Μετάβαση στο περιεχόμενο

DeSaad

Members
  • Περιεχόμενο

    48
  • Εγγραφή

  • Τελευταία επίσκεψη

Όλα όσα δημοσιεύθηκαν από DeSaad

  1. DeSaad

    GC Fanzine 2

    Μπήκα απλά να πω ότι το εξώφυλλο σας ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ. Μακράν το καλύτερο εξώφυλλο στον χώρο. Μόλις το ξεφύλλισα, βλέπω και άνοδο στη γενική ποιότητα. Congrats x2!
  2. Επ Λύρη κάνεις και υπερηρωϊκά και δε μας το λες; Θα σε σφάξουμε! Θα πω με τη σειρά μου ότι το νέο τεύχος του Greek Comics κυριολεκτικά ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ! BEST COMIC BOOK COVER TRIBUTE EVER! KAI ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ! Γιατί δε το βγάλατε σε πόστερ τρομάρα σας, θα αγόραζα αμέσως τρία-τέσσερα! -Edit- Ναι τελικά έλεγε που φέραμε μουσική, αν και όταν έβαλα για πλάκα μουσική από Metal Slug και τη ξέχασα για κανα τρίωρο επειδή έφυγα πρέπει να ήθελαν να με στραγγαλίσουν όσοι ήταν δίπλα. Rocket Launcher!
  3. DeSaad

    MOORE ALAN [ (1953) ]

