Μετάβαση στο περιεχόμενο

EVANGELOS

Members
  • Περιεχόμενο

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με το μέλος EVANGELOS

  • Γενέθλια 04/21/1990

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

EVANGELOS's Achievements

Ακόμα στο εξώφυλλο

Ακόμα στο εξώφυλλο (2/9)

255

Συνολική φήμη στο GC

  1. Ευχαριστώ πολύ! Δυστυχώς δεν έχω δημοσιεύσει τίποτα καινούριο για λόγους που δεν είναι το παρόντος,παρόλα αυτά τα δύο κόμικ είναι πλέον σε τελειωμένη έκδοση ενώ το τρίτο μέρος είναι ακόμα under construction...
  2. Snyder Cut:Released,και πολύ άργησε,όλο αυτό το αίσχος δεν έπρεπε να είχε γίνει καν. Ξαναείδα το BVS με το live commentary του Snyder,παραμένει μια εξαιρετική ταινία, και ο Snyder πολύ cool και πραγματικά έξυπνος τύπος σε αντίθεση με το πως θέλουν να μας πείσουν οι διάφοροι τιμητες των πάντων. Επόμενο στάδιο, η original cut του David Ayer για το Suicide Squad με τις φήμες να θέλουν οι διαπραγματευσεις να βρίσκονται επίσης στο τελικό στάδιο. Και επί της ευκαιρίας ας δεησουν οι Frank Miller και Jim Lee να τελειώσουν το All Star Batman and Robin,ακόμα ένα αριστούργημα που έμεινε ανολοκληρωτο επειδή οι περισσότεροι θέλουν αυτούς τους χαρακτήρες παγιδευμενους στη δεκαετία του '30. Και για να εξηγουμαστε: Οπως ειπώθηκε παραπάνω,ημασία έχει ότι οι άνθρωποι που τους άρεσαν τα MOS και ΒVS θα δουν επιτέλους τη συνέχεια της ιστορίας όπως την είχε οραματιστει ο δημιουργός της,όχι κάποιο στούντιο..Αν το ίδιο είχε συμβεί σε κάποιο Avengers,με τον Snyder να παίρνει τα ηνία και να αλλάζει την ταινία του Whedon,οι αντιδράσεις θα ήταν πολύ χειρότερες. Οι ταινίες του αυτες έχουν φανατικούς θαυμαστές ,πολύ περισσότερους από ότι παρουσίαζαν τα διάφορα site,οι οποίοι τόσο καιρό ορθώς δήλωναν την απογοήτευση και το bulling που δέχονται τόσα χρόνια online επειδή είχαν διαφορετική άποψη από την επικρατεστερη. Αυτο είναι Δικαιοσύνη. Οι υπόλοιποι,Martha Βούρτση.
  3. Το Justice League είναι από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει,με το αποκολλημενο στόμα του Cavill να είναι βγαλμένο από επεισόδιο των ΑΜΑΝ,και "αστεία" όπως η προσγείωση του Flash στο στήθος της Wonder Woman. Δεν έχω πρόβλημα με τις ταινίες της Marvel,αλλά όπως είπα και πιο πάνω δεν πρέπει υποχρεωτικά όλες οι ταινίες με σουπερηρωες να ακολουθούν την ίδια πεπατημενη. Όσο για το Bvs,γούστα είναι αυτά όπως είπες και εσύ,θεωρώ ότι το Ultimate Cut ρέει πολύ καλύτερα σαν ταινία,το μοντάζ ήταν όντως κάπως off στη theatrical,αλλά και πάλι,προσωπικά είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από την ταινια. Ο Nolan ήταν πολύ τυχερός που κατάφερε και ολοκλήρωσε την (όντως πολυ καλη) τριλογία Dark Night. Ο Snyder δυστυχώς έμεινε με ημιτελη την ιστορια που ήθελε να πει,όπως και ο Del Toro με τα Hellboy.
