Μετάβαση στο περιεχόμενο

konni

Members
  • Περιεχόμενο

    450
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Κερδισμένες ημέρες

    1

konni τελευταία νίκη Μαίου 9 2015

konni είχε το πιο δημοφιλές περιεχόμενο!

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος konni

  • Γενέθλια 07/30/1968

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  • MSN
    nikrizos@hotmail.com
  • Skype
    nikrizos@hotmail.com

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

  • ΓΕΝΟΣ
    Male
  • Πόλη
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Χώρα
    Greece
  • Ενδιαφέροντα
    κόμικς ,ροκ μουσική,ταινίες,σήριαλς,μαγείρεμα

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

4906 προβολές προφίλ

konni's Achievements

Ενεργό Μέλος

Ενεργό Μέλος (3/9)

2.8k

Συνολική φήμη στο GC

  1. να υποθέσω τυχαία και τότε δεν βρέθηκαν άλλες ημερομηνίες
  2. Θυμάμαι και κάποια εκδήλωση πέρυσι τον Μάιο στην Αθήνα με καλεσμένο τον Bob Layton ταυτόχρονα με το the comic con 7,ή κάνω λάθος; Η φουστια μήπως άρχισε από πέρυσι;
  3. Δύο πρόσφατοι θάνατοι συγκλόνισαν τον κόσμο των κόμικς. Ο πρώτος στις 27 Μαρτίου 2024 ,ο βετεράνος αμερικανός κομίστας Mark Bright που είδαμε δουλειές του στα Green Lantern, Iron Man,Icon με δουλειές κυρίως στις δεκαετίες του 80 και του 90.Ήταν 68 χρονών.Ο δεύτερος ,την 1η Απριλίου 2024 , ανεξάρτητος σχεδιαστής κόμικς Ed Piscor , αυτοκτόνησε μετά από κατηγορίες σεξουαλικής φύσεως. Ήταν 41 ετών.Έγινε γνωστός για την σειρά που βραβεύτηκε με Eisner Award ,Hip Hop Family Tree.Όπως και για την συνεργασία με τον Harvey Pekar.
  4. Άλλοι 2 καλεσμένοι ανακοινώθηκαν στην επίσημη σελίδα του φεστιβάλ, ο Jeff Johnson ο πέμπτος USA καλεσμένος για φέτος και ο γνωστός Γάλλος, από προηγούμενες φορές Thierry Capezzone 16 στο σύνολο μέχρι στιγμής (+ τα σιγουράκια θέλω να πιστεύω W.Simpson, B.Azzarello =18 ) Πάμε για άλλους 2 να το στρογγυλέψουμε και ποιούς οέο;;;
  5. konni

