Μετάβαση στο περιεχόμενο

Mermigas

Members
  • Περιεχόμενο

    116
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    Περήφανος βράχος
  • Χώρα
    Greece

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1172 προβολές προφίλ
  • vag27

Mermigas's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

1.2k

Συνολική φήμη στο GC

  1. 1ον: Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλά στο τέλος του δεύτερου μέρους της ιστορίας του Άρχοντα των Μάγων αναφέρεται "θα το μάθετε την επόμενη εβδομάδα", οπότε είτε απλώς έγινε λάθος είτε το υλικό ήταν έτοιμο από τους (πρώην) εργαζόμενους της Νέας Ακτίνας, οι οποίοι είχαν σκοπό να δημοσιεύσουν τα 3 μέρη σε ξεχωριστά τέυχη. 2ον: Επίσης συγγνώμη αν έχει αναφερθεί (πιθανότατα ναι), αλλά φαντάζομαι ότι το Μίκυ Μάους κυκλοφορεί ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα έτσι; (Πχ για το ΚΟΜΙΞ είδα στο άλλο θέμα ότι θα κυκλοφορήσει μία μέρα μετά στην υπόλοιπη Ελλάδα.)
  2. Να πω την αλήθεια ούτε εγώ τρελαίνομαι για Τζίκε, διότι κάποιες φορές μου δημιουργείται η εντύπωση ότι παρασύρεται και ασχολείται περισσότερο με τη σάτιρα και τη διακωμώδηση των χαρακτήρων παρά με την ίδια την ιστορία. Δεν το κάνει πάντα, αλλά καμιά φορά υπερβάλλει και τότε δίνει την εντύπωση ότι είτε της δώσεις τον Μίκυ, είτε της δώσεις τον Φέθρυ, είτε της δώσεις τον Κλέιτον, θα τον παρουσιάσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Λες και έχει στο μυαλό της έναν χαρακτήρα και τους ταυτίζει όλους με αυτόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει φυσικά ότι αποφεύγω να διαβάσω τις ιστορίες της (οι οποίες έχουν πολύ καλές ιδέες, αν εξαιρέσουμε το παραπάνω), ή ότι δεν θα ήθελα να τις βλέπω στο Μίκυ Μάους. Όλα πρέπει να υπάρχουν. Να έχουμε και Άρχοντες των Μάγων και Θεόμουρλο Μίδα και Τζίκε και Τζούνιορ και Ούνα και όλα τα άλλα.
  3. Κι εγώ πάνω κάτω τα ίδια με george_bakinio. Δεν έχω τεύχη να περιμένουν, αλλά ένα κρυσταλλάκι από εποχές επίσκεψης Ρόσα. Δυστυχώς για πολύ καιρό το ωράριό μου ήταν απογευματινό μέχρι που τελικά έκλεισε η λέσχη, οπότε πάμε για μετά τις διακοπές.
  4. Mermigas