  4. Συγνώμη,διαφωνώ. το BvS,μαζί με τo Watchmen και Batman Returns είναι μακράν οι καλύτερες ταινίες της DC. Oτι ήρθε μετά είναι στην καλύτερη,φτηνή αντιγραφή του fast food στυλ του MCU. Μάλλον αυτό που πονάει (δεν μιλάω προσωπικά) είναι το ότι οι ταινίες του Snyder εχουν πολύ περισσότερους φανς και θετική αποδοχή από ότι θα ήθελαν μερικοί,και ότι θα προτιμούσαμε να μην είναι ντε και καλά όλες οι ταινίες με σουπερηρωες κωμωδίες που απευθύνονται σε "όλους",χωρίς αμφιλεγομενα στοιχεία(Σκοτώνει ο Μπάτμαν;Ιιιιιι) Τεράστιο σφάλμα της Warner το φιάσκο του Justice League,δυστυχώς απόδειξη ότι τα μεγάλα στούντιο σήμερα κατευθύνονται σε μεγάλο βαθμό από τις κραυγές των απανταχού (με την κακή έννοια)nerds. Και ναι πιστεύω ότι ο Snyder είναι από τους πιο ενδιαφέροντες σκηνοθέτες που δουλεύουν σήμερα. Το διάρκειας λίγων λεπτών και γυρισμένο με IPhone Snow Steam Iron είναι απόδειξη των ικανοτήτων του.
  5. Παρα πολύ κριμα,τα είπε όλα ο φίλος Επιθεωρητής. Το Μetabarons είναι και για εμένα από τις κορυφαία έργα τέχνης όλων των εποχών,βασισμένο εν μέρει στο μυθικο όραμα που είχε ο Jodorowsky για την δική του εκδοχή του Dune.
  6. Καλησπέρα,θέλω να αγοράσω το σετ των Metabarons που ποσταρε ο φίλος πιο πάνω,κάποια συμβουλή για αγορά; Έψαξα και προς το παρών υπάρχει άμεσα διαθέσιμο μόνο σε Amazon.com,αλλά εκεί δεν έχω εμπιστοσύνη ότι θα το στείλουν σε αξιοπρεπή κατάσταση,και δεν έχω και το χρόνο να το ξαναστελνω πίσω κλπ. Έστειλα mail και στα Public αλλά δεν έχουν απαντήσει ακομα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Έλα,ρε σοβαρά; Ωραίο αναμνηστικο,κι εγώ από το σπίτι είχα κλήσει εισιτήριο όταν πήγα την Τετάρτη,οποτε ούτε εγώ πήρα. Ντάξει,μεγάλη βλακεία τους να το δίνουν σε ανθρωπους που έκλειναν εισιτήριο εκείνη την ώρα και όχι στους φαν που είχαν κάνει κράτηση. Αλλά μιλάμε για την εταιρία που εδωσε λεφτά να γυριστεί η καινούρια ταινία του Σεφερλη...
  8. Constantinople,ήμουν και εγώ εχτές στην πρεμιέρα στο Village στην Atmos αίθουσα. Όσο για την ταινία πέρασα καλά,8/10 μέχρι να το ξαναδώ στο σπιτι,η καλύτερη της Disney main τριλογίας,καλύτερη ταινία τους το Rogue One. Palpatine forever.
  9. Και εγώ θα το δω την επόμενη εβδομάδα.Ειμαι φαν των ορίτζιναλ ταινιών αλλά και των πρικουελ,τα οποία ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι νερντς τόσα χρόνια τα αντιμετωπίζουν σα το διαολο.Aν εξαιρέσουμε τον Jar Jar και κάποιες γλυκαναλατες σκηνές "ρομάντζου" στο Attack of the clones,θεωρώ ότι αυτές οι ταινίες μια χαρά στέκονται δίπλα στα πρώτα. Το μόνο που πραγματικα με ενοχλεί στην τωρινή σειρα ειναι το συνεχομενο ριμέικ παλιων σκηνών στο Force Awakens και o τρόπος που κατέληξε ο χαρακτηρας του Luke στο Last Jedi. Μου άρεσε πολύ το Solo και το Rogue One,πολύ περισσότερο από τα καινούργια "κυρίως" επεισόδια.
  10. EVANGELOS