    Να σημειωσω οτι ο Μουρ εχει βγαλει νέα σειρά ενονόματι NEONOMICON, οπου εκμοντερνιζει με αρκετη επιτυχια τη μυθολογία του Lovecraft. Avatar Press, 4 issues, 3 already out.
  4. lol καλά αυτό δεν είναι τίποτα, παλιότερα σε άλλο διαγωνισμό όχι μόνο δεν κέρδισα τίποτα, δε μου δώσανε ποτέ και τη συμμετοχή μου και στο περιοδικό ανάμεσα 300 άτομα που ευχαρίστησαν για την προσπάθειά τους μόνο εμένα ξέχασαν. Να πει κανείς ότι είμαι μικροκαμωμένος και δε φαίνομαι... Δεν πειράζει, αφού λύθηκε το μπλέξιμο, τέλος καλό όλα καλά!
  5. Sorry Soloup αλλα εχω τυπωσει και τα δυο ονοματα πισω απο καθε σελιδα (εκτος απο μια η δυο που το εκανα χειρογραφα), και στον φακελλο μεσα υπηρχαν δυο δηλωσεις. Σα να μου φαινεται οτι δε διαβαστηκε σωστα. Θα ηθελα μια ξεκαθαρη διευκρινιση αμα γινεται. Θενκς.
  6. Αυτό εννοούσα: ότι η εφημερίδα του σαββάτου έχει λιγότερες πωλήσεις, οπότε όπως στα αερόστατα πετάνε τα περιττά βάρη. ΓΕΩ και ΒΕΤ δεν εχω διαβάσει, αλλά αν πήγαιναν καλά δε θα υπήρχε μεγαλύτερη πώληση φύλλων; Έχω μία απορία, όταν πρωτοξεκίνησε το 9 πρέπει να έγινε κάποια συζήτηση πριν το δεχτούν. Μάλλον θα συζητήθηκε το οικονομικό. Αν συζητήθηκε, ξέρει κανείς αν οι εκδότες είπαν ότι θα πρέπει να έχει Χ αύξηση φύλλων η εφημερίδα για να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος κομίστων, γραφίστα, συγγραφέων, αρθρογράφων, μεταφραστών κ.ο.κ., και αν ναι πόσα έξτρα φύλλα είπαν ότι ήταν ο στόχος;
  7. Αγόρασα πρόσφατα (λίγο μετά το Comicdom Con ένα τεύχος από περιέργεια, μετά από πολυετή αποχή. Μία τετρασέλλιδη ελληνική ιστορία, μία 16σέλλιδη Χρυσή Πόλη, πολλά στριπς που ενωνονταν 2-3 για να γεμίσουν σελίδες, και το Ε.Τ.C. Τι σχέση είχε αυτό το τεύχος με τα τεύχη που είχαν μέσα Αρμάδα/Εξαίρετους Κυρίους, Χωματερή, Blood Opera/Σε Βλέπω, Χάρο, Μάνα Ρέηβερ και δε συμμαζεύεται, με το πολύ τρεις σελίδες στριπάκια άμα τα ένωνες όλα μαζί, δεν έχω ιδέα. Ο λόγος που κλείνει είναι ένας: Μείωση πωλήσεων, και κλείσιμο για αποφυγή ζημιάς. Οι λόγοι που έπεσαν οι πωλήσεις μπορούν να συζητηθούν και θα ακούσετε χίλιες γνώμες, διαφορετικές από εκείνους που ξεκίνησαν με το περιοδικό, διαφορετικές από εκείνους που μπήκαν αργότερα, διαφορετικές από εκείνους που προσπάθησαν και δε μπήκαν, διαφορετικές από όσους δε προσπάθησαν καν να μπούν, διαφορετικές από τους εκδότες και διαφορετικές από τους αναγνώστες. Ο καθένας θα πει το μακρύ του και το κοντό του από τη δική του μεριά. Κανείς δεν έχει το απόλυτο δίκιο η άδικο, γιατί όλοι ξέρουν ένα μέρος μόνο από την συνολική αλήθεια. Υ.Γ. παρακαλώ μη μου επισυνάπτετε τη δημιουργία του σκίτσου. Απλό photoshop στο ήδη υπάρχον εξώφυλλο δε μετράει σα σκίτσο. Η γνώμη μου ήταν, ότι δε πήγαινε καλά το περιοδικό, δε πληρώνονταν επαρκώς οι δημιουργοί. Τρώει τα ψωμιά του το 9, φεύγουν οι δημιουργοί. Ούτε άσπρο ούτε μαύρο. Είναι κρίμα γιατί το σαραβαλάκι σε αφήνει σέκο στη μέση της ερημιάς να κάνεις ωτο-στοπ, αλλά δε το κλαις κιόλας, σε είχε πρήξει στα προβλήματα τόσο καιρό. Κοιτάς πως θα βγείς από την έρημο τώρα.