    ΣΟΥΠΕΡΗΡΩΕΣ

    Δεν θυμάμαι τίποτα για αυτοκόλλητα και είχα πάρει πολλά τεύχη από τις σειρές αυτές!
  6. και οι υπόλοιποι καλεσμένοι,αλλά όχι και οι τελευταίοι: RALPH MEYER,
  7. Ανακοινώθηκε ακόμη ένας καλεσμένος ,ο βετεράνος καλλιτέχνης και συγγραφέας George Pratt εξ Αμερικής, βραβευμένος με βραβείο Eisner και Harvey για το graphic novel Enemy Ace War Idyll (το οποίο τυγχάνει να έχω,χεχε) του 1990!
  8. Πήγα σήμερα για πολλοστή φορά στην μακροβιότερη εκδήλωση κόμικς και πέρασα πολύ ωραία ! Ευχάριστο περιβάλλον με πολλούς Έλληνες δημιουργούς και κοσπλει!
  9. ουπς,το ξέχασα,δεν σε ξεφεύγει τίποτα!
  10. Επειδή πρώτη φορά επισκέπτομαι το σπουδαίο πανυγήρι της χώρας μας ονόματι Athenscon,θα επιλέξω να μην μιζεριάσω,όχι πολύ! Μεγάλη απώλεια ο Capullo,δεν ήξερα τι να του πρωτο-πάω για υπογραφή,ευτυχώς έβγαλα τα δικά του και έμεινε χώρος για τους άλλους! 'Ισως μεγαλύτερη απώλεια ο Gervacio,γιατί κάποιοι που ασχολούνται μόνο με ντισνεικά έμειναν χωρίς καλεσμένο! Και αυτός ο χριστιανός λες και το κάνει επίτηδες,είχε ακυρώσει το 2018 στην Θεσσαλονίκη στο The Comic con. Συμβουλή εδω,καλείτε οι διοργανωτές πάντα δυο του είδους ,για αυτοκάλυψη (όχι ζευγάρι). Δεν πιστέυω βέβαια ότι στην τελική ότι είπαν ψέματα ότι ακύρωσαν λόγω ασθένειας,ούτε ότι οι διοργανωτές ήθελαν να χάσουν τα χρήματα για τις κρατήσεις για τους ακυρωθέντες.Επίσης είναι δύσκολο όταν λίγες μέρες πριν την εκδήλωση, μάθεις ότι ακυρώνει καλλιτέχνης να φέρεις άλλον. Να έχουμε στο νου ότι είναι χειμώνας και επικρατούν ιώσεις και κόβιντ. Εγώ πρόσεχα μια εβδομάδα να μην κολλήσω κάτι (δουλεύω σε νοσοκομείο),και στις πτήσεις φορούσα μάσκα! Όπως και άλλες φορές, σε άλλα κον λοιπόν, οι υπόλοιποι καλεσμένοι με εξέπληξαν ευχάριστα! Αναμενόμενη η μεγάλη ουρά στον Kubert , απόντος του Greg, ο οποίος μου έφτιαξε ένα υπέροχο quick sketch, μεγαλύτερο από ότι περίμενα , εκ του γεγονότος ότι τον συγκίνησα μιλώντας για τον αείμνηστο πατέρα του και δείχνοντας κάποια κόμικς του μπαμπά. πολύ γλυκιά η Sabine headsketch πουμου έφτιαξε ωραιος ο Cary Nord με έφτιαξε με τον Κόναν που ζήτησα να φορά στέμμα φιλικός αν και ακριβός ο pere perez που αρρώστησε την Κυριακή όπως μάθαμε .(κάντε ένα ευχέλαιο ρε Ανδρέα).Οπότε πήρα την επιλόγή του σκίτσου στο Artbook αυτοέκδοση που είχε! εξίσου πολύ ευγενικός ο fornes που μου έφτιαξε αυτό Γενικά είχαν όλοι τιμές για όλα τα βαλάντια και αυτό ήταν πολύ θετικό κατά την γνώμη μου,τους τίμησα όλους τους guests! πήρα και πολλές υπογραφές,από μία έως 5 από τον καθένα. Πολλά cosplay,πολλά καταστήματα με ότι θες από ποπ κουλτούρα,παρέλαση star wars , γιγάντιες ρέπλικες,φίλοι από την ΛΕΦΙΚ, ο Γιώργος ο phantomduck, ο Crhists, ο Δημήτρης Δημητρακόπουλος από καλαμαριά,ο Λευτέρης από Jemma, o Μιλαν κόβακς από Βουδαπέστη και κάτι υπέροχα σάντουιτς στο foodcourt που περιμέναμε ουρά και δίκαισ σαν να ήταν να πάρουμε υπογραφές από kubert,πολύ νόστιμα. Για άλλη μια φορά ως οικοδεσπότης , ο κολλητός μου,ο Ikarukani, θέριζε artist στο γόνατο. Παραθέτω και φωτογραφίες σχετικά:
  11. konni

    αναζητήσεις konni

    σβήστηκαν όσα πήρα από ebay
  12. το LCCAF ανέβασε σε facebook και instagram την παρακάτω εικόνα και όλοι είναι σχεδόν σίγουροι ότι θα έρθει τον επόμενο Μάιο ο.... todd , ξέρετε ποιός!!!
  13. Προλαβαίνεις , για να γράψεις τις εμπειρίες σου μετά σε ποστ εδώ!!!
  14. Αυτή η εθελόντρια μας την έκανε και εμάς την δουλειά. Εμπαινε γεμάτη αγένεια συνεχώς μπροστά μας.
  15. Ωραίο βγήκε,απίθανη η καμπαρντίνα του Μίκυ ντετέκτιβ
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.