    AthensCon 2019

    Ωχ,έχω χάσει επεισόδια,ποιο exlusive λέτε?Δεν είδα κανέναν να του πηγαίνει κάτι τέτοιο,ούτε το είχε στα κόμικς για αγορά δίπλα του...Εγώ σήμερα το απόγευμα πήγα. Παρακολούθηση το (εξαιρετικό) πάνελ του Gibbons,ύστερα στις υπογραφές που έγινε κυριολεκτικα της μουρλης από κοσμο,του πήγα το Absolute Watchmen και το Watching the Watchmen. Είχα και άλλα στο σπίτι όπως π.χ. το Superman που έχει σχεδιάσει αλλά είπα να πάω μόνο αυτά και ευτυχώς δηλαδή γιατί ξεθεωθηκα και μόνο με αυτά τόση ώρα στις ουρες. Ο Claremont δεν ήταν εκεί οπότε περίμενα κάνα εικοσαλεπτο,έκανα μια βόλτα και όταν ξαναηρθα,ξανά ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ( Dark Phoenix από Οξύ και ναι,του πήγα και το X women!) Νομίζω πως το άξιζε πάρα την απίστευτη ταλαιπωρία.
  11. EVANGELOS

    AthensCon 2019

    Εγώ πρωσοπικα σας ζηλεύω που έχετε ορίτζιναλ κλασικά τεύχη για υπογραφή.Στον Claremont θα πάω απλά το Dark Phoenix από Οξύ που πήρα για την περίσταση. Από την άλλη,για Gibbons έχω το Absolute edition,αν φιλοτημηθει και κάνει κάνα σχεδίακι Roarsach μεσα... Και καλώς εχοντων των πραγμάτων θα είμαι και στο πάνελ...
  12. Είμαι φαν των Star Wars και δεν έχω προλάβει ακόμα να δω το Mandalorioan,όμως συγγνώμη, η σειρά των ταινιών πάντα για παιδιά ήταν (όλων των ηλικιών βεβαια). Όχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό,απλός δεν είναι Matrix ή Dune. Π.χ.,ο R2D2 που όλοι καταλαβαινουν τα μπλιπ-μπιλπ του λες και μιλάει κάποιοα γλώσσα(από τις "κουβέντες" του με τον C3po μάλιστα πολλές φορες αφήνετε να εννοηθεί ότι ο R2 κατεβάζει μπινελίκια σα νταλικιερης),οι Jawas (που στο Spaceballs του Mel Brooks τραγουδούν σαν τους επτά νάνους)κλπ.
  13. Και έμενα η ραχη δεν είναι τελείως ευθυγραμμισμενη,αλλά πλέον δεν ανησυχώ για τέτοιες μικρολεπτομερειες,παλιότερα αν ήταν ξερωγω λιιιιγο τσακισμενη η γωνία του εξώφυλλου με έπιανε πανικός,αλλά εντάξει δεν αξίζει. Για τις διαφημίσεις στα 90's υπερεβαλα λιγάκι,απλά η συγκεκριμένη εταιρία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο με ένα τεράστιο "μη χάσετε τη σειρά που προβάλλεται από το Star Channel συν έξτρα διαγωνισμός" και τέτοια στα εξωφυλλα. Εντωμεταξυ μάλλον στις επόμενες ημέρες θα βρω χρόνο να διαβάσω Xmen και Deadpool. Τους Xmen τους θυμάμαι από την Anubis αλλά δεν έχω ξαναδιαβάσει Deadpool. Τον οποίο βέβαια γουστάρω σαν χαρακτήρα,είναι η superhero εκδοχή του Στάθη Ψαλτη.
  14. #TheMetalBat,θυμάμαι στα 90's τα κόμικς είχαν πιο πολλές διαφημίσεις πάρα ιστορία, ειδικά οι λίγο πιο παλιοί αν θυμάστε τη συσχέτιση Modern Times-Star Channel,άστα να πάνε. Γιαυτό αυτή η σειρά είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, σκληρότητη έκδοση graphic novel που μπορείς να έχεις στη βιβλιοθήκη με extras κλπ.
  15. Πφφ,φαίνεται ότι οι κλασικές ιστορίες/χαρακτήρες θα βγουν πολύ αργότερα αφού δίνεται προτεραιότητα σε μοντέρνες ιστοριες που συνδέονται με το MCU (για το οποίο δεν πολυκαιγομαι). Εντάξει το ψιλοπεριμενα και θα συνεχισω τη σειρά αλλά ελπίζω σε μια πιο ισορροπημένη σειρά έκδοσης,όχι δέκα μοντέρνες και μια κλασική ξεκαρφωτη,αλλά και πάλι,καταλαβαίνω την προσπάθεια να τσιμπηθει η πιτσιρικαρια που δεν μπορει την πιο κλασική γραμμή σχεδίου. Προσωπικά και μόνο το γεγονός ότι παιδιά αγοράζουν και πάλι κόμικς από το περίπτερο μόνο θετικό είναι.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.