  8. Δεν είδα να λέει κανείς ότι συγκεκριμμένα το 9 εμπόδιζε κάποιον να διαπρέψει. Απλά για άλλη μια φορά καταφεύγεις σε τελείως άστοχες συντομεύσεις. Επαναλαμβάνω, πιο αναλυτικά, για όσους τους αρέσει να διαστρεβλώνουν λόγια για να κάνουν τη πλάκα τους: Όταν υπάρχει μόνο ένας που πληρώνει, και άλλοι τέσσερις που δε πληρώνουν, ο ένας που πληρώνει δεν έχει κανέναν ανταγωνισμό για να θέσει κάποια μεγαλύτερη προσφορά. Graves, ένας Έλληνας δημιουργός που ρώτησα, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό, σε συγκεκριμμένο κόμικ πολύ μικρής αμερικάνικης εκδοτικής (ούτε καν μεσαίου κυβισμού όπως η IDW και η BOOM!), για μολύβια μελάνια χρώμα ΜΟΝΟ, έπαιρνε 160 δολάρια τη σελίδα. Άλλος, εντελώς νέος στον χώρο, σε σχεδόν αόρατη εταιρία κόμικς στην Αγγλία, έπαιρνε 60 δολάρια για χρώματα μόνο. Ελπίζω να βοήθησα. Τρίτος, Έλληνας πάλι, μέσω deviantart, έπαιρνε commissions Α4 μαυρόασπρα concept sketches, 40 δολάρια το σκίτσο. Τον τελευταίο τον ρώτησα πριν 4 μήνες. Τους άλλους δύο πριν δύο χρόνια. Από τότε έχει ανέβει το κασέ. Αλλά να μη ξεχνιόμαστε, εμείς φταίμε για τα πάντα. Γιατί αν δε δεχτούμε να πληρωθούμε για κάτι που εργαστήκαμε έχουμε το δικαίωμα να μη πληρωθούμε από άλλους. Γιατί εμείς το επιλέγουμε. Δε φταίει κανείς άλλος. Ετσι κι αλλιώς δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης στον ελληνικό χώρο. Θα έλεγε κανείς ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε το κόστος βιωσιμότητας στο εξωτερικό με το εγχώριο, ώστε να ξέρουμε πόσα χρήματα χρειάζεται να βγάζουμε κάθε μήνα για να βγάζουμε τα προς το ζείν. Δε χρειάζεται να κόβει αποδείξεις ο μέσος έλληνας κομίστας, οπότε δε χρειάζεται να πληρώνει κατά μέσο όρο 520 ευρώ το δίμηνο ασφάλεια ελεύθερου επγγελματία. Και σίγουρα είμαστε σε μία χώρα που όλα τα αγαθά είναι πιο φτηνά απ' ότι στις χώρες του εξωτερικού. Γιάυτό τους πληρώνουν κανονικά λεφτά έξω, επειδή τα πάντα είναι πολύ πιο ακριβά εκεί. No wait. Υ.Γ. Δε πειράζει, το 9 πλήρωνε έναν δύο για τετρασέλλιδα. Τώρα είμαστε εντάξει. Πόσους κομίστες έχει η Ελλάδα, 4, 5; Εντάξει μωρέ καλυφτηκαν όλοι.
  9. Και αυτό, πομάκε, είναι συλλογισμός με λογική. Να προσθέσω ΖΟΟ οτι καλά πολυσέλλιδα τομάκια έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αναμενόμενες από εσένα πωλήσεις, ακόμα και στον πρώτο χρόνο. Δε πρόκειται καν να αναφέρω πωλήσεις από τοπ σέλλερς οπως Logicomix και Αρκά.
  10. όταν ένα περιοδικό έχει πάνω από ένα είδος ψυχαγωγίας μέσα (κόμικς, διηγήματα, ενημερωση), και από τα είδη έχει και διάφορες υποκατηγορίες, λέγεται ποικίλης ύλης. Μάθε τους όρους πριν κάνεις εξυπνακίστικες πατάτες... Και άμα στρώσεις τον κ*λο σου κάτω για να κάνεις 100 σελίδες, και η μεγαλεπίβολη προσδοκία σου είναι 500 πωλήσεις, τότε τα θέλεις και τα παθαίνεις. Οι περισσότεροι δεν είναι τόσο μαζόχες. Και άμα ο Λώλος είναι το μοναδικό παράδειγμα μίμησης κομιστών για κινήσεις προς τα έξω, μετά από ατελείωτες δεκαετίες δεκάδων καλλιτεχνών, και το θεωρείς φυσιολογικό, ε πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι.