    MIGHTY MORPHIN POWER RANGERS

    Πάντως φαίνεται ότι έχουν πάρει στα σοβαρά το σχέδιο, αφού ήδη έχουν εμπλακεί σε αυτό άτομα που έχουν συμμετάσχει σε ταινίες όπως Transformers, Star Trek και X-men, ενώ γράφονται φήμες (αληθινές ή όχι άγνωστο) ότι η πρόθεση είναι αν όλα πάνε καλά να μην γίνει μόνο μία ταινία. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Αν κρατήσουν τα σωστά στοιχεία από την αρχική σειρά (πχ απαγορεύεται οτιδήποτε χωρίς το αρχικό soundtrack -αυτούσιο και ούτε καν remix- και χωρίς τον κύριο στο spoiler ) και προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα σενάριο της προκοπής (που πολύ συχνά λείπει), υπάρχουν προοπτικές.
  5. Να φανταστώ ότι η ιστορία αυτή αποτέλεσε έμπνευση για ένα μέρος αυτής; Αλλά κι αν δεν είναι έτσι μην μου πεις ότι δεν είδες την ομοιότητα.
  6. Νομίζω αυτό είναι το πιο βασικό συμπέρασμα. Το έχουν πάρει σοβαρά. Η προσφορα αυτή είναι πρωτίστως διαφήμιση για την επανέκδοση των περιοδικών. Πιστεύω πως το πλάνο είναι να δοθούν οι πρώτοι τόμοι μαζί με την εφημερίδα (προφανώς μπαίνουν μέσα, αλλά η κίνηση δεν είναι παράλογη) και στη συνέχεια η σειρά να πωλείται ξεχωριστά. Βασική προϋπόθεση είναι φυσικά να υπάρξει ανταπόκριση. Η μικρή τιμή σε συνδυασμό με την ποιότητα της έκδοσης είναι ένας καλός δούρειος ίππος για να μπουν τα κόμικς σε περισσότερα σπίτια. Και αυτό έχει να κάνει με τον κλάδο γενικά και όχι μόνο με τα Disney.
  7. Μετά από μικρή απουσία λόγω υποχρεώσεων ξαναμπαίνω στο φόρουμ για να δω ότι έχουν υπάρξει καταιγιστικές εξελίξεις..... Απ' ό,τι έχω προλάβει να διαβάσω, οι ενέργειες του ομίλου της Καθημερινής έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις (πολύ περιορισμένες είναι η αλήθεια) προσδοκίες. Περιμένουμε να πάρουμε στα χέρια μας και τα τεύχη ώστε να δούμε τι παίζει και στην πράξη. Απ' όλες τις δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν τις ειδήσεις και τα λοιπά σχόλια, νομίζω ότι πρόκειται για την πλέον εμπνευσμένη. Πάντως το γεγονός είναι ότι η νέα αρχή είναι πάρα πολύ δυναμική, αφού με τίποτα δεν περίμενε κανείς ξεκίνημα με Βιβλιοθήκη Καρλ Μπαρκς κι επιστροφή όλων των τίτλων μαζεμένων (σε τέτοιο βαθμό που προσωπικά μου φαίνεται λίγο απερίσκεπτη κίνηση, αλλά προφανώς οι άνθρωποι ξέρουν καλύτερα από εμάς τα του μαγαζιού τους). Με χαλάει κι εμένα λίγο ο διαφορετικός τίτλος, αλλά ας μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας (που απ' ό,τι φαίνεται σχεδόν θα τα έχουμε βασικά). Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με τη μείωση του κόστους της έκδοσης (βλ. Βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ), αλλά από την άλλη δεν ξέρω ακριβώς κατά πόσο παίζει ρόλο το ότι στο σχέδιο του εξωφύλλου υπάρχει ούτως ή άλλως το όνομα του Καρλ Μπαρκς. Ξέρει (ή υποθέτει) κανείς περισσότερα πάνω σε αυτό;
  8. -Μίκυ Μυστήριο Α και Β κύκλος -Ντόναλντ (πέστε να με φάτε αλλά έχω μεγάλη αγάπη για το Ντόναλντ): Οι πρώτες ιστορίες που σχεδόν έμαθα απ' έξω. -Ιστορίες της πλώρης, Τζούνιορ Ντακ και τα Χρονικά των Άστρων -Κάποιες ιστορίες από Ρόσα (Πχ Βίος και Πολιτεία) και Μπαρκς (εκείνο το 10x10 έχει λιώσει κυριολεκτικά) -Για κάποιο λόγο θυμάμαι πολύ έντονα συγκεκριμένες ιστορίες από Κλασικά, Μίκυ Μάους, Μεγάλο Μίκυ και ΚΟΜΙΞ (πχ αυτή ή αυτή) Επι τη ευκαιρία θυμάται κανείς φανταστικός ποια ήταν η ιστορία με τον Ντόναλντ που είχε χάσει τη μνήμη του, βρήκε στο σπίτι του το κρησφύγετο του Φάντομ και πήγε στον Κύρο για να τον βοηθήσει να γίνει ο Φάντομ (χωρίς να θυμάται ότι είναι ήδη);
  9. Ανεβάζω και σκαναρισμένη την υπογραφή του Ντον Ρόσα στη σελίδα από τα Χαμένα Επεισόδια, στην οποία έχει σχεδιάσει την αφεντιά του : Τα εύσημα ανήκουν στην ιδιοκτήτρια του τόμου, η οποία για λόγους ανωτέρας βίας (δεν έχει internet προσωρινά) δεν είναι σε θέση να την ανεβάσει (βέβαια δεν είναι και μέλος, οπότε προσπάθησα να τη στρατολογήσω ).
  10. Παιδιά μπράβο! Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν το έχω τελειώσει ακόμα για να εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη, απλώς κοιτάξτε λίγο το pdf, γιατί οι σελίδες 16 και 21 είναι οι ίδιες και μάλλον αυτή που είναι λάθος είναι η 16 (επίσης γράφουν και οι δύο "MΥΝΗΣΗ" ). Όχι τίποτε άλλο, μην τυπωθούν λάθος . Επίσης: -Kabuki, -Maniac, -kwtsos, -imacmaria, -germanicus, -Mermigas.
  11. Είναι τυπογραφικό....Δεν εξηγείται αλλιώς......Ναι είναι τυπογραφικό.......Σίγουρα του ξέφυγε η υποδιαστολή ή έβαλε κανά εννιάρι παραπάνω..........Αλλά πάλι.....Λες;......Μπα αποκλείεται........... Αλλά από την άλλη όταν πάει και γράφει "ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΤΑΤΟΥ" ( ) αναρωτιέσαι μήπως και το εννοεί......... Δείτε και μόνοι σας......................... Edit: @totally_wired Ευχαριστώ, για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να δω ερωτήσεις/απαντήσεις (μάλλον χρειάζεται λογαριασμός στο ricardo). Τώρα έχει ακόμα περισσότερη πλάκα (γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να θεωρηθεί αυτό).
  12. Mermigas

