Dr Paingiver Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6 Member ID: 3930 Group: Veterans Topic Count: 747 Content Count: 13301 Reputation: 107269 Achievement Points: 13333 Days Won: 139 With Us For: 6642 Days Status: Offline Last Seen: 3 ώρες πριν Age: 67 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6 Μίγμα ΒΠΠ και υπερφυσικού τρόμου. Σε κάποια σημεία λειτουργεί καλά έως πολύ καλά, σε κάποια μου άφησε την αίσθηση ότι δεν έδενε. Από τα πολύ καλά BD πάντως. Το σενάριο του Nuri αρκετά ικανοποιητικό. Το σχέδιο καλό, χωρίς να είναι της απολύτου αρεσκείας μου. Διαβάζεται με προσοχή, υπάρχουν πολλές αναφορές σε υπερφυσικά περιστατικά που διαδίδεται ότι έλαβαν χώρα στη Γερμανία του ΒΠΠ. Υπάρχουν ακόμα και πολλές ιστορικές αλλά και λογοτεχνικές αναφορές. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο να το τιμήσετε. 11 2 Παράθεση
Lelis Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6 Member ID: 34230 Group: Members Topic Count: 13 Content Count: 786 Reputation: 6942 Achievement Points: 872 Days Won: 1 With Us For: 2451 Days Status: Offline Last Seen: 42 λεπτά πριν Age: 35 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 6 Διαβάστηκε και από μένα. Δεν τρελάθηκα. Το σενάριο δεν ήταν άσχημο, απλά θεωρώ ότι η απόδοση της ιστορίας ήταν σύνθετη και ήθελε προσοχή. Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να χαθεί. Παράλληλα γεγονότα που κουμπονουν αρκετά αργότερα στην ιστορία, πολλά πρόσωπα, εναλλαγές από το ένα γεγονός στο άλλο και αργή ξεδιπλωση της υπόθεσης μου δημιούργησαν μια όχι και τόσο καλή ροή ανάγνωσης. Θέλει προσοχή στην ανάγνωση όπως αναφέρει και η παρουσίαση. Σχέδιο καλό και με τράβηξε με ένα ξεφύλλισμα. Πιο αυστηρή γραμμη με αρκετές λεπτομέρειες. Κάποια πρόσωπα μόνο με μπέρδεψαν και δεν τα ξεχώριζα αμέσως , αλλά γενικά από σχέδιο το βρήκα οκ. Έκδοση αρκετά καλή με καλό χαρτί και εξώφυλλο. Σε BD αλλά και μεμονωμένα στο συγκεκριμένο είδος με αυτά τα λεφτά νομίζω υπάρχουν καλύτερες επιλογές , τώρα συνδυαστικά υπερφυσικό τρομου BD αλλά που να έχει βγει σε ελληνικά δεν πάει κάπου το μυαλό μου , οπότε θαρρώ πως μπορεί να δοκιμάσει κάποιος 9 Παράθεση
nikos99 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 30 Member ID: 9689 Group: Members Topic Count: 11 Content Count: 704 Reputation: 6803 Achievement Points: 780 Days Won: 1 With Us For: 6077 Days Status: Offline Last Seen: 9 ώρες πριν Age: 63 Δημοσιεύτηκε Ιουνίου 30 Πολύ καλο . Μου άρεσε που έχει πολλούς χαρακτήρες και,δράση σε πολλά διαφορετικά μέτωπα . Ίσως αυτό να μπερδεύει κόσμο αλλά εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και μου άρεσαν οι εναλλαγές . Το προτείνω καθώς είναι κάτι διαφορετικό αλλά άκρως ενδιαφέρον . 6 Παράθεση
ramirez Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 11 Member ID: 2298 Group: Members Topic Count: 2079 Content Count: 5745 Reputation: 37410 Achievement Points: 5755 Days Won: 15 With Us For: 6785 Days Status: Online Last Seen: 6 λεπτά πριν Δημοσιεύτηκε Ιουλίου 11 Στα credits πρέπει να διορθωθεί το Casaday σε Cassaday. 3 2 Παράθεση
nikolas12 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29 Member ID: 33354 Group: Moderator Topic Count: 796 Content Count: 5348 Reputation: 45698 Achievement Points: 2310 Days Won: 290 With Us For: 2649 Days Status: Offline Last Seen: Χθες στις 11:26 AM Age: 30 Δημοσιεύτηκε Σεπτεμβρίου 29 Το διάβασα σήμερα και πραγματικά ήταν ένα πολύ δύσκολο ανάγνωσμα παρά το ότι έχει μέγεθος κανονικού κόμικ. Πρόκειται για μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ανακατεύει το όλο πολεμικό κλίμα και τις μυστικές επιχειρήσεις με τον υπερφυσικό τρόμο. Ουσιαστικά έχουμε την προσπάθεια των συμμάχων να μάθουν για ένα μυστικό πρόγραμμα των Ναζί στη Ρουμανία με ένα κορίτσι που διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις όσο όμως μυστήρια πλάσματα έχουν παρεισφρήσει στο εσωτερικό τους και προσπαθούν και οι ίδιοι να έρθουν αντιμέτωποι με το κορίτσι. Η ιστορία ξεκινάει από τη διαλεύκανση της δολοφονίας ενός προσώπου-κλειδί με το κουβάρι να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Δύσκολο ανάγνωσμα γενικά, γιατί κάνει συνέχεια μεταβάσεις μεταξύ των τοποθεσιών, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει αρκετά και διαπροσωπικές σχέσεις των χαρακτήρων δίνοντάς τους ένα backstory. Δεν το θεωρώ κακό, ίσα ίσα μου άρεσε που προσπαθεί σε μια ιστορία υπερφυσικού τρόμου να σου δείξει περισσότερα για τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος της, νομίζω όμως ότι αυτό το πέρα δώθε σε Αγγλία-Ρουμανία ειδικά στην αρχή δε σε βοηθάει καθόλου να μπεις στο κλίμα. Ουσιαστικά βρίσκεις ρυθμό λίγο πριν τελειώσει το πρώτο κεφάλαιο και πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή. Συνολικά όμως μου άρεσε πολύ ιστορία και το πως έμπλεξε πραγματικά πρόσωπα και δαίμονες σε μια πολιτική/πολεμική σύγκρουση. Εικαστικά τι να πω, ο John Cassaday κάνει παπάδες στην μάλλον καλύτερή δουλειά του. Είναι αρκετά πιο ευρωπαϊκό το στυλ του σε σχέση με τις υπερηρωικές δουλειές του, η βία είναι πολύ πιο έντονη και αποτυπώνεται τέλεια, οι φιγούρες τρομακτικές και οι εκφράσεις των προσώπων αυτές που χρειάζεται ο εκάστοτε χαρακτήρας. Για μένα είναι μάλλον η κορυφαία δουλειά του και μου πήρε πολύ χρόνο να το διαβάσω και λόγω πυκνογραμμένου σεναρίου, αλλά και γιατί ήθελα να προσέξω πολύ το σχέδιο του Cassaday. Η έκδοση της Anubis είναι καλή και στο σωστό μέγεθος, με καλή επιμέλεια αν και όπως έχουμε πει λείπει κάτι επιπρόσθετο σαν αφιέρωμα ή κάτι γύρω από την έκδοση. Συνολικά πάντως χαίρομαι που η Anubis επένδυσε πάλι σε κάτι διαφορετικό, σε κάτι καινούριο και μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες δουλειές στα ελληνικά. 10 Παράθεση
Προτεινόμενες Καταχωρήσεις