  11. Frequently Attitudes δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Το 9 ήταν περιοδικό ποικίλης ύλης. Στο εξωτερικό, όπου τη δημιουργία κόμικς δε τη θεωρούν χόμπυ, τα ποικίλης ύλης είναι μόνο ένα σκαλί προς τη κορυφή. Στην Ελλάδα όμως κάποιοι με τις τακτικπές τους αποφάσισαν να χτίσουν μια ψευδοροφή ακριβώς πάνω από το σκαλοπάτι αυτό. Κανείς δε μπορούσε να ανέβει πιο πάνω. Δε σου άρεσε; Άντε στα τζαμπέ πιο κάτω. Η ψευδοροφή γκρεμίστηκε. Το σκαλί άδειασε. Οι κομίστες θα δυσκολευτούν. Θα πρέπει να πατήσουν δύο δύο τα σκαλιά, αλλά τουλάχιστον τώρα θα μπορούν να ανέβουν ψηλότερα.
  12. Ένα παράδειγμα. Δε με ενδιαφέρει αν θα το πεις και αυτό εξυπναδίστικο, άμα το κατάλαβες κατάλαβες. _______________________________________ Πάει ο Έλληνας κομίστας (σιχαίνομαι τον όρο αλλά είναι ο πιο σύντομος) και ζητάει λεφτά για το κόμικ του, κάτι που εργάστηκε να βγάλει, με κλασσικά υλικά ή/και ηλεκτρικό ρεύμα και προγράμματα και ΚΥΡΙΩΣ εργατοώρες. -Πάρε τόσα. -Μα εγώ έβαλα δουλειά για πολύ περισσότερα. -Αμα δε σου αρέσει να παίρνεις τη δουλειά σου στο Βαβέλ ή στη Γαλέρα ή στο Παρά5. -Μα δε πληρώνουν. -Ακριβώς. -Καλά φέρτα. -Καλά φέρτα τι; -...κύριε. -Θα στα δώσω. Κάποτε. ... Κοιτάζει τα λεφτά που έβγαλε. 4 σελίδες έγχρωμου κόμικ, σημαίνει 4 Χ κατά μέσο όρο 3 ώρες μολύβια, 3 ώρες μελάνια, 3 ώρες χρώμα, 1 ώρα lettering/μπαλόνια. 4Χ10=40 ώρες δουλειά. 40/8ωρα = 5 μέρες. 40/10ωρα = 4 μέρες. Ανάλογα με την εργασία, οι εργάσιμες μέρες είναι 22 ή 24, από οχτώ με δέκα ώρες. Ο δημιουργός κάθεται και ζυγίζει πόσα χρήματα χρειάζεται να καταβάλλει στο ταμείο ελευθέρων επαγγελματιών ΟΑΕΕ για το επάγγελμα Σκιτσογράφου κάθε δίμηνο. Πληρωθεί/Δε πληρωθεί. Μετά ζυγίζει πόσες σελίδες, δηλαδή πόσες ώρες χρειάζεται για να ξεπληρώνει κάθε δίμηνο το ΤΕΒΕ, νυν ΟΑΕΕ Σκιτσογράφου. ... Τέλος, ο κομίστας, αποφασίζει είτε να πάει στο εξωτερικό τη δουλειά του, ή να πιάσει άλλο επάγγελμα, γιατί ακόμα και αν την έβγαζε με αέρα κοπανιστό, ΔΕΝ εβγαινε. ________________________________________ Δεν είπα να πληρώνεται κανείς 700 ευρώ για 4 σελίδες. Είπα ότι ως τώρα δεν πληρωνόταν ούτε κατά διάνοια όσα άξιζαν αυτά που έδινε. Τράβα να ρωτήσεις πόσα παίρνουν στο εξωτερικό για μολύβια Ή μελάνια Ή χρώματα Ή lettering. Κατά μέσο όρο, όχι τις υψηλότερες πληρωμές. Μετά έλα μίλα ξανά. Επίσης, το τζάμπα πέθανε. Το έφαγε η μίζα. Ρώτα τη Βαβέλ τι εννοώ.
  13. Ισως αμα πληρωνονταν καλυτερα οι ελληνες δημιουργοι κομικς να μη χρειαζοταν να δουλευουν αλλου και να κανουν κομικς για να συμπληρωνουν μονο το εισοδημα τους. Ετσι θα εκαναν περισσοτερα κομικς, γιατι θα ηταν επαγγελμα, οχι χομπυ, και βαζω στοιχημα οτι θα γουσταρες περισσοτερο να διαβαζεις πολλα κομικς παρα λιγα κομικς. Λεμε τωρα. Και εγω τα λεω αυτα ξεροντας οτι εκφράζω και δημιουργούς και αναγνωστες κομικς.
  14. Η σκληρή πραγματικότητα μέσα από τη ματιά μου. Φιλικά. Δεν αξίζει περισσότερο κόπο.
  15. Μία εικόνα, μία γνώμη.
  16. Βρε παιδια μπορει να δωσει καποιος μια περιληψη τι επαιζε στο Γκαουρ-Ταρζαν; Πρωτα απ'ολα ηταν pulp μυθιστορημα με μερικες σελιδες με ζωγραφιες αντικρυστα σε στυλ Μικρου Ηρωα η κομικ; Το ονομα του Έλληνα χαρακτήρα ηταν Γκαουρ η Γκαουρ-Ταρζαν; To cast του ποιο ηταν; Βλεπω κατι Ποκοπικο κλπ αλλα δε βλεπω καποια λεπτομερη περιγραφη τυπου Wikipedia να διαφωτιστω. Και τελος παντων, ο Γκαουρ(-Ταρζαν; ) ήταν μελαχρινος η ξανθος; Βλεπω ολοι στο ιντερνετ να λενε πως το θυμουνται αλλα ακρη δε βγαζω περα του οτι ειναι παλιο.
  17. DeSaad

