Jump to content

averel

Members
 • Posts

  335
 • Joined

 • Last visited

About averel

 • Birthday 01/01/2017

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Country
  Greece

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

averel's Achievements

Active member

Active member (3/9)

1.7k

Reputation

 1. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερο παλιά κόμιξ να τυπώνονται σε πολυτελές χαρτί ή με νέους χρωματισμούς. Σίγουρα όμως η εκτύπωση κι η ποιότητα του χαρτιού οπως αυτή ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο νοσταλγικό ,παλιό και στο σύγχρονο. Οσο για τον 3ο τόμο σπαιντερμαν αγοράστε τον, αξίζει.
 2. Nα συμπληρώσω επίσης κάτι ! Για πολλους δεν είναι όλα τα μαγαζιά ίδια, ούτε όλα τα κόμιξ. Για παράδειγμα το να αγοράσει κάποιος κάτι από τη λέσχη (όντας μέλος του greekcomics)ή από τις εκδόσεις μικρός ήρως(όταν έχει μεγαλώσει με το μικρό ήρωα, το μπλέκ κλπ), έχει μέσα και ένα κίνητρο συναισθηματικό. Αυτό που μπορεί να σκεφτεί είναι το εξής: Ε ας αγοράσω κι ένα κόμιξ παραπανω ή και να δώσω ένα ευρώ παραπάνω δεν πειράζει... Αισθάνεται δηλαδή ότι στηρίζει τη λεφικ/φόρουμ ή τις εκδόσεις μικρός ήρως ή τη μαμουθ ή οτιδηποτε θέλετε να βάλετε στη θέση αυτών των παραδειγμάτων.
 3. averel

  WE3

  Aδιάφορο τελείως
 4. Μπορείς να πάρεις όποιο θες. Παλιότερα παραλάμβανα τα boxes που ήθελα απο το κατάστημα στη σολωμού(για να γλυτώνω μεταφορικά). Πέρυσι λόγω κορονοιου μου είχαν πει ότι δε γίνεται.
 5. Η σειρά αυτή δυστυχώς έμεινε στη μέση κι από τον τερζόπουλό κι από την καθημερινή που τη σταμάτησε λίγο πριν το τέλος. Μεγάλο ατόπημα. Μπορούσαν να κυκλοφορήσουν έστω τα λίγα τεύχη που έμεναν σε μορφή τόμων, ή να τα συνεχίσουν στο μίκυ μάους της καθημερινής.
 6. Η εκδοτική Μικρός ηρως ανοίγεται σε διαφορετικά είδη. Οι εκδόσεις της είναι πάντα προσεγμένες και γίνονται με αγάπη και γνώση για τα κόμιξ. Δεν πήγαν απλά να αγοράσουν δικαιώματα και να μεταφράσουν τεύχη.
 7. H σειρά αυτή βγήκε με σκοπό ,να φέρει πάλι κοντά μας τα πρώτα τεύχη γνωστών ηρώων. Η συλλογή αυτή έχει τεύχη που τα πρωτότυπα είναι σπάνια και συλλεκτικά.Υποτίθεται έχει ιστορική και συλλεκτική αξία. Είναι σαν ένα βιβλίο ιστορίας να αναφέρει λάθος σημαντικές ημερομηνίες.Αν είναι να υπάρχουν σοβαρά λάθη τότε ποιος ο λόγος να τα αγοράσει κάποιος και να μην αγοράσει κάποια άλλα κόμιξ που μπορεί να έχουν και καλύτερες ιστορίες. Η εκδοτική είναι σα να ακυρώνει το ξεχωριστό στοιχείο που έχει αυτή η έκδοση.
 8. Mε μόνο 2 ευρώ πρέπει όλοι να αγοράσουν αυτό τον τόμο.Όλοι νομίζω, θέλουμε να μάθουμε ή να θυμηθούμε τις πρώτες ιστορίες του σπάιντερμαν στην πρωτότυπη μορφή τους. Εντόπισα 6 -7 ορθογραφικά λάθη. Δε μπορώ να κρίνω αντικειμενικά , αφού σίγουρα ξυπνά ο τόμος αναμνήσεις παιδικών χρόνων(από τις εκδόσεις Καμπανά), αλλά με ενθουσίασε! Απλές ιστορίες , αλλά γοητευτικές στο να τις διαβάσεις. Φυσικά τα σχέδια και τα χρώματα ούτε που μπορούν να συγκριθούνμε τις νεότερες εκδόσεις ιστοριών. Οπότε ένας νεός ίσως απογοητευτει. Μπερδεύτηκα λίγο με την αρίθμηση των τευχών του τόμου, αφού αναγράφει κατά σειρά:εξώφυλλο του amazing fantasy 15 και μετά εξώφυλο του amazing spiderman 1, 3, 3, 5, 5 (όχι 1, 2, 3 ,4 ,5 ) Με λίγα λόγια όποιος θέλει να νοσταλγήσει, θυμηθεί, μάθει , συγκινηθεί με την αρχή των ηρώων της μάρβελ ας πάρει ειδικά τους πρώτους τόμους του κάθε ήρωα. Ειδικά αυτόν του σπάιντερμαν που κάνει μόνο 2 ευρώ Η ποιότητα θυμίζει σύγκριση τηλεόρασης του 80 με τηλεοράσεις του 2020, αλλά κάθε εποχή έχει τη γοητεία της . Η αρχή πάντα είναι μια και μοναδική, ενώ η εξέλιξη συνεχίζεται ... Ποια τιμή θα ήταν ιδανική και λογική για την έκδοση αυτή; Περίπου 4 -5 ευρώ.
 9. Γιατί η εκδοτική δεν πουλάει πλεον τα νέα της κόμιξ σε τόμους(Μπλεκ, μίστερ Νο κλπ);
 10. νο 86 Λουκυ κιντ : απλά συμπαθητικό νο 87 Μπελάδες στις φυτείες: γέλασα πολύ. Mε ενθουσίασε και άσχετα με το προσωπικό γούστο του καθενός, νομίζω ότι ο δημιουργός έβαλε τη δική του πινελιά στο τεύχος αυτό. Η ποιότητα της έκδοσης είναι όπως θα την ήθελα.Μπράβο στη μαμούθ.
 11. averel

  ASTERIX

  Αγόρασα κι εγώ το τελευταίο τεύχος...ςςς δεν πρέπει να λέμε αυτό το όνομα...Θα μου πείτε. γιατί το έβαλαν σε τίτλο... Ωραία ιστοριούλα, διασκεδαστική. Τώρα αν δεν είναι στα επίπεδα παλαιότερων, δεν πειράζει. Καλύτερα να ανανεώνεται ένα κόμιξ παρά να μένει μόνο στις αναμνήσεις, κι ανατυπώσεις.
 12. Αγοράστε το τεύχος, αξίζει. Αλλά αυτός ο Μπλεκ στο Λονδίνο δε θα έπρεπε να φορά κάτι διαφορετικό από την συνηθισμένη αμφίεση του κυνηγού; Και γιατί κάνει κρύο στο Λονδίνο και για να μη δίνει στόχο.
 13. Το μόνο μείον(για τα δικά μου γούστα) είναι το ασπρόμαυρο.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.