ΗΠΑ κυνηγούσαν βίσονες!" ήταν η χαρακτηριστική ατάκα των Ισπανών, θυμίζοντας πως η ομάδα ιδρύθηκε το 1919 και ο Batman 'γεννήθηκε' είκοσι χρόνια μετά. Η Βαλένθια χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σχέδιο για τον εορτασμό των 100 χρόνων από ιδρύσεως του συλλόγου και υποστηρίζει πως από το 1921, δύο χρόνια μετά την ίδρυση της, έχει κατοχυρώσει επίσημα την χρήση του σήματος με τη νυχτερίδα. Η υπηρεσία πνευματικής ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει δώσει προθεσμία μέχρι τις 30/10/2020, προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν σε μια συμβιβαστική λύση, πριν αποφανθεί η ίδια για την υπόθεση. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους που επικαλούνται οι Ισπανοί, η καταγγελία της DC Comics δεν έχει τύχη.
×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.