    ZINE OF SYNERGY!

    Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω κι εγώ για τα καλά και ειλικρινή σας λόγια. ΕΤΣΙ πιστεύω ότι γίνονται σωστά reviews, με χώσιμο εκεί που δεν αρέσει, ωστε να ξέρω κι εγώ σε τι να εστιάσω περισσότερο την επόμενη φορά. Να έκαναν κι άλλοι αναγνώστες έτσι... Για τον επίλογο του #2 συγκεκριμμένα θα δώσω μια εξήγηση: Καταρχάς προοριζόταν να είναι 7 σελίδες, αλλά μία εβδομάδα πριν το κλείσουμε το περιοδικό μου έτυχε μία συγκυρία γεγονότων που απλά δε με άφησαν να το ολοκληρώσω. Δε μιλάω για αιτιολογία Madureira (I was too busy playing videogames!) αλλά για σοβαρούς λόγους. Είχα λοιπόν δύο επιλογές: Να μη δώσω τίποτα, ή να τελειώσω τη πρώτη σελίδα, να κολλήσω ένα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ στο τέλος, και να μπορέσω να καλύψω το κενό που ξαφνικά εμφανιζόταν με παλιότερα κόμικς μου. Εξού και η Καφρόκρεμα. Πάντως μην ανησυχείτε, it will all make sense in the next issue. Έχουμε ξεκινήσει ήδη σχέδια όλοι για το τι θα κάνουμε και πως θα καλυτερέψει το περιοδικό, και αν βλέπετε μία άνοδο ποιότητας από το #1 ως το #2, το #3 θεωρούμε ότι θα τινάξει τα μυαλά σας στον αέρα. In a good way
  18. http://zudacomics.com/ H Zuda Comics είναι webcomic θυγατρική της Vertigo. Ο Ηλίας Κυριαζής (Manifesto, Blast Comics, Blood Opera, Σε Βλέπω, Blockbuster κ.α.) λαβαίνει συμμετοχή στον διαγωνισμό με το MELODY, ένα πολλά υποσχόμενο κόμικ. Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα, διαβάστε το κόμικ του και ψηφίστε το. Ο νικητής θα λάβει συμβόλαιο με την VERTIGO. Και ο Ηλίας το αξίζει.
  19. Βεβαίως! κλικάρετε εδώ jesusdesaad.deviantart.com ή στην υπογραφή μου για περεταίρω info και preview μερικών σελιδών. ENJOY!
  20. Thanks για τα καλα λογια! Επειδή όμως είμαστε τσίπηδες δεν έχει μπύρα βερεσέ. Θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα full page pinup της επιλογής σου με κάθε αγορά. Το κόμικ αποφασίστηκε να κοστίσει 3 ευρώ, ένα ποσό που a) για 64 σελίδες πιστεύουμε ότι είναι αρκετά λογικό, b) θα πάει 100% σε παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες όπως καρκίνο/λευχαιμία.
  21. Ακούσατε ακούσατε! Όχι! δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο! Η πρώτη έκδοση της ομάδας συνέργειας είναι γεγονός! 64 σελίδες με εικονογραφήσεις, κόμικ, φωτογραφία. Συμμετέχουν 13 καλλιτέχνες (τους μαστιγώσαμε λίγο αλλά στο τέλος υπέκυψαν). Συμπεριλαμβάνεται το αριστουργηματικό, επικό, flip comic "ΜΠΕΚΡΑ, ΒΑΡΕΛΙ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ" Έτοιμο και φρέσκο σπεύσατε να το προμηθευτείτε στο COMICDOM con (θα σας δίναμε και κεϊκ για να έρθετε αλλά το έφαγα όλο). ΟΛΑ τα έσοδα θα πάνε στον σύλλογο γονέων για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες "ΦΛΟΓΑ"http://floga.org.gr/
  22. εγώ ξέρω ότι από τότε που ανακάλυψα το DCP μέσω τόρρεντς δε ξαναγόρασα σαβούρα ώστε να κλαίω τα λεφτά μου. Από τότε και αγοράζω περισσότερα κόμικς από πριν (αφού ξέρω ότι θα μου αρέσουν ΟΛΑ που παίρνω) και δε μετανιώνω για το παραμικρό σεντ. btw, 30 cents διαφορά είναι 104 κόμμα κάτι δραχμές, όχι 100 που είπε κάποιος παραπάνω. Όταν στα ενενήντας έπαιρνα Αγόρι και τα αμερικάνικα ΒΑΤΜΑΝ απ'τα περίπτερα είχαν 560 δρχ. Κάπου κολλάω λοιπόν όταν ακούω μόνο 30 σεντς αύξηση.
  23. Μου άρεσε που έδωσε επιτέλους μερικές σκληρές ερωτήσεις. Όπως το πως γίνεται να συνυπάρχουν θρησκεία και επιστήμη και να μην αντιφάσκουν. Το καλύτερο ως τώρα. -Πρόσεχε καλά, ο Θεός είναι Μεγάλος! -Δηλαδή πόσο μεγάλος, σαν τον Κινγκ-Κόνγκ;
  24. DeSaad