    Ρόσα ή Μπαρκς;;;

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Το βασικό (κατά την ταπεινή μου άποψη) χαρακτηριστικό του Μπαρκς είναι ότι μπορούσες να του δείξεις ένα λεκέ και να σου βγάλει ένα απίστευτο σενάριο από το πουθενά. Είναι εντυπωσιακό το πόσο απλές είναι οι ιδέες στις οποίες βασίζονται τα σενάρια του Μπαρκς. Ως προς τη σύγκριση τώρα, μιλάμε για δύο διαφορετικά στυλ. Δε νομίζω ότι μπορώ να αναδείξω κανέναν, παρά να απολαμβάνω και τους δύο. Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι δίκαιο να τίθεται θέμα σύγκρισης διότι μιλάμε για διαφορετικές γενιές. Ο Ρόσα βασίστηκε στον Μπαρκς και εμπνεύστηκε από αυτόν για να χτίσει τη δική του ιστορία.
  13. Μόλις! Η ιστορία θα μπορούσε κάλλιστα να διαδραματίζεται μετά το "Όνειρο μιας ζωής"! Μάλιστα μοιάζουν λίγο υπό την εξής έννοια:
  14. Α. Το εξώφυλλο είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Β. Συγχαρητήρια και για τα βιντεάκια, τα οποία φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πάνε πίσω (πώς μου είχε ξεφύγει το what if;; ) ! Γ. Αναρωτιέμαι πώς θα νιώθει ο άνθρωπος μετά από τόσα πράγματα που άκουσε και έλαβε. Ειδικά τώρα που έχει σταματήσει νομίζω θα εκτιμά ακόμα περισσότερο όλη αυτή την εκτίμηση που εισπράττει.
  15. Όταν είδα τον τίτλο του θέματος και πριν διαβάσω λεπτομερώς την πρώτη δημοσίευση ήμουν κάπως έτσι, κυρίως λόγω της Βιβλιοθήκης του Καρλ Μπαρκς. Ήταν και η συνάντηση με τον Ρόσα χτες...ε πολύ θέλει ο άνθρωπος; Ωστόσο διαβάζοντας πιο προσεκτικά την είδηση συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες καθώς και με τον Comics Fan εδώ στο ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Η ανακοίνωση παραπέμπει ευθέως σε ένθετα (ελπίζω με καλή ποιότητα τουλάχιστον) και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω από 1-2 εβδομαδιαίες/μηνιαίες εκδόσεις. Για παράδειγμα ας μην περιμένουμε ΜΜ, ΚΟΜΙΞ, Φάντομ και τους τόμους, αφού είναι καλύτερα να εκπλαγούμε προς το καλύτερο παρά προς το χειρότερο. Φυσικά όλοι ελπίζουμε στο πρώτο. edit: Τα στοιχεία που παραθέτει ο DJO είναι ενδεικτικά.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.