    ΦΩΤΙΑ....

    εγώ πάντως άμα ήταν να σώσω τη μάνα μου ή την Ακρόπολη θα διάλεγα να σώσω τη μάνα μου. Κι εκεί πέφτεις έξω Macro. Γιατί αν ήταν να σωθώ ο ίδιος ή να σώσω την Ακρόπολη θα το έβλεπα διαφορετικά. Άλλο να αυτοθυσιάζεσαι για να διατηρήσεις κάτι άψυχο αλλά με ηθική αξία, και άλλο να θυσιάσεις άλλους για να σώσεις κάτι άψυχο με ηθική αξία. Απ'την άλλη δε μπορώ να δεχτώ τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι εκείνοι θα τα κουμάνταραν καλύτερα και δε θα είχαμε νεκρούς. Είχαν το θράσος να λένε πρόταση στη κυβέρνηση μία φυλλάδα τύπου "παραιτηθείτε εσείς και θα τους σώσουμε εμείς", δηλαδή ότι ξέρουν πως να σωθεί ο κόσμος αλλά άμα δεν ανέβουν οι ίδιοι στην εξουσία προτιμούν να καεί. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδή... Το 99' θυμάται κανείς τον σεισμό; Πόσοι πέθαναν τότε, 59; Η τότε κυβέρνηση γιατί δεν επέβλεπε τα κτίρια και άφηνε επί δεκαετίες να υπάρχει κόσμος μέσα; Γιατί δεν ενέργησαν πιο γρήγορα τότε μπας και σώσουν κανεναν άνθρωπο παραπάνω; Τέτοια σκέφτομαι και βράζει ο εγκέφαλος... Γιατί ο λαός δε ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά, αλλά έχει φάει σοκ τόσα χρόνια με Πασόκ! Και οι δύο το ίδιο για τα μπάζα είναι. Το πρόβλημα είναι ότι οι επόμενες επιλογές είναι απο τη μία φασίστες και από την άλλη φανατισμένοι. Διαβάζοντας διάφορα βιβλία μαθαίνω και ότι τις εξωτερικές δυνάμεις (mi leme onomata) τις συμφέρει οι πολυκομματισμός για να υπάρχει πολιτική αστάθεια. Και εκεί που βρήκα ένα γέρο και τα λέγαμε στη δουλειά μου και συμφωνήσαμε στα παραπάνω μου πετάει κι'αυτός το δυστυχώς κλασσικό "Ε ρε Παπαδόπουλο που χρειαζόμαστε..." και τον διαολοστέλνω κι'αυτόν και μένω μόνος στη μιζέρια μου...
  25. DeSaad

    Painkiller Jane (2007)

    Είδα το πρώτο επεισόδειο πριν λίγες μέρες και θα δω άλλο ένα σε λίγο. Ενδιαφέρον φαίνεται. Το Buffy τους πρώτους 2 κύκλους είναι... εχμ... Από σαιζόν 3 φτιάχνει, 4 καλυτερεύει ακόμα πιο πολύ, στην 5 γίνεται ακόμα καλύτερη και σαιζόν 6 και 7 είναι un-pistevable! Ειδικά σαιζόν 7 είναι οδηγός για το πως πρέπει να είναι οι τηλεοπτικές σειρές, ενώ τα τελευταία επεισόδεια είναι τα καλύτερα που έχω δει σε οποιαδήποτε σειρά. Οπουδηποτε. Και ναι, μετράω Lost, Shield, Prison Break, Jericho, Supernatural, Surface, ΟΛΕΣ.
×
×
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Χρησιμοποιώντας αυτή τη σελίδα, αποδέχεστε τις Όρους χρήσης μας.